Träning

Träningen hos Elina gick bra, Lucky var lite smålat(som han varit lite senaste tiden), sprang förbi en oxer en gång när jag satt och väntade fint på honom. Han drog en riktig rövare haha. Annars hoppade vi mycket på båge och någon linje på 4 lite fram. Hoppade en 2komb också. Inga direkta problem, men känner mig fortfarande inte helt nöjd. Är inne i en "dålig" period nu, men det är bara att jobba på. Det kan ju inte gå bra jämt. Lucky hoppar i stort sätt alltid bra och när det inte är perfekt känner man det så himla tydligt.

Blir skönt att ha Elina & Sigge med i falsterbo, vi skulle gå banan i lugn och ro.

Jag har en grymt fin och duktig hopphäst och är så otroligt glad att jag har möjligheten att rida och äga honom. Imorgon ska han få vila sen blir det ett lätt lydighetspass på fredag. Phiis ska gå ute i skogen imorgon igen, ett längre och tuffare pass än idag. Fendi ska nog ha sadel igen, ska hänga på honom lite mer. Han har blivit mycket lydigare och så i stallet redan, skönt. Han känns väldigt lättlärd och positiv så det är ju bra.

Längtar tills den dagen då det är jag och Phiis som ska träna för Elina, känns inte som om det är alldeles för långt borta nu, han känns som sagt väldigt fräsch och fin. Det behövs. :)

Vi två, älskade.


Love Linn

Wicked game

No one can save me but you.



Snabbt

Wiie jag är så glad, idag har det varit en bra dag. Hästarna har varit ute länge, jag red en tur på Phiis när han kom in. Och vet ni vad? Det gick så sjukt bra, Phiis var hur fin som helst, vågar till och med påstå att han aldrig varit så grymt fin!! Wiiiiiie, hur underbart är inte det?

Dessutom hängde jag på Fendi idag, fler gånger och det gick också hur bra som helst. Snart ska jag köra iväg med Lucky och träna för Elina, hoppas det går lika bra så är min dag fulländad!!

Jag saknar mina norska vänner och gläder mig till de kommer "hem" till Ljhed igen. Ser framemot min 20årsdag då vi ska sticka ut och fira den i HBG. Mamma och Niklas åker till USA dagen innan så det är bara jag och pappa hemma. Får tjata på pappa att han matar hästarna på kvällen så kan jag morgonfodra när jag kommer hem, blink blink ;)

Nu ska jag bjuda mamma & niklas på min kycklingsallad, vi hörs gott folk.

Kan tipsa om en låt som jag lyssnade på mycket för ett år sen kanske, hittade den igen och jävlar vad bra den är!!!



Love Linn

Sleden

Är fullkomligt slut, vill nästintill dööööö. Lavat hö heeeeeela dagen och det har varit stekigt som fan. Nu är jag supertrött och ska hoppa ner i sängen, imorgon ska hästarna komma ut tidigt sen ska jag ha sovmorgon, knappt lyxigt. Lucky ska träna imorgon också, hoppas det går bra.

Lovely Lucky <3


Förlåt för tråkiga inlägg men har varken tid eller ork just nu. Love Linn

Sov

Jag somnade i solen och lite röd blev jag allt, haha. Ska snart ta min sadel(på cykeln!!!) och cykla till bussen, de kommer nog se sjukt roligt ut med sadel på en cykel haha. Kommer nog bli stekigt att rida idag, hoppas att Fellow är skitpigg och orkar hela visningen.

Lucky ska gå på kvällstur ikväll när jag kommer hem. Imorgon ska jag antagligen hjälpa gunilla & sven att lava hö. Det är grymt bra träning, och satan vad stek det kommer bli om vädret håller sig som idag.

Vi hörs, love Linn

Sadel, check.

Jaha, då har Fendi varit ute och gått/travat en timme med sadel. Det var inga problem, han brydde sig inte alls. Längtar tills jag kan rida på honom, det är lite roligare än att gå promenader.

Imorgon blir det en tur till sjukhuset, ska på magnetröntgen, käken. Ska vara där halv 9 så det blir upp tidigt. Imorgon ska Fellow bli visad också, hade varit bra om han blev såld. Verkade som om hon som ringde var jättetrevlig, hoppas.



Love Linn

Brun?

Nej jag är inte brun än men jobbar på det. Imorgon blir det ytterligare 2,5timme i solen. Som mamma sa, försöka smälta in i falsterbo ;) Hahah hade lätt stuckit ut om jag åkt ner dit, vit som snögubbe. :D

Nu ska jag nog käka lite sorbet glass sen ut och motionera hästarna. Fendi är mycket lugnare idag, skööönt!



Love Linn

Solning yes.

Nu ska jag ut och fixa klart i stallet, sen ska jag faktiskt lägga mig ute i solen och få lite färg!!! Ett stort måste känner jag!

Vi hörs gott folk, love!

Ro i kroppen

Nu har jag äntligen fått gymma, det var helt fantastiskt och jag läääängtar tills nästa gång. Blev rygg, biceps och traps idag. Kroppen mår riktigt bra och när jag kom hem red jag en långrunda på Phiis, han fick galoppa mycket idag och glad blev han för det.

Imorgon ska Fendi på en promenad och jag tänkte se om han skulle ha sadel på sig. Lika bra att han vänjer sig vid sadel så fort som möjligt. Tror kanske till och med att han haft sadel förut? Aja, återstår att se.

Nu är jag trött och ska snart hoppa in i duschen för att senare sova. Hästarna ska ut tiiiidigt imorgon bara för att Fendi blir så lätt uttråkad annars.

Love Linn

Borde sola.

Herregud vad vit jag är alltså, det är helt sjukt. Skulle egentligen ha sprungit naken i 1vecka för att få "normal-färg". Japp det är riktigt illa och jag lyser upp allting så fort jag visar någon kroppsdel. Får nog kila iväg och sola solarium en dag för att det ska bli gjort.

Aja, väntar egentligen på att träna, om det blir idag eller imorgon. Jag hoppas på idag, är riktigt pepp!! Red Lucky innan och han var duktig, Fendi ogillade helt klart att Lucky gick ut från stallet. Han provade hoppa ut ett antal gånger. Phiis var lika duktig som vanligt, inga dumheter där inte. Phiis har faktiskt blivit riktigt lydig och duktig sista tiden. Han är väluppfostrad den lilla knutten.

Oj nu satt jag här skitlänge utan att publicera inlägget haha. Typiskt mig, helt förvirrad...

Liten ryttare på stooor häst. (grov i alla fall)


Love Linn

läggdags

Nu har jag och mamma precis sett den sista filmen av Stig Larsson trilogin. Lika spännande som vanligt och jag blir lika förvånad varje gång mamma inte somnar under en hel film.

Imorgon ska Lucky få gå ett liknande pass som idag och Phiis ska gå en långrunda. Fendi ska gå på en längre promenad med träns. Vet inte om han haft träns innan, men hade det idag och det gick ju bra. Är så glad att han kan ha cob-tränset. Det var nästan stort till och med, vadå litet huvud?

Precis nu innan jag la mig i sägen upptäckte jag att jag fyller 20år på en fredag!! Hur bra är inte det? Kommer bli underbart, bara mina norska vänner inte har prov eller lov så.

Fina du


Love Linn

Namnförslag?

Var ute och gick en runda med den nya idag, frågan är bara vad jag ska kalla honom.

Har ju kallat honom för Fendi innan eftersom att han heter First Fendi, men på något sätt känns det inte som om det är det optimala. Kommer säkert bli Fendi i slutändan ändå men ska försöka hitta på ett annat. Kom gärna med förslag, gärna på F. Isländska namn är fina. :)

Aaah vad fin han är alltså. Han har nästan ett lika vackert huvud som Lucky.


Svårt att se pga alla skuggor, men hans modell är helt okej i alla fall :)


Love Linn, ps. miss my friends.

På plats!

Nu är den lilla pållen på plats, allt gick bra på vägen hit och han är väldigt lugn. Stor är han också, kändes plötsligt som att våra staket är lite för låga. Känns skönt att han äntligen är hemma hos mig nu.

Lucky var helt magisk idag när jag red honom, woooow! Han är en fantastisk häst, helt sjukt... Träningen igår gjorde verkligen susen. Jag är så sjukt glad att jag tränar för Elina, hon är så himla kunnig och duktig.

Får ta några nya bilder på Fendi en dag här hemma :)


Love Linn

Avundsjuka?

För ett tag sedan slog det mig att en del människor, speciellt hästmänniskor, är så fruktansvärt avundsjuka på varandra och att det snackas så oerhört mycket skit bakom mångas ryggar. Håller ni inte med?

Visst kan man kommentera saker och ting, det är nog ganska svårt att undgå det, men herregud håll det en aaaaaning för er själva.

Jag är i alla fall så att jag kan glädjas åt när det går bra för mina vänner ute på tävling, även om det inte har gått bra för mig själv. Det är väl inte så jävla svårt att gratta och mena det? Tydligen är det de för vissa, sen när de själva lyckas, ja då är det såklart självklart att man ska säga grattis själv. Tänk om själviska människor.

Är det så att det gått dålig för en vän, försöker jag peppa och ta upp det positiva med ritten/situationen i stället för att ta upp det negativa. För det negativa inser man alltid själv. (de flesta i alla fall)

Jag må vara bitchig, vidrig, äcklig, sur, förbannad, tråkig, gnällig, tantig och allt det där, men jag inser mina svagheter och kan i alla fall glädjas åt när det går bra för mina vänner, och på så sätt tror jag att man får en ärlig relation som vänner.


Elina träning

Precis hemkommen från träning hos Elina, Lucky fick en riktig genomkörare. Elina hoppade också upp och red lite, vilket hjälpte till mycket och var nyttigt för både mig och honom. Det är ju trots allt endast jag som ridit honom i nästan tre år. Ibland kan det vara bra att se hur någon annan gör i vissa situationer. Jag litar till hundratio procent på Elina och låter absolut inte vem som helst rida honom, antagligen därför det bara är jag som ridit honom sedan jag köpte honom. 

Blev ingen hoppning idag utan bara rent markarbete, Lucky försökte mygla undan men till slut jobbade han jättebra och var superfin att rida. Nästa träning blir på tisdag och då blir det hoppning.

Om allt går som det ska imorgon kommer Fendi flytta hem till mig imorgon bitti och Fellow flyttar hem till sig själv. Jag är spänd, det ska bli skönt att få hem Fendi. Det var ju några veckor sedan han blev min och det är klart att jag vill ha hem honom. Vill påbörja hans inridning snarast.

Phiis är för söt, dricker alltid från vattenslangen :D
  

Love Linn


Huh?

Sitter och kollar lite annonser lite smått, känns så konstigt. Jag saknar min gamla hund även om jag inte försäker tänka på det alldeles för mycket. Vill bara ha tillbaka Lassy i ett valpformat och leva om hela hans liv. Är så himla osäker på vad man ska ha för hund, och en hund måste jag ha, det är så tomt här hemma. Dock ska jag vänta ett tag för annars letar jag bara efter en som ser ut eller beter sig som Lassy.

Ikväll blir det i alla fall träning med Lucky hos Elina, mycket efterlängtat. Ska försöka gymma imorgon också om jag får tag i nyckeln. Är nästintill frisk nu, bara lite hostig så jag kan nog träna lite lätt. Får ju abstinens här hemma, blir så oerhört rastlös och speedad av att inte träna. Jag och mamma var i alla fall ute på en promenad nästan 2timmar igår, sen när vi gick förbi galoppstallet satt Johan & Kisse ute och drack rom & cola i bar som de köpt. Haha de var ju riktigt stiligt!!

Fråga mig inte vad jag håller på med.


Love Linn


Låttips



Gillar egentligen den akustiska mer men den fanns inte på youtube. :)

Photoshoot

Blev fottad idag av Josefine. Phiis var lika otålig som alltid.

Fina Phiis


Älsk


Lite bus blev det också haha.


Söööööting!


Gullig igen. :)


Tusen tack för alla bilder Josefine! Stjärna till dig!!!
Love Linn

Trevligt kväll

Har haft en trevlig kväll med mina underbara vänner som vanligt. Josefine kom hit vid halv 5 och vi cykla iväg och handlade lite grillmat och cyklade vidare till de norska killarna, förvisso är det lite svenska killar där med och ett par svenska tjejer, alla lika goa och söta. Trevligt med lite snack, grillning och film.

Imorgon kommer hovis och ska sko Lucky, blir väl som vanligt antar jag. Ska komma kl 8 och anländer kl 7 ist haha.

Fick bli en bild på Hero från förra månaden någon gång.


Nu ska jag och Josse snart sova, eller ja blir väl snack halva natten, *blink blink*.

Love Linn

Fint ute

Det er riktigt fint väder ute och 15grader redan. Jag ska skynda mig ut och rida Lucky innan det blir för varmt. Idag blir det lite ändrade planer. Skulle haft en kompis som skulle hit, inte hört ngt ifrån henne ännu men jag hoppas hon kommer. Ska ner till Öyvind och de andra killarna och säga hejdå innan de åker på "sommarlov". Ludwig åker till Australien idag, avudsjuk? Ehhh ja. Ikväll ska jag till Gunilla och rida, tror vi skulle ta med oss Fellow så han kunde hoppa lite. Gunillas ridbana är riktigt bra, helt perfekt faktiskt.

Vi hörs gott folk.



Love Linn

Extern hårddisk

Har min externa kopplad till datorn. Tänkte faktiskt bjuda på lite "äldre" bilder.

lite suddig och ett avkapat huvud på lucky, annars ganska snyggt. vår debut i 125 förra året.


130cm debut


Första gången jag åkte iväg och red Lucky hemma. Tredje dagen hos mig kanske.


Fellow stod modell för mig förra vintern. Cool redigering


Hopp hopp


tur man ändrats utseendemässigt


Lassy <3


Helge


moi


Lucky 130cm framhopp


Lucky -07


Lucky -08


Jag på stranden


Love Linn






Slappt

Sitter och slappar i soffan och kollar på tv, min bror har också blivit sjuk. Nicole ringde, hon och jörgen är också sjuka. Varför blir alla det nu? Jag är fortfarande hes och låter som om jag skulle ha rökt i flera flera år... Vilket jag aboslut INTE har gjort.

Red alla innan och det gick väl bra, Phiis fick ha graman eftersom att han beter sig fruktansvärt omoget nuförtiden. Lucky och Fellow skötte sig, tror Fellow kommer uppskatta att komma hem på bete i sommar. Får hopaps att Gunilla kan rida honom lite fler gånger än vad jag kommer hinna med. Kanske kommer rida där 2ggr i veckan, och mer behöver ju lillkillen att gå.

First Fendi


Längtar tills Fendi kommer hem till mig. :)

Love Linn


Fendi

hälsade på Fendi idag, han såg fin ut och det dröjer inte länge tills jag får hem honom :)

Blir lite tveksam om han blir dressyrhäst haha, men blir trevligt att komma in på hoppbanan med en snygg häst med bra steg!





Fin kille!


Love Linn


Paniken är över!

Jag är så glad, jag slipper rida med ullkavaj mitt i sommaren flera gånger. Och inte nog med det, jag har köpt mig min drömkavaj!!!!

Ny och fin! Jäkligt snygg, det är en GPA Trophy petrol-färgad. :) För er som följt bloggen minns ni säkert att jag bloggade om denna kavajen precis innan göteborg. Jag drömde om att köpa den då. Wiiiehoo nu är den min, nice!

Snabbt tagen bild, ser ganska gravid ut om jag får uttrycka mig själv.




Inlägget där jag skrev om kavajen är här. http://linnskjetne.blogg.se/2010/january/antares.html#comment

Tror det kommer bli riktigt snyggt med ett matchande schabrak.

Just det, var och hoppa en 125cm idag med Lucky, det gick bra. Rev 4 och 5an men rättade till det och resten av banan hoppade han gudomligt. I veckan ska han hoppträna en dag och gå markarbete en dag hos Elina, veckan efter ska han också hoppa en dag eller gå markarbete innan falsterbo. Helt sjukt om två helger är det dags!!!!

Love Linn

Sliten

Är fortfarande inte frisk och känner mig riktigt sliten. Ska snart bege mig ut i stallet och mysa och pyssla lite med hästarna. Lucky blev så glad när han blev riden idag, en dags vila och han blir lite mongo hihi. Han är verkligen en liten arbetsmyra, hatar att ta det lugnt.

Var ändå inom Flädie och kollade på kavaj idag, tyvärr hade de mest Pikeur och en och en annan Shires kavaj. Den enda kavajen jag fastnade för var Pikeurs softshell kavaj, den var väldigt tunn och bekväm att ha på sig. Tyvärr var den antingen röd, svart eller blå. Absolut ingen av de färgerna jag hade tänkt mig... Jag vill ha en olivgrön eller en grå. Får bara mer och mer panik... Måste hitta en kavaj snarast.

Oj glömde tydligen publicera detta inlägg. haha


Förbättring

Hade en bättre natt i natt i alla fall. Vaknade bara tre gånger men hade märkliga drömmar om kungabröllopet?! Jag tror jag håller på att bli psykisktstörd, mer än vanligt. Håller på att göra lite frukost, ingen är uppe så det är ganska lugnt och skönt. Ska pallra mig ut i stallet och rida Lucky efter att jag har ätit. Mår inte helt bra idag men en del saker måste man, har även lovat min bror att jag ska hjälpa honom i lund idag. Kanske kan åka inom flädie och se om dem har någon kavaj?! Neeeeaj tror inte det.



Min lilla kaninhäst, hihi


Love Linn

HJÄLP!!

Nu behöver jag er hjälp hästfolk!

Jag har lite panik, måste snarast köpa mig en kavaj. Någon som känner någon som känner någon som har en Animo kavaj, Grandprix kavaj eller en J van D kavaj begagnad? Skulle bli hemskt tacksam!

Kvittar färg nästan. Bara jag slipper rida med ullkavaj i sommar.


dryyygt.

Det är så sjukt jävla drygt, gått och blivit sjuk. Hade min värsta natt ever i natt. Sov kanske två timmar? Gick upp kvart i 4 och tittade på tv till halv 7 eller ngt, sen somnade jag. TACK GODE GUUUUD!!!! Är så sjukt trött och jag hatar verkligen att vara sjuk.

Kröp ungefär ut i stallet för att mocka och ge hästarna mat. Nu känner jag mig inte så pigg längre. Skulle jobbat idag med det blev såklart inget, fick SMS om att Troll stod på tre ben idag också. Så himla tråkigt. Hon sprang ju riktigt bra igår och nu är hon jättehalt. Hoppas bara att det löser sig på ett bra sätt. Trollet är så himla go. Värsta fall är det väl en senskada eller ngt, hoppas verkligen inte det.

Vill ut och rida men finns ingen möjlighet att jag klarar det idag. MÅSTE rida Lucky imorgon i alla fall.

Hero hoppade sjukt höööögt för några veckor. Andra gången han hoppade så inte fy skam.


Less love from Linn

Falsterbo here we come!!

JAG OCH LUCKY SKA HOPPA I FALSTERBO DEN 4.e & 5.e JULI!!!!!!

Helt sjukt egentligen, jag och Lucky kvalade in till "the tour of amateurs"!! Knappt glad, visste det redan igår men ville ändå vara 100000% säker. Hade varit snopet som fan om man först säger att man kommit med sen blir allt ändrat haha.

Det var kryddat med kommentarer på fejjan, vilket gläder mig. Alla ni som kommenterar och skriver snälla saker och stöttar mig kan få en extra stjärna i himmlen. Ni är guld värda, ni gör mig så otroligt glad!!

NI ÄR BÄST!!!


Ni som tänkt att ni vill lägga till mig på facebook men inte vågat, varsågod! jag bitts inte blir glad för allt hihi.

Mitt i denna glädjeyra blir jag sjuk. Har varit på Jägersro idag med galoppisar och det har minst sagt varit krävande. Inte arbetet i sig men snuva, halsont och huvudvärk tär verkligen på en. Red i alla fall Klappsi på lilla banan och det var svinkul. Troll blev 6.a med samma tid som 4an och 5an. med bara en nos före henne, retligt men bra sprang hon.

Ska jobba imorgon också så ska försöka få mamma att natta hästarna så jag kan vila mig ordentligt. Skulle gymmat idag men det går absolut inte, jag dör av att bara finnas haha.

Love Linn

Skäralid

Varit i väg nu på eftermiddagen med Öyvind, vi hade lite "picknick" och promenad i Skäralid. Öyvind skulle lära mig min kamera också men jag har glömt det mesta nu. Låter inställningarna vara kvar på kameran så blir det nog bra, *blink blink*. Skönt att komma iväg och snacka av sig lite grann.

Fottade några svanar.

Graow


Knappt söt.


Imorgon blir det jobb, Troll ska springa på Jägersros lunchgalopp och jag ska rida Klapp under tiden.

Love Linn

Lite positiv, lite negativ

Igår kväll blev allting lite, lite, lite, bättre. Först satt jag vid Lassys grav och hade en envägskommuniktion med honom. Svårt att få några svar men kan ju alltid låtsas. Blev lite mer tårar än ord. Fixade klart i stallet i alla fall och bestämde mig för att hoppa både phiis & fellow.

Hade förhoppningar på phiis eftersom att han alltid är duktig. Han levde upp till mina förväntningar och det gjorde mig lite glad. Plus att han kändes fräsch också, kanske det bästa av allt...

Fellow som nästan är ren dressyrhäst hoppade runt som en kanin på banan och jag kunde vända upp hur som helst och han visade som många gånger förut att han har en stor kapacitet. Vilket jag alltid vetat, men att han var så glad för att hoppa hade jag missat. Tror minsann att det kan bli en hopphäst av honom ändå. Återstår att se.

Som sist när jag hoppade Fellow och det gick skitbra hade jag Hackamore och inga senskydd. Märkligt att en häst kan hoppa så bra "naturell". Han gjorde mig glad i alla fall. Tack!


Stor som ett hus, men ack så duktig och hjälpsam. Snygg med luva också.


Nu ska jag ut och rida även om jag känner mig sjuk idag.

Hejdå

Borde egentligen göra mig av med alla djur, blir alldeles för fäst vid dem. Detta har också varit en skitdag, sjukt. Åkte iväg för att hoppa med Lucky för att komma på andra tankar, men blev knappast bättre. Kanske till och med sämre, ridningen från min sida idag var lika dålig som den varit de senaste månaderna. Katastrofal. Jag inser ganska ofta att jag borde sluta rida och göra ngt annat mer lätt...

Vet inte om det skulle vara det rätta men just nu när jag är negativ hela tiden och ledsen känns det som de enda rätta.

Nu i veckan åker mina älskade vänner hem och till australien. Jag kommer sakna Öyvind och Ludwig...

Lucky försökte så gott han kunde idag i alla fall... Som alltid.





blä önskar bara att jag kunde spola tillbaka tiden. Vill ha tillbaka Lassy. Jag orkar inte gråta mer snart

Älskade.

Jag kan inte förstå hur detta kunde ske... Det är ungefär 1timme sedan du försvann och jag har fortfarande inte förstått det. Saknar dig så sjukt mycket redan...

Kommer alltid älska dig Lassy, du är och var bäst...







Tack för dessa 16år älskling... <3

Jag vill.

Jag vill ha hem Fendi, nuuuuuuuuuu!!!

Ska förövrigt till Krstianstad nu snart, ska cykla till bussen sen ta tåget från klippan. Får bara inte glömma ta ut pengar. Skulle vara typiskt mig...

love linn

What a night!

Herregud vilken kväll det var igår, galet och roligt. Kom väl hem vid 4någon gång, gick ut och tog ut hästarna vid 8, trött men kunde inte sova. Segade till halv 10 kanske och sov till 2(!!!). det är det längsta jag sovit någonsinn. Vaknade med alla kläder på, resulterar väl till en bra kväll antar jag?

Mamma var supergullig och mockade, oerhört glad och tacksam för det. :) Ska snart ut och rida mina små pållar, imorgon ska jag till Kristianstad och hälsa på Joanna som kommit hem på besök från England. Knappt längtat efter den lilla stumpan! :)

Mamma & Lucky


Love Linn


Ingen vettig rubrik

Herregud, klockan är redan halv 3. Vart tog dagen vägen? Var ute i stallet och red vid halv 10, red allihopa och det var mockat och klart vid halv 2. Det är ett riktigt märkligt väder ute idag, det är sol emellan åt och ibland öser det ner. Vi är i juni, det ska vara fint väder då.

Hoppas på uppehåll ikväll i alla fall så man slipper ta med sig paraply ut i natten haha. Om det nu blir något, tror knappast att mina norska vänner vaknat efter gårdagens fest med alla andra flygelever haha. Hoppas på många smakiga berättelser i kväll :D

Imorgon blir det nog lite visning av hästar.

Nu ska jag städa lite och finna en outfit inför kvällen, ingen aning om vad jag ska ha på mig...

Röyksopp- Vision One


Love Linn


Studentfirande

Har precis kommit hem från studentfirande, det var lilla söta Agnes som tog studenten och vad söt hon var. Glad såg hon ut också. Det var väldigt trevligt att vara där och det serverades riktigt god mat, dricka och jag har till och med ätit ostron. Aldrig ätit det förut men det funkade faktiskt. Träffade även våra härliga värmländska kompisar där(som bor här nere i skåne nu men som vi träffade när vi bodde i värmland). Agnes i den familjen ska bland annat till EM i sommar med en ponny som hon tävlat, Coral Springs.

Agnes och CS.


Andra Agnes som vi var på student hos :) Vacker? Jaa!


Nu ska jag sova, imorgon blir det en bra dag hoppas jag. :)

Love Linn


Fråga

Vet ni hur det känns att hitta något unikt som är perfekt? Egentligen vill man bara berätta om det för alla men samtidgt är man rädd att någon ska hinna före.


Grym

Denna grymma låten med Florence + The Machine kan ni inte ha missat? Låten heter "Dog days Are Over".



Nu ska jag rida, snabba ryck, tjing tjing. Love Linn

?

Fattar inte varför jag ens drog till gymmet innan, min träningsvärk från igår var olidlig och jag hade ingen att träna med. Tränade knappt i en halvtimme sen stack jag hem haha. Matade hästarna när jag kom hem och nu äter jag en macka, kokar två ägg också.

Har så fullt upp nuförtiden,imorgon blir det jobb, hovslagaren, rida, studentfirande hos agnes. Helgen är fullspäckad med andra trevligheter. Känns som om det var evigheter sedan jag träffade mina norska vänner...

Nästa torsdag blir det jägersro igen och då ska jag rida själv. Dock inte tävla men ska värma klapp till kisse som ska rida en god galop efter att Troll tävlat. Trollet måste ha sällskap ner så då måste någon underhålla Klapp när hon springer så det blir jag. :)



Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen sen sova, hade tänkt rida alla hästarna imorgon innan Olle kommer. Ska jobba halv 1. Olle ska komma kl 12, men känner jag honom rätt kommer han säkert redan kl 11. Det är bara Fellow & Phiis som ska skos, inga problem. Alla hästarna här är snälla att sko, bara Lucky som är lite rädd.

Go'natt på er allihopa, sköt om er och var vänliga mot varandra. Love Linn

Med sorg i hjärtat...

Med sorg i hjärtat kan jag nu meddela att CC har flyttat, blöö. Allt gick nästan för fort, han gick upp i lastbilen och vips så var han borta. Hann inte ens säga hejdå på riktigt, kanske var det lika bra? Hade nog ändå bara börjat gråta eller något. Gick med honom ett par varv på banan innan han åkte och han lämnade en och annan sovenir på min tröja av dreggel. Ska jag rama in tröjan och spara?

Har goda nyheter med, Windhover(Klapp) gjorde årsdebut idag och blev 5.a!! Med en lärling till och med, hur bra är inte det. Vi var supernöjda och nästa gång går det säkert ännu bättre, Klapp är i riktigt bra form även om han är 9år.(!!!) Regnade i stort sett hela dagen och hästarna får stå ut med mycket "sprut" på banan. Kände inte igen klappen nästan haha. Låter bilderna tala för sig själv.

Vill bara påpeka att Klappen egentligen har bläs.


Sjukt duktig kille.


Jag blir bara mer och mer sugen på att rida galopp. Hade jag haft pengar hade jag lätt köpt CC och ridit amatörgalopp.

Klappens lopp var inget särskillt lopp och för en 5.e plats fick han 2000kr, vad får man för en 5.e plats i en 120cm hoppning? Jo typ 120kr, startavgiften tillbaka, nog kul.

Love Linn

Feelings

Jobbigt att sitta och lyssna på kärlekslåtar haha. Har i alla fall haft det trevligt med Louise idag, vi fikade på Gästis och gissa om vi blev mätta. Vi skulle jobba, men gled ifrån ämnet ganska många gånger tycker jag, sorry haha. Kom hem och tog ut hästarna igen eftersom att det regnat hela dagen, skitglada blev dem, härligt att se. Cyklade ner och gymmade vid kvart över 6 till 8. Tränade ben och axlar idag, det gick bra.

Kul att man blir tagen för brottare också, känns nästan dumt när man berättar att man är ryttare haha. Får se om det blir träning imorgon eller på fredag. Öyvind och Ludwig tränar nuförtiden med Jesper så de är helt slut och orkar inte träna med mig ;)

På lördag blir det paddling om vädret är bra, utgång på kvällen blir det nog i alla fall. Ska nästan bli skönt att hitta på något annat än att bara tänka häst.

Just de, CC LÄMNAR IMORGON :'( Gråta? ja...
Gonna miss u honey. :(


Hoppas jag får se CC på det svenska derbyt i framtiden, du har framtiden framför dig. Glad/stolt att det var du och jag som galoppade fort tillsammans för första gången.

Love Linn

Uppe tidigt

Stod upp lite efter sju idag,sitter och äter frukost nu och snart ska jag ut och rida Lucky. Efter att jag mockat ska jag göra vid mig och bege mig till Klippan, ska nämligen fika med min kära vän Louise Berg. Det regnar ute som Louise sa att det skulle göra idag så Lucky kommer bli jättesur och förvandlas till en myrslok.

Igår kväll satt jag och lyssnade på denna fina låten, lite töntvarning på mig men så fina vissa disneysånger är!

detta är en helt sjuk cover, killen sjunger både kill- och tjejrösten. Sjukt skrämmande och bra att han kan sjunga så ljust.


Detta är skrämmande, så sjukt bra. Undra om det är fake?



Love Linn

Wiie

Jag är pisseglad!!!!! :D

Tränat precis, var bara några killar i från landslaget där idag igen, tydligen några norrmänn, danskar och till och med några från ukraina. Stackars en dansk kom fram till mig och fråga om de var några tjejer i omklädningsrummet, så hörde jag inte vad han sa, så trodde han att jag inte förstod så han började prata engelska haha. Stackars liten, trodde att jag inte förstod. Nog att jag är dålig på att snacka danska men förstår ändå ganska bra.

Träningen gick annars bra, tränade en timme själv och satan vad effektiv träning det blir när ingen är där haha. Men ack så tråkigt, att snacka lite grand är ju halva nöjet! Tränade i alla fall bröst, triceps & mage idag.

Nu ska jag snart duscha sen hoppa i säng :) Är lite småseg.

Muskelknutte


Love Linn

Cykla

Alldeles snart ska jag cykla ner till byn och handla lite, har ridit alla hästarna och mockat. Ringde också en på Fellow innan, får hoppas på att dem kommer och tittar. Fellow & Lucky var superifna och pigga idag, Phiis var mer mongo. Ridturen med honom var ungefär såhär,  full fart- tvärstopp- sken- livrädd-mongo. Han blir så av vila, imorgon kommer han vara underbar igen. :)

Har ni hör M.I.A's nya låt? "XXXO"


Den är grymt bra, säkert lite "hård" för många, gillar i normala fall inte M.I.A men denna låten är grymme.
För att ni inte ska bli rädda kan jag tipsa om en go låt som jag hörde förra året någon gång. Rasmus Seebach är just nu aktuell med Nattraven, men denna låten är bättre.



Ni får ha det så bra så länge, imorgon eller på torsdag ska jag iväg och hoppa med Fellow. Det ska bli fetekul!
Ungefär såhär söt var han för någon dag sedan, gulle.



Love Linn

Kvar

Pikeur kavajen, Pessoa skydden, KL skjortan och Event transportskydden finns kvar, skynda och fynda. :)

Hittade vilken kavaj som jag ska köpa efter att jag fått pengarna för KL kavajen, aja får lägga till en del av sparpengarna men det är det värt.  Ska bara hitta den rätta färgen också, wiie detta kommer bli så himla snyggt.

Idag har det bara regnat hela dagen och hästarna var bara ute två timmar, Phiis skrek som en galning när jag skulle hämta honom. Han hade verkligen inte lust att vara ute i spöregnet, och det kan man väl förstå? Lucky såg olagligt pigg ut idag, han var säkert sugen på att tävla igen haha. Nej nu får det blir 2helgers vila från tävling och antagligen inte hoppträning föräns veckan innan tävling.¨

Var nere och gymmade innan med mina underbara norska vänner. Måste erkänna att man kollade in landslaget i brottning liiiite liiite grann. Speciellt när de tränade utan tröjor, det borde inte tillåtas egentligen haha.

Denna underbara bilden på Lucky vill jag tacka min vän Jennie för. http://jenniekriistensson.blogg.se/


Love Linn, ps så länge ni är snälla med era kommentarer kommer jag att fortsätta blogga. Ni är bäst :)


Blogg-loppis

Här kommer sakerna som jag ska sälja. OBS!! Det tillkommer frakt.

Kingsland skjorta, vit och rosa, stl: XS Oanvänd
Pris: 450kr







Kingsland kavaj, mörkgrå med vita kritstreck, st XS
Pris 1500kr
Älskar den kavajen, men tyvärr passar den inte längre.








Pikeur Abigail kavaj, Prime Collection med strass, stretchig stl: 36
Pris: 1500kr i princip oanvänd, använd 3 tävlingar











Pessoa läderskydd,bruna, fram stl: M passar liten storhäst med smala ben eller dponny. Hade dem på min dponny. Passade perfekt, knappt använda.
Pris 400kr
¨



Event transportskydd bruna använda en gång stl: X-FULL
Pris 400kr








Kass ryttare

Lucky var fantastiskt fin idag på framhopp och hade säkert varit lika fin inne på banan om jag ridit bra. Hoppade ettan och red sjukt dåligt till tvåan och rev. Utgick sedan. Var frutansvärt besviken och ledsen ville bara vrida tillbaka tiden och göra om allt.

Haft en ganska upp-och-ner helg, jättenöjd med honom igår och idag. Mindre nöjd med mig själv idag och i fredags.

Kan ju i alla fall glädjas åt att han fortfarande var riktigt fräsch idag även om han gått tre dagar. Ibland förtjänar jag verkligen inte denna fina häst men men.

Sitter och letar efter lite tävlingar som passar mitt schema men tyvärr ser det inte ut att bli tävling på ett tag. Vilket kanske är bra för Lucky även om Elina tycker att han ska tävla lite mer nu när han är 7år. Funderar på att rida en pay and ride så han kan träna på att hoppa vattengrav bland annat.

Tänkte fotta grejerna jag ska sälja sen blir det nog en bloggpaus tills vidare. Vet inte om jag orkar blogga mer. Vem vet kanske ändrar mig imorgon.


Quite Lucky, Munkatävling

Jag har världens finaste häst, hoppade en nationell 125cm idag och det var 14hinder, 17språng(!!!!) det var den längsta banan som Lucky gått i hela sitt liv och det gjorde han jättebra. Hoppade som en kanon på alla hinder men tyvärr föll nästsista hindret i komb i omhopp. Finns säkert något som jag hade kunnat göra annorlunda men jag tror att det kommer rulla in nollor när vi fått mer rutin på nationella banor ihop. Varken han eller jag har tävlat nationellt innan så jag är oerhört nöjd med dagen. Blir antgligen inget falsterbo för oss i år men satsar hellre på det igen nästa år. Lucky är bäst.

Mamma fottade, bhindret i komb. :)


Imorgon blir det en 130cm. Ska snart käka har bara käkat en macka på hela dagen så är ganska slut i huvudet. efter maten ska jag ut och trimma min älskade 5åring. Fellow vilar idag. :)

Love Linn

Fendi

Tittade till Fendi en sväng idag när vi ändå var ute och körde, han kom så glatt och sade hej.

Så söt, stor såg han ut också :)


Var ute och gick en promenad med Lucky innan, han älskade det. Jag likaså, kände verkligen hur underbart livet var när vi gick runt i området. Solen sken, det blåste lätt och det var en perfekt temperatur ute, helt underbart med andra ord.

Red Fellow och Phiis innan idag, Fellow gjorde inget märkvärdigt men Phiis kändes fräsch idag. Jag blev jätteglad och han blev jättesvettig av att bara trava så när vi kom hem spolade jag honom med vattenslagen, duktig kille stod som ett ljus och bara njöt. Drack i från slangen med haha.

Verkade som att några av er ville ha en bloppis så då får det väl bli det. Behöver bli av med lite prylar som inte passar osv.

Love Linn

Bloppis

Någon som är intresserad av en blogg-loppis? Jag har Kingslandsaker, pikeur och lite annat smått och gott.

Tävling

Lucky var fin idag, tyvärr red jag dåligt till 7an så han  petade den, kom lite lite lite nära. Tänkte på väg mot hindret "sätt dig ner, ta tillbaka" men nej som vanligt strejkar min kropp haha. Hoppas på bättre imorgon. Glad att han var fin i alla fall, min älskade älsk.

Nu ska jag snabbt iväg en sväng och se om jag kan hälsa på min lilla pålle.

Love Linn

Ang. min nya stjärna

Angående min nya lilla pålle så kommer det självklart massor med bilder och allt när jag fått hem honom. Blir väl en vecka eller två skulle jag tro. Fellow ska ju åka hem på bete så det får ju lösa sig först.

wiie, uppspelt? Jaa!!

Nu ska jag skynda på lite så jag hinner bada Lucky innan jag åker ner och gymmar. Håll en tumme för mig och Lucky i helgen är ni snälla. Han ska gå 120 imorgon, 125 på lördag och 130 på söndag. Hade varit riktigt roligt om vi kunde kvalat till falsterbo. Chansen är väl ganska liten men ändå.

Love u all, love Linn

Snabba vändningar

Tänk egentligen vad snabbt allt kan ändras, jag ville ha en kattunge och mamma sa nej, i andra sekunden berättade jag för mamma att jag köpt en häst. Ville haft en kattunge också men är mer än nöjd med en häst(mer överlycklig haha). Vem vet, kanske blir en katt också när Astrid har fött, haha. *blink blink*

Det är jag som döpt Astrid till Astrid så får hon massa fina bebisar ska dem heta massa annat fult, typ Stig-Bertil, Klas-Gunnar, Lisa-Kristina osv. Fint va? Vår ena katt hemma heter ju Helge, lika snyggt! :D

Fendi på bete förra sommaren, min fina och knäppa plutt.


Ska göra lite pannkakor hade jag tänkt, måste försöka bli lite pigg inför jobbet senare. Ska rida en tur, nu har Dancy åkt så blir lite mindre jobb där. Kommer faktiskt sakna den lilla bruttan lite, tuff brud i lyxförpackning. 

Någon som letar en bra unghäst med bra hoppstam kan höra av sig till mig. Finns blandannat unghästar e. Heartbeat, Robin z, Emmerton & Jaguar Mail. Heartbeaten hoppade för första gången igår och var inte alls tittig, gjorde allt han skulle. Blir en bra hopphäst tror jag.

Love Linn



JAG HAR KÖPT EN HÄST!!!

Aaaaaaahhh!! Jag har precis blivit hästägare igen!!!!!!! :D:D:D:D



Detta är den lilla skönheten som jag köpt, som jag jag jag jag köpt. Wiie, knappt glad! :D

e. laptop ue. first trump.

LOVE LINN!


Jobb igen

Kom hem från galoppstallet vid 5 och ska alldeles snart sticka till gunilla och rida unghästarna där. Antagligen ska jag rida 2, eller 3 hästar där. Är sjukt trött, men ska försöka pigga upp mig med ett ägg. Behöver inte direkt gå upp i vikt. Väger mer än vad jag någonsin har gjort men det konstiga är att jag känner mig rätt fit.

Sigge


Nu drar jag, love Linn


Suck...

Var ute och red alla nu på förmiddagen, har precis mockat och ska käka lite lunch. Känns som detta är en skitdag ärligt talat. Red Phiis igår som jag skrev och idag blev han riden igen, tro fan att han inte kändes fräsch... Jag orkar inte, ska väl kunna bli riden två dagar i sträck annars kommer han aldrig hålla. Varför ska han ha så mycket otur hela tiden.

Ska strax sticka iväg och jobba, fattas bara att CC fått plats hos en proffstränare och ska åka. Dancy åker ju imorgon.

Tack för mig, jag är oerhört negativ idag.


Godmorgon!!

Precis käkat frukost och ska ut och rida alla vilddjuren(fellow är dock inget vilddjur, men ska ridas ändå). Träningen på gymmet igår gick bra, körde ben och axlar eftersom att det var ett tag sedan. Var hemma vid halv 9 matade hästarna vid 9 och slappade fram till 11. Skönt att ta det lite lugnt. Jobbet gick bra igår, Dancy åker hem på torsdag så sista gången jag rider henne blir på onsdag.

Haft riktigt konstiga drömmar sista tiden, igen. Drömde i helgen att jag och Niklas(min bror) var med i ett datorspel. I natt drömde jag också något annat konstigt.

Ska försöka lägga in videon senare, ingen aning om hur kvalitén blev.

Får bli en videon från när jag och Lucky lekte i ridhuset för över ett år sedan.


Love Linn

RSS 2.0