Träning

Precis hemkommen från jobb och jag har bara hunnit ta in hästarna, gett dem mat och bytt om till ridkläder. Nu ska jag knata ut i stallet och börja motionera dem, eftersom det redan är mörkt måste jag rida på banan. Eller ja, måste och måste men jag orkar inte rida i mörkret. Kl 19 ska jag träna Bliss för Helena och efter det blir det hem å sova och ladda inför torsdag. I mitt liv "tisdag".
 
Har mycket tankar om framtiden men kommer inte helt fram till något.
 
Hade gärna befunnit mig där bilden är tagen. Utanför globen...  Lucky är så stilig här och det dåliga samvetet kryper sig på nu när jag inte haft tid att varken klippa eller trimma honom ordentligt. Tänk så mycket han lärt mig!

Köpt en grej

Råkade klicka hem en ny grej igår, jag hoppas innerligt att den passar...
 
Annars har jag bara jobbat sista tiden och umgåtts så mycket jag kunnat med min härliga Hans. Idag fyller han år och vi har slappat hela dagen och myst, ända tills att han skulle åka och jobba igen. Så ja, nu befinner han sig i Helsinki igen. Vi firade hans födelsedag i Lund igår, gick en sväng på Nova och käkade fondue på kvällen. Under vår lilla visit på Nova hann jag bli förälskad i en jacka, fika på espressohouse, köpa lite julklappar och inse att jag vill jobba i affär. En trevlig dag med Hans!
 
Imorgon är det onsdag men för mig är det som att det är måndag eftersom att jag jobbar onsdag-söndag nu för tiden. Ska träna Bliss för Helena Feuk imorgon kväll, blir till att mocka innan jobb och rida mina egan hästar det första jag gör efter jobb.
 
Fendi var så otroligt sjukt fin idag, red utan nosgrimma på ett sweet-ironbett och han har nog aldrig varit så fin. Shit vilken bra häst han är! Ser fram emot vår sista start för detta året den 9.e. Lucky tuffar på i vanlig takt, förhoppningsvis blir min sadel såld snart, så fort den är såld köper jag en ny...
 
Stjärn-Lucky!

Bilder Fendi

Malin är ju bara bäst på att fotografera, helt sjukt!
 

Tävling Åsbo Rf Fendi

Var och tävlade i åsbo i lördags och det gick hur bra som helst. Fendi var felfri i båda klasserna och mer kan man inte kräva av honom.
 
Här kommer videon från 110cm, bjuder på superfina bilder senare som Malin tagit.

Ingen update

Dåligt med uppdatering här ja. Inte haft lust att blogga, Hans har varit här och då vill jag såklart spendera tiden med honom och inte med datorn. Nu har Hans åkt eller ja, han åkte igår och nu är jag själv igen. Imorgon ska jag börja på ett nytt jobb och förhoppningsvis går det bra, är faktiskt lite nervös. Först blir det att rida båda mina hästar och sedan åka till Gunilla en sväng. På söndag ska jag rida både Lisas hästar och Ymkje i ridhuset, tror faktiskt att jag tar med Lucky också, han kan nog tycka om att gå där. Trimmet utan sadel fortsätter tills vidare. Yayj...
 
Ja annars då? Inget speciellt som händer, lite jobb då och då och hästeriet fortsätter. Fendi ska hoppa i Perstorp nästa lördag- 1m. Hoppas han känns lika fin som senaste tävlingen.
 
Just det, igår körde jag alldeles själv till ridhuset med Fendi. Han var superduktig, guldgossen.
 
Köp min sadel  så jag kan köpa en ny och slipper rida barbacka.......
 

RSS 2.0