Jobbiga beslut

Hjärtskärande beslut är aldrig kul, jag står och trampar på samma ställe och kommer inte riktigt någonstans. Jag är 22år och det känns som att mitt liv redan är "slut" men vad fan?!? Det är ju nu det börjar, tänk jag ska förhoppningsvis leva 60-70år till, jag har bara levt e bråkdel av mitt liv. Inte hållbart att tänka så!!
 
Man gör alltid jobbiga beslut här i livet, känns förjävligt för stunden men senare i livet inser man ändå att beslutet var rätt.
 
Ska jag flytta till stan? Ska jag ha en eller två hästar? Ska jag jobba med häst eller inte? Jag har tusen frågor som snurrar runt i min skalle och jag vet inte riktigt hur jag ska reda ut alltsammans. Dags att stryka ett sträck över uttrycket "allt löser sig" och ta tag i saker och ting. Jag måste sluta leva i en bubbla!!!!!
 
Förlåt allting blev väldigt flummigt, jag begär inte att ni ska förstå. Hejdå!
 

Kallt som bara den idag

-20 grader var det när jag gick ut i stallet imorse, brrrrr!  Tur att mina små lurvbollar i stallet hade bra med täcken på sig. Nu står dem ut och smaskar hö med varmt vatten i sina vattenhinkar. Viktigt med vatten nu när det är kallt, jag ger alltid mina ljummet vatten så fort det blir minusgrader. Å dem älskar det! Det är ju egentligen ganska logiskt,vi dricker ju själva varm dryck när det är kallt, värmer en in ifrån och ut.
 
Mitt kallvatten har frusit i köket, tummet upp för det! Men förhoppningsvis dröjer det inte länge tills vattnet är tinat igen.

Imorgon kommer hovis och slår på nya dojjor och snösulor, mycket bra tycker jag! I helgen ska jag jobba båda dagarna. Säkert mycket julbord nu innan jul...
 
Aja nu ska jag fortsätta bli frisk och vila mig lite innan jag går ut och mockar.
 
Tjing!
 
 
 
 
 

bilen är tillbaka!

Igår hämtade jag min bil och den blev så klart jättebra, till min förvåning blev hela kalaset 1000kr billigare och det tackar jag självklart för nu innan jul.
 
I natt har det varit en sömnlös natt, kände mig inte alls bra igår så gick och la mig kl 8 i hopp om att bli frisk av sömnen. Vakade i stället kvart i 12, spydde lite och tyckte mest synd om mig. Försökte sova men somnade inte för kl 04. Så värdelöst! Glad att Kodjo och Soran höll mig sällskap i lurarna.
 
Nu sitter jag här, skulle egentligen hjälpt galoppstallet med mockning idag men det kan jag inte när jag mår så här. Måste bli frisk till helgen i alla fall, så är det bara.
 
Nu ska jag dricka te och käka knäckebröd med julskinka och senap. Måste köra om handla sen, även om jag absolut inte vill...
 
Min fina bil!

Min bil har lämnat mig

Just nu är jag billös. Tack gode gud så är dert bara för natten. Den är lämnad på verkstad och kommer få en ny kamrem imorgon under dagen. Vet inte om jag ska se det som en investering eller som en ytterligare julklapp till mig? Tror jag väljer det förstnämnda.
 
Annars då? Japp livet rullar på, dröjer hela 9dagar tills jag får återse min pojkvän, lång tid om ni frågar mig men jag har varit med om värre. Ska nog överleva, vore synd att mista livet nu innan ju. Tror faktiskt det blir en fin jul i år, mormor kommer och det är såklart trevligt.
 
Har hjälpt grannstallet med lite inridning av unghästar senaste veckorna och det går framåt. På fredag är det äntligen dags för mina hästar att få på sig vinterdojjorna med snösulor, wiho.
 
Igår var det verkligen inte min kväll, tappade mobilen = en display som är helt pajj, chokladmjölken kockade över på spisen och granen välte = vatten överallt. För en kort stund ifrågasatte jag meningen med livet men efter att jag tänkt lite ytterligare insåg jag att jag har det rätt bra ändå.
 
Jag saknar att tävla! Suttit och kollat mina egna videor på youtube nu i en timme, blir ju knappast mindre sugen på att tävla av det. Jag konstarerar bara att jag har två superfina hästar - två svårklasshästar. Jag har alltid vetat att Lucky är en klasshäst men jag har bannemej aldrig tvivlat när det gäller Fendi. Allti trott på lillkillen även om andra inte gjort det.
 
Så fort du fått en ny sadel är det du och jag och 140cm.
 
Lillkillens mål nästa år är 130cm. Så himla synd att sista tävlingen inte blev, han blir bara bättre och bättre.
 
Nästa år är det mitt år!! Detta året har inte riktigt gått som det skulle, men nu jävlar!
 
Hejdå!

Ingen tävling?

Egentligen är det meningen att jag ska tävla min fendi på söndag i Åstorp 110cm/120cm men som det ser ut nu blir det inte av. Han kom in med ett sår på ena bak idag och är lite svullen, inte halt men svullen räcker... Plus att Skåne blivit "bombaderat" med snö senaste dagarna och jag har inga snösulor på mina hästar... Big Fail, men när ska man veta när sulorna ska på? Förra året var jag ute i god tid men i år funkade det inte riktigt med planeringen. Så just nu vilar båda hästarna helt, både skönt och inte skönt. När snön försvinner kommer ridlusten tillbaka med!
 
Lite sur är jag allt att det inte blir någon tävling på söndag, har ju köpt en ny kavaj som jag gärna hade invigt. Inte vilken kavaj som helst utan en J Van D kavaj, marinblå. Kommer nog passa bra med mitt ena RG schabrak som är blått.
 
 
Nu ska jag börja laga broccoligratäng och skinkstek plus sås tills Hans kommer hem från skytte.

Tjing pling

RSS 2.0