Videor

Här kommer videorna från helgen.
 
 
Lägg märke till när jag ska hoppa det hindret som jag visar fendi från början. Skam den som ger sig! 
En fin grundomgång ändå! Omhoppningen får ni inte se haha.

Fina fendi

Fendi var väldigt duktig i helgen och gjorde en fin grundomgång i 120 och med ett ner i omhopp för att piloten inte riktigt var så som hon skulle. Blev 10.a utav 9plac, snopet. Men vi knep en 4.e plats i 110 också efter en väldigt fin och lugn runda. Hade även vunnit 110 om vi inte hade klantat oss med att riva de två sista hindren på lördagen. Men lördagens runda var inte så bra så vi förtjänade inte att gå nolla egentligen. 

Ska försöka ladda upp video ikväll!
Livet i Halmstad

Igår regnade det massor här i Halmstad och jag är väldigt tacksam över att jag och fendi har ett ridhus där vi står. 


Fendi njöt av att komma in i stallet 


Världens vackraste Idag fick min bil åka in på verkstad. Bränsleläckage som fick åtgärdas. Alltid något med dessa bilar. 

Otroligt god service på verkstaden, hade inte bokat tid men blev bemött på allra bästa sätt och bilen blev fixad på ett par timmar. Blev även bjuden på fika och kaffe. 

Har även haft Petter på besök, idag lämnade jag tyvärr av honom på flygplatsen och imorgon ska han jobba igen. Håller tummarna att linechecken går bra! 

Åkte en tur till Ullared med Bea idag och köpte lite saker som behövdes. Och som inte behövdes. 


Tränade fendi i tisdags och han var kanon. Ändrade lite i min ridning och ska försöka hålla kvar det till helgen. Tävling i Laholm, tre klasser. Håll tummarna för oss! 

Godnatt på er! 

Dags för en ny update

Oj herreguuud vad dålig jag varit med att uppdatera senaste tiden. Och så klart kommer jag på att jag har en blogg när jag jag egentligen borde sitta och skriva på vår poster på geovetenskapen. Mig själv i ett nötskal.

Hur står det till med mig och Fendi då? Jo vi mår ganska bra, jag är lite förkyld men har haft turen att få bli omhändertagen av Petter dessa dagar. Inte varje gång man är sjuk som man blir servad med både det ena och det andra på sängen. Fendi mår bara bra, i tisdags gjorde vi vår första träning för Ted Nätterqvist i ridhuset på gården där vi står. Fendi var en drama queen som vanligt i början och kollade mer på publiken och hinderstöden än allt annat. När vi hoppade bana blev alla läskigheter bortblåsta och han hoppade strålande. Ted gillade både mig och Fendi och berömde oss som ekipage. Väldigt roligt att höra! Ännu roligare att vara tillbaka på hans träningar efter ett uppehåll på många år.

I lördags besökte jag Gunilla när Petter var på skolan och informerade om sin utbildning. Det var ett kärt återseende att få träffa Emmis igen. Förhoppningsvis kan jag tävla och träna honom när Gunilla kommit på båda benen igen. På söndagen var det lunch/middag med brorsan och hans familj, Petter och mamma och pappa i Helsingborg. Hur trevligt som helst och jag röstade för första gången. Ganska dåligt av mig att inte ha röstat tidigare men det är det ändring på nu. Tyvärr blev det ett väldigt tråkigt resultat i valet och enligt mig fick SD alldeles för många röster och jag skäms över att i Ljunbyhed hade 26% röstat för SD. Såklart får alla rösta för de som de tycker har rätt politik men jag kan inte förstå hur någon kan hålla med om SDs politik. 
 
Aja nog om politik. På lördag ska jag tävla! Första tävlingen sedan vi flyttade till halmstad. Blir också årets första innetävling för oss, vi startar inomhussäongen med en 115cm i Halmstad. Kommer bli otroligt roligt men också lite nervöst, dags att se om Fendi blivit bättre inomhus och kan acceptera att det faktiskt får finnas banpersonal och åskadare på läktaren. 
 
Snart åker jag och Petter till stallet. Imorgon åker Petter och jobbar igen, tråkigt. 
 
Världens finaste Fendido. 
 
Från när vi var på Felicias dop för förra helgen. 
 
Stolt farmor och farfar till Felle. 
 
Stolt pappa också. 
 
Hehe, Petter älskar att vara med i ridsportbutik. 
 
Luleå Hockey har startat SHL bra med två segrar!!
 
 
 
 
 

Teambuilding

Är på teambuilding med klassen i Tylösand hela dagen. Vi har lätt känna varandra, gått på promenad, ätit lunch och njutit i höstsolen. Imorgon kommer äntligen Petter på besök och jag ska möta upp honom på flygplatsen vid 9. Att dagarna kan gå så långsamt. Ska gå i skolan ett par timmar på eftermiddagen sen åker vi till fendi på kvällen. På söndag är det dop för mitt lilla brorsbarn Felicia. 

Vackert här i Tylösand!Han som får mig att le!

Blir så glad av min fina Petter. På torsdag får vi äntligen vara med varandra igen ett par dagar. 


RSS 2.0