Freakin' awesome

HELT JÄVLA SJUKT!!! Kom hem med en seger från Jägersro idag, Windhover(Klappen) VANN 3000m löpet idag!!!! Helt sjuuuuuukt! Rent statistiskt hade han ingen som helst chans att ta hem segern, kanske en liten chans att komma tvåa. Tror ni inte att den gamla gubben ligger 4 längder bakom in till nästsista kurvan?! Han lägger i 3 växlar högre än alla andra och spurtar förbi och vinner med en helt hals!! Det är överlägset!! Alla blev så glada, vi kramades hejj vilt och grät av lycka. 

Supergulliga Kisse & Johan tyckte att jag borde ta på mig en stor del av äran bara för att jag ridit honom sista veckan. Värmde verkligen men kan ändå inte ta åt mig särskillt mycket haha. Johan & Kisse är ett team, grymt bra på galopp också. Är så glad att jag bara får vara delaktig i det här, lyckan är stor när man lyckas själv men skulle bannemej påstå att lyckan är stor, om inte större, när någon annan gör det som man tycker om.

Anlände till Jägers


Han är så läcker!


Shane Karlsson gjorde en stålande debut på Klappen. Väldigt bra ridet!


Shane i gult och blått. Suddiga bilder kan vara ganska coola ändå


Lullar på som ingenting. 3000m är helt klart hans distans!!


suddigt, men segerdans wiieho!


Shane efter målgång "fan vilken häst, när det var 200m kvar gav jag honom en sista push, han stack iväg direkt"


Dancy var också där och gjorde sin andra start, blev fyra så det var grymt. Nu ska jag sova. Till er som ställt frågor. 1. jag rider inte galopp. 2. ja lucky var hos maritta, anne. Lucky är sne och har låsningar i ryggen. Behandlas och blir förhoppningsvis bra snart. Berättar mer imorgon. Tänker njuta av segern som Klappen fixade till stall Giersing-Lindén!

Love Linn

Träning på gymmet

Aaaah vad skönt, första passet på gymmet efter en vila på 1vecka och 2dagar. tyvärr nog det enda passet denna veckan, tränade stenhårt hela kroppen också. Fick 3 kommentarer om att jag blivit biffig. Säkert bara för att jag tränade i linne idag.

Imorgon bär det av till kiropraktorn med Lucky. Ska försöka rida Fendi innan(eftersom att han var olydig idag), men också mocka och cykla en runda med.

På kvällen, blir det kvällsglaopp på jägersro. Klappen skall springa 3000m, 8startande och jag hoppas så mycket att han vinner eller blir placerad. Hade varit extra kul för mig eftersom att det är jag som ridit honom den senaste veckan.

Nu ska jag kolla på VM från kentucky på Eurosport. Helt fram till 23.00!!Love Linn

Ridning

Ridit Lucky & Fendi nu, Phiis ska gå i eftermiddag. Tänkte käka lite lunch nu sedan mocka. Skönt att sova lite längre idag, det behövdes verkligen. Det verkade som om många höll med om att den sista videon på hästen igår var fin, men ni tittade nog inte på de i inlägget under, inga dåliga hästar det inte. Kanske inte lika fina som skimmeln, men ja det är nog ganska svårt att uppnå.

Förresten, någon som vet vart man kan köpa prylar i från Eskadrons & Pikeurs vinterkollektion? Hittade en tröja jag vill ha, grimma & schabrak. Petrolfärgat som min kavaj såklart. Mamma köpte ett täcke till Lucky i den färgen också som han skall ha på tävling i vinter. Sweet!

Hur läcker är inte den tröjan?!


Love Linn

Okeeejjjh

HERREGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD JAG DOG SÅ SJUKT MYCKET NÄR JAG SÅG DENNA HÄSTEN!!!! Den som köper denna hästen kan dra mig baklänges...

KOLLA BAKBENEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linn tipsar om hästar

Har nu gjort en ny kategori, lyder som rubriken. Kommer lägga in alla hästtips där. :)

Pris 220.000kr
Sto född 03 e. LambadaAaaaahhh vilken guldklimp
Pris 250.000kr
Född 2005 e. Tolan R - Odermus R


Köp vettja.


Lucky

Idag var det min sista dag som hästpassare på heltid på jobbet haha. Hänt mycket sedan jag bloggade sist, man kommer först på nu hur mycket jag glömt som jag skulle skrivit. Aja tävlade och det gick egentligen inte så jättetokigt. Svängde lite snävt i första, sen i andra hoppade lucky till vänster och sen klantade jag mig. Lucky hoppade i stort sett till vänster på alla hinder så nu ska det kollas upp. Fått en tid i veckan hos en kiropraktor, tror hon att det är något annat skall han på undersökning av en veterinär. Lucky ska i alla fall ridas  som vanligt fram tills dess, Lucky är oerhört fin på marken nuförtiden så jag hoppas & tror att det bara är någon spänning eller så.

Nu ska jag ut och rida på Phiis & Lucky.

Här kommer några fina bilder som Malin tog på mig och Lucky i helgen. Jag tycker själv att vi passar i hop, jag älskar honom, hoppas han älskar mig med.

hej och hå här svänger vi. stackars lucky...


snygge hästen


Tappade stigbygeln också, aja, funkade väl helt okej att hoppa ändå. Tappar i princip ALDRIG byglarna, men i detta fallet skulle jag haft soft-up. Tror faktiskt jag ska köpa mig ett par sånna. Blir ett par svarta isf.


Love Linn

Buffalo

Måste bara tipsa om en låt innan jag sover.

Inte alls min stil av musik, men denna låten är ganska fet.

Klicka på länken så kan ni höra den på Spotify. Finns väl ingen som inte har spotify nuförtiden?
Maskinen – Buffalo Blues

Love Linn


Bloggning

Nu sitter jag och väntar på att Lucky & Fendi skall käka upp sin eftermiddagsmat, har själv ätit korvstroganoff. Två hästar kvar för dagen sedan blir det rätt i säng. Är så gaaalet trött. Hade varit en annan sak att ha alla hästar på samma ställe med rinnande vatten och gödelstack. Alla 11 hästar jag tar hand om står i 3 olika stall, det blir en del springande. Även om jag är trött är det roligt, gillar att hålla på och pyssla i stallet, framför allt rida.

Jag red Phiis i morse vid 7 tiden, nu i eftermiddag efter all mockning och intagande av hästar red jag ut på Cirkus & Klappen. Blev en del galopparbete på Cirkus & Klapp, Phiis fick en travrunda. Imorgon går Klapp en galopprunda igen. Det som är härligt imorgon är att jag BARA skall rida honom, Phiis & longera en åring!! Wiiehooo.

Lucky skall tävla på söndag så får väl se hur det går, hoppas han sköter sig.

Aja bara att pallra sig ut i stallet, igen. Sova klockan 8 på en fredags kväll tar emot lite grann men vad fan.

Enligt mig, Håkans lätt bästa låt någonsin!!


See ya. Love Linn

Kvart i sju

Nu drar jag ut i stallet och rider första hästen för dagen. Det är fullt upp här och har inte tid för bloggning just nu. Vi hörs av så fort jag får tid. Love love

Snabb sumering

Nu ska jag ut och rida Fendi & Lucky, det blir det sista för dagen. Har precis käkat middag lite snabbt efter att ha varit i diverse stall hela dagen.

* Går upp 05.40 varje morgon nu och matar hästarna här och uppe på jobbet.
* Redan vid 7 sitter jag i sadeln på Phiis eftersom att han äter upp snabbast.
* Klockan 8 kommer mina hästar ut här
* Så fort mina hästar är ute cyklar jag till galoppstallet och tar ut hästarna där. 6 hästar i det ena stallet och 2 i det andra.
* Efter det blir det mockning, byta vatten, spoa, strö, göra mat osv i stallen där uppe och här hemma. 11boxar tar sin lilla tid.
* Hästarna får lunch här, cyklar till galoppstallet igen för att ta in hästarna där och luncha dem. Gör iordning första hästen.
* Rider
* Gör iordning andra hästen
* Rider
* Borstar några hästar som vilar
* Tar in åringarna
* Gör iordning den ena åringen
* Longerar
* Ger "5-höet"
* Cyklar hem
* Tar in hästarna här hemma och ger mat
* Käkar middag själv
* Göra iordning Fendi
* Rida
* Göra iordning Lucky
* Rida
* Kvällsfodra alla
* SOVA!!! 

Så såg dagen ut för mig. Blir så ett par dagar denna veckan, åringen skall inte longeras varje dag så blir lite mindre jobb där. Nu ska jag ut och rida innan jag börja känna av att jag är trött.

Love Linn

Frågar och svar

Fått lite frågor som jag tänkte svara på.

Från Lena:
Varför är det så länge sen han är hoppad då? :)
Alltså du är väl mest hoppryttare, är det för att han varit ofräsch eller tidsbrist eller något annat?
Hur gammal är han?

Phiis  har varit mycket skadad, blivit opererad för lösa benbitar i bakhas och bakkotor, hoppat in i stenmurar och fått sårskador, haft kolik, rispat sig i ögat m.m. Lösa benbitar var medfött men det andra har säkert osakats eftersom att han varit klumipig, dock inte koliken då. Först nu som han hållt sig pigg och fräsch, *peppar peppar*. Phiis är 5år i år och eftersom att han varit skadad så mycket blev han först inriden förra året, alltså som 4åring. Det är också därför vi inte hoppat honom så mycket.

Från Anonym:
Vad är det för stam o ålder på denna pålle? Tävlar du inte med den?

Carlito, Phiis som han kallas är e. Cagliostro ue. Minotauros. Och som jag nämde ovan har han varit mycket skadad och inte varit klar för tävling. Det närmar sig hans första start och det ska bli spännande och se hur det går.

Phiis är ju vår egna och enda uppfödning. Nu i efterhand hade vi inte valt att ta Cagliostro som pappa, kan bara hålla med om att teorin om att han ger tuffa hästar stämmer. Men skulle aldrig vilja byta bort Phiis ändå, om jag inte vore tvungen. 

Carlito-boy.


Love Linn

Halv 7

Klockan är halv sju och jag har redan matat mina hästar, cyklat upp till galoppstallet och matat 6hästar där + en katt. Cyklade hem och nu sitter jag här, ska snart ut och rida ngn av mina hästar, Phiis har såklart redan käkat upp så det blir väl han som får sig en liten morgontur. Efter det ska jag upp till galoppstallet igen för att ta ut hästarna där och mocka. Ska även släppa ut de små 1åringar i ett annat stall så då är det 8hästar som ska ut. Blir nog att rida en runda på Arken idag också, red en runda tillsammans med Johan igår, fast på Cirkus.

Lucky kommer få en runda senare idag, Fendi red jag igår så han får vila idag. Han var lika duktig som han brukar vara, duktig kille!

Fick även hem en ny förbygel igår, wiie. Den var supersuper fin. Tror phiis kommer bli superfin i den :)Love Linn

Phiis bildserie

Haha vad söt han är alltså! Videon hittar ni i inlägget nedan :)Love Linn

Phiis hoppning

Idag passade jag på att rida både Phiis & Lucky på banan hos grannen. Det hade regnat och banan var nyharvad= bra underlag, wiie! Lucky gick riktigt bra i dressyren, inte känts så fin på länge, red utan stigbyglar så kom ner i sadeln ordentligt.

Phiis fick hoppade lite, lääängesedan vi gjorde det och han hoppade bra. Dock är han ganska svår att rida, inte att hoppa, men rida. Han är så studsig så fort man gör ngt i munnen eller med benen så studsar han. Hoppa älskar han så ska bara få kläm på det andra haha.

Red hos Gunilla idag också, det gick bra. Emmis fick hoppa, något han gjorde jättebra. Vi red ut på Fellow & Hero, det gick också bra. Imorgon blir det en utetur för Fendi och de andra hästarna här hemma :)

Här kommer en liten videonsnutt från Phiis hoppning idag. Döpte den till Phiis the rabbit eftersom att han är som en kanin haha!


Nu ska jag ut och hjälpa mamma med höet som vi hämtade idag. Love Linn

Hoppning

Var och hoppade Lucky lite grann i ridhuset igår, gick mindre bra. Väldigt ringrostig som hoppryttare så det gick inte bra direkt. Lucky hoppade helt okej, var lite olydig och sprang förbi en gång men annars skötte han sig bra. Hoppade till vänster ngt på oxer, men inte på räcket. Bestämt mig för att jag ska låta antingen Elina eller Sigge hoppa Lucky. För att se om det är min ridning det är fel på(vilket det säkerligen är) eller om det är Lucky som bara myglar haha. I vilket fall som helst kan det vara väldigt nyttigt att se någon annan rida ens häst, speciellt när det är någon som är så mycket duktigare än en själv. Tänkte fråga Sigge om han vill tävla Lucky ngt också, kanske hoppa en 120 och en 130 i Skabersjö eller så.

Vet att alla säger att man både har ups- and downs men sista tiden har det varit mer downs än ups. Sitter nere i dalen och kan inte ta mig upp helt.

Med Fendi går det i alla fall supersuper bra, hur härlig som helst är han. Var ute och red en sväng i skogen idag igen och han tuffade på så fint. Hans galopp är bara helt magisk! Phiis hade vilodag idag och Lucky fick en tur i skogen som vanligt. Inget märkvärdigt. Cykade till galoppstallet vid 1 och gick igenom allt inför mitt passande av hästarna när Johan & Kisse + familj åker på semester. Vid 3tiden red jag och Johan ut en runda, jag på Cirkus och Johan på Arken. Första gången jag red Cirkus, men det gick bra. En väldigt härlig kille, endast två år men hur trevlig som helst. Lite livlig också men det gillar jag, tycker det skall vara lite bus när det kommer till unghästar hihi.

Är ganska trött idag, satt och kollade på "dödligt vapen" till 1 igår natt sen upp vid 6 som vanligt, men lade mig i sängen och sov till 9 efter att jag matat hästarna. Konstigt att jag kan vara trött efter så pass mycket sömn.

En liten videosnutt från igår.


Snart är det dags för unghäst VM, håller alla tummar jag kan för Sigge & Whispel!! Hejja hejja!!

Love Linn

Träning

Träningen idag gick ganska bra ändå, hade ju käkat innan idag och det gör stor skillnad. Just nu sitter jag och kollar på reprisen av Ensam Mamma Söker. Jag äääälskar datingprogram.

Bloggar mer imorgon tror jag, Joanna kommer till mig då, wiiie!!

hottie


Love Linn


Vill ha!!

Denna hästen vill jag också ha, e. skippy. 8år

Sigge som rider, lika snyggt & bra som vanligt. Hoppar så in i helvete när det blir lite mer höjd...


Love Linn

Grym

Denna hästen är bara för fin, vill ha den nu.

Whispelway & Sigge. Leker sig över en 140cm bana tror jag. Helt sjukt fin, kolla bara hans bakbensteknik...
Om jag hade haft pengar hade han stått i mitt stall för längesedan.


Love Linn

Planerar

Mamma & jag sitter och planerar meeting i karlshamn i oktober. Ska bli kul att komma iväg hihi. Lucky ska gå en klass fre-lör-sön. Ida ska också dit så det blir nice, ska försöka trigga med några fler också, typ som Sabina, Johanna mfl. Kul när man drar iväg på meeting som ett gäng.

Just nu sitter vi och letar boende, scandic eller något vandrarhem.

Har varit nere och tränat idag, tyvärr gick det dåligt, motivationen var = 0. Kommer nog tillbaka imorgon får jag hoppas. Äh persade i bänkpress så borde egentligen vara nöjd haha, aja, ben imorgon. Hoppas min effektiva träning på tekniken har gett resultat.

Öyvind har tyvärr drabbats av körtelfeber så han kan jag inte träna med, Ludwig glömde bort mig igår och försov sig till brottningen idag så han har jag inte heller sett. Blir nog träning med honom imorgon istället, om han inte glömmer haha.

Fendi var grymme idag, var ute och galopperade i skogen för första gången, vilken trevlig galopp han har alltså. Mindre bra trav men han kommer förhoppningsvis hoppa i galopp. Pigg som en mört, Phiis & Lucky var också fina, skönt att Lucky är så glad igen :)

Just de, kommit två nya hästar till jobbet. Den ena, en hingst, är så sjuuuuuukt snygg! Syndigt!Nu ska jag natta hästarna. Love Linn

Ni är otroliga

Ni är ganska otroliga mina kära bloggläsare, igår var det 135st unika besökare, herregud. Varför då? jag skriver inget intressant men ändå är det fler och fler som hittar hit. Jag börjar få lite dåligt samvete bara för att jag inte skriver något kul haha.

Varit nere och tränat idag, igår blev det inget gym eftersom att jag var hos Gunilla en sväng. Så fick bli måndagspasset idag istället, rygg, biceps & underarmar. Det gick bra även om jag hade lite lågt blodsocker. Inte direkt något kul folk där, desto bättre tränar jag då. Tränade mycket på knäböj sista dagarna och jag tror faktiskt att det börjar sitta med tekniken nu. Återstår att se när jag ska börja träna på riktigt.

Louise & jag planerar en roadtrip till Linköping samt en härlig utgång i hbg för att se Familjen spela, wiiie. Familjen är ett måste och Parken ett stort plus!! Parken spelar nämligen på klubb Din Mamma i Linköping.

Imorgon blir det en uteritt med Fendi tror jag, antingen själv eller med Kisse & Klapp. Lucky & Phiis skall också bli ridna, snart har vi betalt ett ridhuskort på Herrevadskloster och då blir det andra bullar för alla hästarna. Tar knappt 10min att köra dit så det är perfekt. Phiis är anmäld till sin första tävling och ska gå en pay and ride innan. 

Sist men absolut inte minst är jag en ganska misslyckad människa, har jag fått reda på. Lever ett meningslöst liv tydligen och borde ta första bästa plan till en helt ny destination och bara lämna kvar allt här hemma. Träna får man inte heller, borde sitta vid tv och jobba på en plats i biggest looser 2011, sverige.

Hejdå


Häst

Känns som det var längesedan jag skrev något hästrelaterat här, sorry about that.

Idag red jag ut på Fendi för första gången och han var super duktig, på onsdag blir det en längre utetur med Kisse & Klappen. Redan satt upp mål för den lilla killen, förhoppningsvis kan han gå 4års breeders nästa höst. Beror på om han håller sig frisk, att allt går som det ska och att han är mogen nog.

Igår kväll var jag nere och hämtade min väska i Påls bil, stannade och snackade med killarna, ludwig undrade om jag ville stanna och se film så det gjorde jag också. Kollade på nya Robin Hood, vet inte om jag ska säga att den var bra eller inte. Ser filmer med engelsk text där och som så många vet är jag kass på engelska haha, speciellt när de pratar gammaldags engelska som i robin hood haha. Så ja, såg ut att vara en bra film, men fattade ju inte allt direkt. Kan inte fatta varför just jag ska vara en sån misslyckad människa några gånger haha.

Var och red hos Gunilla idag också, Hero skötte sig, men Fellow hade ett fett jobbigt återfall. Riktigt tråkigt och synd, en så fin häst med en grym kapacitet, men huvudet är inte bra alla gånger. Aja.

sweet


Love Linn

Kvällen i bilder

Nu kommer det lite bilder från kvällen som Louise har tagit :D

Fina Louise & Jenny


Sötnosarna Sandra & Sofia


Här sjunger vi för Ludwig, grattis!! Rolf, Pål, Louise, jag bakom lampan & Ludwig


Jag, Mathilda, Louise, Sofia, Sandra & Jenny, Josephine sittande framför alla :D


Jostein, Stian & Jon-Morten


Det vinnande laget, enligt oss själva haha. Klas, Pål, jag & Mathilda.


Sofia, Mathilda, jag & Sandra


Slutligen jag och den bästa värden för kvällen, Louise!


Haha jag har efter att ha tittat på de här bilderna insett att jag behöver jobba på mina poser haha!

Love Linn

Kvällen

Herregud vilken grym kväll/natt det var igår, tjejgänget var helt fantastiskt underbara, norrmännen kom och vi spelade bowling och käkade kaka. Kvällen blev lång och härlig, tivoli & tempel natten lång!

Bilder kommer säkert senare, förväntar mig bilder från vår härliga och underbara värd Louise Berg!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och dra mig ut och rida några turer. Är ganska trött men men. Blir en tur ner till killarna senare, måste hämta min väska.

Love Linn

Rida

Ska ut och rida Lucky nu, red Phiis innan jag käkade. Fendi vilar och smälter allt han lärt sig de senaste dagarna. Ska ut och springa en runda efter min ridtur på Lucky, är fortfarande irriterad över det som hände på gymmet igår. Yey yey, ha en härlig fredagskväll folket. :)

Finns inga bättre löpartights!


Love Linn

Fredag

Fredag igen då, imorgon blir det utgång med härliga gänget wiie! Jag & Louise ska baka två kakor hemma hos henne innan och vi ska käka tacos med, uppladdat för succé!

Träningen igår gick rättare sagt åt skogen, fy för. Är både arg och besviken för att sk. tränare får kalla sig det och lära ut övningar fel från början. Får börja om helt från början nu när det gäller knäböj bara för att jag gör helt fel, och gjort det från början. Aja, bättre att det kom fram nu än att jag skulle få jätteont i ryggen framöver. Det andra förutom knäböj igår gick finemang.

Nog snackat om det, jag blir bara irriterad annars. Ska snart cykla iväg till stallet och mocka och ta in galopphästarna. Imorgon blir det nog ett till ridpass på Fendi, nästa vecka ska vi rida ut. Fendi var väldigt duktig igår och vi red själv utan att han var i longeringslinan. Känns skönt att han är så duktig som han är, hoppas det håller i sig.Love Linn

Torsdagen den 9 september 2010

Torsdag idag då som alla säkert redan vet. Hade tänkt rida på morgonen på Lucky men så ska jag träffa Kisse kl 2 istället för kl 5 så då fick pållarna komma ut en sväng i stället. Fendi behöver ju inte ha för mycket energi när jag ska rida haha. Ska rida Lucky efter, Phiis vilar eftersom att han varit grym i flera dagar nu, duktig kille. Ikväll ska jag köra ett benpass, känns som om det behövs. Är faktiskt inte speciellt drabbad av träningsvärk idag från gårdagens löprunda hem, även om jag trodde det.

Imorgon eller på lördag blir det till att baka en och en annan kaka, Ludwig fyller nämligen år idag så då ska vi fira med kaka i helgen haha.

Hoppas Fendi sköter sig lika bra idag som igår, om han gör det så kan vi nog snart rida ut. Wiiiie!

JAG VILL PADDLA IGEN, det var ju så roligt!!!


Love Linn

Pretty awesome

Ja jag är pretty awesome känner jag, har varit en bra dag idag wiiie!

1. red Lucky, var superfin!
2. red Phiis, superfin även han!
3. käkade lunch, kränge som jag sa
4. mockade
5. tog in hästarna och gav eftermiddagsmat
6. putsade båda sadlarna, läckert
7. gjorde iordning fendi
8. skrittade och travade på fendi, wiiie sjukt duktig!!
9. käkade middag
10. åkte till gunilla
11. red och hoppade fellow, superfin även han!
12. bytade om till träningskläder i bilen(!)
13. gymmade 1timme, mage & axlar
14. sprang hem från gymmet, ca 5km på 25min i fet motvind haha
15. sitter här och ska käka sedan duscha.

En ganska aktiv och härlig dag! Hoppas på en lika bra dag imorgon :)

På fredag kommer Joanna hem till sverige igen, wiiie! Och på måndag, tror jag, ska vi ses!!!! Knappt lycka!!!! :D:D

På lördag blir det antagligen en grym utgång + bowling med killarna, louise och några av hennes tjejpolare!
Ogillar mig själv på bilden, men gänget är helt amazing!


Love Linn

Sjukt fina hästar

Mina tre hästar är så sjukt fina nuförtiden, var uppe och skrittade på Fendi igår och det gick bra. Får se om vi klarar av lite trav idag också. Ska bli skönt när han är helt inriden. Red Lucky och Phiis nu på morgonen och det gick supersuperbra, Lucky är pigg och glad som han brukar vara. Phiis har varit jättefin och lydig sista dagarna och det är så skönt att han inte drar av mig armarna när vi ska bromsa eller liknande haha.

Ska iväg till Gunilla idag och rida Fellow en sväng, får se om jag ska uppfostra honom med en utetur eller om det blir dressyr på banan. Gunilla är i slovakien tror jag och det är därför jag bara ska rida en. Får se om jag hinner med någon egen träning idag. Ska käka lunch nu, mocka, gärna putsa mina prylar(som ser för risiga ut nu) och möta Kisse kl 5 innan jag ska iväg till Gunilla. Återstår att se.

Nu ska jag se om jag hittar någonting att äta. Kränge som jag är!

Längtar tills jag ska hoppträna igen!
 

Love Linn

LAGGYYYY!!!

Lucky, Laggy, Lucky Luke, Luke, ja allt vad jag kallar honom, ÄR TILLBAKA!!! Yeeeah, Lucky var så grymt fin idag, iiiiii lyriskt!!! (förlåt nu överdriver jag med mitt användande av utropstecken igen!!!(igen)) Jag är så glad, har verkligen saknat den "gamla" lucky wiiie!

Detta ska firas med en bildbomb på Lucky!

Finaste hjärtat
Alltid du & jag.
Diamanten
Love Linn

Lyckad

Jag är så lyckad, vrickade foten när jag skulle ta in sista galophästen, som tur var så var det inte jätteallvarligt. Gick över efter 30min, men som vanligt knakade det till haha. När jag gick i gymnasiet så stukade/vrickade jag foten minst 8ggr. Den värsta gången var när jag var med på en volleybollturnering och under uppvärmningen hopapde jag upp mot nätet och skulle smasha så landar jag helt fel och det blev en rejäl stukning med kryckor i 1,5vecka. Hoppas jag inte kommit in i en sån vrickningsperiod igen, det är så sjuuuukt jobbigt.

Just det, varit ute och ridit på Lucky idag!!! Han var jätteglad och kändes jättefin, wiie. Hoppas min Lucky är tillbaka igen, känns som det i alla fall. Äntligen kan hästarna gå utan täcken i hagen nu på hösten, inga bromsar och nästan inga flugor. Aja det jag skulle skriva var att jag tittade till Lucky innan jag cyklade iväg innan och insåg hur jäkla snygg Lucky har blivit, woow. Han är en riktig babe alltså haha. Även Phiis har gått ner mycket i vikt  och börjar se ut som en vanlig, normaltjock häst!! Fendi är ju bara bebis så kan ju inte direkt jämföras med de andral. Annars är Fendi väldigt naturligt slim.

Nu ska jag käka lite sedan gå ut och rida Phiis.Love Linn

Sticker

Alldeles snart ska jag cykla ner till ljunghusen och snacka lite med mina vänner. Pappa ger hästarna kvällsmat så det är ju helt super, så jag slipper cykla upp och ner flera gånger haha. Får se om jag kommer in på flygområdet, har ju varit flygshow där hela dagen. Har klätt mig ganska slappt och trashigt idag, lite mer som en cowgirl haha.

Hästarna kom nästan precis in så de har stått ute mer än 10timmar idag, skönt för dem! Imorgon ska jag sätta igång Lucky igen, håller tummarna för att han är helt galen och galet pigg! Förhoppningsvis kommer jag rida på Fendi denna veckan som kommer också, wiiehoo. Phiis går på som vanligt :)

Nu ska jag kila, see ya guys! JUST DET!! Mamma kommer hem imorn!!!!!! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie! Mucho wiie!


Love Linn


Söndag

Nu är det söndagmorgon och jag har precis stigit upp och ätit lite müsli. Frös något sjukt i natt haha, ska nog ha två täcken i sängen nu eller flytta upp till mitt andra rum på ovanvåningen. Dock är det ett minirum och det finns ingenting mer än en säng där, rätt drygt. Menmen får se. Jag får bjuda in Fendi om nätterna så han kan värma min säng haha, han hade säkert gått med det, en riktig stekarhäst!

Ska gå ut och ta ut hästarna sedan mocka och efter det blir det en tur till Gunilla, ska rida två eller tre ungisar idag. Det ska bli roligt, var längesedan nu.

Nej nu har jag inte tid att sitta här, shululuu!


Love Linn

Förnuftig

Tog mitt förnuft till fånga för en gångs skull, sprang bara 40min på gräsunderlag, kom fram till att jag inte ville dra på mig en benhinneinflamation igen. Men men fick en god träning ändå, för när jag kom hem gav jag hästarna lite att äta, pumpade däcken på cykeln och cyklade en tur på 45min. Det var riktigt skönt att cykla och min kropp känns väldigt bekväm och härlig för tillfället. Nu ska jag kläcka två råa ägg och halsa i mig, må låta äckligt men bra med proteiner. Egentligen är det lite mycket fett i gulan men men, tror jag ska kläcka två ägg och ta bort en av gulorna.

En låt som är ganska peppande om man ligger och pressar i en tuff uppförsbacke.


Love Linn

Träning

Ska ge mig ut på en lång löprunda, behöver rensa mina tankar och finna min inre motivation. Oense med den som jag brukar vara oense med... Går knappt en dag.

Har i alla fall kommit fram till vad jag ska göra med mitt liv, jag vill hjälpa människor och det kommer jag göra. Människor som verkligen uppskattar det man gör och inte klagar på att man försöker "leka gud", enligt vissa ska man inte bry sig om andra och bara sig själv. Det faller mig inte i smaken...

Jag hoppas på att min mamma kommer bli den första jag kommer hjälpa, och jag hoppas hon kommer uppskatta det.

Jag ska nämligen söka in som personlig tränare, hoppas jag kommer in och att det blir perfekt. Nu går jag min egen väg och jag hoppas att jag hamnar där jag vill. Jag är driven och vill verkligen detta!

Hittade en kort utbildning i sthlm & gbg. I sthlm kan jag säker bo hos mormor vilket skulle vara perfekt! Just den utbildningen var ca 2veckor. Vill även utbilda mig ytterligare inom kost, anatomi & fysiologi.


Hejdå, är väl hemma när mina ben inte bär mig längre. So long.

Love Linn

Annons

En del annonser på blocket kan vara lite roliga.Hittade en valp som jag vill ha, men det är svårt att övertala pappa om att vi ska ha en hund. Mamma är helt på men men. Saknar att ha hund så mycket :(

Love Linn

Ridsport

Såg att ridsport hade kommit så ska sätta mig och bläddra igenom den.

Har varit ute och mockat redan och hästarna har varit ute ett tag. Hängde upp en sån häst-boll i Luckys box och jag vet inte om det bara var en bra dag för Lucky, men han gjorde inget väsen i boxen idag. Kunde sova helt till kl halv 9, knappt nice.

Vet inte annars vad som händer idag, får väl se. Red bara en barbackatur igår på Phiis så han får gå lite hårdare idag. Fendi såg riktigt matt och trött ut idag efter vår långa promenad igår kväll. Han är säkert i trött fysiskt men alldeles säkert psykiskt.

Nu ska jag kolla runt efter lite nya innetäcken till hästarna, såg ett superfint bucas innetäcke på hööks när jag och Louise var där i onsdags. Fendi hade varit fin i ett sådant.


Love Linn

Tårar i ögonen.

Jag är så lycklig och glad just nu, varit ute och gått 1 timme och 50min med Fendi idag, på hemvägen började musikguiden med Anders Fridén (sångare i Inflames, som jag diggar som ni vet), anders har en fantastisk musiksmak HELT i min smak. Pumpar in massor av härlig musik i mina öron nu, wiiie. Tyvärr har inte låtlistan kommit upp på P3's hemsida ännu, men när det gör det kommer min låtlista på Spotify att uppdateras.

Fendi var för övrigt väldigt duktig under vår långa promenad, han är seriöst som en hund att gå med. Supersöt och snäll, när vi gick igenom byn så kom det en risig svart saab med flera unga killar i. Såklart är sånna killar omogna och precis när de körde förbi öppnade de dörren och skrek jättehögt. Jag hoppade till men Fendi reagerade inte ens, väldigt glad att han är så cool.

Detta är en helt underbart fin låt som Kings Of Convenience gjort. De har även gjort låten "i'd rather dance with you". Underbart härligt band som faktiskt kommer från Bergen i Norge! Albumet "Declaration of dependence" kan ni höra här.  Kings Of Convenience – Declaration Of DependenceNu ska jag snart ut och natta hästarna, efter det ska jag sova själv. Natti!

Love Linn

Kallt om nätterna

Helt sjukt vad kallt det är om nätterna nu, idag ska jag plocka fram fleecepyjamsarna till hästarna. Det var bara 1 plusgrad kl 6 imorse. Kommer också att få klippa Lucky snart så då blir det ett tjockare innetäcke som kommer fram. Får nog beställa hem ngt innetäcke till Fendi också, både han och Phiis skulle haft ett Amigo innetäcke. Aja vi får se.

Ooooo, nu slog det mig att jag har ett sjukt snyggt Eskadrontäcke som alltid varit lite wierd i passformen på Lucky, det har varit för tajt över bogen för Lucky och alldeles för lång hals. Fendi är ju en smalare modell och har längre hals så det borde passa, wiiihooo!

Nu ska jag bege mig ut i stallet och mocka, efter det blir det att ge hästarna lunch. Ska även städa lite i stallet hade jag tänkt. Funderar på att städa upp här inne också, inte damsugit på flera dagar nu så det börjat synas. Ska fortsätta läsa i träningsläroboken.

Jag vill rida i falsterbo igen.


Love Linn


Segis

Aah blir galen på Lucky, står och bankar, sparkar och skrapar halv 8 på morgonen. Vart är min sovmorgon?! Njea finns inget sådant nu när mamma inte är hemma. Har kommit in rutin nu i alla fall så det är inga problem med att gå upp kvart i 6. Att fodra hästarna tar ca 5min, och på 5min hinner jag inte vakna så det är bara att somna så fort jag lägger mig. Hade hoppats på att sova i alla fall till 8 idag men nej, det såg Lucky till att det inte blev av.

Ska nog ut och springa eller cykla en tur idag, har ingen nyckel till gymmet  så kommer inte in. Kan i och för sig sticka ner under dagen, men jag får se.

Hittade även min gamla bok om träningslära.


Love Linn

Mätt, klar med hästar

Nu är allt med hästar i stort sett klart för dagen, ska bara natta hästarna vid 9tiden. Ridningen på Phiis var mindre lyckad idag haha, kängru delux... Red Arken och det gick jättebra.'

Har precis tryckt i mig massor av färsk pasta, supernice. Kläckte ett rått ägg över som extra protein. Jag har inga problem med råa ägg längre, innan tyckte jag det var räligt, men smakar faktiskt ganska gott. Är väl en vanesak. Ska snart duscha av mitt svettiga, hästluktande hår. Sen blir det en sväng ner till gymmet. Hoppas det inte börjar regna, är ganska drygt att cykla då.

Har en konstig känsla, för även om  pappa är hemma så känns det som om man vore helt ensam. Inte direkt som när mamma är hemma, märker verkligen hur mycket jag och mamma pratar med varandra nu när hon är inte är hemma. Pappa sitter jämt på kontoret eller vid tv.n. Inte mycket till kommunikation där inte. Aja, inte länge tills mamma kommer hem nu, like it!!! Saknar min mamma fett mycket!!

Nästa helg blir det antagligen en härlig utgång med Louise raring, bowling först sen ska vi dansa loss! Kommer bli en grymt lyckad kväll, vi skall även jobba lite med företaget också. Känns som om vi är på rätt spår där!!

Lucky, mammi och moi!


Love Linn

Seg jag är.

Är så trött och seg, ska nog bannemej ta och sova en halvtimme haha. Får väl ta något att äta först. Varit uppe och tagit ut galopphästarna och mockat till dem, fixat mat och vatten. Ska mocka här hemma snart sen upp och ta in galoppisarna. Vid 3 ska jag även rida en tur där uppe, hade tänkt att jag skulle hinna rida Phiis emellan intag där uppe och ridning. Det hinner jag nog :)

Phiis var helt fantastisk igår, han har aldrig varit så fin tror jag, verkligen roligt. :)

Träningen igår gick också riktigt bra, blev ett helt crazy pass på 2timmar och 15min. Skulle egentligen cyklat när klockan blivit närmare 8, men då kom ett par gymnasieettor och frågade om lite hjälp. Slutade med att jag gjorde ytterligare 3övningar för att visa haha. När jag väl hade bestämt att jag skulle cykla vid halv 9 kom en tjej och frågade om jag kunde visa henne en övning som jag hade gjort tidigare under kvällen, självklart!  Kvart i nio var jag i alla fall på väg hem haha.

Ikväll blir det ett sk. diverse pass, har redan kört igenom hela kroppen denna veckan så idag tar jag några övningar på hela kroppen.Love Linn

Spaceship, detta MÅSTE NI SE!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH det var detta som var det roliga som jag skulle berätta om för ett par dagar sedan. Några av killarna på ljunghusen klädde ALLT i en killes rum(som glömt låsa haha) med aluminiums folie haahahaah! idén är ju helt genial, lite sur bara att jag inte själv kom på det haha. Jag är med i videon ca 1sek när jag bara tittade in.

Dessa killar är ju helt amazing!!

TimeLapse Ljunghusen International Space Station from Øyvind, Pål & Jon Morten on Vimeo.


Detta mååååste ni bara se, älskar när de skålar i mitten av videon haha.


RSS 2.0