Videobomb

Här kommer nu alla videor från alla senaste tävlingar. 
Igår körde vi till trolleholm och vi hoppade 120/120. En dag med en fet ryttarmiss i första 120cm med ett halvt galoppsprång fel på en linje fast en annars fin runda. I andra 120en hade vi lite stolpe ut. Fendi nuddade bakbommen och den trillade sakta av. Sen sjävla på videon under:

 
Rundan där vi blev 3.a i Åstorp. Väldigt nöjd med denna runda.
 
Från Perstorp 120cm, 4.a 
 
115cm 8.a
 
Falkenbergs rundorna kommer när Petter inte spelar dator så jag kan använda hela internets kapacitet för uppladdning. 
 
 

Tränar på

Dagarna går och jag och fendi tränar på för att försöka nå vårat mål. Jag och Cornelia trimmade bra med denna övning förra veckan: 

en väldigt bra övning om man vill träna kontroll och inramning. En övning jag tog med mig från Kristians ena träning i Kuwait. Vi red en rak linje men också som ett S. Fendi hade inga problem alls, den stjärnan som han är.  Imorgon ska vi hoppträna för Ted, låt oss se om vintern och vårens hårda arbete har lönat sig. 

Ska bli väldigt roligt att träna, hoppas fendi behåller alla skorna tills träningen. Han skall skos på fredag så alla börjar bli lite lösa nu. 

Helgen var väldigt härlig och kändes lång eftersom jag inte "behövde" plugga något. Fysiologin skrevs på fredag morgon och även om det inte alls gick bra var det skönt att få den gjord. Åkte till mamma och pappa vid lunch på lördagen och sov där till söndag. Åkte sedan vidare till Gunilla och red två fina hästar innan jag körde hemåt igen. Som jag saknat Emmis, han är en född stjärna som hoppade en bana utan problem trots att han inte hoppat ordentligt på hur länge som helst. Sen att han är lik fendi på många vis gör ju att jag gillar honom extra mycket. 
Dags att sova, godnatt! 


Jobbar på

Försöker kämpa på med mitt plugg, kemin blev skriven igår och det kändes sådär. Det var en svår tenta, vilket många tyckte, men vad hjälper det mig? Får bara hålla tummarna och invänta resultatet. På fredag är det dags för fysiologitenta, kursen jag trodde skulle bli intressant blev en mardröm. Ofantligt mycket nytt och en kurs med mycket detaljer. Jag hoppas bara att det jag kan kommer på tentan.
 
Fendis ben är bra igen och igår hoppade vi lite studs i ridhuset. Jobbigt tyckte han men ändå jobbade han på bra. Idag var jag i stallet tidigt och red ut med Mathilda och Cornelia. Jag var hemma i lägenheten igen vid halv 10. Halv tolv åkte jag till skolan och pluggade med några från klassen i 4 timmar. Lite klokare blev vi allt. 
 
När jag kom hem beställde Petter kebantallrik och vi åt med stor aptit. Såg senaste avsnittet av Jordskott och sedan gick vi till hemköp och postade mina tyglar som hade gått sönder. De hade gått sönder på ett märkligt ställe men jag skickade en bild till Maxime på Bruno Delgrange och han svarade "vi byter dem". Bra service som vanligt av denne trevliga fransman. 
 
Min lilla Fendi som 5åring. Tiden går...
 
 
 

Ett svullet ben

Fendi var svullen i hasen för ett par dagar sedan efter att ha rivit sig. Svullnaden var borta i hasen igår men hade vandrat ner en bit. I natt stog han med lindor bak och imorse var svullnad i stort sett borta. Vi körde ett kravlöst pass i ridhuset och imorgon kan vi nog rida som vanligt igen. 

Gick en promenad med honom igår för att ta det lugnt. Vilket i slutändan var helt onödigt eftersom han slet sig och sprang runt som en idiot på hela gårdenplanen. Suck... Han tänkte nog över sina synder inatt för idag var han "normal" igen. 

Kanske har han varit besviken över att inte fått hoppa i veckan? 

Nu ska jag försöka plugga lite mer innan det är kemitenta imorgon. Skriver 9-14. Bra kompisar 


Skrället innan han slet sig haha 

Stefan kommer till stallet den 24/4 och jag tog första tiden. Sist gjorde han underverk med fendi. Mys

Jag skriver två tentor nästa vecka så Fendi jag fått en lugn vecka som jag tror har gjort honom gott. Ridit ut två dagar, gått promenad, fått massage, trimmat en dag i ridhuset och idag longerades han. Jag började skolan 10 och passade på att åka dit tidigt. Slutade skolan vid 1530 och då hade jag inget kul att göra när jag kom hem. Slängde mig i sängen och slappade och testade på ett normalt fredagsliv. Försökte slappna av och njuta av att inte behöva göra något(förutom att plugga) men det gick inte. Jag började sakna Petter och Fendi. Eftersom Petter jobbar fanns det bara Fendi som kunde dämpa min tristess och ensamhet. Jag cykla till stallet och fick en kvart supermys med en ovanligt kelig häst. 

Ja, vem är så lycklig lottad som jag sin kan ha två pojkvänner? 

Den ena skickar fina blommor 

Och den andra ställer alltid upp när det behövs(det gör pojkvän nr 1 också iofs)

Från imorse 


Åååh att mötas av denna fina kille ❤️ klart värt 7km enkel cykelväg 

"Haru mat?"


"Tydligen inte... Får äta på jackan istället"

Och slutligen mysa 

Blev uppdaterad om att Fendi solade i hagen idag haha! Valle ser måttligt road ut. 

Godnatt! 


En lyckad helg i Perstorp

Förra helgens klasser gick verkligen bra. Mathilda och Viggson skötte sig och var felfria i 90 och 95. Fendi dagen efter hoppade strålande och blev 8.a i 115cm och 4.a i 120cm. Jag vet inte vad jag ska säga, han är så fin, duktig, härlig, fantastisk och bäst. 8 poäng har vi samlat till Falsterbo nu. Det kommer bli svårt att kvala i år, det är många som vill kvala men vi får göra vårt bästa och håller det så håller det. 

Nästa tävling blir Trolleholm den 29/3. 120/125. Hoppas på toppform och fler poäng till Falsterbo. Hoppas ni hejar på oss! 


I måndags vilade han och igår red vi ut med Mathilda. Idag blir det antingen uteritt eller dressyrtrim i ridhuset. Denna vecka blir lite lugnare och hoppfri eftersom han gått ganska hårt fram tills nu plus att jag har två tentor nästa vecka... 

Trevligt

Igår körde jag och Mathilda till Gunilla och jag red Emmis och Hailey igen. Både två var otroligt laddade och lite bus blev det. Båda två är välkomna till Halmstad när som! 

Fendi hoppade lite igår och han kändes väldigt fin! Idag blev det vila med kärlek och massage. En mysig kväll i stallet med min prins. Imorgon ska vi försöka rida ut, själva eller helst med någon annan. På söndag är det tävling igen, denna gång Perstorp, 115/120. Jag hoppas på samma goda form så kanske vi kan samla någon poäng till Falsterbo i 120klassen. 

Alltså denna kille! Jag dör nästan vad fin han är ❤️RSS 2.0