Dagarna rullar på

Jag klarade min första tenta och nu är det bara 1vecka och 6dagar kvar till nästa. Tentaångesten infinner sig som vanligt. Jag och Sigge sitter på bussen hem nu, får njuta av en dag till med Hans innan han åker och jobbar igen. På söndag ska Fendi tävla, 120/125 avd B i trolleholm. Spännande med 125cm debut! 

Annars händer det inte mycket, ridit båda djuren på banan idag. Banan var ganska blöt igår efter allt regn men fick till två bra pass ändå. Poletten "föll ner" på fendi och han blev plötsligt väldigt härlig att rida igen. Misstänker att min sadel inte ligger hundra på honom, ovanligt va? Aldrig kan man få ha Sanna sadel i 5år utan att behöva bry sig. Har bytt padd och bättre blev det. Tyvärr får det duga för tillfället eftersom min ekonomi inte är bra. Vi får se vad jag hittar på! 

Dags att kliva av bussen. 

Sigge tycker inte det... Hoppträning fendi

Var och tränade första gången för Tobbe igår med Fendi. Såklart lattjade fendi runt hela tiden och tyckte livet var underbart. Fick många fina komplimanger om min vilding och avslutningsvis sa Tobbe såhär: "det här var en trevlig bekantskap, jag tror att den här hästen har hur mycket som helst i sig!" Tack tack, det tror jag med, Fendi är så rolig att hoppa. Inte denna helgen men helgen därefter ska vi till trolleholm. Kan knappt hålla mig! 

Precis vilat en stund efter att ha varit i skolan 2,5timme. Blev sent igår och jag somnade inte förän halv 12. Upp tidigt och ut med Sigge, eller nja gick upp 07.30 men det var tidigt nog. Haha har kanske inte informerat er om att jag och Hans köpt hund. 1vecka och 1dag har vi haft Sigge nu. Igår och idag var han själv i mer än 1timme och det har han gjort så bra. 

Bjuder på några bilder på djuret. 
Uppdaterar om tävlingen

Hej! Var och tävlade Lucky i lördag och det gick både bra och dåligt. Tyckte han kändes lite loj på framhopp till första klassen men inne på banan fick han fart och hoppade i en 3.e plats i 120cm. Till 130cm kändes det tvärt om och han hoppade strålande på framhopp, tyvärr red jag som en kratta och det gick som det gick. Skit alltså. Tänker inte analyserna sista rundan för jag vet red vad som var orsaken. Bara att blicka framåt, snart kan ridningen stämma.
 
Imorgon ska Fendi träna för Tobbe och på fredag åker Fendi till kiropraktorn. Nästa helg ska Fendi tävla i Trolleholm, det blir kul, inte hoppat något alls sedan sydslätten. 
 
Här är 120cm rundan i alla fall.
 
Dags att återgå till studierna. 

Projektarbete

Vi har såklart börjat med en ny kurs efter förra veckans tenta och det är bara att hålla igång hjärnan. Vi jobbar i grupper om 4 personer och jag har hamnat i en bra grupp, ett glatt gäng tjejer! Alla bor i Malmö och det är en fördel om man vill ses och bolla lite idéer då och då. 

Sitter på bussen till stallet nu och ikväll ska jag handla lite nödvändigt tills imorgon, om vad det gäller får ni reda på då. Spännande va? Jag är peppad! 

Båda hästarna var fina igår och idag rider jag ut på båda, fint väder även idag. Imorgon har jag utsläppet på morgonen och kommer också rida tidigt, då blir det säkert ridbanetrimm. Nu börjar jag må lite smått illa utav att stirra ner i mobilen. Hej svejs Uppdaterat dåligt

Tyvärr har jag inte varit så flitig med bloggandet sista tiden. Jag skyller på min tenta som jag skrev i fredags. Jag har pluggat pluggat pluggat och ridit, nu är det bara att vänta på resultatet. Kan ha gått hur som helst. 

Tävlade i helgen och lucky blev 4.a i 120 sen gick det apbajsdåligt i 130 och jag utgick. Nya tag på lördag då vi kör samma klasser igen, förhoppningvis är Tobbe där och kan assistera. 

Dags att fixa sig innan skoldags! Tjing pling 

RSS 2.0