Sixten på träning

För att vara första gången jag satt på Sixten gick det utmärkt på träningen idag. Nog den tekniskt svåraste träningen jag varit på med KG och det kändes inte så bra att jag inte hade Lucky, till en början. Sixten och jag kom bra överens så det gick bra på allting. Avslutade med att hoppa en bana på 120cm och den röda oxern borta vid sargen var på 130cm. Lagom svettig, trodde inte jag skulle hoppa så "maxat" första gången jag satt på hästen. Haha, så fel jag hade, är det något KG gillar så är det att pressa en. Väldigt nöjd må jag säga, blev lite småkär i Sixten faktiskt, en del språng hoppar han riktigt trevligt, speciellt när det blir lite högre som på den röda oxern.

Kluriga linjer idag, red en S-båge med 5-5galoppsprång, sen red vi från en oxer på endast 16,5m fram till en komb med 9,20m, kort kort alltså. Så glad att bormsen funkade bra haha. Sen sattes allting ihop till en ganska lång bana men det gick bra och Sixten rev inte en enda gång.

Kvalitén är så där på videon, fick filma med digitalkameran eftersom pappa lånat med sig videokamran på tjänstresa. 

Sista banan här då, glad att det var den enda videon som blev bra, ibland har man tur haha.


Hoppas nu att ni kommenterar så jag blir glad.

Hästen jag ska rida

Det är den här hästen jag ska rida på KG träningen, ganska okänd häst mig, gått med på samma träning som mig två gånger. 6åring e. Balou du rouet, gått 110cm tror jag, i alla fall 1m. Sixten kallas han.tjohej

Stallet

Dags att knata upp till stallet och mocka och luncha hästarna. Ikväll ska jag rida en helt okänd häst på träningen men det berättar jag mer om senare. Hej så länge. Njut av det fina vädret :)


Fendi ridhuset söndag

Åkte som jag skrev tidigare ner till ridhuset med Fendi efter att jag och mamma sett VChoppningen på SVT. Så himla bra att åka och rida efter att man sett ridsport på TVn, peppad till max blir man. Det gick bra idag också, Fendi gick jättebra och vi fortsätter att jobba med att korta galoppen. KG tipsade om att jag ska rida honom på en liten volt i ett ridhushörn så han kan ta lite hjälp av väggarna, så det var det vi bland annat gjorde idag. Han gjorde ett par fina byten också och det gör mig glad.

Kollade Luckys ben innan vi åkte från stallet och det såg OK ut, ingen förändring, varken åt det ena eller det andra hållet. Tror han får åka till ridhuset imorgon om han fortfarande är OK. Stackarn såg helt ledsen ut idag bara för att han fick vila, får så dåligt samvete när en ledsen häst tittar på en. Han fick lite extra hö så han såg någorlunda nöjd ut när vi gick.

Mamma tyckte att Fendi tappat lite i vikt nu när han flyttat och det är ju inte så konstigt men nu ska han få 1kg extra Krafft om dagen. Krafft är kanon för Fendi, fet mat som ger bra hull! Hästar som Lucky behöver inte det där extra ;)

Här kommer ett hopp från idag med Fendi, kändes väldigt fin här. Lugn och fin, precis som det ska vara.


Tjo

Uppdatering

Här kommer det lite uppdatering efter en period av tystnad. Idag lämnade jag Hans vid 12tiden och nu är han snart i göteborg där han ska vara i två veckor sedan far han vidare till Zürich i tre månader. Usch jag saknar Hans redan och på något konstigt sätt var det extra mysigt att sova med honom i natt, sov så fridfullt och när klockan ringde vid 8 erbjöd sig Hans att följa med upp till hästarna. Bästa Hans!

Kollade Luckys ben, han sparkade bakut i hagen igår och fastnade med en bakbenet i tråden. Han var ganska svullen men inte halt så han fick vila idag och har det inte blivit värre imorgon ska vi rida.

Fendi är otroligt pigg och nu ikväll ska vi åka iväg till ridhuset så han får röra på sig ordentligt. Tänkte han kunde få hoppa några språng! Träning i veckan jag tror att Lucky kommer vara pigg bog för att hoppa på tisdag annars får fendi och Lucky byta dag, det är ju träning på torsdag också denna veckan.

Igår kväll var jag, Hans och brorsan på bio i Helsingborg och såg senaste Sherlock Holmes filmen, helt klart sevärd. I veckan kommer Malin hit och då ska vi se The Notebook och mysa. Malin var här i veckan och vi hade det supermys med fika och gott snack!

Fika!


Fint med häst

Red en lång tur med med Kajsa och Ymkje, jag red Lucky och vi kunde trava en bra bit på grusvägarna i snön. När vi kom hem broddade jag av Lucky och satte på broddarna på fendi och gav mig av på en tur med honom. Han var lite istadig idag när vi skulle lämna stallet men annars gick det bra. Rundan jag valde till fendi var inte alls bra, mest is och allmänt hårt. Blir nog bra med lite mer snö i helgen. Då ska jag och Kajsa ut och galoppera på vallen bakom stallet.

Vädret är lika bra idag med som igår.


Åh vilken mysig dag!

Haft en riktigt härlig dag idag! Började med att jag vaknade upp bredvid världens bästa pojkvän, vid 8 knatade jag till stallet och släppte ut Lucky och Fendi samtidigt som solen sakta gick upp. Efter att ha gett hästarna mat och nytt vatten i hagarna kröp jag ner hos Hans igen, där och då hade jag kunnat ligga kvar där hela dagen. Vi åt frukost och innan Hans körde hem gick vi en liten tur i det fina vädret tillsammans med Nelson.

Jag åkte upp till stallet igen vid halv 12 och mockade samt tog in hästarna. Jag red varsin långtur på hästarna och vi njöt, solen värmde till och med idag. Spenderade 4timmar i stallet innan jag åkte hem igen. På något konstigt sätt uppskattar jag mer att vara i stallet nu sedan vi flyttade hästarna. Jag kan se på hästarna att de trivs, inte så svårt att lista ut när Fendi legat ner i hagen och solat sig två dagar på en vecka. Åh jag älskar mina hästar, de är så fantastiska!

Såhär mys har det varit idag, jag är nöjd!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1633460/images/2012/pic_185858827.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1633460/images/2012/pic_185858828.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1633460/images/2012/pic_185858921.jpg" class="image">


Älskade hästar

Efter att jag hade mockat idag mös jag till det ned hästarna, kliade och pussade på dem. Möttes av fendis underbara mule, hur kan man inte älska en sådan?


P3 guld gala

Myst framför SVT1 och P3 guld! Sverige har så otroligt bra artister så det knappt är klokt. Sverige har mycket bättre artister än Norge, ingen tvekan om det. Får se om det blir tävling imorgon med Fendido, känns inte som det, hatar vädret och det får mig helt opepp. Har inte gjort något inför imorgon heller så det får göras imorgon i så fall. Träns och så är redan putsat men sadeln är inte fixad. Aja, jag tar det imorgon, nu ska jag lyssna klart på "vad ska vi göra med Henry?" sen sova. God natt på er!


Snö

Är så glad att vi stannade hemma nu! Fy för vilket väder...


Ingen tävling :(

Strök Lucky från tävlingen idag, sjukt halt ute på vägarna plus att det ska snöa och regna idag så vågar inte ut med släpet, vore en mardröm att köra av vägen med släpet, fy för. Har inte strukit fendi ännu inför morgondagen men lutar åt att vädret och väglaget kommer bli det samma, dvs att han också kommer styrkas. Så himla tråkigt men det är ju ingen stress att komma igång med tävlandet. Bara att träna på och ladda om inför nästa. Lucky ska till kulla och fendi till Perstorp. Dags att anmäla till Hbg ikväll så man kommer med där :)

Hans har precis åkt hem och jag slökollar lite på skidåkning på tv, ska upp och ge hästarna lunch vid 12 samt mocka. Vila idag, fendi har inte vilat på hela vecka, eller ja, lucky har inte heller vilat så det var dags nu. Längtar redan till nästa kg träning, det blir om två veckor, lagom inför nästa tävling.


Fendi träning för KG

Idag var det Fendis tur att hoppa för KG och det gick mycket bra, började hoppa en bana efter gymnastikhoppning och hoppning på enstaka hinder men fendi orkade inte så vi avbröt. Lika bra det, han hoppade så bra innan så det gjorde inget. Han tyckte det var väldigt roligt att hoppa serie idag, och shit vad snabb han var i benen ibland. Fendi är en fin kille, inte en enda stegring idag. KG var nöjd med honom och uttryckte sig "jävlar vad han hoppar, stor skillnad på hela hästen"

Tjing pling

stallet klart

Varit uppe och mockat nu på morgonen och gjort fint i stallet. Hästarna blev glada att få komma och jag hittade skon som Lucky trampade av sig igår. Började söka högst upp i hagen för det är där han brukar bralla runt, gick slalom genom hela hagen och när jag inte trodde att jag skulle hitta skon låg den till höger om ingången. Haha, glad jag hittade den i alla fall, hovis kommer vid ett så då cyklar jag till stallet igen.

Ni kommenterar så fint tycker jag, otroligt tacksam!

Ska ringa till Horsefarm och beställa tid för Lucky, måste kolla upp sadeln igen. Han är så fint musklad nu och han har börjat få skav lite längre bak på ryggen, vet inte om de är schabraket eller att sadeln ligger tokigt. Har ridit med lamullspad nu men egentligen får inte en pad plats under sadeln. Har en renskinnspad också men den är säkert dubbelt så tjock. Skulle haft en tunn tunn fårskinnspad, en halv cm tjock eller något. Värt att kolla upp så fort som möjligt i alla fall, Lucky är världens bästa och behöver också det bästa.

Hittade två lite coola bilder på Fendi igår, tänkte dela med mig av dem till er.


Ridterrängen här hemma är inte så dålig, speciellt inte när det är så fint väder som på bilden.


Hejdå

27 000 000 visningar på youtube sedan 5.e Januari

Utan att fråga Malin kan jag med säkerhet säga att både hon och jag tipsar om denna video! "rockkillen" och tjejen sjunger så bra! Sjukt att alla spelar på samma gitarr.

Två videor till från hoppträningen igår

En liten bana, hoppas för övrigt att alla kan se videorna. Jag har problem att se vissa format av videor på en del bloggar från mobilen men funkar alltid ifrån datorn. Vet inte varför.


Den här rundan var jag inte alls nöjd med men jag lägger upp den ändå bara för att Lucky är så snäll och ställer upp 100%. Red på ett galoppsprång för mycket till hindret efter komb, såg att Maud fick kort till oxer så jag tog tillbaka ordentligt, men så kom jag på i efterhand att hennes häst har större galopp än Lucky, fail av mig. Sen till sista hindret ligger det bara i mitt huvud att jag hatar att hoppa smala hinder . :p Ja, han hoppar runt och fint i alla fall, hade säkert hoppatännu bättre om jag stått ordentligt i stigbyglarna.


Lucky trampade av sig en dojja idag i hagen men eftersom jag har världens bästa hovslagare kommer han och fixar det redan imorgon, plus att han skor Fendi då med. Bäst!

Hej hej

Hoppträning Lucky

Idag var det träning för KG, kom ju inte iväg i söndags och tur var väl det för jag hade glömt att det var träning idag, på torsdag kommer KG igen och då är det Fendis tur. Aja, Lucky hoppade väldigt bra idag, satte på honom en martingal och det gillade varken han eller ja haha, tyckte han blev alldeles för lydig med den, konstgt nog. Trodde han skulle vara sjövild, det var därför han fick på sig den. Så fel jag hade, som vanligt. KG var nöjd, jag var nöjd med Laggy men inte med mig själv, tyckte att något inte stämde och allting blev bara hej och hå. När jag hade hoppat av kom jag på att jag inte stått i stigbyglarna så mycket som jag brukar och det var nog därför. Jaja, nu kommer jag ihåg det till nästa gång i alla fall. :)

Här kommer en video från en serie vi hoppade idag.


Laddar upp de andra imorgon för annars segar internetet sönder för alla här. :p

Fendi var duktig på ridturen med Kajsa och Ymkje idag så han har också blivit motionerad ordentligt. Imorgon får Fendi gå på banan och Lucky får en tur i skogen. Hästarna verkar trivas i sina nya hagar också, det gör mig glad i själen.

Hoppas på att få träffa Hans imorgon, känner att jag behöver honom nu.

Hejdå, var inte blyga med att kommentera, det gör mig glad.

Hästflytt avklarad

Nu är Fendi och Lucky flyttade och de har än så länge tagit flytten väldigt bra. Fendi är ju en ganska hyper häst så han skulle se hur mycket de andra hästarna tålde, efter att han kört slut på boxgrannen med diverse lekar blev det lugnt. Fendi och Lucky kunde äntligen börja äta igen, stackars hästar har inte velat äta på hela dagen :( Imorgon ska jag träna med Lucky på kvällen och Fendi ska gå i skogen tillsammans med Kajsa och Ymkje, det blir nog mys.

Kung Roffe tog hem jerringspriset idag, det gjorde min dag. Lite lycka i den här sörjan. Roffe, Hans och fina vänner/familj får mitt liv lite lättare. Så glad att ha er som ständigt ställer upp.

Tänkte ladda upp lite bilder från min och malins ridtur i lördags, otroligt mysigt min vän. (www.enhundradelssekund.blogspot.com)

börjar med bilderna från examensfesten.

Eftersom att jag är en extremt händig tjej fick jag fixa stoppet i vasken. (hoppas ni blir impade nu)


svettig tjej . se ?


Finaste Becci och Therese, varför tar Therese Becci på bröstet?


Bästa Malin, love u!


Innan ridturen skulle hästarna såklart borstas, fina Fendi blir borstad av mig.


En glad tjej då


Ännu en glad tjej på fin pållehezt. Sött!


Kunde inte klaga på vädret.


Förlåt Lassemannen, du blir alltid min idol under ledsamhet.


Hejdå

Stallbyte

Idag blir det jobbigt igen för lucky och fendi ska flytta till ett annat stall. Ena anledningen är att varken fendi eller lucky ska stå ensamma när vi är iväg på tävling med någon av dem. Sen vill jag inte ha en tredje häst heller, det räcker som det är nu. Men allting kommer vändas upp och ner nu, alla rutiner rubbas och det är dags att skapa nya.

Jag hoppas att flytten går bra, det är första gången någonsin vi flyttar hästarna permanent. Kommer vara så konstigt att inte ha hästarna hemma...

För hästarnas del kommer det bli bättre att få ett nytt ställe om vi tänker långsiktigt, bättre stall och hagar.

Stackars lucky har skrikit hela dagen efter phiis och varit superledsen. Stackarn har påsar under ögonen till och med. Har i alla fall kunnat rida idag, bästa sättet att komma på andra tankar.


Skit

Känns som att den här dagen inte har hänt, bara en dålig mardröm som jag kan vakna ifrån. Snälla väck mig. Kändes så underligt att bara natta två hästar och inte tre, det är bara till att vänja sig.


Idag är det en sorlig dag i mitt liv.

Jag har anledning att vara ledsen idag för idag har vår älskade Phiis fått somna in. Phiis har inte varit sig själv senaste tiden, trillat på stallgången, gått omkull i boxen, varit lugn och sett ledsen ut. För tre dagar sedan började han få hälta och igår blev det ännu värre. Idag när jag tog ut honom i hagen kände jag mig som en djurplågare som försökte få ut honom, han ville inte alls ut, kunde knappt gå eller något. När han väl kommen in i hagen har han på 6timmar bara stått på samma ställe och sett ledsen ut. Vi tog beslutet att ta bort honom, Phiis led något fruktansvärt. Stackars häst, orkar inte skriva något mer nu. Han har det bra nu i alla fall, evig kärlek till dig Phiis.
Vila i frid Phiis, vi kommer alltid att minnas dig.

Hinner inte

Tror inte jag hinner med ett till inlägg än det här idag. Nu ska jag duscha och plocka i ordning lite på mitt rum sen precis innan jag kör till Lund ska jag ta in hästarna här hemma. Ridit har jag gjort och det gick bra med både lucky och fendi, skönt! Ska bli kul att hoppa bana med lucky på söndag i ridhuset.

Hade en mysig kväll med Hans igår, vi lagade mat och mös. Började se en film utan text som jag inte fattade något av, ni som känner mig vet att jag inte kan engelska. :p

Ska bli kul att träffa Becci idag också, det är ju hennes bror vi(jag och fina Malin) ska servera åt.

Må hända att det här inlägget innehåller en del stavfel men det blev skrivet väldigt snabbt i från telefonen och ibland vill iPhonen att de ska stå andra ord än vad jag menar. :p

Ha det bra ikväll så hörs vi :)


vädret hallå?

Vad är det för väder skåne bjuder på idag? Jag blir så trött, vill ha fint väder! Glad ändå att jag red båda två igår ordentligt så de inte behöver stå inne mestadelen av dagen med dåligt samvete. Blir så sent att åka till ridhuset idag så de får vila, dessutom går Hans först idag. Ska bli väldigt härligt att återse honom, som han skrev igår känns de som en evighet sedan vi sågs trots att de var i söndags. Att vänta med att ses till helgen är oacceptabelt.

Imorgon ska jag och Malin hjälpa till och servera på en läkarstudents examenfest, det blir säkert kul och galet. Med Malin har jag ju alltid roligt, sen kör vi hem till mig på kvällen/natten och på lördag förmiddag ska vi rida ut en tur på Fendi och Lucky. Malin har ridit Lucky flera gånger förut så det blir inget nytt för varken malin eller laggy.

Fan nästa helg ska det bli snö och minusgrader vilket betyder att vi inte kommer köra till tävlingen i Åstorp. Big sadface...

Jag vill så gärna komma igång och tävla nu ju :(


hej hej

så lite ger så mycket

Jag får väldigt få kommentarer här på bloggen, har jag tur får jag en kommentar varje dag, men EN kommentar gör så mycket! Väldigt roligt när ni kommenterar :)

Senast ett stort tack till Camilla som skrev som fint om Luckys förändring. Även om kanske inte alla får respons på era kommentarer läser jag alla(minst en gång). Tack till er :)Fendi fick gå på banan idag och det gjorde han helt okej, han var på ett mindre härligt humör idag. Skyggade för minsta lilla vilket blir ganska jobbigt efer en stund.

Lucky fick gå en längre runda idag, samma som Fendi gick igår. Åååå Lucky är en riktigt stjärna, så fin han är nu för tiden! Väldigt pigg, märker det mest i skritten faktiskt, förr gick lucky som att han skulle fått ett ton snigelslem under fötterna och nu går han på som bara den. Finns knappt något mer irriterande än hästar som bara såsar i skritten. Får man hästen att skritta på ordentligt tror jag att man får mer ut av passen, då jobbar de i skritten med. Jag är så otroligt nöjd med Lucky, han överraskar mig konstant. Jag hoppas på en kanonsäsong :)

Annars idag har jag inte gjort så mycket vettigt, mest slöat runt. Nelson fick sig en go runda i skogen, vi hade tur att de blev så fint väder efter lunch. Fick till och med gå och rida i solsken.

hittade lite bilder från jämtland och några på Hans och Nelson.


vackra jämtland


finaste som finns!
tjohej

Onsdag morgon

Klockan har precis slagit tio och hästarna är ute och jag har mockat och gjort fint i stallet. Nu sitter jag inne och tittar ut på det dåliga vädret och känner dåligt samvete av att hästarna står ute. Ut måste de ju och de har faktiskt bra täcken allihopa, men jag hade inte heller velat vara ute i regnkläder ens. Någon timme till får de stå ut.

Hade tänkt jag skulle gå en bra runda med Nellis idag, går vi i skogen glömmer man bort ganska snabbt att det är dåligt väder, speciellt när han sprätter runt som en hare av all energi.

tog den första bilden jag lade upp här i bloggen :)


hajj hajj

fuck that!

People told me slow my road I’m screaming out fuck that
Imma do just what I want lookin’ ahead no turnin’ back
If I fall if I die know I lived it to the fullest
If I fall if I die know I lived and missed some bullets


Sent igen

Precis kollat ett avsnitt av PH, ska kila in i duschen efter det här. Fendi var en stjärngosse idag och gjorde inte ett enda brall, detta kräver en eloge! Kan verkligen inte komma ihåg när det hände senast. Lucky fick gå i ridhuset på kvällen och han var väldigt fin, går så bra på marken nu. Galoppombytena har kommit tillbaka och han kan göra lite serier nu, vart 4.e eller vart 3.e. På söndag får han åka dit igen och hoppa bana. Han skulle egentligen gått träning för KG nästa torsdag men det blir så nära in på tävlingen så fendi får gå istället, det är ju ändå en dag längre vila för Fendi, plus att Fendi startar på eftermiddagen så det blir mest rättvist så. Jag ska ta och bestämma mig om det blir bara 120 för Laggy eller om det blir bägge som det egentligen var planerat.

Idag har jag blivit "hel" igen, spotify premium är i min ägo igen och nu kommer löpturerna kännas superlätta. Har så sjukt mycket lust att börja gymma igen men min ekonomi tillåter inte det. Fan. Längesedan man tog 95pannor i marklyft, för länge sedan. Blir det något jobb på odengården framöver ska jag definitivt köpa mig ett gymkort. Som tur har jag nelson som är världens bästa löparkompis, säger inte ett ord och springer precis som snabbt som jag vill. Love you man!

Vet inte riktigt vad hästarna ska få göra imorgon, fendi kanske ska gå på banan eftersom han fick en lång utetur idag, laggy ska i alla fall få gå i skogen och mysa.tjarå

Så bra

Lissie har en så grym röst. Hon gör den här låten så bra, bra cover.

Sjukt nöjd

Ville bara säga att jag är sjukt nöjd! :) hej svejs


hej på er

jaja, uppdateringen börjar ju bli bättre här, bara tre dagar sen jag bloggade. Det går framåt nu haha. Idag ska jag i alla fall till ridhuset igen med Lucky och han ska få ett riktigt bra pass, han är en jäkla bråkstake nu, bråkar konstant, förutom när jag rider. Sparkar i boxen, gnager och bråkar med Fendi mm. Så otroligt tröttsamt. Fendi var helt bananas när jag släppte ut honom i hagen också, sprang av sig två av skydden, får bara hoppas att skorna sitter kvar så jag kan rida honom senare. Tänkte att han skulle få en lååång runda idag, fattar egentligen inte varför både Fendi och Laggy är så speedade. I förregår fick det varsitt hårdpass och igår blev de ridna ut, wierd. Ska bli riktigt härligt att komma igång med tävlingar igen, den 21 och den 22 smäller det i Åstorp. Fendi går på söndagen 90-1m och Lucky går 120-130 på lördagen. Jag hoppas båda hästarna kan hålla sig i skinnet och dampar runt. Kommer ju ihåg hur Lucky var förra året.

Ser fram emot att hoppa lite högre med Fendi i år, 110 och 120cm. Målet med Lucky är 140cm även om jag och KG har lite delade meningar om det. Kg röstar för högre. Det är såklart jag som bestämmer det, jag känner min häst så valet är mitt.

slänger in lite pics.
Nä nu får det räcka, klockan är kvart över 2 och jag måste ut i stallet nu om jag ska hinna rida min långa runda innan de blir för mörkt. Tjohej

Fin present!

Fick ett jättefint spö av Gunilla idag, stort tack!


Pålle

Fint väder igår, hästarna mös! Idag får de gå markarbete i ridhuset.


sent

Sitter uppe sent av uttråkning, aja bara att ta sig till badrummet och duscha sedan krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det storjakt på gris i skogen så får rida på banan om det inte är fruset, annars blir det en tur ner till plantskolan där de ändå inte får jaga.

Tänkte jämföra Lucky från förra våren med nu.

Nästan så jag skrattar lite men å andra sidan hade han inte haft en passande sadel så länge i februari förra året.


Jag tycker personligen att han blivit ganska trevlig på marken nu. Han rör sig bättre och ticksar inte lika mycket längre.


Nä nu ska jag duscha så jag pallar upp imorgon. Hoppas på bra väder så dagen inte blir förstörd, ska nämligen till Gunilla vid 2 så då får det gärna vara strålade sol :)

Hajj

videor

Här kommer filmerna från idag
så ja.

Fendi gjorde ju ett kalashopp i den videon som heter Fendi högt.

okej, segt med uppdatering, jag vet.

Länge sedan jag bloggade nu, men anledningen till att jag inte gjrot det har varit för att jag inte haft lust. Lucky skulle gått kurs för KG den 3-4 jan men KG fick förhinder så det blev framflyttat. Åkte istället till ridhuset idag med båda hästarna, de fick gå lite markarbete och sedan hoppade några språng var. Bägge två var superfina så det blev en kanondag. Håller på att lägga upp videor från idag men det går såklart segt som bara den. Kommer senare ikväll :)

Annars har det varit ett supermysigt nyår, jag och Hans har bott i ett litet hus hos grannen. Badade i en vedeldad badtunna när klockan slog 00.00 på nyår, hur mysigt som helst. Idag åkte Hans hem till päron efter att ha varit här i en vecka, en vecka som gått alldeles för fort. Lilla stugan är så mysig att jag hade kunnat flytta in där nu på direkten.

Usch jag vill egentligen inte ha ett nytt år... Det gamla året var så bra och fint på många sätt, hoppat på ett lika bra år i år.

För ett par dagar sedan beställdes biljetten till Zürich i alla fall, över påsken åker jag till Hans och hästar på honom i Schweiz. Det blir mys!

Tack bästa Malin för bilderna <3

puss

RSS 2.0