Grattis Fendi!!

Stort grattis till min älskade Fendi på din 9årsdag! Jag älskar dig oändligt mycket ❤️
Stefan

Idag följde jag med Nanna och hennes häst Vilda till Stefan. Det var lärorikt som vanlig! Även om Fendi känns bra är det dags för honom att bli kollad igen, förebyggande. Stefan är bäst, aldrig mött en osteopat som gör underverk som honom! 

Nu är Petter äntligen hemma igen och vi har bara slappat på soffan sedan vi kom hem. Nu blir det sängen! Ladda inför hoppning med Fendi imorgon 😄😄

Fendi som ännu en gång var underbar, red ett härligt pass på travbanan. Lugnt och skönt i vårsolen. Kunde slänga av jacka och ländtäcke, som vi längtat. 

Numera Vilda Bengtsson 

Sötehästen


Min coola rappare 😂Så underbar han kan vara!

Det finns ingen som kan vara så underbar som Fendi. När han har sina bra dagar, vilket blir oftare och oftare nuförtiden, är han helt oslagbar. Trots två dagar vila hade vi ett fantastiskt pass på den gamla fotbollsplanen bakom stallet. Han börjar äntligen få tillbaka sin styrka och vi kan rida längre och mer "vettigt" igen. Mitt tränings- och tävlingssug har kommit tillbaka och så fort min ekonomi tillåter kommer jag åka till Niclas och träna igen. I helgen får det bli en tur till styringe och lite hoppning på fiberunderlaget. Förhoppningvis kan min kära Petter vara med och assistera samt filma lite så ni får se Fendi. Det var ju trots allt ett lite tag sen han visade sig här in action. 

Idag hämtade jag hem min kära bil som varit på verkstad och fått lite omvårdnad. En otrolig lättnad och det var skönt att slippa cykla 1mil till stallet i blåst. Hemvägen däremot går alltid lätt med medvind 😉 jobbigt bara att inte kunna rida heller eftersom sadeln är kvar hemma. Fendi är ju inte den skönaste att rida barbacka på och longering tycker vi båda är urtrist. Igår gick vi en promenad till ett gräsställe och Fendi åt som om han aldrig sett gräs tidigare. Härligt att se även om vi bråkade en del på vägen dit. Vi var nämligen oense om tempo, riktning och var vi skulle stanna för gräs. 

Nu ska jag duscha innan jag kryper ner i sängen. Imorgon kväll hämtar jag Petter i Ängelholm ❤️
Söndag igen

Veckan som varit har varit fylld med skola, jobb och häst. Som vanligt alltså. Vi har två projekt som haft uppstart i skolan och jag är nöjd med våra grupper. Det ena projektet är roligare än det andra men vi får bara bita i det sura äpplet och göra det. Båda projekten har varsin tenta som uppföljning och jag misstänker att denna läsperioden kommer bli ganska tuff. Blir gött med jobb i sommar och inget plugg! 

I fredags var jag och Petter hundvakt åt Glenn. Vi gick promenerad med honom och Fendi i stallet och sedan kollade vi game of thrones hela dagen och tittade snett på regnet utanför.

Imorgon ska jag lämna in min bil på verkstad och det kommer som minst hamna på 6400kr... Aj aj, svider så hårt i en redan tom plånbok. Jag hoppas att jag får tillbaka bilen snarast så kan vi passa på att besikta den. 

Glenn Helgen står framför dörren

Så skönt med helg, på en torsdag!! Avslutade veckans skolgång med ett fyratimmarspass i datorsalen och grafiska informationssystem(GIS). Vi hade en liknande lektion i måndags men dagens lektions kändes lite lättare. Vi börjar så sakta bekanta oss med programmet även om vi bara använder en bråkdel av alla funktioner som finns. 

Aja, ingen skola imorgon men ska jobba två timmar på morgonen. Och från 12-17 har jag tvättid. Mellan jobbet och tvättiden ska jag åka till stallet och rida. På kvällen kommer mamma och Nelson hit, det ska bli så mysigt och härligt!!

Fendi idag var otroligt fin att rida. Vi testade ett nytt tvådelat bett med "stopp" på mitten så det inte kan böjas. Fendi gav bettet tummen upp och vi hade ett trevligt ridpass. 

Jag och min lama kompis Mathilda på väg till Köpenhamn. En hektisk dag

Idag har jag hållit igång hela dagen. Åkte till skolan imorse från 10-12, sen hem och käka lite lunch för att sen vara i stallet till 13, skrittade ut en tur barbacka med Mathilda och Viggi i den underbara solen. Det gick bra, hästarna gjorde inget ovanligt och vi höll oss kvar. Fixade allt i stallet sen for jag iväg till biltema och köpa avfettningsmedel till bilen och körde och tvättade den. Dammsög invändigt också. 

Sedan körde jag och hämtade upp Oskar för att hjälpa honom med ett par högtalare till en studentfest. Tyvärr gick inte allt in i bilen så jag kände mig inte tillräckligt hjälpsam. Det är en kombi jag skulle haft även om jag älskar den bil jag har. 

Lite för sent kom jag hem och tvättiden hade redan startat så jag började tvätta som en dåre och hann inte tvätta allt som jag ville. Tyvärr. Får tvätta mer i veckan. En tvättmaskin i lägenheten hade varit sååå bra. 

Imorgon ska jag till Gunilla och rida igen, det var verkligen superlänge sedan  sist. Blir ett kärt återseende! På kvällen bjuder mamma och pappa på middag ❤️ Petter kommer hem inatt och följer med såklart. 

Senaste foderinköpet till Fendi som behöver gå upp i vikt. Pengar rullar ut som de ska, det går... Bra? Nu. RSS 2.0