Idol och ett välförtjänt slappande

Oj, oj vad trött jag är, både i kropp och knopp. Gick upp tidigt idag och åkte till stallet för att rida Fendi innan sista-minuten-tentaplugg. Kunde äntligen rida ut och Fendi uppskattade det, lite väl mycket. Stark och springig men det var ändå härligt att komma ut. Efter stallfix och ett försök till hästmys tog jag bilen hem. Har nämligen brutit av cykelnyckeln så har kört till stallet de senaste dagarna. Förhoppningvis blir låset avsågat i helgen och jag kan rasta järnhästen igen. 

Promenerade till Julia och läste två timmar med henne och Ronja innan det var dags för tenta igen. Idag kändes det inte alls bra, vi får se hur det går. Jag svarade på allt men det var två frågor som jag vet att jag hade fel på. Aja inget att göra åt nu. 

Gick inom Hemköp och köpte lite sallad och tillbehör innan jag promenerade hemåt igen. Slängde ihop en god och mäktig sallad som jag åt när jag såg familyguy. Efter maten ringde min älskade på Skype men vi hann bara prata 10min innan han skulle ut och äta med sina polers. Nu ligger jag i sängen och ser idol, ska bli skönt att sova sen. Kommer gå upp tidigt imorgon för Matilda och viggi ska debutera i hässlehåla och jag ska vara mentalt stöd så vi åker 06:30. 

Sallad 


Nöjd häst med lunchhö i hagen 


Tenta, vänner och pojkvän

Hänt massor sedan jag bloggade senast. 

Första tentan är skriven och jag tror och hoppas att jag klarade mig. Svarade på allt och självklart tycker jag själv att jag svarade optimalt. Men det är så svårt att veta vad de vill ha för svar eftersom det är diskussionsfrågor och det finns inget direkt rätt och fel. 

Imorgon är det dags för tenta nr två, tillämpad geovetenskap. Känns inte som om jag kan något men hade samma känsla inför förra och det kändes ändå okej efteråt. 

I fredags var jag, Petter, Julia och Ryan hemma hos Ronja och Matt på idol och vin. Så otroligt trevligt och våra pojkvänner kommer bra överens och det hanns med flera trevliga aktiviteter såsom pingis, dart och musikquiz. 

Jag måste ge ett stort tack till Mathilda son tagit hand om Fendi flera dagar nu när jag pluggat inför tentor. Du är bäst! På lördag följer jag med och supportar dig på tävling med Viggson. Jo, även Petter har varit en guldklimp dessa veckor och till och med tagit hand om fendis sysslor helt själv och hjälp mig med intag av hästar hela helgen trots att han är lite rädd. Blir stolt! 

Idag har det varit en sorgsen dag, Petter sitter numera på flyget mot Teneriffa för att flytta dit. Jag har gråtit och redan nu känner jag mig ensam i lägenheten. Även om han kommer "hem" på besök ganska snart hade jag gärna sett att han var hos mig jämt. 

Petter lagade ett drömmåltid till mig igår, löjrom från Kalix till förrätt, filé Wellington till varmrätt och hemmagjort citronglass till efterrätt. Säg något denna karl inte kan?! 


I väntan på tåget. 


Igår innan middag 

Hihi 


Flyger

Är på väg hem efter en helg i Luleå med Petter. Ett par väldigt trevliga dagar som egentligen gått alldeles för fort. Nu är det hem till vardagen med tentaplugg och om två veckor ska jag försöka klarar två tentor. Tyvärr har jag och Petter dragit på oss värsta förkylningen och vi ska göra allt för att friskna till under kvällen. Kunde inte kommit mer olägligt... 
Hej svejs Guldgosse fendi

Fendi var så duktig igår, trots separationsångest klarade vi av att rida ut en runda runt Sperlingsholm med endast ett tvärstopp! Massor med ros till honom och det var extra roligt eftersom han var ett helvete dagen innan. Kan dock bero på träningsvärk från träningen. Idag fick han en vilodag och imorgon ska vi hoppa lite gymnastik. Petter kommer kväll och jag ska försöka få med honom tidigt till stallet imorgon så han kan filma. Får använda mina hundögon 😉 

Annars då? Jo då är fortfarande upptagen med tentaplugg, jag och tå andra tjejer i klassen fungerar strålande ihop och vi har setts varje dag. Imorogn blir ytterligare ett par timmar sen på kvällen får det vara nog för denna veckan. Dags att vila hjärnan och mysa med Petter. ❤️ 
Hållbar utveckling, yeahj Dagarna går

Dagarna går här och de flesta i vår klass är igång och tentapluggar, jag ä är en av dem. Om ett par veckor har vi två tentor under samma vecka och paniken börjar infinna sig. 

Fendi mår bara bra i alla fall! Igår tränade vi och han hoppade lika bra som vanligt. Jag red inte så bra som jag hade hoppats men så är det ibland. Han var lite trött under dagens pass men jobbade på fint ändå. 


Vacker solnedgång utanför stallet. 


Var och firade mamma och sov över i Helsingborg förra helgen. Slutade med kortspelsvinst för mig mot pappa och pojkvän. Petter vann snygghetspriset i alla fall även om han ser lite skeptisk ut, måste varit pga alla mina segrar 😚Gick i skogen också och plockade smaskiga kantareller. Blev en lyxig frukost till dagen efter. 

Fendi fick låna Viggis träns. 


See ya!

Träning

Här kommer en video från Ted träningen förra veckan.
 
 
 

RSS 2.0