Jämtland här kommer vi

Det närmar sig avgång till Jämtland. Tåget går enligt SJ's hemsida efter tidtabellen. Hoppas hoppas att det håller i sig, vi bara måste hinna med tåget från Sthlm. Dags att se över att jag har packat med allt nu, Hans får vara min hjälp. Kan inte direkt påstå att jag är en erfaren vandrare så det får stå för Hans. Skyller på honom om jag glömmer något ;)

Hästarna ska in innan vi åker och ett nytt bandage ska på Fendi. Skrivit en hel uppsats till mamma hur hon ska linda honom när hon blir tvungen att byta haha. Stackars mamma! Men i love u, :)

Funderar på om jag ska ta med en "dagbok", så jag kommer ihåg allting vi gör. Får se om jag orkar bära på det, trodde min ryggsäck vägde MINST 25kg men visade sig att den bara vägde 13,5kg haha. Som pappa sa, kommer bli tungt efter ett par km i vilket fall som helst.

Nu kommer Hans, tjing!




snart drar vi

Asså shiet, fan vad dåliga ni är på att skicka iväg en schysst kommentar. Verkligen kommentarstorka här på bloggen.

Antar att det inte är en jäkel som gått miste om det som skett i Norge i helgen. Det är fruktansvärt och jag hoppas att alla skänker en tanke till de drabbade <3

Imorgon åker jag och Hans till jämtland, hoppas vi får bra väder. Fast i och för sig fick jag en ny regnjacka och ett par nya regnbyxor av mamma som behöver provas, fast det räcker med en timmes regn. Har nästan packat allt nu, känns som jag har med allt + lite till. Ska bara slänga ner en mössa, vattenflaska och en kamera. Heja mig och Hans! 

Fendi är nog på bättringsvägen, hans sår såg fint ut och jag ska se om det blivit ännu bättre imorgon då han ska få nytt badage igen. Lucky är bara allmänt muppos haha. Han kommer nog inte gilla att ha en veckas semester. Men det kommer jag gilla ;)

 

Hejdå

FANTASTISKT!!

En vän på facebook delade denna videon, den är helt otrolig. Jag får gåshud av den glädjen hon visar :)


regnet försvann

Nu är det strålande sol ute och äckligt varmt. Vad snabbt det kan vända? Vaknade kl 4 imorse av att det regnat något sjukt, kunde knappt sova för att det lät så mycket.

Fendi var jätteduktig imorse när han fick sin spruta, nu är det bara två st kvar. Ska ut och promenera med honom ikväll igen sen blir det att lägga nytt bandage. Jag hoppas såret ser bättre ut, det borde göra det i alla fall.

Lucky fick gå en långtur i skogen idag, mycket insekter var på oss hela tiden så travade nästan hela tiden. Det blev ett ganska OK konditionspass för gossen. Han såg nöjd ut när jag spolade av honom med slangen när vi kommit hem. Snart är det Nellis tur att gå ut en runda i skogen, blir väl hopp och lek som vanligt. Innan dess ska jag städa lite, hör och häpna, Hans kommer ikväll. Känns nästan som att jag borde sätta ett kryss i taket bara för att det var 8dagar sedan. Tok för länge om man frågar mig, men nu är jag störd också :)

Ikväll kör jag pågarna till Helsingborg så de kan ta sig en öl eller två. Inte alls avundsjuk, öl är inte ens gott. Inte ens från danmark. Knappt sugen på att gå ut längre, sist jag drack var på midsommar och då drack jag en HEL cider, ojoj haha. Nä men jag pallar inte med det, börjar bli som en gammal tant och tänker "det finns en dag imorgon också". Haha hur låter inte det?! Jävla kärring jag är!!

Längtar INTE tills snön kommer.


Tjing tjong

fler bilder

fler nu

Fellow som stod här för tillridning ocg försäljning, blev inte såld och står nu hemma hos sin uppfädare igen.


fellow på sin första dressyrtävling, lc2


Fellow i trolleholm


Fendi på bete som liten skrutt :)


CC igen, första turen på galoppbanan


Jag och Fendis bror Emmerson.


Världens finaste hund som gick bort för lite mer än ett år sedan.


Lucky i dagstorp förra våren


Laggy innan falsterbo förra året, kommer ihåg att det gick skit den dagen, Lassy hade dött dagen innan och jag var bara helt down. Lucky hoppade till vänster hela tiden och jag trodde det var jag, vilket senare visade sig att det var sadeln fel.


Spinkig häst


Fin häst i 130cm för två år sedan.


Fendi, väldigt bra teknik där haha. Nä men det var första gången han löshoppade. Enda gången också tror jag :)


Lucky i munka förra sommaren


jag ser busig ut, norge -10


Studenten -09


Phiis, mammas häst om någon undrar. Skadad i 5 år av 6år. Fortf. inte frisk. Haft lösa bebitar, sårskador och allt man kan tänka sig.


vår ena stallkatt Puh.


Min gamla Dponny ET Radicle. Hur fin som helst :)



Radicle!! Jag ser för övrigt ut som ett anorexiafall här.


Laggo på en jörgenträning.


Gunilla och Fendi, innan Fendi blev min. Plutten :)


jag för två år sedan kanske.


Fellow på hopptävling, felfri 90cm


Lucky -09


Fellow på dressyrtävling. Gick bra  i LB.1 tills han ställde sig på bakbenen vid sista ökningen. haha


That's all. Hejdå

några bilder

Lägger upp några bilder innan jag ska ut och mocka.

Lucky i Eslöv, taggad?


Fellow under ett dressyrpass


Phiis i skogen, Öyvind som fottat


Fellow hoppar 130cm


Världens finaste galopphäst, jag saknar CC.


Jag i norge förra året.


Hej så länge

segast

eftersom att vårat internet är världens segaste kommer det ingen bildbomb idag, men imorgon :)

smakprov:


godnatt

Regnrusk

Vilken ruskväder det är ute, fast det är ganska mysigt. Var ute och gick en halvtimme med Fendido i regnet innan, han såg redan bättre ut i sitt steg, hoppas det går på rätt håll nu. Imorgon ska badaget bytas så då får jag se hur såret ser ut. Kanske inte hänt så mycket på två dagar men men.

Precis suttit och pratat med älsklingen i en timme. Han befinner sig fortfarande i Mellbystrand och jag bara väntar på att han ska komma hem. Som ni förstår blev alltså inte vår malmötur av idag, jag ringde mamma och hon tyckte att vi kunde luncha men jag stannade hemma och lät hästarna vara ute lite längre istället. Hann med att sitta i soffan och titta på simhopp, gå tur med Nelson och käka mat från igår. En väldigt slapp dag, superskönt.

Har även lärt Nelson något nytt, han kan nu plocka hallon själv. Smart hund det dära.

Jag märker hur rastlös jag är nu när jag inte går till körskolan mer, plus att gymmet är stängt så jag kan inte dra dit. Jag hoppas jag hittar ett jobb som gör att jag kan hinna med att gymma lite då och då, min kropp blir mer och mer som en degbulle.

Imorgon ska nog Lucky gå på banan igen, beror på hur hans humör är. Är han på superhumör blir det banan annars får han gå en långtur. Kanske till och med skulle bestämma att han ska gå en långtur eftersom att det regnat mycket idag, vilket betyder att det är lite mjukare ute på vägarna.

I helgen får jag nog vara fylletaxi till brorsan och hans vän.

Här är min vän Viktor från  tävlingen i söndags, hans häst heter "olga". Det var ju Viktors häst jag passade i vintras, hans andra häst Isop.


Förbered er på en bildbomb från förr :)




skadad pålle

Jaha, igår hade vi veterinären här, Fendi hade sparkat in sitt ben i en stenmur när jag var ute och red dagen innan. Nu står han i halthage och ska promeneras 30min om dagen i två veckor. Oj oj oj vilken lycka... Lagom läglig åker jag bort på måndag så då får mamma göra allt. I tre dagar till skall han få antibiotika med sprutor, jättekul eftersom att han är så stickkänslig. Gick bra att sticka honom imorse, men han är en häst med bra minne så han kommer väl ihåg till imorgon.

Stackars Fendi fattar inte varför han ska stå i en minihage, han har fått ganska mycket hö och jag var och plockade lite björkris till honom så han har lite att göra hela tiden. Han är även struken i alla tävlingar som han skulle starta framöver. Den 4.e augusti ska han på ultraljud hos vår veterinär Sylvana, lika bra att kolla så det inte blev något med senan.

Behöver nog inte säga att jag tycker detta var fett onödigt, men men så är det att ha hästar, de hittar på de mest otroliga sakerna.



Sitter och väntar på att Hans ska ringa, om han kommer hit eller inte idag. Om han gör det blir det en tur till Malmö. Klarade ju mitt körkort igår så skulle vi egentligen firat det med att jag körde in till  hbg så vi kunde se nya Harry Potter, men Hans kände sig fortfarande krasslig så jag firade mitt körkort med att ta en ensam tur till Gunilla. Vi hade det otroligt trevligt, varsin unghäst på ett öppet fält i galopp med solnedgången i bakgrunden. Det var nice!

På söndag kommer Gunilla med Hero till Herrevadskloster så han får se ett nytt ställe.

Lucky har varit helt fantastisk sista dagarna, red ett pass på banan i förregår och han var såååå fin. Vet inte om han kännt så fin förut? Enda negativa var att sadeln kasat fram, något som aldrig hänt, tror det kan vara för att han verkligen kom upp med ryggen. Eller så hade jag inte spännt gjorden helt. Aja, jag var så nöjd, han med :)



Idag får jag se om jag kan lämna in min Iphone och få en ny.

Dags att duscha, tjing.

130cm, video

Här kommer videon från dagens 130cm.


Otrolig häst på tävling

Lucky gjorde som vanligt ett väldigt bra jobb på tävling. I 120cm var vi felfria och halvsnabba så vi slutade 4.a(!!), jätteroligt och han kändes jättefin, red kasst in på sista kombinationen men han räddade mig(som han alltid gör). Vet inte riktigt vad jag höll på med, annars red jag ganska hyfsat. Ridningen i 130cm kändes faktiskt riktigt bra, kom lite stort in i trekomb så vi petade a-hindret, det var bättre att komma lite stort in än att jag skulle backat honom in i botten. I en sån situation kommer vi klara hindret, det är lite rutin där som fattas. Var evigheter sedan han gick en 130cm så är supersupernöjd med ett ner. Han hoppade kalas och ridningen var bra!

Efter 130cm klassen fick Lucky lämna blod, vi blev uttagna till dopingkontroll. "jaha sa jag", man har ju inget annat val. Jag har aldrig varit med om det tidigare men de tog 5st rör med blod från Lucky. Lucky tyckte inte alls om det, han var ganska stirrig och obekväm. Jag tycker de borde vara fler som utsätts för dopingkontroll, finns folk som är idioter och dopar sina hästar så de borde upptäckas.

sista hindret i 130cm.


jag var nöjd, såklart!


hej svejs

jaja

Sitter och har sk. "ensammys" här framför datorn, lyssnar på Hans "chilla galet"-lista på Spotify. Eftersom att jag inte haft spotify premium på flera månader har jag inte ens lyssnat på musik. Alla gamla låtar som jag lyssnat sönder ett flertal gånger har nu fått nytt liv och blomstrat upp, är faktiskt lite smått lycklig nu. Chilla galet-listan har så fina minnen, och fler ska det förhoppningsvis bli.

Allt är fixat inför morgondagens tävling nu, Lucky är broddad och sakerna putsade. Upptäckte att nästan alla mina tävlingsschabrak var smutsiga så jag får tvätta en dag. Schabrak har jag ju inte lite av i alla fall.



samma min som vanligt.


yeah yeah hejdå

Tack för kommentarerna!

Tack till er som kommenterar så fint, ME LOVE YOU! (kanske lite överdrivet, men jag gillar det!).

Precis ätit godis från gårdagen, kände att jag behövde en energikick efter allt vikande av tvätten. Något av en favoritsysselsättning...

Ska ut och ge hästarna eftermiddagsmat nu sedan promenera en runda med Nellis. Senare idag blir det att rida båda sedan fixa inför tävling imorgon med Lucky. Skulle behöva städa lite på mitt rum också men det får jag se om jag hinner med. Till imorgon orkar jag inte knoppa, Lucky ska efter en lååång tid med knoppar på tävling få vara fri i manen. Skönt för honom, dock inte lika snyggt(vad jag tycker).

Haha ni skulle sett igår, brukar sätta upp en sån "flugfångare" med kliser i boxarna när jag mockar så jag tar död på ett par flugor, men såklart glömde jag ta bort den i Luckys box så han hade fastnat med den på mulen. Stackars Lucky, han såg verkligen helt förtvivlad ut!

Tack snälla Tess för bilden! www.Tesskliintestam.blogg.se 


Hejdå

WTF?!

Hallå?! Vad är detta?! Jag har varit inne och läst ett par bloggar nu och sett denna reklamen på ett flertal bloggar. Lägger de upp så konstiga reklamer bara för att man ska betala för att slippa?



Vet inte vad det ser ut som, ser mer ut som en blandning mellan spena och pung. Pungspena? Spenpung? Jag drog slutsatsen att: ser en pung ut så är det något fel - uppsök läkare.
ser en spena ut så är den lite deformerad eller svullen - ring en veterinär.
ser en näsa ut så kanske man skulle ta kontakt med en läkare - beställ tid hos en plastikkirurg.

Blandade videos

Hopp hopp







Hejdå

Videor på g

Det gick bra på körskolan idag, satte ett till slutprov och gjorde sk. "osedda frågor", som jag också klarade. Eller ja, de kan man inte klara men jag hade 5fel av 70frågor så det hade varit godkänt på ett sluttest. Var skönt att cykla till och från bussen idag även om det regnade, kände att min kropp behövde lite motion.

Nu sitter jag har inne och myser med en kopp te, ser fram emot morgondagen, för då ska jag träffa min kära vän Becci. Oj vad det var längesen! Först kommer hovslagaren och slår på nya skor på Fendi runt om och sätter nya skor bak på Laggy. Efter det får jag rida och sedan ta bussen till klippan och efter det vidare till östra.

Både Fendi och Lucky blev longerade idag och det gick bra. Fendi hade damp som vanligt i början men det funkade fint efter 1min.

Tänkte lägga upp ett par videos som kommer in här senare :)



Hejdå

jag är glad när du är glad.

<3








Jag v Hans

Åker iväg

Haha, ja ni får skylla dålig uppdatering på Hans, för så fort han är hos mig blir det inget bloggning. Tur är väl det, för honom ;)

Idag regnar det massor och som jag längtat, hästarna står fortfarande ute utan att bli angripna av insekter. Tänkte de skulle få stå ute till halv tre sen måste jag ta in dem innan jag drar till körskolan. Måste skriva två till prov så jag sett lite fler frågor innan uppskrivningen på tisdag. Körskolan har semester fr.o.m måndag nästa vecka så gäller att skriva idag.

Kan ju bara säga hur mycket jag längtar efter att kunna söka ett "riktigt" jobb med ett körkort i bagaget. Hoppas hoppas att jag klarar det nu i veckan!

Iii min kära Hans överraskade mig med att vi ska till Jämtland och vandra nästa måndag, han har fixat allt och tänkt till ordentligt. Så glad jag är! Det ska bli OTROLIGT roligt :) Hästarna får en vecka vila då när vi är borta det gör dem båda gott.

Mamma aka världens bästa hästskötare tar hand om hästarna <3


Ska bli skönt att bara umgås med Hans en vecka och inte behöva tänka något på hästar, litar på mamma till 100% så behöver inte vara orolig. Sen när man varit ifrån det ett litet tag kommer ny motivation. Fendi ska tävla en vecka efter att vi kommit hem också, ska bli ROLIGT!! Riktig debut för honom alltså :)

Pusspuss

Dagen i ära

Jag tycker nog att de som är svårast med bloggning är att döpa inläggen, jag vill alltid göra det i början och vad jag ska blogga om kommer jag på när jag skriver. Såklart orkar jag inte gå upp och ändra rubriken när texten är klar.

Sitter här och funderar på om jag ska göra scones, fett hunrig men orkar jag vänta tills dem är klara? Ja jo, det får jag ju bara göra i sådana fall.

Ska köra en liten tur med mamma till dalby idag, imorgon har jag körlektion vid 13tiden. Hoppas det är ganska mycket trafik så uppkörningen kommer kännas lätt. Imorgon eftermiddag kommer Hans hem också, som jag saknat honom! Ska bli helt underbart att träffa honom igen, 5dagar har känts som en evighet. 3månader utan honom nästa år kommer kännas som en oändlighet...



hej svejs

bild på Fendis träns, pay and jump

Du som ville att jag skulle visa Fendi i sitt nya träns, här kommer det :) Jag ska ta andra bilder som är lite bättre, men blir inte idag.

Jag tycker Fendi är jättesnygg i sitt nya träns, vet inte om det är modellen på pannbandet som är stort eller om det är hans panna som är liten. Pannbandet stack ut en dm ca, inte särskilt snyggt.

Vill man inte bara dö när man ser denna bilden? Han är så sockersöt!


Aja precis hemkommen från Pay and Jump, Fendi skötte sig strålande! Märkte att han var lite trött, tittade inte speciellt på banan men vinglade till till tvåan så rev den, sen kom vi lite nästa på nästsista så han rev den också. Jag säger ingenting på det, unghästar behöver riva så de lär sig själva, man ska inte hjälpa en unghäst för mycket har jag lärt mig av Elina. Fast å andra sidan får man inte sätta dem i skiten, finns vissa gränser.

Annars var Fendi otroligt duktig runt omkring på tävlingsplatsen idag, inte alls som sist när han var tjurig och seg på framhopp och ville inte lyssna alls på framridningen. Idag stog han bara på bakbenen när jag hoppade upp(som vanligt), väl inne på framridningen och framhoppningen skötte han sig exemplariskt :) Inne på banan har det aldrig varit några problem, idag lika så. Det som är skönt är att han kan titta lite när man rider runt sen när man börjar hoppa är han väldigt fokuserad.

Han är fin min lilla pållehest :)

Hejdå

dags

dags att bege sig iväg till pay and jump kanske, ska i alla fall borsta Fendi nu. Såklart är han knoppad, har han varit varje gång nu som han hoppat på "tävling".

Känner mig rätt seg idag alltså, vet inte varför, kanske sovit för mycket, blir så när man inte har något liv! Mjauw.



Hejdå

hopp hopp

I eftermiddag/kväll ska Fendi på sin tredje Pay and Jump. Heja honom, jag hoppas han sköter sig nu, var lagom mongo igår när jag red honom. Lucky känns väldigt fin nu för tiden, jag hade tittat fel på helgerna så det är redan nu till helgen han ska gå 120-130, det ska bli roligt har inte hoppat 130cm sedan förra året på sensommaren i trolleholm.

Just nu håller jag på och lägger in allt på datorn på den externa hårddisken, det känns alltid bra när det är gjort. Jag hoppas bara att den aldrig kraschar för då har jag ett fett stort problem... Javisst alla mina favoritvideos och favorit bilder ligger uppe på nätet men ändå, har massa andra bilder som jag helst inte vill ska försvinna. Borde verkligen införskaffa en till hårddisk men det är ju inte gratis, precis som allt annat. Lagom lägligt har allt hängt sig nu!

På onsdag kör jag min näst sista körlektion(förhoppningsvis). Jag känner mig inte nervös alls för uppkörningen men det kommer säkert, känner mig mer osäker på uppskrivningen. Försöker göra ett teoriprov i bonniers trafikskola på min dator men den säger att den inte hittar skivan. Något som är mycket märkligt då jag inte har någon skiva och har aldrig haft...

Om två veckor åker jag och älskling på semester som det ser ut nu blir det till Mellbystrand + dagsutflykter. Kommer hem på en söndag så är iväg 6dagar, hoppas på strålande väder och massor med bad.

Lucky i österlen för två eller tre år sedan :)

inköp

Ja, när man är i falsterbo är huvudnöjet att shoppa men eftersom att jag tävlade tre dagar i år hann vi nog inte ens se allt på mässan. Vi(jag och mamma) orkade inte ens. Själv använde jag inga pengar eftersom att jag i stort sett är pank pga körkortet, men mamma var så snäll och köpte välbehövliga saker.

Fellini stövlar
Ridskor, italienska
Ridhandskar, Roekl
GG träns till Fendi
Hästgodis
Vita tävlingsridbyxor, Pikeur





Pannbandet var för stort till Fendi så han får ha ett cob-pannband istället.


Jaja, nu ska jag ut och rida på bägge sen se om vi orkar dra iväg och bada lite. Nelson gjorde preminärdopp förra veckan, som han plaskade haha.


Varmt

Eller nej, det är inte överdrivet varmt ute(22grader) men vi har helt otroligt mycket insekter... Åh vad jag älskar det, stackars hästarna som fick komma in 10:10 idag. Visserligen varit ute sedan kl 6 men det ändå tråkigt att behöva komma in så tidigt. Ska ju rida både Laggy & Fendido senare så de får röra på sig vad de ska ändå. Värre med Phiis fast å andra sidan brukar han ju inte röra på sig så det blir knappt någon omställning.

Finns det någon som är intresserad av en promenadhäst aka sällskapshäst? Vi måste tänka på vad vi ska göra med Phiis så vet ni någon får ni gärna höra av er till mig. Vill inte att han ska hamna hos något wierdo, då är det bättre att han får åka till hästhimmlen, tråkigt nog men han kommer aldrig hålla för vanlig ridning och jag har råd eller tid att ha en häst som bara går.



Nu ska jag se om jag kan sola lite och få färg, fortfarande väldigt blek.

Hejdå

Burhan G

Oh herregud! Jag har hittat en favoritröst, dansk till och med. Ååh vilka fina låtar han gjort.

Burhan G.


Medina är ju en favorit sedan innan, tillsammans med Burhan G blir det bara awesome.


Nik & Jay tillsammans med Burhan G


Jäkla bra musikvideor :)

Videos

Här kommer filmerna från Falsterbo








Quite Lucky, the one and only :)

Videor från Falsterbo på väg

Håller på att ladda upp videorna från Falsterbo nu. Blir grund+omhopp från kval 1, ärevarvet och grundomgången från kval 2.

bild från när vi fick skritta inne på banan på morgonen



Ett par pics

Här kommer några bilder från Falsterbo på Laggy







Jämförde med bilderna från förra året, herregud vilken skillnad. Han är så otroligt mycket finare nu så det nästan ser ut som en helt annan häst.

Jaja, nu har Hans lämnat mig tillfälligt och är på  väg till Blekinge. Hade mer än gärna hängt med men det funkar inte, tyvärr. På onsdag kommer han hit igen och det blir trevligt.

Förhoppningsvis kan Fendi träna på söndag, Hero också. Beror på om Elina kan :)

Hejs svejs

snabbt

Ett snabbt inlägg nu på kvällskvisten innan jag far hem till mig. Är hos Hans nu och han ville duscha innan vi åker hem till mig, han åker på camping i morgon och vi ses på onsdag nästa vecka. Jaja, sånt som händer.
Finalen igår gick åt helvete om jag får uttrycka mig så, Lucky gjorde ett helt klart väl godkänt jobb inne på stora arenan. Han var såklart lite spänd men det var inte alls hans fel att det gick som det gick. Sämre ridning från min sida har jag knappt varit med om, bra timing på årets viktigaste tävling också... Men men, borde glömma det nu och sikta vidare mot årets första 130cm om två helger, så ja, jag släpper det nu. I alla fall så gott jag kan.
Fendido är en stjärna han också nu för tiden, och till dig som undrade om han är tillsalu så är han inte det. Det var bara en tjej som var intresserad av honom på pay n' jumpen. Jag vill utveckla fendi vidare och jag tror att han kan bli ruskigt bra.
Kl är halv 12 nu och det känns som att det är väldigt dags att krypa till sängs. Inget på schemat i morgon och det är skönt.
Hejdå & klandra mig inte för mina misstag, jag är mer medveten än någon annan. (det var det sista gnället om finalen för idag)

Fina pållar

Lucky fick gå ut på en skritt och travrunda i skogen igår för att relaxa lite. Red ut på Fendi i förregår när jag kom hem från Falsterbo, och gud vad fin bebisen var. Red honom på banan igår också, moppsade sig i början men i slutet var han riktigt, riktigt fin! 

Just nu står hästarna ute lite innan vi far ner till Falsterbo igen. Ska packa ut allting igen, dvs allt som vi packade ut i förregår haha. Lätt att något glöms bort men jag ska försöka att komma ihåg allting. 

Heja mig och Lucky imorgon :)
 

Hejdå!


Lucky vann i Falsterbo!

Lucky gjorde något fantastiskt i Falsterbo och gick och vann första semifinalen och inte nog med det så var han placerad som 15.e i andra semin. Hade kommit längre upp om jag inte hade klantat mig i omhoppningen, kom lite snabbt i en två komb. och petade b-hindret, efter det tappade jag mig egen ridning och Lucky stannade på hindret efter. Båda gångerna var det mitt fel så kan inte lägga någon skuld på Lucky, han har varit PERFEKT hela helgen :)

JAG ÄLSKAR DIG!!


Igår efter klassen åkte vi hem och Lucky går nu i hagen och strosar, han behövde komma hem och vila upp sig lite. Imorgon åker vi ner igen och på onsdag är det dags för final. Jag hoppas så innerligt att der går bra, jag vet att min häst kan.

Han är det finaste jag har, 4år har vi varit ett par nu och det känns som tiden bara sprungit iväg, jag hoppas att Lucky kommer bli minst 30år så vi har minst 22år kvar tillsammans. Lucky är fantastisk på många sätt, han vet hur man ställer upp och hjälper till, lika mycket vet han hur man tar sovmorgon på tävling haha.

Håll nu en tumme för mig och Lucky på onsdag är ni snälla.

Hejdå

Fendido

Fendipendi bilder från igår, supersnälla Linda som fottat :)







Han är otroligt snygg :)






visst är han fin?


Min otroligt fina fyraåring som jag köpt helt själv för egna pengar, feels good!

RSS 2.0