Äntligen funkar appen igen!

Jaha äntligen kan jag logga in på mobilen igen och blogga. Nu kanske ni kan få lite mer uppdatering än innan. Idag var det bra rid-dag, lucky och fendi var superfina och det roliga är att de var lika fina i lördags! Blir så himla glad när de är så duktiga. Idag hoppade jag lite studs på bägge så de är smidiga och fick träna lite mjölksyra. På lördag ska lucky tävla och på söndag ska fendi tävla. Jag hoppas på en fin helg med framgångar! Imorgon kommer mamma och pappa hem från sin semester, har saknat allt hästprat med mamma, plus all hjälp vid hoppning och tävling. Otrolig tacksam för all hjälp jag fått av Kajsa när jag åkt iväg för träning och tävling. Bättre stall kan man inte stå i! Hunnit med många trevligheter senaste tiden, i lördags kom fina vänner hit och vi mös med kräftor, klubb osv. Hur mys som helst! Haft Hans här i ett par dagar nu och det har varit lite extra mysigt, inte setts så mycket sista tiden och vi har haft det fint ihop. Otrolig lycklig över att få vara ihop med den finaste kille. Imorgon ska jag till stallet tidigt så det är dags att gå ut med Nelson sedan lägga sig och sova. Bästa!


Bilder från Åsbo RF

Eftersom att jag har haft mina tjejer på besök så fick jag bilderna från ÅSBO RF från Malin. Mycket mycket uppskattat och jag tänker bjuda på en bildbomb här och nu.
 
Jaja eftersom att jag inte orkar förminska dem får ni dem helt gryniga.

håller på att dö

Jesus vad varmt det är ute idag, 33grader och hästarna är redan inne. Åkte upp till stallet vid 11 och skulle bara kolla läget i hagen och då sprang Lucky och Fendi runt som idioter och försökte fly alla bromsar. Stackars mina älsklingar! Att ha heltäckande flugtäcken hjälper inte... Inte på mina hästar i alla fall. Båda blev spolade när de kom in och jag kunde se hur mycket de uppskattade att få komma in. Får se om jag rider idag, känns lite för varmt. Jag har inte klippt mina hästar ännu men jag klickade hem två nya skär till klippmaskinen, så fort de kommer ska jag klippa. Har aldrig klippt fendi förut men jag ska prova, kan tänka mig att han får damp. Lucky är i störst behov av klippning och han vet jag är snäll.
 
Imorgon blir det nog bad med pållehäst, Lucky ska få prova på strandlivet haha. Kommer bli hur härligt som helst! Fendi ska hoppa i Skyrup på fredag, förhoppningsvis är han inte lika spänd denna gången som sist.
 
Nu ska jag försöka överleva värmen här hemma.
 
 
Hej svejs

Vad snälla ni är. NOT!

Asså helt seriöst var rundorna så dåliga igår att de inte ens är värda en enda kommentar!?!?!?! Fy fan. Jaha då är ni inte värt ett längre inlägg heller. Jag har väl fått som jag förtjänat och då får ni också det.
 
 
Tjo

Videor Frosta

Här kommer en video var på hästarna.
 
Sixten
 
Lucky, min guldgosse
 
 
Bliss
 
 
Tjing tjongt
 
 
 

Tävling Frosta!

Det har gått jättebra i Frosta i helgen! Lägger upp videor så fort de är uppe.
 
Lördag: Sixten hoppade bra och hade ett ner i 110cm, försökte att få honom att byta galopp i svängen men han blev mer stressad än fokuserad så han fortsatte i korsgalopp och rev, annars hoppade han bra. I 115cm var han felfri och fin, lite lite stark men ändå reglerbar. Flög på av framoppningen men det var en annan femma, Lisa tror att han blev osäker på underlaget och stannade. Jag var inte alls med eftersom jag tyckte jag låg hyfsat, en aning stort men inte tokstort. Sixten är inte glad för att gå av stort så jag borde passat upp honom mer. Vi var supernöjda med honom i 115cm! Tyvärr blev det ett tidsfel men vad gör det när han var så duktig.
 
Söndag:

Lucky 120cm: Startade tidigt, redan som nr 8. Hade ett undertempo hinder nr 1-3 men Lucky är ju så duktig så han fixade det ändå, fick till en bra omhoppning med fint flyt och vi gick upp i ledningen. Och vet ni vad? Det höll hela vägen!! Wooooho, sjukt nöjd med Lucky!
 
Bliss 120cm: Red lika dåligt 1-3 på Bliss(vet inte vad jag höll på med?), tyvärr kom Bliss för nära på hinder nr3 och hann inte upp med benen. Annars hoppade hon fint!
 
Bliss 125cm: Bliss var så himla fin här, verkligen SKITFIN! Fick ett så jäkla bra flyt och hon lyssnade på allt jag sa. Tyvärr klantade jag mig in i sista kombinationen och hon rev insprånget. Helt sjukt att hon ens klarade b-hindret. Kombinationen stod lite i nedförsbacke och jag hade inte lagt det på minnet under banbesiktningen, klantigt av mig. Hade jag bara balanserat upp henne lite lite hade det blivit perfekt. Det var en bedömning C så vårt nedslag gjordes om till 4staffsekunder, Bliss var väldigt snabb så trots våra 4 extra sekunder på sluttiden blev vi ändå placerade. Wooho, sjukt glad att vi blev det eftersom hon var så fin trots min megamiss.
 
Lucky 125cm: Lucky var verkligen fin här med, kändes bara lite mattare än 120cm. Fick en väldigt fin början och Lucky svängde bra och hoppade bra. Vände upp lite för tajt på en trippel och Lucky stannade, hade jag varit mer på honom hade han säkert hoppat men better safe than sorry. Vände bara om och hoppade vidare, kände att han hoppade lite mer ansträngt och det är inte så konstigt eftersom det är hans andra tävling i år och hans tävlingskondition är inte den som den var i vintras. Han var inte sliten eller så men man känner ju sin häst så väl och känner av små "förändringar" direkt. Han har i alla fall känts superfräsch idag, jättefina språng!
 
Tyvärr fick inte Lucky gå ärevarv idag eftersom jag red honom först i 120cm. Bliss blev i stället glad att få galoppera runt på banan med täcke och rosett haha.
 
En bra helg har det varit! Lägger upp videor så fort jag kan.
 
 

Tävlingsdags

Snart ska jag packa ihop mina saker och möta upp Lisa och åka och tävla med Sixten. Han ska hoppa 110/115 i Frosta på gräs. Gillar att tävla i frosta så det ska bli kul idag, är i och för sig alltid kul att tävla. Imorgon är det Lucky och Bliss tur, de ska hoppa 120/125 båda två. Lucky har gått väldigt fint i Frosta innan så man kan hoppas på att de håller i sig.
 
Jag hopaps bara att jag slipper regn idag, får gärna vara molnigt men inget regn.
 
Om det går bra idag kan jag bjuda på videos ikväll om det inte blir allt för sent.
 
Imorgon är det första gången jag och Luckyluke åker själv på tävling så det kan bli spännande att se hur det går haha. Som tur är han världens bästa och snällaste häst.
 
 
Wiiie idag ska nya kavajen invigas!!! Imorgon får Lucky ha nytt schabrak och jag ska ha den nya skjortan på mig också. Superdeeeeilig!

dagens

Idag har jag inte gjort många knop, bakat en kardemummakaka, kollat en film och tagit ut hästarna. Ska faktiskt powernappa lite efter mig effektiva förmiddag haha. Sen ska jag till stallet och rida mina underbara pojkar. Fendi var en dröm igår, en sån dröm som bara Fendi kan vara. Lucky gick också bra och jag ser fram emot helgens tävling SÅÅÅÅÅ mycket.
 
Igår kväll red jag A-stride, Sixtens syster, hoppa kan hon men lite svårt att ta sig till hinderna ibland då hon dampar iväg lite då och då haha. Fin tjej annars. Höll en lektion för Louise på kvällen och hon hoppade Dolly, Dolly ett dponny skäcksto som hoppar som en kanonkula. Jag hade köpt henne om jag skulle ha ponny. Så letar ni dponny kan ni höra av er till moi.
 
Ikväll ska jag bli hel igen, Hans kommer hit och stannar ett tag. Låter väldigt cliché att bli hel men de är precis så som jag känner.
 
Nu ska jag powernappa så jag är en pigg tjej när Hans anländer ikväll.
 
Tjing tjong

dagarna har bara rusat iväg

Ojdå, var ett bra tag sedan jag bloggade nu(igen). Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag jobbat som en dåre 5dagar i sträck. Först två dagar i resturangen och i lördags fick jag servera på ett otroligt fint bröllop! Jag har aldrig varit på bröllop tidigare och jag blev väldigt positivt överraskad. Carl och Debbie(brudgummen och bruden) var så fina och det lyste riktigt om dem, blev helt varm i hjärtat. Nu är det bestämt att jag ska gifta mig en gång i framtiden haha. Verkligen glad att jag fick vara delaktig på detta underbara bröllop. Jag fick chansen bara för att Carls pappa var min gamla idrottslärare, kul att bli tillfrågad.
 
Gick ganska bra att jobba i söndags även om jag somnade först halv 5 på morgonen efter diverse städ och bilkörning. Fick istället igen all förlorad sömn idag haha, varit sååå seg på jobb igen. Tror faktiskt inte att jag var ensam om det, alla har jobbat bra sedan i torsdags så vi hade anledning att vara slitna. Det har i alla fall fall varit ett par roliga dagar på jobb fyllt med mycket skratt.
 
Idag efter jobb körde jag direkt till ridhuset och mötte upp Lisa där. Jag hoppade Bliss och Sixten och båda hoppade fint, riktigt fint. När hästarna var i släpet igen körde jag till Perstorp och höll en lektion där. Red mina egna hästar innan jobb imorse så jag har hållt igång hela dagen idag.
 
Imorgon ska jag hålla en lektion till och rida Astrid, ett annat föl u. Bliss. Som Lisa uttryckte sig idag "hon kommer nog vara vild och vacker imorgon haha".
 
Bjuder på en fin cover
 
 
På lördag blir det tävling med Sixten och på söndag ska Lucky och Bliss hoppa. Blir klasser från 110cm-125cm.

Bilder Skyrup

Här kommer det ett par bilder från hoppningen igår. Bilderna är dålig kvalité bara för jag inte kunde förminska dem haha. Ska prova det en annan kväll.
 
Haha den sista bilden är på när Lucky hoppade den första gången igår, trodde inte han skulle hoppa så bara satt och skrattade.
 
Fina hoppet här!
 
 
Red ut på Fendi och Lucky imorse, båda kändes fina. Imorgon ska fendi hoppa studs och Lucky får gå markarbete på banan. Ska jobba imorgon igen från halv 1 till sent.
 
Vi hörs!

Min underbara häst Lucky

Idag var vi i Skyrup och hoppade, Lucky var supersuperfin och vi hoppade bland annat vattengraven. Min underbara och fina häst, han är så bäst(rim höhö). Har precis avnjutit ett par våfflor ihop med Hans, han var med som fotograf så jag kommer lägga upp ett par bilder imorgon men så länge får ni en video.
 
Kolla bara så fint Lucky hoppar graven! Måste tillägga att graven är 3,5m.
 
Se nu till att kommentera, ingen kan säga att min häst är kass i alla fall. Så lyckligt lottad som får sitta på denna fina hopphäst!v

Glad tjej

NU har jag inte bloggat på ett par dagar och det är för att jag har min Hans här på besök, 1månad utan varandra är lååång tid och jag slänger in ett blogginlägg här medans han sitter och läser, så vet ni att jag fortfarande lever.
 
Imorgon ska jag och Lisa åka till Skyrup och hoppa hästarna, jag ska ta med Lucky och jag tror hon tar med Sixten och Bliss. Alltid lika fint att hoppa i Skyrup! Tänkte att Lucky skulle få hoppa lite på vattengraven där också, han har hoppat den förut men det är ju aldrig fel att friska upp minnet på honom.
 
Idag ska jag rida ut en tur på Lucky och jag tror att Fendi får vila idag, igår var han superjobbig och jag fick rida läääänge innan jag blev nöjd = en så svettig häst!
 
På torsdag ska jag jobba och jobbar fram till måndag. Blir en ganska jobbig helg med många timmar men det är goa pengar det!
 
Annars har jag det trevlig med min Hans och vi njuter av varandras sällskap. Han stannar förhoppningsvis till torsdag och sedan far han vidare till Norge igen där han ska göra 12 landningar med ett stort flygplan. Blev väldigt stolt när Hans klarade sin uppflygning för den stora kärran i söndags utan anmärkningar. Duktig kille det!
 
Just det, jag har ju glömt berätta för er att jag redan köpt ett CWD träns, det var anledningen till att jag inte köpte ett i falsterbo. Har helt glömt att visa för er. Kommer bild en annan dag!
 
Går inte att ladda upp några bilder idag så ni får en gammal.
 
Hejdå hejdå

FalsterboSHOPPING!! Hell yeah!!

Haha någon som älskar ruset efter att man shoppat hästprylar hela dagen? DET GÖR JAG!! Idag fick även Malin känna på ett riktigt härligt shoppingrus och jag tror han gillade det ;)
 
Jag är skitnöjd med mina inköp idag, riktigt nöjd!
 
Detta köpte jag.
 
Equiline tävlingsskjorta och Cavalleria Toscana ridbyxor
 
Ridbyxorna igen
 
Suttit med dem sedan jag kom hem nu och jag fullkomligt älskar dem redan!! Mmmmmmmmmmm!!
 
Cavalleria Toscana kavaj, mörkblå med dargkedja och knappar. Helt underbar!
 
fina kavajen
 
En Cavalleria Toscana jacka
 
Går bra ihop med ridbrallsen ;) sexigtjej.se
 
en bild till på jackan
 
Ett Anna Scarpati schabrak och ett RG. Dog när jag såg RG't.
 
 
Två par tyglar ifrån GG, Pariani läderfett, två par handskar(ett par slit och släng + ett par roekl) och gummisnoddar.
 
Fendi och Lucky fick varsitt nättäcke som de kan ha i boxen på natten. Horseware, Amigo.
 
bättre bild på skjortan.
 
Detta var min falsterboshopping :) NU ser jag fram emot vad ni ska shoppa och jag älskar att läsa inlägg om prylar :)
 
 
 
 
 

Inget att blogga om

Jag har verkligen inget vettigt att blogga om, hjärnan är helt tom(mer än vanligt). Kanske borde köra någonslags utvärdring på dagens ridpass på Lucky men det är så inte min stil. Jag tror verkligen inte att ni bryr egentligen om Lucky var lite springig ibörjan, drog i höger tygel och sprätte med sitt ena bakben. Vad får ni utav att jag berättar det? Nä ingenting, bara massa meningslös text. Det där med att utvärdera gör jag antingen med mamma eller bara med mig själv. Jag brukar inte läsa utvärderingar själv på andras bloggar, eller jo kanske om det inte står så mycket men om det står 150rader skrollar jag bara ner eller klickar bort. Har inte tillräckligt med ro i kroppen till att sitta och läsa massa gojja.
 
Ska ge mig på en liten utvärdering av dagens pass ändå. Lucky kändes bra idag, han var lite överladdad och stirrade mest runt i början men efter en tillsägning blev han "normal" igen. Farbror Lucky med andra ord. Mer är så här får ni inte..
 
Kan ju bara säga att jag saknar att rida Fendi, han ska vila hela veckan ut och jag längtar efter att rida honom. Tror faktiskt att han också saknar det, min lilla arbetsmyra.
 
Imorgon ska jag möta Lisa på klubben och vi ska bygga lite hinder så jag kan hoppa Bliss lite, vet inte om Sixten också skulle hoppa, återstår att se. Lucky får gå ett till pass i skogen imorgon sen får han vila på lördag när jag handlar upp alla mina få pengar i falsterbo haha. Råkade lova igår att Fendi och Lucky skulle få varsitt schabrak, oh no. Lovar man så får man hålla det. Om jag inte hittar ett suuuuperfint som de får dela på, guldgossarna!
 
Jag är mycker förväntasfull på årets mässa i FBO, må jag inte bli besviken. Kommer i alla fall bli glad när min härliga pojkvän kommer hem på söndag. Hinner bli ganska pussugen på en månad!
 
Han är bra perfekt min Hans.
 
Hej svejs

Torsdag

Idag har jag haft en lugn dag, chillat mest. Började med att ta ut hästarna vid halv 9, mockade direkt och när jag kom hem fyllde jag i håligheterna i vår grusväg, lika bra att få't gjort. Gick sedan en tur med Nelson och plockade fläderblommor till saft, när vi kom tillbaka gjorde jag saften. Efter det har jag mest chillat, ska hämta mamma i Klippan halv 9 men innan ska jag rida en tur på Lucky i skogen. Lucky var riktigt fin igår när jag red på banan, min älskling!
 
Två dagar kvar till Falsterbo nu, can't wait!!!! Ska bli så otrooooligt kul med Falsterbo och jag förväntar mig massor av bra köp i år. Ska bara dit första helgen eftersom jag ska jobba veckan efter men jag är glad jag kan åka dit i alla fall, finns tyvärr de som missar årets hästfest.
 
På lördag ska jag få bilderna på Lucky, Sixten och Bliss från i söndags också. Och träffa Malin igen såklart!
 
Söt eller vad?
 
Hej hej

När man har tråkigt är det hästletande på gång

Har riktigt tråkigt här i skåneskogen, sitter och surfar på youtube i hopp om att se fina hästar.
 
Hittade några fina.
 
En dag SKA Lucky och jag bli så här *önsketänkade*
 
Fyfan vilken fin häst, Penelope rider så fint med
 
Andra rider som de stulit hästen hahaha
 
Enjoy
 
 

Bilder dag ett.

Jag hittade en gammal photoshopskiva när jag städade mitt rum senast och jag installerade det på min dator så nu kan jag äntligen beskära, redigera osv. Har Photoshop CS5 på min gamla dator men så funkar inte skivan längre, får nöja mig med ett lastgammalt PS istället haha.
 
Synd att kvalitén blir sjukt kass här på bloggen :(
 
Min fina kärlek
 
Heja er och era kommentarer ;)

Videor

Filmer
 
Bliss 130cm, störigt att tvåan föll. De andra två ner var det inget att diskutera om.
 
 
Lucky 110cm
 
Lucky 120cm
 
Sixten 110cm
 
Tack till Super-Sara som hjälpte mig med att få in filmerna!

Två fina bilder

Här kommer det två till bilder från igår. Jättefina hästar båda två :)
 
Bliss först sen Sixten för er som har lite svårt att skilja på dem ;)

provar att lägga in filmer

Innan funkade det inte att lägga in filmer här, blir galen på blogg.se.
 
Nähä detta är skit, funkar inte att lägga in videor här längre. Får väl prova ikväll igen.
 

En korad vinnare!!

Nu har jag fått tummen ur och lottat en vinnare i tävlingen "gissa rätt". Det rätta svaret var som många skrev Sixten, Bliss, Sixten, Bliss. Jag är förvånad över att så många klarade av tävlingen i och med att jag och Lisa(hästarnas ägare/uppfödare) har svårt att se rätt haha. Vinnare är Malou Kastman, grattis! Du får gärna skicka din adress till mig på mailen, [email protected] så skickar vi schabraket inom kort.
 
Jag håller på att lägga in lite videos från tävlingen nu, kommer nog ta ett tag men jag lägger in här när de är klara.
 
Bjuder på en väldigt söt bild på min finaste lilla bebis.

Bilder Lucky

Har inte fått alla bilder från idag från Malin eftersom hon var tvungen att åka hem tidigare än oss men hon lade upp ett par på henne blogg (www.enhundradelssekund.blogspot.com) som jag snodde.
 
Min älskade Lucky!
 
Kär i min häst!

Tävling Åsbo Rf Dag 2 med och utan MALIN

En väldigt lång och rolig tävlingsdag är nu över. Här har ni resultaten.
 
Började med att hoppa en 110cm med Lucky, han kändes väldigt fin och bara lekte sig runt och blev 2.a. Hur kul som helst!
 
Sixten var felfri med en jättefin runda i 110cm idag igen och utan omtrampningar denna gång. Bra ridning denna gång, woho!
 
Då var det dags för Lucky igen och 120cm, utan att låta skrytig så var han perfekt i grunden och allting stämde, flöt på bra i omhopp och vi blev 4a utan ca 90starter. Han är verkligen världens bästa häst!!
 
Bliss tur i 120cm var inte lika perfekt haha, vi hade kopplat om hennes bett och hon var alldeles för stark för mig men det orsakade egentligen inga problem, vi fick ett stopp på första hindret i omhopp men det var för att jag tappade henne i svängen så det var klokt av henne att stanna. Tar helt och hållet på mig det!
Debuterade Bliss i 130cm och det bättre än vad det såg ut som, kollade på videon på kameran och tvåan föll när den var utom bild, störigt eller vad. Rev två till men ändå tyckte jag att vi hade en bra känsla och rivningarna kan bero på att både jag och Bliss var ganska trötta, nästa gång tar vi dem! Bliss var väldigt mycket bättre att reglera i 130cm så nu ska vi ha samma "koppling" jämt. Plus att jag måste sätta lite press på henne!
 
Totalt 4rosetter utav 7möjliga är väl godkänt tycker jag.
 
Här kommer några bilder som mamma och Lisa tagit. Kommer ett eget inlägg på bilder som bästa MALIN tagit!!
 



RSS 2.0