Fantastiskt, härligt & underbart.

Haft en helt fantastisk kväll, eller ja nästintill i alla fall. Det enda som fattades på gymmet idag var lite sällskap haha. Annars gick allting helt perfekt, tränade bröst & biceps idag, massor av olika övningar och jag sprang en liten runda på 3km på löpbandet också. Allt som allt tog det 2timmar ganska exakt. Cyklade till och från gymmet vilket ger en cykeltur på 40min totalt. Innan idag var jag även ute och gick med Fendi, han var så snäll och mysig så. Gick väl ca 20min.

Fick äntligen slagit på Phiis sko ordentligt idag, P-O kom ut och gjorde det, evigt tacksam. Imorgon ska Phiis få gå en lång ridtur på morgonen. Vid lunch beger jag mig till klippan för en dejt med Louise, efter det ska jag titta till fördelsedagsbarnet Rebecca som fyller 20år! Kanske får ta med henne en sväng på systemet haha.

På torsdag blir det lite jobb och det är jag jätteglad för hihi. Låter helt galet men jag gillar det, riktigt mycket. Johan och Kisse är så trevliga och hästarna också.

Ska nog käka ngt efter träningen, kroppen är ganska utpumpad och jag kan inte annat än älska denna känsla.

Min fina cykel som används varje dag, tänker på Lucky varje gång jag cyklar på den!


Love Linn

100% träning!

Yes vad glad jag är, träningen gick superbra idag och det var 100% som gällde, 1timme och 45min!! Inte för att vara sån men tycker det är lite tragiskt när jag ser killar kämpa med 6kilos hantlarna... Inte ens jag använde de när jag började gymma där. Menmen bra att börja någonstans i alla fall, all cred till dem.

Tog som jag sa innan idag ben- och axelpasset idag. Imorgon blir det rygg & biceps. Gjorde även en ganska tuff magövning idag med 20kgs vikten, trapsövning blev det också. Faktiskt blivit ganska stark i axlarna nu, vilket gläder mig. Kan göra 5or med 16kgs. Känns för jäkla bra haha.

Såg något kul idag också, kommer återkomma med det när jag kan haha.

Imorgon kommer Becci och hon skal provrida Arken, hoppas det går bra. Hade gjort mig glad och alla andra hihi.

Nu ska jag ta något litet och äta sen blir det duschen och sängen. Börjar redan känna av mina små kycklingben. Tror att träningsvärken kommer vara olidlig på onsdag, får väl se med det. Ha det gott allt folk.

Vet inte varför jag lade upp denna bilden, men "jag saknar lucky". Även om han finns, så saknar jag den gamla. På bilden är han inte sig själv. I hope you'll come back to me...


Love Linn

Jahapp?

När man väl peppat upp sig för en härlig ridtur på Phiis så kunde det inte bli av. Lös baksko som bara sitter kvar med en söm på utsidan. Suck alltså. Ringde Olle, men han svarade inte, tror han jobbar på djursjukhuset på måndagar, får prova igen imorgon. Olle ska inte komma och sko förän om 2veckor så det går inte att vänta.

Jaja, var ute och sprang en kort runda innan jag skulle rida Phiis, snart ska jag byta om och så sen dra ner till gymmet. Funderar på att träna ben idag, även om det inte är bendag. Vill ha bendagen avklarad redan på en måndag. Är egentligen lite trött idag, vet inte helt varför.

Gunilla tittade in en sväng idag och sa hej, fick en lite slant som födelsedagspresent, uppskattas alltid. Hon sa inte så mycket om Fendi och så men men. Träffade Johan & Kisse igår, de tycker att jag ska ta det lite lugnt med Fendi så att han inte får upp så bra kondition inför inridningen. Han får inte ha tillräckligt mycket ork att kunna hitta på ngt dumt.

Fin häst ifrån munka.


Love Linn

Frukost

Hästarna kom ut för en halvtimme sedan och nu sitter jag och knaprar i mig lite müsli. Är alltid så sjukt hungrig när jag vaknar och kan knappt bärga mig till frukost. Helt sjukt egentligen, när jag gick i skolan åt kan knappt någonting alls, frukost fanns inte i min värld och vägde knappt 50kg. Inte konstigt att jag aldrig fick några muskler när jag tränade på gym under skoltiden haha.

Pratade med min kära mamma igår kväll, härligt att catcha up lite grand. Dessutom insisterade mamma(nästan i alla fall haha) på att jag skulle åka dit nästa sommar. Så jag och Joanna har bestämt att vi ska åka i September 2011!! Helt fantastiskt, tänkte att vi skulle vara där 3veckor och ha det riktigt gött! Något som vi också ska göra som jag ser som en självklarhet, är att besöka Alcatraz!! Tänk att få gå in gamla fängelsehålor osv, helt magiskt. Dessutom är jag ju ett stort fan av "the rock" så kunde knappast bli bättre. Mamma & Niklas skulle dit i veckan tror jag, är ju måttligt avundsjuk!!

Har sovit på saken om ridturen med Phiis igår, kom fram till att det är en sjukt fin häst hihi. Är så glad att vi kämpat för honom så länge som vi gjort. Låt oss få lite lite medvind nu. Lucky lever ett härligt hästigt liv just nu i hagen, ser ut som han njuter av det. Mamma tyckte han skulle vila till hon kommer hem så då har han vilat i nästan två veckor. Stryker även honom från Osbys tävling nu i september. Så får jag se hur han känns till slutet av september när det är Sösdala, 120-120. Hade ju planerat in ett meeting i Karlshamn i oktober, men det borde inte vara några problem. Fast skulle han åka till vet och vi hittar ngt eller så, så klart stryker vi då. Ingenting är mer värt en min prins hälsa.

ALCATRAZ!!!!!!


Love Linn

Ätit

Herreguuud(känns som jag använder det ordet hela tiden) vad jag har ätit mycket. Mår helt illa, nu ska jag inte äta en bit innan jag går och lägger mig. Väntar på att mamma ska ringa från san fran.

Var ute en lååång tur med Phiis, han var hur fin som helst idag. Han blir glad när han får låna fin utrustning av Lucky, typ som CWD brösta, snakestyle-träns från dyon osv. Han blev även frissad idag så han såg lite ordentlig ut, lilla kraken.

Fy för bakade en kladdekaka igår(dålig inspiration från sandra haha), fattar inte varför jag gjorde det, ska verkligen inte äta sådana onyttigheter... Blir att träna hårdare än någonsin på gymmet denna veckan efter en gigantisk kaka haha.

Aja efter att jag snackat med mamma i tele ska jag upp en sväng med Fendi så han från springa av sig.

Jag vill knoppa och tävla Lucky....
 

såååå glad var Phiis! haha han funkade faktiskt väldigt bra på tvådelat gummibett!


Troll i hagen idag, hon är så fin. Nästan helt återställd nu. Snygg fluga!


Trollis!


Klapp, så snygg modell! Den hästen har nog inte ett gram för mycket fett.


Love Linn

Går utför

Allting börjar gå utför nu, det är knappt 8 grader på morgen nu vid 6tiden när hästarna får mat. Vilket är lite för kallt att bara ha flugtäcken på sig. Kan alltid sätta ut dem med regntäcken men då måste jag ut och byta täcken redan vid 10-11tiden pga att det blivit för varmt. Jag väljer hellre då att låta dem äta sitt hö inne och ta ut vid 8tiden. Allt frid och fröjd för Fendi & Phiis, men INTE för Lucky. Lucky misstycker så sjukt mycket och leker gruvarbetare i boxen. Han jobbar som bara den för att komma ut på andra sidan. Vilket är ganska jobbigt för mig som har mitt rum nästan vägg i vägg med stallet.

Hade en riktigt konstig dröm inatt igen. Denna är för konstig för att ens kunna berättas. Kan man skämmas över sina drömmar? Ja tydligen.

Ska rida Phiis idag, blir i eftermiddag tror jag. Fendi ska få springa av sig i roundpenen. Börjar tvivla på att jag ska rida honom första gångerna själv. Helt sjukt vad taggad han är. Det är i och för sig bra för framtiden men kanske inte precis nu haha.

Här kommer en liten sumering av mig och Lucky under våra snart 3år tillsammans. Som han hoppar i dagstorp i mars 2010 är den lucky som det brukar vara. taggad och glad. Förväntar mig inte att någon ska intressera sig av det här men då gör jag det för min skull. tjing. 

September 2007


Januari 2008


April 2008


September 2008


Mars 2009


Maj 2009


Augusti 2009


Augusti(slutet) 2008


September 2009


November 2009 denna video segar hos mig.


Mars 2010


April 2010


Juli 2010


Juli(slutet) 2010


Love Linn

Följ min blogg

Nu har även jag tagit det stora steget med Bloglovin'.

Följ min blogg med bloglovin


:o)

Heeest

Ska gå ut och ta in hästarna nu, klockan är kvart i 5 och de har varit ute sedan halv 9-9tiden. Trötta kommer dom nog att vara.

Har fixat mig och lite så, blir ingen grillning pga vädret, men en liten film, kortspel och prat blir det nog ändå. Får höra med pappa om han kan natta hästarna åt mig. Får lägga på ängla-looken (a).

Palla så fort man lägger upp en bild på bdb kommenterar massa killar. Palla ragga över nätet? Njaaae inte min grej.

Why so serious? Jag tar verkligen saker och ting på fullaste allvar haha.


Love Linn

Absolut nytt, i guess

Denna låten är faktiskt jäkligt grym och skön på samma gång. Plan B - She Said

Grym video också.


Love Linn

Tom

Jag vet inte vad det är, känner mig helt tom inombords. Detta med Lucky tynger mig och jag vet inte helt vart jag ska ta vägen... Ska försöka lyssna lite på La Roux och bli på lite annat humör. Brukar alltid fungera.

La Roux – In For The Kill
La Roux – Bulletproof
La Roux – Tigerlily

Lucky verkade annars ganska glad idag, skrek när jag släppte ut honom i hagen. Phiis får numera gå i den såkallade "smal-hagen", Lucky får beta och är lycklig. Tror att den enda som misstycker är Phiis haha.

Var nere och tränade igår, några Innebandy tjejer hade fysprofilen, blev förfrågad om jag ville vara med men tackade nej. Nu i efterhand ångrar jag det lite, hade varit kul att se vad man maxar i allt. Aja det kommer nog fler chanser så jag borde inte vara speciellt ledsen. Jesper & Troy var också med och tränade, väldigt trevlig om jag får säga det själv. Blev två timmars gym men säkert 40min snack haha. Sorry, my bad!

Ikväll blir det lite grillning ser det ut som. Hoppas på liiiite bättre väder än nu.

Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma, blir till att städa lite och fixa. Stallet tog jag redan vid utsläpp så det behöver jag inte tänka på. Någon ridning idag kommer jag inte orka med, motivation = 0.

Ska försöka få igång glada-Linn igen. Ljushuven? javisst. Rolf, Jon-Morten & jag.


Love Linn

Bajshoppning på bajstrolleholm.

Det är som rubriken lyder... Bajshoppning på bajstrolleholm. Jävligt lönt att åka dit då... Sten hårt på alla banorna där, Lucky kändes inte hundra och allt var allmänt kasst. Lucky ska vila i en vecka nu tror jag, något är inte helt som det ska, kan bara inte sätta fingret på vad det är. Önskar att mamma var hemma och kunde disskutera med mig.

Han hoppar högt över och allting, men han fryser till i språnget och känns allmänt slö. Inte den Lucky jag är van vid. Känns lite stum i sitt steg också. 


Min fina...


Kan vara att han bara känner sig lite sliten, vet ju själv hur det är. Klart att han också kan behöva en liten viloperiod. Sist han vilade var i maj, då fick han lite mer än en vecka när jag var i Norge. Tycker ändå inte att jag tävlat eller hopptränat speciellt mycket, inte om man jämför med alla andra.

Hoppas på en bättre kväll, detta behövde jag inte.


Hästar

Hittade någon fin häst.

Denna ser förvisso ut som en ponny, en blandning mellan Shutterfly och en d-ponny haha. Kan inte vara en stor storhäst! Snacka om att rida mjukt alltså, helt sjukt. Ryttaren sitter HELT STILLA!


Jag dog när jag såg denna läckerbit!


Okej jag dog igen... nää förresten, kniper lite bak. Jag överlevde, men fin var den. Hoppar bra på de tre första...


Okej, NU NU NU NUUUUUU dog jag. Vilken häst.


Love Linn

Undrar jag

Undrar vad jag ska döpa detta inlägg till, hmmm. Big deal egentligen? Jag har inget vettigt att skriva heller. Varför skriver jag då? Kan man undra.

Missade ett samtal med mammsi idag, det var ju kanske inte så smart. Menmen mamma den som väntar på något gott väntar aldrig för länge haha. I know u miss me ;)

Imorgon blir det som sagt en tur till trolleholm med Lucky, ska rida Phiis innan sen får bebishästarna stå ute när vi är iväg. Imorgon är det ingen vanlig dag heller, för att MIN UNDERBARA FARFAR FYLLER 89ÅR!!! Det är bannemej inte illa!

Sitter och letar runt efter "nya" låtar på Spotify men hittar inga bra. Någon har något musiktips?

Kan ju tipsa er om Johnossi - Dead End


Love Linn

Fendiii

Precis varit uppe med Fendi i roundpenen och han fick jobba ordentligt idag, och gud vad svettig han blev. Tro det, jag blev bara svettig av att titta på. Fendi har mer eller mindre varit hysterisk och galen när jag skulle spola honom, men han har vant sig till det också. Stog bara och sparkade lite i busken med sina bakben men annars stod han helt stilla. Framsteg mr nice guy. Håller även på med paraplyvänjning med honom också, sedan ett par dagar tillbaka har det hängt ett paraply i stallet hela tiden, efter hand har jag flyttat det närmare honom. Ser lika förskräckt ut varje gång han får syn på det haha, men han vänjer sig ganska snabbt ändå.

Lucky var okej idag, imorgon ska vi äntligen komma iväg och göra något som vi båda älskar, HOPPA! Wiieehhoo. Ska försöka få pappa till att fotta men vågar inte lova något.

Phiis vilade idag, tror han tyckte det var trevligt. Imorgon ska han få en långtur, mitt lilla kängrubarn.

Nu ska jag snart byta om och sticka till gymmet, 4.e gången denna veckan, efter det blir det en snabb visit hos killarna. Säga hejdå innan de åker till norge en tur i helgen. Just de, fick äntligen tag på Gunilla idag, ringde och frågade om hon inte fått mina sms, hon svarade nej och fråga mig det samma haha. Måste blivit någon slags bugg på linjen eller ngt.

Hade i alla fall en mardröm att någon på niklas jobb och han hade satt ut fendi på annons och att det var därför Gunilla inte hört av sig. Som tuuuur är det inte så! Bebisen blir här ett bra tag till!!! 

Ingen som vill köpa en kavaj? Lägg bud vettja!  Inköpt för 4200kr. Använd 3 tävlingar.


Love Linn

Har det bra

Jag har det ganska bra egentligen, känner mig väldigt glad just nu i alla fall. Träningen idag gick hur bra som helst, även om det var ben träning idag. Blev lite drygt 1,5timme. Johan skulle utmana mig i "plankan" han påstod att han skulle klå mig. De andra killarna bara "du vet att Linn är grym på plankan"(vilket jag inte håller med om helt). Johan gav upp efter 30sekunder och jag stod kvar 5minuter, haha. Älskar att tävla, ger allt+ lite till då. Kunde inte ligga på rygg och lyfta benen efter det, men det var det helt klart värt!

Här vi den berömda "plankan".


Ganska bra övning. Annars tycker jag det är ganska drygt att träna mage eftersom att man får göra så många reps. av allting. Ungefär 100 vanliga situps innan det börjar kännas, då har man ju hunnit bli uttråkad...

Imorgon blir det nog ingen träning, hade hoppat på att jag skulle till Gunilla en sväng och rida, men har inte hört ett ord från henne. Jättekonstigt. Ska prova ringa imorgon, hoppas bara det inte hänt något.

Annars ska jag nog hälsa på mina norska vänner imorgon innan de åker en tur till Norge.

Nu ska jag duscha lite snabbt sedan lägga mig och sova, behöver min skönhetssömn för att se om jag kan bli lite snyggare :D

Love Linn



usch och fy.

Har nog inte kännt mig så här sliten på länge i musklerna, tror att det beror på att jag inte käkat några kolhydrater på några dagar. Har ingen energi alls, så tänker faktiskt göra mig lite kycklig och pasta nu för att se om jag får upp lite energi till kvällens träning.

Idag är det i princip storm i lilla ljungbyhed, några träd hade blåst ner och hästarna fick ha täcken på sig när jag var ute och red. Fendi är så sjukt upptaggad nu för tiden och jag funderar på att sluta ge honom krafftfoder haha, han börjar påminna lite grand om när Phiis var 3år, okej kanske inte så farlig men nästintill.

Phiis var helt ok idag, ganska bra i galoppen, men han är fortfarande så himla studsig, går ju inte att sitta ner i sadeln. Lucky känns lite halvseg och tråkig, men jag förstår det. Både han och jag är så uttråkade av att rida här hemma att vi skulle kunna ta första flygplan tillsammans till ett annat ställe. Palla bo här. Jävla skitställe som inte ens har en liten ridbana man kunde rida lite dressyr på...

Smickrande bild på mig och mormors hund... haha eller inte. Saknar att ha hund sååå mycket. Tänk om min kära mamma hade överraskat mig med en Whippet när hon kommer hem från USA istället för träningskläder? Lycka? Japp. Men nej det kommer inte att hända.


Fasen vad sugen jag blev på att bada nu, kanske inte det ultimata vädret.

Love Linn

heeeeest

Aaah jag älskar att titta på den här bilden, så jäkla läcker häst...

Det är http://josefinefriberg.blogg.se/ som fottat, önskar att det vore jag haha.


Fick annan bild när de hoppar högre, men orkar inte fixa den nu.

Är helt slut efter träningen, och som alltid när jag tränat hårt på gymmet blir jag sugen på ost. Hur konstigt är inte det? Åt lite yoghurt och frukt när jag kom hem, får kanske ta mig en skiva ost innan jag lägger mig haha. Galet! Tyska landslaget i brottning var på gymmet idag, aldrig kul när det är grymma brudar där, helt sjukt vad man känner sig svag och dålig. En liten tjej, max 50kg tog 70kg i bänkpress, det kallar jag grymt... Aja, bara att träna på för min del, känner fortfarande att jag ligger efter i min träning efter "semestern".

Nu ska jag duscha sedan sova, Love Linn

Tisdag

Precis nu när jag skrev vilken dag det var slog dte mig att det inte var onsdag, okej det var väl skönt? Njaa, spelar egentligen roll vad det är för dag. Varje dag ser ungefär likadan ut, men men synd att klaga. Ser i alla fall framemot september-oktober månad, ska ha ansvaret för galopphästarna i en vecka + en dag, plus att det kommer komma fler unghästar, junior på jägersro kommer köpa in flera åringar & tvååringar på auktion. Han kommer inte ha plats med dem så de kommer skickas till Johan och Kisse för hantering och inridning.

Pratade med Johan om Fendi igår och han tyckte hellre att jag skulle göra allt själv så hjälper han mig. Det tycker jag med, det som återstår nu är att rida honom i alla gångarterna. Satt på honom förra veckan och det gick bra, lite mer än det är svårt när man är själv och inte heter Eamon Hickey... Eamon som jag är väldigt imponerad över, flera har bloggat om honom sista tiden, en del gillar det han gör, andra inte. Jag tycker han är grym i alla fall. Klippet ligger på SVT-plays hemsida.

Nu ska jag ut och mocka, blåser riktigt mycket idag.

Jag och Dancy i våras, den lilla tuffa  2åriga bruden.


Men ingen kan såklart mätas med CC.


Förlåt för mitt tjatande om CC. Kan tipsa om en låt i stället.


Hittade denna fantastiska låt på Öyvinds Spotify playlist.

Nu tackar jag för mig så länge. Love Linn

Hästar

Här kommer lite fler hästvideor, finns många läckra, duktiga hästar alltså.

En häst i min smak, lugnt och sansat. Lite slapp i frambenen men ser ganska grön ut överlag. Bakbenen kan man inte klaga på.



Vet inte om jag tyckte denna var fin eller inte, men den ser verkligen ut som en typisk darco-häst. Hade varit kul att veta stammen.


Love Linn

Regn, regn och åter regn...

Herreguud säger jag bara, sjukt mycket regn ut... Och jaa, jag cyklade till gymmet upp och ner haha. Tycker inte mina regnkläder borde få kalla sig regnkläder när de inte håller torrt. Illa illa, blöt blev jag men det var värt det, tränade på bra idag. Tyvärr hade jag ingen att träna med, men desto effektivare blir träningen. Rygg & biceps + lite mage. Känns som jag har påbörjat ett "nytt" liv idag, har börjat med en ny diet och har gett mig fan på att träna riktigt hårt framöver. Det är 90-100% som gäller och inte några ynka 80%. Min nya diet går ut på att enbart äta protein & sallad. Kommer äta kolhydrater dvs. pasta, potatis, osv. innan kondiotionspass enbart. Detta är något jag ska testa och se om det ger något resultat, vill gå ner några kilo i vikt och sätta mer muskler. Om det funkar? Återstår att se.

Blev i alla fall 1,5timmes träning på gymmet idag med inte överdrivet mycket pauser.

Någon random brud som utför marklyft.


Love Linn

CC

Idag har jag äntligen jobbat igen, som jag har saknat att rida på galopphästarna. Trodde det inte men det gjorde jag, helt underbart att vara "tillbaka" haha. Red en tur med Johan och jag red Klapp och han på Fjodor.

Oh god, i miss u CC. Världens finaste hingst.




- ibland kan lite tur behövas, käre gud låt detta gå vägen.

Love Linn

Fråga

Fick en fråga om Fendi varför han var så "sen". Personen skrev också att hon inte tyckte det men att många tycker att inridning i aug är sent.

Svaret på den frågan är ganska enkelt, där som Fendi stog innan fanns det inte tid helt enkelt för honom. Det finns/fanns flera äldre unghästar som skulle tas hand om först. Dessutom ville Fendi inte gå in i släpet när han skulle skickas iväg på inridning haha.

Mittbena it is!


Love Linn


Som jag är.

Herreguud, nu har det hänt igen... Jo vadå tänker ni säkert då.

De som känner mig vet att jag ganska lätt stör mig på saker och kan göra en liten sak ganska stooooor. En sak som jag störde mig på nu, som jag glömt bort att jag stört mig på är:

DE SOM TROR ATT ALLA VIKTER PÅ MASKINER PÅ GYM ELLER TRÄNINGSSTUDIOR ÄR I KG!!!!! Aaaaah jag blir galen, typ som "jag tog 100kg i bicepscurls idag", ehh jo säkert. Isf är du starkare än stålmannen... Jag säger bara att I DE FLESTA FALL är vikterna i pound. Och ett pound är mindre än ett kg, dvs ca 0.45kg.

Prova att göra sama övning fast med lösa vikter i KG så kan man se en ganska stor skillnad. Dessutom är det svårare att köra med lösa vikter, beror på balans, stabilitet osv.

Kan inte alla noobs bara sluta tro att de är så jäkla starka och räkna ut hur svaga de är egentligen?! Haha



Fattar inte att jag orkar lägga ner tid på det här men var bara tvungen haha, påstår inte att jag är någon gymexpert men efter mina 4-5år regelbundet på gymmet har jag insett att jag inte kan ta 150kg i benpress i maskin och bara 75kg i vanliga knäböj...

Love Linn

Fendi

Ja vad ska jag säga? Fotografering av en 3åring med myror i benen ensam är ingen hit haha. Blev inte direkt några bra bilder...

Bebis


"okej, springer du, då springer jag också!"


Enda kroppsbilden, snygging.


Haha så jäkla söt, värsta kalven!




Love Linn

Söndag

ja idag är det ju söndag som de flesta vet. tagit det ganska chill idag, tog det lugnt i stallet och hästarna kom in för en halvtimme sedan. De får käka lite hö och vila sig lite och snart ska jag ut på den första ridturen. Tror det blir långtur på både Lucky & Phiis idag. Fendi ska på promenad eller något, aktiverad ska han bli i alla fall. Tänkte faktiskt att jag skulle ta med mig kameran och ta lite nya bilder, han är så sjukt jävla fin!! Kan inte annat än säga att han är lite som Lucky. Mina tre pållar är för fin hihi. Aaah vilken hästnörd jag är alltså.

Var helt borta imorse haha, pappa kom in och bara "linn jag går ut och går i skogen en sväng" jag bara" ska inte mamma med?" haha åkey!?

Hade för övrigt en wierd dröm inatt.

Jag befann mig på ljunghusen hos killarna men wipps så var jag instängd i någon slags grotta med en okänd snubbe. Det fanns massor av vapen och jag klättrade upp på en klippa(i en grotta?) där blev allting som ett datorspel och jag började träna mig på att skjuta. Plötsligt kom den okände snubben upp till mig på en klippa med en drink, jag sa till honom att han inte borde dricke det eftersom att det kunde vara gift, han lyssnade inte och mycket riktigt blev han sjuk. Det kom en jättemygga och bet sig fast i hans rygg och jag hoppade fram till honom och skar av myggan från hans rygg med en machete, efter att jag stuckit den stora kniven i huvud på det "lilla" krypet. Tyvärr förlorade killen benet, fråga mig inte hur haha. Aja senare i drömmen var det dags för mig att agera actionhjälte. Fler män strömmade in i grottan och jag sköt allihopa i huvudet, konstigt nog dog inte alla, alla männen satt i regeringen(why that?!). Det kom in en neger som pratade knackig engelska och berättade att jag var en färdigutbildad soldat. What?! Jag ville inte bli soldat och bad om att få komma där i från, hade ingen lust att skjuta fler.

Sen vaknade jag.

Seriöst vad är det för fel på mig?!?!? Mamma brukar säga att det inte finns någon annan som har så konstiga drömmar som mig. Vette fasiken om det stämmer men konstiga är dem. Helt sjukt att jag kan drömma något sådant, kan inte ens döda en daggmask haha.

Macheten i drömmen, har för övrigt aldrig ens sett en sån i verkligheten...




Love Linn


Film

Förlåt, men hittade en video på ytterligare en häst.

Blir ni uttråkade av att jag visar fina hästar?


Love Linn

Trodde jag inte, minsann...

Okej nu ska jag faktiskt ta och erkänna en sak: jag saknar min mamma lite lite grann. Man märker vad ens föräldrar har för betydelse när de är "borta". Det är ungefär 15dagar till mamma & niklas kommer hem och jag kommer ha glömt bort allt kul att berätta innan hon är hemma. Jag vet inte vad ni har för relation till era föräldrar men jag ser i alla fall min kära mor som en bästa vän, vi bråkar ibland men är också jäkligt bra vänner. Jag skulle påstå att jag kan prata om allt med min mamma, och det är väl tur det.

Sen är hon ganska ball ibland också, som till ex. när hon kallar andras hundar för golvmoppar osv, eller säger att någon ser gay ut haha. Man blir som man umgås eller? Stackars mamma som får stå ut med mig och Niklas hahahah.

Aja ska inte sitta här och smöra i onödan, it's so not me...

Ta och lyssna på David Gray's nya album istället. Blir sentimental & mysig. Hade faktiskt kunnat tänka mig att gifta mig med honom. Maybe he's the man of my dreams? Ehh nej det tror jag inte haha. Den mannen har jag inte träffat ännu, inte vad jag vet i alla fall.
David Gray – Foundling

Förlååååt, vadå konstigt inlägg, finner ingen mening med det men ja, ibland låter man bara fingrarna röra sig hejdlöst över tangentbordet och ord bara skapas.

i look like a rabbit.


Nu ska jag hoppa i säng och sova helt till 05.45 när klockan ringer och hästarna ska komma ut och få mat. Mocka gör jag nog direkt också.

Love Linn

Tårta

Knappt glad man blev igår när killarna kom med den här fin fina tårtan till mig!

KOLLA BARA PÅ HÄSTEN! :D


Ibland kan så "små" saker göra en så sjukt glad!!

Love Linn

Dagen efter

Idag är det en sk. "dagen efter" haha. Jag vet inte om jag ska säga att jag kom i natt eller i morse? Kom precis hem till att ta ut hästarna kvart i 6 så det var ju perfekt. Kunde tro att det var planerat in i minsta detalj. Tyckte det var lika bra att mocka direkt så det gjorde jag innan jag gick in och sov. Vid halv 12 gick jag upp för att käka lite och vid halv 1-1 drog jag till galoppisarna och tog in dem.

Kvällen igår var trevlig, satt och pratade om livet med Öyvind i x-antal timmar utanför en kyrka, haha. Men härligt var det, längesen jag hade ett sådant seriöst snack. Ibland behöver man helt enkelt prata av sig en gnutta.

Är lite halvseg nu och skulle behöva sova lite men nej. Snart kommer fina becci och vi ska bara ha det mysigt och umgås. Behövs!

Jag på systemet igår haha, hör ju till på ens 20årsdag! Grattis från kassörskan fick jag med :D


Love Linn

Födelsedag

Wiiiiie, idag fyller jag hela 20år!! herreguud, tiden bara rinner iväg!! Åldersnojjan kommer nog snart haha ;)

ikväll kommer mina fina vänner hit och käkar sen blir det utgång i helsingborg, kommer nog bli en freakin' awesome night!

Imorgon kommer Becci hit och det ser jag fram emot!!

japp, man får vara ego när man fyller år!!


Nu ska jag sova lite hihi, förlåt för mitt överflöd av utropstecken i detta inlägg. Love Linn!!!!!(kunde inte låta bli)

hihihihi

Tomorrow wiiiiie


Galet trött...

Gick upp vid kvart i sex, matade hästarna och tog ut dem. Höet får de som vanligt ute nu på sommaren. Trodde det skulle bli regn så hästarna fick regntäcken. Hittade en Bucas-regntäcke som jag hade glömt bort, ett jättesnyggt blått, skaltäcke, misstänkte att phiis hade dragit sönder det. Och ja, det stämde, stor reva vid knäppningen fram och han hade dragit av all kardborre. Bestämde mig för att laga det, kunde väl inte ta längre än en halvtimme? Ehh jaa, in my ass haha, tog 2timmar och 20min. Riktigt tråkigt att sy, men skönt att det är gjort nu. Tror Fendi ska få ärva det, mamma hade beställt ett nytt regntäcke till honom men det var varken bucas eller horseware. Av en erfarenhet håller de de täckena INTE i längden. Horseware är absolut bäst efter de kommer Bucas. Ska få mamma att skicka tillbaka de täcket om vi inte ska behålla det att ha på tävling om det regnar.

Snart ska jag och pappa en tur till Klippan, ska handla lite och skicka iväg Ariat skorna om pengarna kommit in på mitt konto.

Kommer säkerligen somna under dagen. Imorgon är det min dag och den firas med utgång och härligt sällskap!

Fick bli en bild på Malin och Rapunzel som jag tog i Perstorp i helgen.
Rapunzel är e. quite easy precis som lucky. Måste säga att jag tycker den hästen påminner mycket om lucky och hade inte tackat nej till den haha.


Love Linn

Spotify-playlists

Här kan ni se mina låtlistor på spotify!

inkjetfilms

Själv tycker jag att jag har bäst musiksmak haha. Lyssna på min bästa lista som ligger här : För många bra låtar. Finns låtar som alla tycker om, lite rock, punk, indie ja allt.

Love Linn

Stam

Fick en fråga om vad det är för stam på Fendi. Eftersom att det inte fanns någon bloggadress eller mail svarar jag här.

Fendi är e. Laptop ue. First Trump(fullblod)



:)

Love Linn

Problem

Jag har problem, klockan är snart 1 och jag kan inte sova, dansar runt som en galning till The XX. Aaah, hatar att ha överskottsenergi på kvällen. Kommer inte somna inom en timme i alla fall.






Love Linn

Lilla jag.

Du heter: Linn Skjetne
Smeknamn: För det mesta Linn, men Binnie eller Pinnie 

Låt som när du är ledsen sörjer till: Ehh något med Winnerbäck

Beroende av: Vänner och familj, och såklart hästarna

Vad tror folk om dig? Att jag alltid är glad tror jag

Stämmer det? ja till största del, men kan också bli riktigt arg/sur haha
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt leende tror jag

Hur imponerar man på dig? Går inte, haha jodå men bara man är sig själv så kommer man ganska långt
Brukar du skratta för dig själv? Händer lite för ofta faktiskt

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Klar nu annars :)"

Var bor du? Mitt ute i ingenstans, skogen i Ljungbyhed

Trivs du där? Både och

Hur svarar du i mobilen? "Hallå?" eller "Hej det är Linn"

Vem ringde du senast? Mammi

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Pratade om livet med Nicole haha
Antal timmar sömn inatt: 9timmar kanske

Sov du ensam: Japp

Brukar du komma i tid: Herregud, ja! Hatar när folk kommer för sent, får sinne haha   
Hur känner du dig nu: Seg som en skosula

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Fula, har fotfobi
Vad saknar du: Att ha hund, speciellt Lassy. Saknar Nicole & Joanna också.

Hade du en bra kväll igår: Ja den var super!

Favorit dryck på morgonen:  Vatten
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag blir trött, vilket varierar

Är du blyg? Absolut inte
Sysslar du med någon idrott: Ja, ridning
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte har inte upplevt det ännu

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Klätt ut mig till byggarbetare och smörjt in mig med olja

Är du nöjd med ditt liv: För det mesta ja, ibland inte

Är du bortskämd: Både jag och nej skulle jag tro
Vad gör du i morgon: Rida, träna och det gamla vanliga

Vad är det värsta du vet? Falska människor & fisk

Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut!

Vad är det finaste du fått? Min underbara älskling Lucky
En speciell dag du minns: Finns många speciella dagar

Du samlar på: Minnen

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma
När grät du senast: 17juli 2010

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en b-kortsbil
Vill du gifta dig: Yes
Vill du ha barn: Njaae tveksamt

Är du musikalisk? Verkligen inte

Vad dricker du helst när du är törstig: Kranvatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Nej

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Öyvind & Ludwig
2. Personen du pratade I telefon med: Nicole
3. Du fick SMS av: Nicole
4. Du kramade: Öyvind & Ludwig

IDAG
5. Kläder: Ridkläder & träningskläder
6. Bättre än igår: frukosten

IMORGON
7. Är det: Onsdag
8. Planer: Rida & träna, fixa lite inför mammas resa till USA
9. Något tråkigt som händer imorgon: Inget vad jag vet

FAVORIT
10. Nummer: 16
11. Färg: Grön
12. Årstid: Höst
13. Saknar du någon?: Ja min farfar & syster
14. Humör för tillfället?: Trött

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Kollade mobilen
16. Vad åt du sist?: Müsli & yoghurt
17. Vad irriterar du dig på?: Tjocka människor som trycker i sig plockgodis & klagar på att de är tjocka
18. Tror du om distansförållanden?: Håller inte i längden
19. Vem tänker du på just nu?: Mig själv
20. Tror du att personen tänker på dig med?: haha ja antagligen
21. Vart reste du sist?: Till Trondheim i Norge
22. Vad gjorde du igår kväll?: Tittade på film med mina norska vänner
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Pappa
24. Ler du ofta?: Ja
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min egen
28. Vilken färg har din tröja?: Svart-grå

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja 
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Svär mest

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Ja
33. Vad gör dig glad?: Glada människor
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja det går väl alltid?
35. Är lycka överskattat?: Nej 
36. Kan musik göra dig glad?: Bara gladare

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja 
39. Har du en pojkvän?: Nej
40. Är du nöjd med det?: Både och
41. Är du kär?: Nej, hade gärna blivit det, på riktigt

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Ingen tror jag, försöker undvika äkta HAT
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej? 
44. Är du en mobbare?: Nej
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Har jag säkert
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Går inte i skolan
48. Favoritämne?: När jag gick i skolan var det Idrott & Matte 
49. Värsta ämne : Företagsekonomi
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: ?                                   



Love Linn



Mobil

Två mobilbilder på Fendi och Lucky.

Såhär pigg och alert var Lucky en dag innan jag skulle rida hahaha! SLAPPE!


Fendi pigg & glad!


Hittade några videos på Fendi också men mobil-film är riktigt kasst. Ska försöka filma honom med brorsans videokamera istället. :)

Love Linn


Helt slut.

Är helt slut, cyklade i 1timme 29minuter och 35sekunder. Var mer än en vecka sedan jag cyklade "på riktigt" och det kändes. Ingen ville gymma med mig idag så fick underhålla mig på andra vägar haha. ;) Imorgon blir det nog, hoppas jag i alla fall!

Red barbacka på hästarna idag, tack vare regnet ungefär. Himmlen öppnade sig när jag red första turen på Lucky, var helt dyngsur och jag var lika blöt precis som om jag skulle ha badat med kläderna på... Var bara att byta när jag kom in, ut i stallet och tränsa och borsta Phiis. Och fy faaen vad Phiis bockade i galoppen haha. Han bockade och bockade, jäkla häst haha.

Aja hindrade inte mig från att hoppa över vägbommen. Insåg att det var första gången vi hoppade barbacka. Lucky fick också skutta över vägbommen, han gjorde det precis som om vi brukar göra det, bra att ha hästar som inte bryr sig. De ska ju i princip hoppa allt man styr på.'

Fendi var grymmefin idag igen(vad är detta?!?), gick upp till ridbanan och sprang över lite hinder med honom, hade hoppat Phiis över en tunna och den låg kvar, sprang mot den och Fendi skuttade över som ingenting. Känner knappt igen honom, när han kom hit var han rädd för allt och slöade non-stop. Nu är han tuff och riktigt speedad.

Jag ÄLSKAR Fendi!!




Dags att ta lite nya bilder på herrn! Skall fjäska för Öyvind, där kommer de bästa bilderna ifrån :)

Nu blir det snart duschen sen sova, eller kanske skulle ta och se en film? Hmmmmmmmmm, vi får väl se. Sköt om er.

Love Linn

Tisdag

Nu har jag käkat en sen frukost och ska snart ut och mocka i stallet. Det regnar inte, ännu. Ska rida både Phiis & Lucky sedan gå med Fendi.

Igår var jag först i Klippan och fikade med Louise, vi jobbade på effektivt med det vi skulle och jag tog bussen hem vid halv 3. Städade lite här hemma sedan vid 8 cyklade jag ner till killarna och vi satt och snackade ett litet tag sedan tittade vi på en film. Catch me if you can, en ganska bra film faktiskt. Var 100% säker på att en tjej som spelade i filmen var med i The Notebook, men så fel jag hade. Fick i stället överlåta rättheten till Öyvind och be om förlåtelse haha. De som känner mig vet hur mycket jag HATAR att ha fel, menmen kan i alla fall ta åt mig det och be om ursäkt.

Blev halvsent igår och cyklade därifrån vid 12, hemma halv 1 sen somnade jag nästan direkt. Senare på morgonen vaknade jag av att kattskrället hoppat in genom fönstret, palla Puh?!

Ikväll blir det nog ett gympass, känns skönt. Träningsvärken har äntligen släppt efter fredagens träning.

Brorsan och jag är ju bara för snygga! RETARD!


Love Linn

Helgen

Har haft fullt upp i helgen så har varken haft tid eller lust att blogga. I fredags var det gym som gällde, ack så jobbigt det var. Träningsvärken desto värre...

Igår var jag, mamma & pappa på Familia och jag köpte mig en klänning till 20årsfirandet+ lite annat. Det mesta på rea så jag var nöjd! Fixade all utrustning till Lucky. Och idag hoppade vi en klass i Perstorp, en 130cm. Är nöjd men hade två ner. Tyckte ändå jag red helt OK, kom lite kort in i trekomb. så Lucky räckte inte över bakbommen på b-hindret, sen red jag upp lite snävt(medvetet) på nästsista för att få en snabb tid i grundomgången, var bara 3-4 som gick till omhopp nämligen, aja Lucky petade, blev nog lite förvånad. Vann gjorde Peter Eriksson, den enda felfria. Känns som att det enda som fattas är lite rutin i 130-klasser. Han hoppar så lätt och fint, men vi måste komma in i höjden ordentligt. Resultaten kommer väl.

Nästa tävling blir det två klasser, 120-130. Kan nog vara bra att Lucky får springa av sig lite i klassen innan haha. Han var ju något pigg idag, nästan för pigg haha. Äh ska inte klaga han var perfekt, ska bara få till det lilla extra i min ridning.

Phiis & Fendi har skött sig väldigt bra sista tiden. Phiis har hoppat på banan, tunna, plank osv utan problem. Fendi är bara allmänt duktig! Glad i honom!!

Snart ska de tre muskutörerna få kvällsmat sen blir det väl en film innan jag lägger mig. :)

Pappa tog några bilder från tävlingen, tyvärr lite dåliga vinklar & ingen zoom men glad att det blev något i alla fall.


mamma & Lucky!




Lucky spanar in pappa!


Love Linn

Häst

Ååååååh denna hästen är ju bara för fin. Jag och mitt youtube-ande.



Haha vadå ponnyridning?


Love Linn

Sälja

Uppdaterat lite annonser och slängt in lite nytt som måste säljas.

Annonserna hittar ni på hastnet.se.

Ariat Cobalt XR, bruna, använda två ggr, pris 1500kr. Stl 38,5(lite stora till mig) Nypris mellan 2500-2700kr


Roberto Porreca stl 38, svarta använda en gång. Pris 500kr


Kingsland Skjorta, oanvänd! Stl XS Pris endast 400kr!!



Frustrerad.

Orkar inte ens skriva om dagens rubrik, pallar helt enkelt inte.

Glad i mina egna hästar och det är det viktigaste, Fendi var superfin idag när jag lastade, Phiis klättrade fint i backen och Lucky gjorde succé i ridhuset. Mina tre muskutörer är de bästa som finns!

Träningen på gymmet igår var freaking awesome! Kroppen känns suverän idag! ;)

Love Linn


Grymt pepp!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah jag längtar tills om några veckor, mamma & Niklas ska till USA och eftersom att jag fyller år om 8dagar så ska mamma köpa med träningskläder till mig!! Jag fullkomligt ÄLSKAR Nike's träningskläder och kan inte få nog av dem. USA har ett helt annat urval av Nike eftersom att de tillverkas där.

Hittat de snyggaste shortsen, t-shirts, tröjor & linnen!!! Vill ha dem nuuuuuu! haha

Denna är ju bara föööööör snygg, jag dör! Fanns inte i min storlek dock :(


Love Linn

Dagens fail!

Bilden talar för sig själv, men vad jag ser sitter väl hunden?!  Rubrik stämmer alltså inte med annons och bild haha.



Jag veeeeeeeeeeeeeeeeeet, har sjukt dåligt humor.

Don't let go!

Har precis skickat in kycklingarna i ugnen och ska alldeles snart bege mig ut på en ridtur tror jag. Men frågan är om jag vågar lämna kycklinglåren i ugnen utan att ha koll? Tänk så bränner jag dem? Hmmmmmm. Big dilemma haah. Aja det är inte hela världen om hästarna vilar idag, Phiis har gått relativt hårt i två dagar och Lucky gick en långtur igår, Fendi har fått motion varje dag. Planerar lite lastträning med Fendi imorgon, Lucky ska till Gunilla och det blir konditionsträning på ängen. Lucky kommer speeda upp unghästarna haha! Phiis ska bara gå en härlig utetur imorgon. Har bytat tillbaka till Metalab bettet nu och han trivs mycket bra på det faktiskt. Ska absolut inte byta till något annat nu.

Aja som ni förstår är det jag som står för middagen idag, kyckling, oooooovanligt när jag lagar haha. Jag är ju ett stort fan av kycklig och lagar det gärna.

Ska snart kila ut i stallet och ge hästarna lite hö i varje fall. De kunde stå ute helt till halv 3 idag, great!

Blev sugen på att lägga upp en bildbomb, kanske kommer snart, så länge kommer det ett låttips... :)



Love Linn

Still alive.

Jag har varit ute och övningskört med mamma precis. Och tack gode gud, vi lever fortfarande. Haha okej jag kanske inte är kass, men är ju inte direkt klar för att köra i stan eller så haha. Det är så tråkigt att köra bil och jag har egentligen ingen lust att ta körkort, men det känns som ett måste. Jag cyklar överallt men det kommer ju inte hålla i längden, hur ska jag kunna ta med mig Lucky? På pakethållaren? Njaae bara att ligga i nu och skaffa det. Har ju lovat mina norska vänner att jag ska köra dem till Ullared så får ju hålla det, helst innan de slutar högskolan haha!

Blev inget gym idag, riktigt synd. Men men tar igen det en annan dag, blir lättare när gymmet är öppet till halv 10 varje vardag, så man slipper ha nyckel.

Hästarna har skött sig sista dagarna, hoppade faktiskt Phiis igår och han var en stjärna rakt igenom. Hoppade säkert 110cm, hur duktig som helst. Lucky känns som vanligt lite halvloj att rida ut på haha, han tycker faktiskt att uteritt är riktigt tråkigt och blir superglad av att få gå på ridbanan. Kanske för att jag nästan ALLTID rider ut. Aa jag vet det är tråkigt men vi har ju ingen ridbana så då har man inga andra val.

Inridning av Fendi kommer påbörjas inom kort, Johan kommer sitta upp på honom först och efterhand när han blivit lite van kommer jag ta vid.



Love Linn

Invalid.se

Herregud jag har redan MASSOR av träningsvärk. Igår fick jag mitt efterlängtade pass på gymmet, lycklig som bara den. Dock var vikterna extremt tunga efter 5veckors konditionsträning. Ska ner en sväng idag också hade jag tänkt, förhoppningsvis inte ensam.

Hahaha så galet, jag gillar Twilligt men denna filmen vill jag se! :D


Love Linn

Bilder

Här kommer nu några bilder från vår Kanot-tur i lördags. Öyvind som står för bilderna och det har han gjort lika bra som vanligt!

ps. jag ser sjukt gravid ut.







Haha sjukt bra!








Riktigt rolig dag!

Love Linn

Hingstar.

Youtubar så här på kvällskvisten

Snygga hingstar finns det gott om.

Balougraph



Nintender


Careful 1112


For Hero, blev kär i denna!


Love Linn


Hästar

Hittade lite trevliga hästar till salu. Kanske någon som letar? Inte jag i alla fall, nöjd med min två. Fendi & Lucky! Phiis är ju mammas, även om hon inte rider honom haha.

Quirella Z sto född 04. e.Quistello(Quinar)-ue.Calypso



Cardento- Cortez, hoppar fint men verkar lite knepig.


:)

Tävling Trolleholm!

Precis hemkommen från tävling i trolleholm. Åkte vid halv4 ungefär, skulle bara hoppa en 130cm och det var myyycket starter innan. Regnade gjorde det riktigt mycket men vi höll tummarna att det skulle ge sig. Tackar gud för att det slutade regna när jag precis skulle börja rida.

Resultat 130cm 4-fel.

Underlaget inne på banan var blött, men faktiskt ganska bra ändå, framhoppningen var därimot sämre. Hoppade kanske max 120 på oxer och tog räcket en gång på 130cm innan jag skulle in. Var bättre underlag på räcket.

Lucky kändes super superfin på framhopp och inne på banan. Slutade med 4fel som sagt, bommen bara rullade av lite lätt, lucky tog den lite grand med bakbenen. Efter det var han inte i en bom och det kändes som att hoppa 110cm.

Så fin min Lucky är! Guld-gutten!



Får se om jag lägger upp videon någon dag. Bilden är från förra årets 130cm i Åsbo.

Love Linn

Kanot

Idag har det varit en riktigt bra och soft dag. Vid kvart över tolv körde pappa mig och killarna till kanotcentralen och vi satte i hans kanoter. Det blev en härligt kanot-tur på 5timmar. Underbart väder och det bästa tänkbara sällskapet. Ett dopp blev det också även om vi inte ha några badkläder eller handdukar. Ibland får man improvisera. En lijan skapades med ett rep som satt fast i den ena kanoten och Ludwig & Pål svingade sig ett flertal gånger ut i vattnet. Jag och Öyvind hoppade över själva svingandet och nöjde oss med att "bara" bada. En helt perfekt dag! Eller ja förutom att jag hade gjort massor av mat och lite fika, men tallrikar hade jag glömt. Ibland är jag bara hopplös... Nog jag kommer älta detta i typ 10år haha.

När jag kom hem blev det lite middag och sedan blev hästarna ridna respektive longerad. Fendi var grymmeduktig i roundpenen och Lucky skötte sig som vanligt på vår utetur. Phiis är bara för jobbig nuförtiden och jag vet inte om jag orkar mer snart. Han är så stor och tungriden... Bläää. Blir väl bättre får jag hoppas.

Öyvind hade med sig kameran idag så det kommer förhoppningsvis massor av bilder lite senare någon dag.

Jag och Cherie! Joannas ponny, från när jag var där sist. Dagen då Lassy dog, 14juni.
Saknar både Lassy & Joanna...


Love Linn

Snabba svar

Först och främst, vad roligt att så många blev intresserade av skjortorna!! Och till er som ställt lite frågor i kommentarsfältet, maila i stället blir så svårt att hålla koll på allting här, men en sak kan jag svara på här som många undrat. Vi har ingen hemsida, inte än i alla fall. Definitivt något som kommer att skapas när vi kommit igång ännu mer. Tack alla igen!

Satt och svarade på mycket mail idag från er, närmare 10mail hade bara trillat in under natten/morgonen. Superkul verkligen.

Nu på kvällen var jag och mamma på klubben och hjälpte till och byggde bana. "återförenades" med Bengt Rosberg(banbyggaren) haha. Tränade för honom när jag red fälttävlan och vi snacka lite grand. Han tyckte det var kul att jag red fortfarande, men det enda jag kom ihåg från min bengt-tid var att han påpekade mina axlar att jag var för upprät haha. Negativa kommentarer sätter sig djup i ens benmärg :p

Aja jag cykade till och med till trolleholm, mamma mätte med bilen på väg hem och det var nästan exakt 2mil. Deiligt! Cyklade bara dit så några 4mil blev det inte. Tog i alla fall knappt en timme så det var ganska bra trampat. Fanns några sk. mördarbackar också, men det klarade jag ju av, tydligen!

Känns som om jag skriver helt flummigt idag, förlåt.

Imorgon blir det att ta stallet och så på morgonen som vanligt, sedan efter lunch/runt lunchtid ska vi i väg och paddla. Lånar pappas två kanoter, det blir jag, öyvind och ludwig. Tror att någon mer skulle med också så vi är två i varje kanot. Vet bara inte vem ännu.

andreas thorkildsen, knappt najs.


Love Linn


LINLOU DESIGN - IT´S OFFICIAL

Nu är stunden kommen !

- Prototyperna är kommna och nu skall det bli officiellt !

Linlou Designs Huvudmål är specialdesignade skjortor. Du bestämmer - Vi syr, helt enkelt !

Vid prisförfrågningar, modeller och färgval kontakta oss via mail. Inget hinder är för stort för oss.

För mer info kontakta oss på:
[email protected]















Tandläkaren

Har precis kommit hem från tandläkaren, ska citera tandläkaren " sånna här patienter gillar jag, perfekt ingenting att göra". Härligt att någon tycker jag är perfekt i alla fall, inte varje dag direkt.

Cyklade inom bageriet på vägen hem och köpte lite lunchfika till mig och Louise. Louise kommer nämligen hit vid elva och vi har ett paket att öppna i guess! Vi är spända som tusan och jag hoppas vi kommer gråta av lycka när vi öppnar.

Hade en mysig dröm i natt, varför kan inte drömmar slå in? :'(

Tycker ni borde gå in på den här länken och titta så fin Lucky är. hihi http://segcompanyblogg.blogspot.com/



finns även en till bild där, min pålle är grymt snygg, läcker & fin om jag får säga det själv. :)

Love Linn


Emmis

Här kommer någon liten videosnutt på Emerson, e Emmerton.





Och ja han är STOR! Han är 172 och jag är bara 167cm. haha

Love Linn

Videos




Träning hos Elina

Ikväll har jag och Lucky varit och tränat för Elina. Lucky kändes lika fin som vanligt och det gick bra. :) Kanske kommer någon video imorgon eller ikväll. Får se vad jag orkar med haha. Är sjukt hungrig men ska försöka att inte äta så mycket nu innan jag går och lägger mig.

Slog rekord idag, igen! Haha cyklade 1timme och 37minuter, måste motvilligt erkänna att det var ganska jobbigt haha. Långt blev det osäker på hur långt, men kanske 3-4mil? Får mäta med bilen en dag.

Longerade Fendi i roundpenen och det gick super, han såg fräsch och fin ut, skötte sig gjorde han bannemej också! ;)

Phiis fick vila, det gjorde honom gott.

Phiis i en härlig form hahahah!


Love Linn

Svårt

Kommer aldrig hitta en så här fin hund igen. Vill ha tillbaka dig... :(





<3

Energin flödar

Red Phiis ganska sent idag, var hemma 21.00, lagom till deras kvällsmat, kom in, hade sjukt mycket energi. Och vad gör jag då med den? Jo blir av med den, cyklade mig en tur från 21.25 till 22.05. Riktigt skönt! Hade bara ridit en häst idag, simmat lite och sprungit på stranden med Molly, var så illa tvungen att cykla med. Men det var ju tur att jag hade lust till det med.

Blev väldigt glad innan, skulle precis skicka ett meddelande till Ludwig & Öyvind om vi skulle hitta på något nu när de kommit "hem". I samma sekund som jag började skriva kommer en bil inrullandes på gårdsplanen, mamma säger "vänta ska jag hämta henne", och till min förvåning står Ludwig & Öyvind där ute! Aaaaah knappt glad, började nästan gråta av lycka haha. Låter kanske konstigt, men så goa vänner får man leta efter. :)

miss you love.


Love Linn

Helsingborg

Har haft en heldag tillsammans med mormor idag, mycket trevligt har det varit. Vi åt lunch i helsingborg vid havet, pasta sallad och ett glad vatten. Satt på stranden och käkade en glass efteråt. Sedan åkte vi till Domsten och badade, det var så sjukt varmt och helt UNDERBART! Badade två ggr sedan åkte vi hem. 

Tog några bilder med kameran också, blev ganska nöjd med den här bilden på mormors hund, Molly.

Blev sjukt bra färger på denna :)


Love Linn

Kväll

Nu ska jag äntligen ta kvällen. Haft lastträning med Fendi, gick super. Åkträning med Phiis, gick också super. Ridningen på Phiis & Lucky gick också bra. Cyklade en riktigt lång runda idag, tog cirka 1timme och 25min. Vad kan det ha blivit 3-4mil? Skönt var det i alla fall.

Blev ingen visning idag, lika bra det väl. Vill ha kvar hästarna haha.

Min segergosse!


Love Linn

RSS 2.0