Videon

här kommer videon.



Hejdå

Invigde mina nya skor

Fick ett par nya chaps och ett par nya skor av mamma. Free jump, fly one skorna och ett par dyon chaps.

Sköna men såklart lyckades jag få skav på ena hälen haha.


Min mamma är världens snällaste!

Lyckad pay and jump

Ännu en lyckad pay and jump med Fendi idag, jag är glad, otroligt glad! Fendi mongade runt som världens mongohäst på framridningen, lyssnde inte på något alls och stod en del på bakbenen i början. Väl inne på framhoppningen dog han totalt och var bara sjukt sur och sparkade bakut så fort jag tryckte på honom. Trodde verkligen att det skulle gå skit inne på banan, men när han kom in på banan var han som en dröm. Tittade inte direkt på något och bara gjorde vad han skulle. Så nu har Fendi var felfri i 90cm också. Sweet!

Redan haft en som är intresserad av Fendi, vet inte om hon ville köpa honom men hon var uppenbarligen intresserad. Frågade om hans stam, hur gammal han var och hon trodde definitivt att han kommer kunna hoppa högt i framtiden. Jag älskar när andra tycker mina hästar är fina, blir som en stolt mamma haha. Har man häst behöver man inga barn ;)



Video från dagens hoppning kommer snart :)

fina kommentarer

Först och främst vill jag tacka för alla fina kommentarer jag fått på mina pållar, det värmer :)

Idag är det mycket fix på schemat, allt ska fixas, ställas i ordning och packas. För att imorgon åker vi till Falsterbo och tävlar, eller ja,, tävlingarna är ju inte förän på lörd-sönd. Lucky känns taggad men jag tror inte vi är där förän vi är där. Allt kan ju hända med dessa djur, men jag hoppas vi kommer iväg utan avtrampad sko, vrickning eller något annat onödigt. Ska bli roligt att tävla, har ju inte varit ute på en månad nu så det kommer vara extra skoj. Banan är ju fin också, allvädersbanan.

Fendi ska på pay and jump ikväll, hoppas det går lika bra men det vet man ju inte. Det är ju unghästar man sysslar med haha. Vet att de har en hel mur där som kanske kan vara läskigt men det återstår att se.

Ska försöka hinna inom körskolan och skriva ett prov när mamma handlar mat inför vår fbo-trip. Hade ett fel för mycket sist annars hade jag varit klar med repetitionerna denna veckan, störigt eller vad?!

Firade 8månader med Hans igår genom att lava hö haha, romantiska va? Nästan så man tror att han är bonde och jag bondmora. Blev i alla fall en Ben & Jerrys på kvällen till en film som Hans somnade till, payback's a bitch? Jag har nog somnat minst 3 ggr senaste tiden.

Heja mig och Lucky, håll en tumme för oss är ni snälla. <3


Vi hörs när vi kommer hem på söndag om jag inte avlider innan.

Hejdå!


Bloggrace?

Oj vad jag bloggat idag då. Tredje inlägget idag men det är bara för att jag kunnat chilla hela dagen, kom hem vid 11 från pay and jumpen, mockade och drack en kopp te, sov 1,5timme, käkade middag och nu har jag precis skrittat en runda barbacka på Lucky. Helt skönt att bara göra ingenting idag faktiskt. Imorgon ska Lucky träna hos Elina, senare på dagen blir det körskolan när mamma handlar på city gross. Behöver lägga på ett extra kol med teorin nu så den är klar till uppskrivningsdagen i juli. En körlektion denna veckan och det blir på onsdag eftermiddag. Ska rida Ymkje en dag denna veckan, får se när det passar in med Kajsas schema.

Åh igår och i förregår var jag och Hans på österlen och firade midsommar med ett par av hans vänner, dagen efter gick vi en kort men mysig promenad vid Gyllebo slott. Vi tog en hel del fina bilder med Hans pappas kamera, men såklart glömde vi lägga över dem på datorn. Får bjuda på ett par bilder som Hans kamera fixade i Mellbystrand när vi var där för en helg sedan(eller var det två?).





Denna har ni ju sett innan.


Här kommer en riktigt härlig låt, eftersom att jag inte har Spotify längre blir det Youtube som går varmt. Vem kan inte gilla Markus Krunegård? Ni kommerväl ihåg när jag hade mega bra damp på hans "jag är en vampyr".


Denna låten är sjuuuuukt bra! Även detta en svensk artist :) Chris Mhina


Charråå

Fendi video

Fendi 80cm felfri


Fendi pay and jump

Fendi var på sin första träningstävling idag i Skyrup. Det gick helt strålande och han var felfri i 80cm. Enda kråkhoppet var på sista. Är otroligt nöjd, han bara utvecklas hela tiden och det är så roligt att hoppa honom. Eventuellt ska han gå en klass i Össjö på torsdag också, kan vara bra att göra det innan han vilar ett par dagar då det är falsterbo. Plus att han bör gå en pay n' jump innan första riktiga starten också. Nästa gång ska han hoppa 90cm och känns det bra så blir det tävling.





Fendi pendi är en stjärna :) Video kommer strax.

flyinge

Strax blir det flyinge en sväng för att kolla chaps och skor till falsterbo. Lagom lägligt att mina ridskor pajjade förra veckan. För er som inte visste det kvalade jag och Lucky till Falsterbo i år igen så nästa lördag och söndag rider vi kval. Förhoppningsvis blir det final på ondagen därefter.(kommer nog bli svårt men håll tummarna)

Lucky ska klipps ikväll så han orkar med allt som ska göras. Fendi ska på Pay and Jump på söndag, hoppas vi kommer iväg denna gången så det inte blir som sist med balltramp och tappsko.

Levt tillsammans med min kära älskling sedan lördag, vi har "provat på" att vara sambo haha. Det har funkat bra och kommer kännas konstigt när Hans åker hem till sig på lördag. Imorgon blir det midsommarfirande på Österlen och vi ska sova hos Hans föräldrar, ska bli kul att träffa dem igen!

Varit på körskolan idag också, inte många lektioner kvar nu och jag har också fått tid för uppskrivning och uppkörning. OMG säger jag bara, jag hoppas jag sätter fullpott på allt och klarar det. Bara att be till gudarna haha. Aja, kom hem från körskolan vid 12 och skulle ut och mocka, då hade Hans mockat och gjort allt klart i stallet!!!!! Vadå världens bästa pojkvän?! Var bara till att plocka in hästarna sen var jag klar där, lycka.

Från förra året i Falsterbo. Revanch i år, hoppas det.


Till dig som undrar om det är jag och Lucky i hippsontidningen, så ja. Det är vi, och det är en hemsk bild, Lucky ser ut som världens olydigaste, vilket han inte är...

Hejssvejs

Fendi

Fendi hoppade helt otroligt idag :)




Hejdå

Kärlek

Jag älskar Hans, han är bäst.



Puss

Jag lever fortfarande

Jag lever trots att jag inte bloggat sedan förra tävlingen. Har hänt massor faktiskt, det är därför jag inte hunnit berätta för er.

Fendi och Lucky var på utprovning av sadlar(samma som provade ut Laggys), Lucky fick behålla sin gamla eftersom att den låg bra och Fendi fick en likadan fast en bomvidd vidare och mindre kåpor till mig. Fick byta rätt av mot en ny, och det kallar jag service. Susanne på Equipe och Anna uppe på Horsefarm är fantastiska!

Fendi fick åka på sin första hoppträning i söndags och gjorde det helt perfekt, man kan ju inte bli annat än stolt. Dessutom tror jag att Elina tyckte han var fin, det är han ju iofs, men ändå, blir alltid lika glad när någon annan säger det. Han har blivit otroligt fin att rida sista tiden, vilket är så roligt. Videon från träningen kommer att finnas längre ner.

Lucky har varit lite ridskolehäst åt Hans samtidigt som han har varit lite muppig, idag ville han inte gå fram till vattenmattan eller vattengraven och slängde sig för minsta lilla på ridbanan, men när det var dags att hoppa glömde han bort allt trams och agerade WC-häst! Bilder kommer nedan.

Jag och älskling var i Mellbystrand förra helgen och hade det supertrevligt i hans sommarstuga. Åkte dit på lördagen och kom hem på söndagen, lagom trötta efter festande från fredag-lördag. Avslutningsfest för kära norrmännen, höll på att gråta när jag sade hejdå till Öyvind men jag höll mig. Kommer sakna Öyvind, han är en fin vän.

Igår fick jag ett samtal från trafikskolan om jag kunde hoppa in och köra halkan idag, javisst sa jag och nu har jag genomfört halkan. Fick mest sladd av alla, kommer säkert vara helt livsfarlig på halt väglag haha. Första gången jag körde själv också, ska bli skönt att få körkortet sen. Imorgon blir det att köra med en annan lärare på skolan, en lite mer erfaren och petig. Jag hoppas det går bra, ska skriva något teoriprov innan lektionen också. På kvällen ska jag mysa med Hans, vi mös igår med, alltid lika trevligt.

Fendi hoppade lite på banan


Lucky i Skyrup idag










Världens gladaste häst hoppar vattengrav.






Fendi på träningen, avslutande bana, hoppade komb. vattenmatta och plank :) Tjohoo


Enjoy hejdå

Bästa Laggy!

Lucky gick en klass igår i Munka och i lördags, han var bäst!

Blev fyra i 120cm och hade ett ner i 125cm. Jättenöjd med min fina pållehest!

Supersnälla Jennie som fottat dessa underbara bilder på mig & Lucky, tusen tack Jennie!!














HEJDÅÅÅÅ


RSS 2.0