Planerar

Mamma & jag sitter och planerar meeting i karlshamn i oktober. Ska bli kul att komma iväg hihi. Lucky ska gå en klass fre-lör-sön. Ida ska också dit så det blir nice, ska försöka trigga med några fler också, typ som Sabina, Johanna mfl. Kul när man drar iväg på meeting som ett gäng.

Just nu sitter vi och letar boende, scandic eller något vandrarhem.

Har varit nere och tränat idag, tyvärr gick det dåligt, motivationen var = 0. Kommer nog tillbaka imorgon får jag hoppas. Äh persade i bänkpress så borde egentligen vara nöjd haha, aja, ben imorgon. Hoppas min effektiva träning på tekniken har gett resultat.

Öyvind har tyvärr drabbats av körtelfeber så han kan jag inte träna med, Ludwig glömde bort mig igår och försov sig till brottningen idag så han har jag inte heller sett. Blir nog träning med honom imorgon istället, om han inte glömmer haha.

Fendi var grymme idag, var ute och galopperade i skogen för första gången, vilken trevlig galopp han har alltså. Mindre bra trav men han kommer förhoppningsvis hoppa i galopp. Pigg som en mört, Phiis & Lucky var också fina, skönt att Lucky är så glad igen :)

Just de, kommit två nya hästar till jobbet. Den ena, en hingst, är så sjuuuuuukt snygg! Syndigt!



Nu ska jag natta hästarna. Love Linn

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Scandic i Karlshamn ligger typ vägg i vägg med tävlingen :) eller okej, en väg emellan då. Bra underlag har de också :)

2010-09-15 @ 21:42:26
URL: http://teamjohansson.blogg.se/
Postat av: Bella

Jag jobbar på First Hotel och vi har hotell i Karlshamn om jag inte minns fel:) Då kan du få rum dubbelrum för 750 kr natten om jag bokar och det finns rum lediga;)Hör av dig om du vill att jag ska kika på det!

2010-09-18 @ 09:45:48
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0