SKIT!

Nä Lucky har inte dragit av sig en sko men det blåser så mycket att vi inte kommer kunna köra till Dalby ikväll... Blä! Jag har bokat om träningen till söndag, då ska jag rida Hero också. Istället ska jag laga en god middag till mig och Hans.

Hästarna har varit ute en timme så ska rida Lucky på banan om det går och gå en promenad med Fendi. Hästarna var helt tokiga när de var ute, sprang som idioter och fattade inte var vinden kom från. Ibland undrar bra hur hästar tänker.

Nu har jag precis käkat lax från igår och ska promenera över till Johan och hjälpa honom med småhästarna.

Hej svejs

Går inte att missa

Ja man kan inte missa att det blåser i lilla Ljungbyhed idag. Egentligen vill jag slänga ut hästarna redan nu men det dåliga samvetet tar emot, får nog slänga till dem en tuss hö så får de stå inne i alla fall en timme till. Vill helst inte att Lucky ska springa runt och tappa en sko innan kvällens träning. Vinden skall avta tll ikväll och det hoppas jag innerligt, har ingen lust att ställa in. Blir faktiskt jävligt sur då. 
 
Precis ätit frukost med min Hans, idag ska han presentera sin C-uppsatts, det går säkert bra, inget han gör går dåligt. Tänk om man hade haft den förmågan? Imorgon tar han examen, det blir en stor dag både för honom och mig. Jag längtar mest till att han ska öppna sin present av mig, jag älskar att ge bort saker men jag hatar väntan som är emellan inköpet och öppnandet. 
 
Så här har det mer eller mindre sett ut senaste veckorna, så skönt när det är över. 
 
Nu blir det stallet. Tjing

En fin dag.

Nu har jag lämnat av Malin vid bussen och hon är på väg hem till Malmö igen. Tack för idag och hoppas du får en fin helg i Sthlm. 
 
Kul att det var två som hade kommenterat videoklippen från gårdagens träning. Alltid lika kul!
 
Imorgon bär det av till Elina och lite mer träning, Lucky behöver verkligen få bort sin "julmage" och jag behöver hitta min avståndsbedömning igen. 
 
Dags att borsta Fendi. 
 
Fina Malin från idag. 

Cupcakes in the making!

Malin här hej!
Nu har Linn och jag och Nelson varit ute på promenad i Skäralid. Vi lyckades tajma det så fint med lite solsken också, vilket var trevligt efter morgonens ösregn. Nu har vi bakat cupcakes, första gången för oss båda vad gäller det bakverket, och som bäst står de och sväller och blir fina i ugnen! Sedan är det dags för frostingen och garnering, wohoo!
Det är alltid lika mysigt att åka upp till Ljungbyhed och hänga med Linn. Denna gång blir det bara över dagen, men bättre än inget. Linn lovar att uppdatera bloggen senare med bilder på våra (förhoppningsvis) skitsnygga cupcakes! 
 

Gick snabbt idag!

Så fina häst jag har.
 
 
Riktigt fina avstamp här, kanin! 
 
Avslutande bana för herren.
 
Hejdå

Duktiga Lucky!

Lucky var superduktig på träningen igår, han kändes super fräsch och hoppade som en katt. Kg vill höja en del men jag sa stopp, vill inte att han ska överanstränga sig nu när han äntligen är på väg tillbaka igen. Jag håller på att ladda upp videorna och jag kommer att slänga upp den här under dagen, antagligen ikväll efter att jag lekt med Malin hela dagen.

Hoppas att ni står ut, det är värt att vänta på. Tycker jag i alla fall!

Ikväll blir det årets första träning.

Dags för årets första hoppträning för Luckys del. Hade egentligen bestämt mig för att inte hoppa alls i Åsbos ridhus eftersom underlaget inte är så kul, men så tänkte jag så att han bara ska hoppa lågt lågt lågt idag och då gör det inte så mycket. Ska åka till Elina på torsdag och då får han gå mer markarbete där och hoppa något lite högre hinder. Så idag blir det nog max 1m. Vi får väl se. Sista jag tränade Lisas hästar där var underlaget OK men om det är fruset som det var i höstat kan man inte hoppa överhuvudtaget. 
 
Ska bli skönt att komma iväg igen, bara jag och Lucky, alla andra dumma tankar försvinner. Världens bästa mamma följer med, försöka få henne att filma lite. Imorgon kommer min bästa vän Malin hit och det blir så mys, vi får se vad vi hittar på, det ska tydligen regna. Men men något kommer vi på. 
 
Vi letar sadel för fullt till Lucky och inom en snar framtid kommer vi hitta en. Så länge får han gå med Fendis(som Anna säger ligger bra, alltid något). Han har känts riktigt fin senaste tiden så jag tror knappast att han varit spelciellt påverkad av den, man han blir kanske framöver. En ny sadel ska han få i alla fall.
 
Jag ber om ursäkt för mitt långa uppehåll här på bloggen men det finns knappt något att skriva om när man bara lullar i skogen. Fendi vilar för tillfället eftersom han varit livsfarlig att rida, sätter igång honom när ridbanan tillåter det. 
 
Tjing pling, lägger upp videor senare om det blir några. 
 
Dags för ett par egobilder.

Jobb

Varit på en intervjuv idag och det gick bra, kommer hoppa in och jobba extra på Willys i ängelholm framöver. Det enda negativa är att jag "måste" ställa upp alltid när de ringer, oavsett om det är tävling, en kompisdate, middag med svärföräldrarna osv. Jag ser det inte som något problem men jag hoppas inte att personerna i min omgivning kommer ta illa upp när jag hastigt kommer få ställa in saker. Det är inget illa menat, jag behöver tjäna pengar. Skönt att få in en ny fot på ett nytt ställe också och inom en helt ny bransch. 
 
Hans är i Kristianstad och har gjort sina medicinska tester som han gör varje år. Ikväll ska vi nog mysa med en bio eller käka någonstans. Så lycklig med min älskling, han får mig att må så bra. 
 
Jag mockade innan jag åkte till Ängelholm men nu ska jag rida i kylan på båda. Fendi har varit ett riktigt as sista tiden, han blir oftast mongo när det blir halt och kallt. När vi ridit har han mestadels stått på bakbenen, sparkat bakut, bockat och varit allmänt istadig. Lucky har därimot varit en stjärna som vanligt. Ska köra till ridhuset med båda imorgon om vädret tillåter. Behöver trimma ordentligt.
 
Kul att så många handlade på min bloppis! Än finns ett par grejer kvar. Kom med bud, alltid värt ett försök.
 
Hejdå! 

Bloppis!

 
Blått Equilline schabrak med loggan "Always, ridsportens beskyddare". Kanske inte den roligaste loggan men schabraket är riktigt fint och bra! Syns knappt att det är använt. Stl Full 100kr SÅLT!
 
Cristina Sport schabrak och huva. Säljes som set. Stl full. Cool färg som utmärker sig, luvan är i princip aldrig använd. Schabraket är i gott skick, god kvalité. En söt och ovanlig passpoal. Pris för båda tillsammans, 500kr.
 
Ett vinrött equiline schabrak, helt och i fint skick. Har klippt bort "stropparna" som man sätter fast i sadelgjordstropparna(hatar dem haha) men schabraket ligger helt stilla ändå! Stl Full 200kr
 
 
 
Equiline schrabrak med tillhörande huva i samma färg. Schabraket är lite solblekt på ena sidan (se bild nedan) inget som syns överdrivet mycket men fungerar fint ändå. Väldigt lite använt, huvan lika så. "stropparna" är avklippta. Stl Full. Tillsammans 400kr
 
Oj vilken suddig bild det blev. Aja, brunt Eskadron schabrak med en vit och petrolkant. Stropparna aklippta. Stl full. Lite större i storleken än de andra schabraket. Kanske mer åt dressyrhållet. 100kr
 
Dyon tränsväska, Har aldrig tvättat den men det går säkert. Säljes såhär. Finns en extra ficka inuti. Går att öppna dragkedjan från bägge håll. Onesize, 300kr Såld
 
Dyon Snakestyle, ett otroligt fint träns med ormskinn på pannbandet och nosgrimman. Använt i flera år men kvalitén är fantastisk så det är finare nu än nytt. Brunt med mässingspännen, stl full. 1400kr. SÅLT!
 
Cristina sport schabrak och huva. Blått med rutig kant. Ett gansla "fluffigt# schrabrak. Luvan är använd 2ggr. 
Stl full 450kr för båda tillsammans.
 
Cristina Sport schrabrak, grått med en jättefin kant. Se nästa bild.  Stl Full 400kr SÅLT!
 
 
Horseware bomullstäcke, finns två små hål på olika ställen, syns knappt och påverkar inte funktionen, annars helt. Stl 125(passar säkert en dponny för jag har haft det på Fendi haha) 100kr
 
Horseware ländtäcke, vattenavvisande utsida och en fodrad insida. Stl 145cm. 200kr
 
Grå ullkavaj i från Caldene, en engelsk kavaj. Rikigt varm och skön! Stl 36 men är lite större än en normal 36.a 150kr
 
Mörkblå ullkavaj från Shires med ettt större rutigt mönster, jättefin kvinlig modell, figursydd. Stl 36 250kr
Bilderna är lite väl mörka.
 
 
Här ser ni färgen bättre. 
 
Cavalleria Toscana kavaj, använd på tre tävlingar. Säljes endast pga att den är lite liten. En liten 36.a(italiensk 42) Mörkblå med "osynlig" knäppning. Går att tvätta i maskin. SJUKT SNYGG! nypris 5000kr. pris 1400kr.
 
Insidan
 
Sprenger stigbyglar, stl dam. Lite slitna på fotplattan men det går att köpa nya och byta. 500kr. SÅLD!
 
Tolga sadelgjord, mörk tabacco, riktigt mjuk, 130cm. Bra begagnat skick. 300kr
 
 
Ljusbrunt pannband, nytt. Stl cob. Pris 100kr   SÅLT!
 
Bruna minichaps, Tolga. Sitter tight på mig och jag har ca 33cm över vaden. Stretchiga så man kan säkert ha +/- någon cm. Pris 300kr
 
 
Tolga chaps, mörk tabacco, lite större än de förra chapsen, ca 34-35 cm över vaden. Riktigt mjuka! 300kr
 
Nya Glen Gordon tyglar, mörk tabacco. Stl full. 100kr
 
Cremefärgad luva, osäker på märket men den har en god kvalité. Stl cob. 100kr SÅLD
 
Prestige bakskydd, läder. Stl L. Stora i storleken. Passar hästar som har stl L i veredus. 150kr SÅLDA
 
Prestige framskydd med fårskinn, läder. Stl L(som stl M i veredus.) 220kr SÅLDA
 
Classic Remontträns med bling på pannbandet. Finns några tuggmärken på remmen till remonten, men syns inte när tränset sitter på. Stl Full. Brunt 200kr SÅLT!
 
Bakbensskydd i läder. Stl 1, men passar en c-dponny. Bruna. 
 
Först till kvarn som gäller. Ni får gärna ställa frågor på Mail till mig [email protected]
Vill ni ha sakerna skickade tillkommer frakt. Betalning inom tre dagar. 
 
 

Kom hem sent

Jag kom hem senare än jag trodde idag och jag ska verkligen försöka lägga ut alla saker på bloppisen imorgon! 
 
Har en del saker hemma hos mamma och pappa som jag måste kolla skicket på och jag tror jag behöver smörja några av sakerna. Jag fixar det imorgon folkens! 
 
Just nu har jag en jäkla huvudvärk och ska krypa till sängs, är så trött så jag tror det är därför.
 
Haft en väldigt trevlig dag med min kära vän Malin i alla fall, jag har även hittat Hans examenspresent. Wooop wopp! Godnatt på er 
 
40bitar sushi, muuuuums

Lista

I brist på annat gör jag en lista
 

AR
Har du ett förhållande? - Ja
Har du någonsin haft ett förhållande? - Ja
Har du allt du någonsin önskat? - Nej och skulle jag haft det skulle det inte varit roligt.
Har du syskon? - Yes, 2 st. 
Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - Nej det tror jag inte
Har du en egen dator? - Yes
Har du varit på en riktig konsert? - Ja
Har du några framtidsdrömmar? - Ja, jag vill utbilda mig och ha ett fast jobb. 
Har du någon fobi? - Nej men jag gillar inte ormar. 
Har du körkort? - Ja

VEM
Vem vill du träffa? - Hade varit kul att käka middag med Bob Marley. Han hade väl rökt och jag hade tittat på. 
Vem saknar du? - Min syster
Vem fick du senast ett sms av? - Mamma
Vem skrev du senast ett sms åt? - Kajsa som jag hyr av
Vem är din bästavän? - Rebecca, gammal klasskompis som alltid kommer stå mig nära. Malin har jag inte känt lika länge men jag ser henne som min bästa vän också. 
Vem skulle du ta med på bio just nu? - Malin, gärna en film med Ryan Gosling med bar överkropp
Vem vill du prata med just nu? - Ingen jag njuter av tystnaden hos mig.
Vem bråkade du med sist? - Oj ingen aning, har inte bråkat med något på evigheter men det skulle vara Lucky när han latar sig på ridbanan. 
Vems hus var du senast i? - Hans och mitt hus. 
Vem ringde dig senast? Rebecca 
Vem ringde du senast? - Mamma, ovanligt haha

VAD
Vad åt du senast? - Fajitas till middag
Vad drack du senast? - En mugg med vatten och lime

Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - "går om 5min :D"
Vad heter du i mellannamn? - Har inget mellannamn
Vad vill du heta? - Linn
Vad tycker du om abort? - Upp till var och en att bestämma över sin egen kropp. 

Vad ska du göra efter dethär testet? - Lägga mig och läsa om Ana och Christian Grey

Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - 1. Carlo som Alvares Moya har. 2. 1miljard svenska kr. 3. Tre önskningar till.

Vad gör du just nu? - Lyssnar på Darin på Spotify.
Vad för sorts filmer gillar du? - Kriminalfilmer och thrillers. 
Vad har du på dig just nu? - Sportbehå, mjukis, tröja, trosor, strumpor och tofflor. 
Vad ser du om du kollar åt vänster? - En vit vägg 
Vad hade du velat göra just nu? - Ligga och stryka Hans på ryggen och prata om livet. 
Vad ska du göra imorgon? - Åka till Helsingborg med Malin


KÄRLEK
Är du singel? - Nej
Vill du vara singel? - Nej
Är du romantisk? - Ja jo men jag försöker i alla fall
Spelar utseendet roll? - Jo men det är ju det första man lägger märke till. Även om inte spelar någon roll efter en tid. Insidan som räknas. 
Vad är din typ? - Min typ är så som Hans är. Omtänksam, härlig, fin, rolig, generös, bäst, ja mm. 



RANDOM/ÖVRIGT
Vad är klockan just nu? - 22.08
Vad lyssnar du på just nu? - I could be the one - Avicii
Din favoritartist? - har så många
Vill du gifta dig i framtiden? - Ja
Vars skulle du ha flyttat om du hade kunnat? - Till stan
Är du helsvensk? - Nej
Vars hitta du denhär listan? - Googlade på blogglistor
Har du spotifypremium? - Ja men går ut den 20e.
Vem beundrar du? - Oj, jag vet inte, kommer inte på någon just nu.
Har du en blogg? - Ja


Jag vill inte ha mailkompisar

Åh jag är så trött på folk som bara mailar på min sadel utan att vilja köpa den. Jag är speciellt trött på folk som mailar och frågar om mitt schabrak på bilden är till salu eller om jag vill sälja stigbyglarna. EH NÄ!! Då hade jag väl lagt ut dem på annons? Köp egna stigbyglar och schabrak, mina kommer ni inte åt.
 
På tal om stigbyglar har mina ena bygel börjat gnissla... Kanske skulle sälja dem ändå? Nä men det är riktigt störigt, är jag så fet att alla mina stigbyglar går sönder? 
 
Jag älskar den här låten, 
 
John Mayer har alltid varit en favorit. 
 
Idag har jag varit ganska flitig, jag tog dag i min garderob, städade ur den och gjorde plats för Hans kläder, städat köket och vardagsrummet, ridit Lucky barbacka på banan, ridit Sixten hos Lisa, gjort Fajitas, haft en pratstund med mamma och diskat. Plus att jag sovit länge och är ritkigt utvilad, de är grejer det.'
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på John Mayer och längta lite mer efter min fantastiska pojkvän. 
 
Godnatt!

Försöker med ett mobilinlägg

Blir ju alltid lite spännande när jag ska blogga från mobilen, man vet aldrig om det funkar eller ej. Bjuder på lite bilder


Ang bloppis

Trevligt att några av er är intresserade av bloppisen, jag ska försöka fotta allt och lägga ut det på torsdag. Ridbrallsen blev sålda till becci idag så ni kan inte köpa dem. Becci blev Cavalleria Toscana frälst haha. Vi red ut en tur på våra härliga hästar idag, mycket gott snack och härliga "ponnyrace", ibland är det kul att bara leka med sin häst, Lucky såg så nöjd ut efteråt och jag tror han vill ha mer lek och mindre allvar. Snart ska jag knata hem till M&P och stjäla Nelson för kvällen, tänkte gå en lååång promenad med härlig musik i lurarna. Så skönt att bara koppla bort allting. 
 
Fendi fick gå en tur ner runt plantskolan idag och han var jätteduktig, inga tramserier här inte. Imorgon ska Fendi vila och Lucky får gå på banan på morgonen. Vid lunch drar jag nog till HBG en tur och lunchar med min mor, skönt att komma ifrån ljhed en sväng. Kanske ska spana efter en liten present också.
 
Lucky och hans nya kärlek Lillan. 
 

Bloppis?

Någon som är sugen på att fynda lite saker? Tänkte rensa sadelkammaren men det är bara om det finns intresse. Finns, kavajer, ridbyxorr, läderskydd, schabrak, träns och lite annat smått och gott.
 
 
 

Hoppat Fendi

Idag började jag morgonen med att rida ut en tur på Lucky och hoppade Fendi på några småhinder på banan. Både jag och Fendi är ringrostiga, usch. Ska nog trimma på lite småhinder en gång till denna veckan så vi kommer tillbaka till gammal form lite snabbare. Han var ju sååå fin på förra årets sista tävling. Vill. Att. Han. Ska. Vara. Så. NU! Vi kommer dit, jag måste försöka dämpa min iver. 
 
Just nu håller jag på med att göra risgrynsgröt i ugn, är sinnessjukt hungrig men jag får försöka hålla mig en timme till. Ska bli gott med saftsås till!
 
Om två timmar blir det till att hoppa upp på 2åringen igen och rida ut, vore trevligt om det gick lika bra som sist. Ikväll ska jag ta tag i städningen här hemma.
 
 
Tjing pling hejdå

Dagens soffligg

Idag har jag passivt utfört både slalom, skidskytte och tagit mig uppför den massiva backen i tour de ski. Sjukt ansträngande... Red ut en tur på Fendi imorse så har inte legat i soffan hela dagen men nästan. Både skönt och inte skönt. Imorgon blir det lite ridjobb och på eftermiddagen kommer världens bästa Malin hit! På tisdag morgon kommer Becci hit med Lillan och vi ska rida ut allihopa, hoppas på att vädret är OK. 
 
Imorgon ska jag hoppa Fendi ett par språng på banan, det blir nog bra. 
 
Jag har sagt upp min träningsplats på KG träningen pga underlaget i ridhuset på klubben, jag kommer istället åka till Elina och träna med mina djur. Tråkigt att de inte kan göra något åt underlaget, det är definitivt inte bra nu. 
 
Försökte mysa med Fendi, gick sådär...
 
Han poserade fint med sina underbara ögon istället. Han är så vacker och underbar!
 
Hej svejs
 
 

Lördagsnöje

Idag har mig dag varit helt fylld med häst, häst och åter häst. Ridit 5hästar idag och varit i flera olika stall. Dagens tumme upp var när Rakel gick ut i skogen för första gången, en stor 2årig galopphäst som jag ridit in under hösten. Duktig tjej! 
 
 
Lucky fick hoppa ett hinder idag ett par gången och var lycklig över det. 
 
Strax ska jag duscha och sova, imorgon är en ny dag och jag ska nog kunna ta död på den med. Blir bjuden på lammkottlettmiddag hos mamma och pappa imorgon kväll, trevligt såklart! 
 
Saknar ihjäl mig efter min Hans. Godnatt

I'm back, stronger than before.

Jahapp nu är jag tillbaka här på bloggen igen, kan ju faktiskt inte låta bloggen dö ut. 
 
Jag har satt igång mina djur igen och det känns bra, motivationen är tillbaka och till min förvåning är båda hästarna helt grymt fina att rida nu. Vad hände under vilan? Bara att njuta antar jag. 
 
Imorgon ska jag åka till Gunilla och rida igen, härligt att vädret tillåter det nu! Riktigt längesedan jag satt på Gunillas hästar. Måste sätte igång både Hailey och Hero så vi kan tävla under 2013.
 
Jag har hunnit med en del under mitt uppehåll här på bloggen, kom hem från österlen för ett par dagar sedan etfter att ha firat nyår där tillsammans med min älskling och 13 andra. Mycket trevligt och tiden gick alldeles för fort... 
 
Nästa vecka kommer Becci hit och vi ska rida ut tillsammans, hur underbart som helst. Min underbara Malin kommer hem från Dubai imorgon och det ser jag självfallet fram emot. Två veckor utan någon som helst kontakt är inte kul. 
 
Jag har i alla fall kommit på vad jag vill med mitt liv och det kommer ni få ta del av så småning om. 
 
Hej svejs nu ska jag läsa och sedan sova. 
 

RSS 2.0