Den 28 oktober - min fars födelsedag.

Idag fyller min kära far år, 59år, ett år kvar till 60. Jag körde ner till byn imorse och köpte en tårta och frukostbullar till honom och oss andra. Ikväll ska jag åka hem till mamma och pappa och käka älgbiffar innan jag kör och hämtar Hans i Stehag. På väg hem till mig stannar vi till hos päronen och käkar tårta så mamma och kompany också får ta del av Hans haha.
 
Jag är på bra humör idag och känner mig utvilad och pigg. Som jag skrev tidigare åt jag frukost hos mamma och pappa idag och efter goda frallor gick jag och mamma ut med Nelson i skogen och njöt av det härliga vädret. Fantastiskt härligt! Jag åkte hem till mig och mockade först mina boxar och sedan mockade jag till Kajsa, som tack att hon hjälper mig imorgon när jag och Hans åker till Malmö. För imorgon har jag och Hans 2år ihop och vi ska först käka lunch med älskade Malin, gå på stan, kolla bio, käka på kvällen och sedan övernatta i Hans lägenhet. Kommer bli en strålande dag!
 
Nu ska jag städa lite i mitt hus innan jag får besök ikväll sen blir det ridning. Guldgossen Fendi ska jag bara skritta ut en tur på. Lucky får också gå ut en sväng idag.
 
Får bli en bild på Fendi och pappa. Hihi Fendi med travarman innan jag köpte honom. Så fin redan då! En av mina favoritbilder faktiskt.
 
Tjing pling!
 

Tävling trolleholm

Idag var det äntligen dags för tävling igen, med Fendi!! Känns som om det var en evighet sedan jag tävlade honom senast. Det var ju nästan det. Aja till tävlingens resultat. Fendi har varit strålande hela dagen idag och inte gjort ett endaste litet trams. (om man bortser från hans märkliga beteende när han såg lilla hindret första gången haha) Skulle bara hoppa en 1m och det gjort han helt perfekt. Alla byten satt, lugnt och fint, fina språng och han var framför allt avspänd och lydig. Så himla skönt att slippa rida en fiolsträng till häst. Han kommer bli så bra, jag känner det på mig!! Han var lika fin idag som i Össjö när han nollade 110cm utomhus förutom att han inte touchade en enda bom idag.
 
Här har ni rundan från idag. Hoppas ni kommenterar något snällt nu för jag hoppas att ni också ser skillnad på honom.
 
 
Kramis

Onsdag är det idag

Redan onsdag? Två härliga lediga dagar har bara sprungit förbi och det vankas jobb imorgon och på fredag med. Jag gillar att jobba, jag blir nöjd med mig själv på något konstigt vis. Kom i vilket fall som helst precis hem från jobb och jag har bara hunnit ta in hästarna och gett dem lite mat. Ridbrallsen är på och jag ska ut och trimma bägge. Fendi får gå i skogen idag(måste skynda mig innan det blir mörkt) och Lucky ska få ett pass på banan, vet inte om jag ska rida med eller utan sadel. Tror det blir utan.
 
Bjuder på en till video från träningen igår. Han är allt fin min pojke!
 
Nu ska jag springa ut i stallet och mysa där resten av kvällen.
 
Hejdå!

världens bästa och finaste häst

Äntligen lite kul i hästvärlden, Fendi var riktigt duktig idag på träningen, en superbebis helt enkelt. Hero gjorde också en jättebra träning, helt klart en stor förbättring sedan sist.
 

Finns inte så mycket att skriva om Fendi, vi behöver fortfarande träna på galoppombyten under hoppning(för hemma byter han klockrent) blir lite korsgalopp när han spanar in nästa hinder lite tidigt. haha Men ja, han är ju bara fem år min lilla pojk.
 
Bjuder på en video från sista rundan. Ca 1m, det han ska tävla på lördag.
 
Glad tjej som fått hoppa två fina hästar ikväll!

sadel till salu!

Någon som vill köpa min fina Equipe Linnea sadel? Precis hemkommen från Italien med nya paneler och nya förstärkningar på kåporna, dvs att sadeln är i nyskick. Säljes endast Pga att jag måste ha en vidare sadel. Normal mot vid i bommen. Sadel är tillverkad 2007 men pedantiskt skött. Pris 15.000kr Värderad till 17.000kr på horsefarm.
 
 
Maila mig vid intresse [email protected]

video från träning

Här kommer en video från träningen i tisdags för KG. Fendi var lite bitchig denna gången men skötte sig bra ändå. Lite svårt med bytena är det allt, stor häst, långa ben =svårt att göra allt rätt alla gånger.
 
Nähäppp youtube klabbar som vanligt... Ingen video idag inte...
 
Jobb 10-18 imorgon så jag måste hinna med allt i stallet innan jobb. Bägge skötte sig bra idag, Fendis största fiende denna gången var en liten jordhög men vi övervann hans rädsla och kom förbi. Mongokongo! :) Imorgon är det D-fest på flyget, min klädsel kommer inte vara så rolig i år, jag har inte haft orken att göra något kul så jag bara tar något jag har hemma. Har för övrigt inte råd att köpa någon kostym heller. Thats life! Tur man har världens bästa mamma som piggar upp en med lite nya kläder inför vinter. Finaste tröjan och termobyxor.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag läsa lite för att sedan somna gott.
 
 
 

Torsdagstrött

Oj vad jag känner mig trött idag, dock väldigt glad att jag fick "sova ut" till 8 idag, hade knappast orkar jobba idag om jag skulle gå upp 05. Har mockat, släppt ut hästarna och käkat frukost, bara att sminka sig nu och köra iväg till jobb. I eftermiddag ska jag rida ut en tur på båda hästarna, hoppas Fendi sköter sig bättre än sist jag red ut. Han var duktig på KGträningen i tisdags i alla fall så det kommer en och en annan video ikväll om jag kommer ihåg. Hero gjorde en väldigt bra första träning!!
 
Dags att sätta fart igen, ingen rast ingen ro. Kommer i alla fall bli en kul kväll imorgon med mina härliga tjejer!
 
 
Hejdå

Breeders Flyinge

Idag var jag och mamma nere i Flyinge och såg sexårsfinalen, såg ett par superfina hästar! Den absolut finaste var Sebastian Numminens cardentohäst som han blev tvåa på. Det får gärna flytta in i stallet nu även om det inte finns box, jag bygger en för hand då haha. Blev en trevlig eftermiddag som avslutades med mat hemma hos mamma och pappa. Nu har jag "söndagsstädat" i mitt lilla hus så det är fint inför veckan. Den här veckan kommer springa iväg, dels att den är fylld med jobb men det blir även en del ridning. Ska rida mina egna såklart men lisas hästar ska ridas och Gunillas Hero ska hoppträna för första gången på tisdag. På lördag ska jag servera och stå i baren på en privatfest ihop med Malin, kommer bli kul! På fredag är det den berömda maskeradfesten på flyget, eftersom jag ska jobba dagen efter blir det en lugn kväll för mig. Klä ut mig ska jag göra men kvällen blir nog inte överdrivet lång.
 
Nu ska jag göra mig i ordning för natten, jobbar 0930-2000 imorgon så jag måste rida och mocka innan jag far till jobb.
 
Ps. Nelly Furtado gick för 190.000kr på auktionen önskar jag hade haft 200.000kr.
 
Blev ett par nya skydd till Fendi idag från REAN på Innrider.
 
Fendi visade sina blodådror ordentligt efter dagens pass på banan.
 
Godnatt på er!

Häst rullar på

Idag blev det ingen ridning för det regnade massor, hann med Lucky innan regnet igår men när jag red Fendi spöregnade det hela rundan. Inte kul... Så idag skippade jag motioneringen av pållarna. Imorgon jobbar jag 11-19 och jag kommer rida och mocka innan jobb sen tar mamma in hästarna på eftermiddagen. Superbt eller vad?!
 
Världens bästa mamma som fyller år idag också, stort grattis! Jag och Hans köpte en fin halsduk till henne som jag hoppas hon kommer använda flitigt i vinter.
 
På tisdag är det KG träning igen och Fendi och Hero ska träna. Lucky får vänta med hoppning nu, har semester ett tag. Skönt för honom! Skulle hoppat DM osv men han får vila från tävling nu ett tag framöver. Istället ska han ridas mycket i skogen, få massage och kiropraktik. Ska verkligen inte vara missnöjd med hans prestation detta året.
 
 
Fendi ska hoppa i Trolleholm i alla fall, 1m. Sen perstorp helgen efter 1m. Börjar lite lugnt igen!
 
 

Hans min pojkvän

Nu sitter jag här ensam igen efter att ha lämnat min kära älskling vid bussen. Denna gången ska han jobba 5dagar sen åker han hem till päronen och efter vistelsen hos dem blir det jobb igen innan vi ses nästa gång. Jag avskyr att skiljas i från honom och jag är ganska säker på att vi delar känsla där. I slutet av den här månaden har vi 2år, tänk att vi redan varit ihop så länge.  Även om det bara var ett par timmar sedan jag såg honom senast kan jag inte låta bli att längta till nästa gång vi ses, för att spendera tid med en person man verkligen älskar är det bästa som finns!
 
Ni får stå ut med en bildbomb.
 
 

RSS 2.0