Våren och sommaren försvann

Förlåt för längsta uppehållet någonsin. Jag ska försöka(igen) att uppdatera oftare. Jag har ingen aning om vad jag skrev om senast och när det var, jag har heller ingen ork att läsa vad jag skrev heller. 

Fendi trivs så bra i nya stallet, han är så själv igen och vi myser varje dag. Efter flera månader av svår mugg på både bakbenen börjar den äntligen försvinna. Den var till och med så illa att jag körde med honom till klinik. Han renrakades runt muggen och alla skorpor plockades bort. Efter en månad av bandage med byte var tredje dag och många hundralappar fattigare kan han gå utan. Nu tvättar vi bara varje dag och pillar bort de få skorpor som finns kvar. De två första dagarna utan bandage var hans ben väldigt svullna men det är ju inte så konstigt efter bandage under så pass lång tid. 

Vi hoppade lite förra veckan och han var otroligt fin! Som alltid. Nästa måndag blir det hälsocheck och tandkontroll. Har känt att han har väldigt stora och vassa hakar i överkäken. Hoppas det går snabbt att fixa till så det inte är något allvarligare. Vill gärna komma igång och tävla igen!

På tal om tävling så fick Emmis göra sin första tävling för i år. Två fina rundor i 90 och 1m med ett pet i varje. En superprestation av en äldre men fortfarande grön häst. Han har stor potential, precis som sin lillebror Fendi. Som jag har turen att äga. 

Otroligt fina Emmis i 1m

Fendi i sitt nya täcke 
Emmis i 90

Dags att sova här nu. Är dödstrött! Natti 


RSS 2.0