<3

skidkungen! finaste som finns, inga tvivel om det.

Morgon

Ligger i sängen nu igen, hästarna är ute och jag bara dergar. Nelson ligger brevid och sover, han har ätit en skinkmacka till frukost och är allmänt nöjd nu. Klart att hundar också ska börja dagen bra! Själv orkade jag inte göra någon frukost så det blev en proteinshake. Ganska pratiskt och smidigt som fan. Egentligen har jag lust att ligga i sängen hela dagen, men det kan jag ju inte göra. Hur hade det sett ut?!

Ska i alla fall se skidorna som börjar efter lunch, damernas tur, 10km klassisk stil. Heja Marit, heja Norge! Grymma Northug tog guld igår på 30km. Mmmmmm jag rös så bra det var, grymt! Ibland önskar jag att jag hade valt en annan sport där den fysiska delen spelar en större roll. Visst, ridning är träning men det går inte att jämföra med ett svettigt pass på gymmet, 3mil på cykeln eller en 1mil löptur i skogen. Man ser många ryttare som borde träna sig själv lite mer... Mitt mål lyder ungefär så här "jag ska vara lika tränad som min häst". Fler borde tänka så.

Fina Malin och Lucky från igår! Lika fina bägge två :)


Fendi var rätt snygg han med, han ser ut som en riktig atlet. I sitt nya, begagnade träns med.


Lucky ticksade runt med sitt huvud som vanligt :p


Nu ska jag fortsätta dega och se om jag kan sova lite till. Säkert inte...

Hajhaj

Konstigt

Hatar att lägga mig och sova när något känns konstigt. Kan inte sätta fingret på vad det är!

Ponnyn visad

Visade ju Joris idag för en spekulant, gick väl sådär. Joris är ju hur go och snäll som helst, men just för denna köpare passar han inte. Han är en tävlingsponny med MYCKET go i. Skulle haft en liten tuff kille eller tjej som vill ut och vinna med honom. Det hade gjort Joris glad.

Är lite ledsen att jag missade VC-hoppningen idag. Angelica vann ju, det är helt sjukt. Fyfan vad duktig och lovande den tjejen är. Skolad av Ted också, säkert därför hon kommit så långt + bra hjälp nu. Jag blir lite smått avis, tänk att få vinna i sin världscupdebut?! Det är galet, galet bra!

Se bara här!!


Blää vad trött jag är nu. Skulle vilja sova, men det kan jag ju inte när jag har en liten valp att ta hand om. Aja, det var i alla fall mycket trevligt att umgås med Malin nu i helgen, ser fram emot hennes besök nästa helg igen. För att denna helgen skulle blivit fulländad hade jag behövt träffa min underbara pojkvän. Som till och med var så söt och satt och tittade på küren igår, naw. Smälter en aning. Får fixa så han kan trimma Laggy en dag snart igen, bara han blir frisk.

Ridturen idag tillsammans med Malin var hmm... speciell. Eftersom att Fendi har fetedamp höll han på att sparka av Laggy huvudet, som TUR var gjorde han inte det, träffade inte ens. Hade han gjort det hade jag dött långsamt. Vill att det ska bli vår nu och mjukt i backen så man kan ut och trimma. Mommy kommer hem från sthlm på onsdag i alla fall så då blir det ridhuset med båda på torsdag kanske. Laggy måste komma igång och hoppa också om han ska tävla om en månad. Visserligen bara en 110cm lokalt, men ändå.

Just de, red Fellow en stund idag också innan Joris blev visad. Fellow bjöd på en fläskläpp men var annars fin. Han är väldigt lätt att rida i form osv. Lite seg i slutet men han är ju inte helt igång heller.

Kommer en liten videosnutt på Fellow från idag.


Hej hejs

Kvällen i bilder

Såhär snygg är jag en lördagkväll!

Kolla bara in mina hangtits på bild 2.




Gorgeous, ohyes!


Galet snygg i mössa.


"buga!"




Fendi <3


Och en sista sak, Hans, gör inte slut. I love u!


Laggy i ridhuset

En något spänd Laggy i ridhuset sist, eftersom att de hade körning samtidigt. Lyckligtvis hade de paus precis när mommy filmade.



Hejs svejs, nu ska jag och Malin mata hästarna sen se film och käka godis. Jo jag vet, min andra dag med candy, not good.

Sadel till salu!

Kom och köp min sadel nu. Fick äntligen tummen ur och fotta den nu, skönt slapp putsa den eftersom att den inte blivit använd sedan jag putsade den sist. Kan inte komma ihåg när jag red i den sist, bara hängt och skrotat.

17" mot vid i bommen, från 2007, oerhört bra skick. Det enda är att "pluppen" på högersidan sitter löst, men går säkert att fixa om man är händig. Se sista bilden. Pris 8000kr inkl. matchande Tolga martingal. (värd 1200kr)












Kontakta mig via mail om det är intressant. [email protected]

Paradise

Haha jag skäms lite över mig själv just nu, men har hittat en osedd säsong av dansk Paradise Hotel som jag börjat titta på. Haha det är egentligen skitdåligt, men samtidigt väldigt underhållande, kvällen igår fick innehålla 5avsnitt. Ganska bra jobbat ändå. Funderar på om jag ska se ett till nu sen får de andra 50 avsnitten vänta till en annan dag.

Håller i vilket fall som helst på med att göra frulle,  vill att klockan ska bli halv 12 så jag kan se skidåkning. Sen börjar det igen kl 15. Mycket tv.tittande blir det nu när det är gbg och skidvm. Kan inte utesluta några av dem.

När Malin kommer i eftermiddag ska vi nog skritta ut ihop på Laggy & Fendi. Hoppas Fendi sköter sig det lilla livet. Imorgon ska ponnyn visas för spekulant och det hade ju varit skönt om han blev såld.

Fina Malin som tagit bilden, www.enhundradelssekund.blogspot.com


Haj haaaj

Hoppning!

Nu har jag suttit i nästan två timmar och tittat på 150hoppningen från gbg. Faktiskt ganska dåligt tyckte jag, för många som "safade" eftersom att de ville rida på söndag. Bra för dem, men blir inte så kul underhållning. De två sista ryttarna bjöd på lite svängar och tempo i alla fall. Den sista hästen Napoli Du Ry är min absoluta favorit. Den får gärna flytta hem till mig vilken dag som helst. Yeahj!

Färgmässigt är den lik fendi, man kan ju alltid drömma... Dreggel.

what a beauty!




Nu ska jag ut och borsta Phiis och Fendi, imorgon kommer Malin hit. Det kommer bli toppen! Om Hans är frisk från feber åker vi dit ner och ser film och snackar lite.

Hejs hejs

OMG! (igen)

Shiet vilken häst alltså!


Ulk d'été étalon PFS par Heartbreaker
Uploaded by elevage-d-ete. - Watch funny animal videos.

Omg!

Oh my god! vad hände här?! Någon som länkat till min blogg någonstans eller?



Det var som tusan i alla fall haha.

Idag kunde jag äntligen rida en tur på Laggy, han blev så glad så glad. Tyvärr lika hårt som vanligt ute, så blev bara skritt men han blev glad över att bli aktiverad ändå. Fendi ser väldigt mogen ut nu för tiden, men det kommer jag säkert få ångra att jag skrev haha. Imorgon kommer Krök-Malin hit och då ska vi rida ut en runda om pappa passar Nelson. Blir kanske en film på kvällen på Ljunghusen. Mys mys.

Strax ska jag bege mig ut i stallet och mocka och göra fint. Efter det är det städning av huset som står på schemat. Inte så kul med tanke på att nästan alla hästpolers man har är i gbg och shoppar hästprylar. Jag hade ingen lust att åka dit, förän nuuuu. Jag vill shoppa nya schabrak, kavajer mm. Min snälla mor har i alla fall beställt ett par nya stigbyglar till mig som kommer om någon dag. Kommer bli så snyggt och jag kan inte annat än längta till första tävlingen.

Just de, i april blir det antagligen träning för Pether Markne, DET ser jag fram emot, mucho!

Hejdå!

Skid-VM!

Alltså oh my fuckin' god!! Jag är mer eller mindre i extas, har njuuuutit av VM sprinten idag hela eftermiddagen. Lite smått besviken på Northug som tog en silvermedalj, men det var kanske inte så konstigt då Hellner åkte absolut strålande i finalen(alla andra heat också). Trea kom Jönsson.

Det som gjorde mig gladast och som gjorde att jag fick gåshud på skelettet(omöjligt jag vet) var den fantastiska kvinnan samt min idol, MARIT BJÖRGEN! Helt sjukt vad den kvinnan imponerar, tänk om man vore så grym?!



Nu ska jag skölja ur håret efter en inpackning. Fortsätter min kväll med att kolla på 150hoppningen från GBG!

Tjarråå 

Torsdag

Torsdag idag och jag kunde haft det lite bättre, vaknade med nackspärr, yeahj... Men va fan, kunde varit värre så ska genast sluta klaga.

Lite blåsigt ute idag, men fint väder, bara solen gör ju att man bli liiiite gladare på morgonen. Fick ett lite annorlunda uppvaknande idag, Nelson traskade fram till sängen och slickade mig i örat. Men mmmmm, vad mysigt, eller inte.

Tänkte fördriva tiden lite med en klassisk lista, yeahj. I alla fall fram till hoppningen börjar från GBG.
Haha gjorde precis en lista, men vad boooring den var så fick byta.

VEM

Vem är i rummet med dig?
Nelson pälson.
Vem fick du senaste sms av? Hans
Vem tänker du på nu? Hans pga smset
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma
Vems hus var du senast i? Vårat eget
Vem önskar du var med dig nu? KrökMalin eller Hansieboy
Vem är din favoritsläkting? Favoritsläkting? Vilken fråga, slänger ur mig, Farfar!

VAR


Var är din mobiltelefon?
Brevid datorn, här.
Var handlar du mest? Hemköp eftersom att det är närmast.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Köpte den i Ullared, träningströja delux.
Var åkte du senast bil? Från veterinärstationen i klippan och hem med Nelson. 

VAD


Vad åt du senast? Müsli + yoghurt.
Vad drack du senast? Citruste.
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta.
Vad är den närmaste saken som är blå? En tändsticksask.
Vad har du på fötterna? Mina varma tofflor jag fick av Hans i julklapp samt strumpor under.
Vad är din favorit färg? Grönt eller gammeldagsrosa.
Vilken film såg du senast? Såg halva "Little New York". Kass
Vad hör du just nu? Keri Hilson, MTV.

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng?
Ja.
Hånglat på en bio? Tror faktiskt inte det eller ja, jag vet inte.
Hånglat i skogen? Säkert.
Tyckt att din kusin är het? Nej.
Sovit naken? Ja.
Kört över hastighetengränsen? Nej, är fegast i bilen haha.
Målat om ditt rum? Nej.
Dansat framför en spegel? Ja.
Fått hicka? Ja.
Dumpat någon? Ja.
Stulit pengar från en kompis? Nej?
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Har säkert hänt.
Varit i slagsmål? Nej, ingen vill slåss med en "lill-arnold". ^^
Smugit ur ditt hus? Tror inte det.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Har väl hänt alla, så ja.
Hånglat med en främling? Ja.
Varit kär? Ja, är det. :)
Gjort något du ångrar? Ja, men sånt gör man inte om i alla fall.

Avslutar med en bildbomb

Maria dödar mig om hon ser denna bilden haha.






Pappsen och jag på julafton


Molly som vi ska passa åt mormor nu en månad framöver.


Fendidooo


Vad ska det bli av dig?


Charmtroll!


Någon som undrade var Fellow är, han är hemma hos sin ägare.






Hejdå


Från groda till prins

Det är egentligen ganska sjukt, sjukt kul. En sommarkväll i somras någon gång satt jag och pratade med Öyvind om att det hela tiden var en padda(groda?) som hoppade in i köket när vi hade köksdörren öppen. Öyvind slängde ur sig, det kanske blir en prins om du kysser den haha. Jag bara med öh, inte kyssa en groda. Flera dagar gick och grodan kom tillbaka varje kväll och den satt och väntade utanför köksdörren om det var stängt. Till slut tänkte jag bara men va fan, så jag pussade den. Självklart blev det inte en prins, men det hör till saken att jag såg Hans första gången i somras. Självklart är Hans ingen föredetta groda, men han är i alla fall min prins. Prince charming!
Extra charmig med shorts,boots + plunta ;)


i love u

Lång promenad i solskenet.

Precis varit ute med Nelson på hans lunchpromenad, han var otrooooligt duktig och gick lös hela rundan i skogen, ca 40min. Jag är faktiskt lite impad, han springer framför, stannar, tittar vart jag är och väntar in mig. Det är mycket skönare att ha honom lös även om han är duktig att gå kopplad nu. Favoritleksaken utomhus är lätt KOTTAR! Haha han är löjligt gullig när han springer runt med dem i munnen och ser allmänt mallig ut. Nelson var såhär lagom mys imorse när han spydde kl 6, det jag helst vill kl 6 på morgonen, torka spyor. Jycken lider antagligen av bulimi. :p

Aaah vad skönt nästa fredag ska jag klippa mig och färga håret, kommer bli awesome. Har egentligen lust att cutta av allt hår och klippa mig fräsigt men det kommer jag nog inte våga. Sist jag hade kort hår ångrade jag det i 2år.  

Tyvärr kom det ny snö i natt, var så skönt när marken var bar innan. Det enda jag vill nu när det kommit snö, är att åka till Vallåsen så jag kan lära mig åka skidor på riktigt.

Just de, måste få ut min sadel till försäljning också. Tolgan ska säljas då den varken passar Laggy eller Fendi.
17" vid bom. från -07


Cha cha

Nu ska jag se om jag hittar ngt att äta, är inte hungrig nu när jag inte tränar som vanligt. Men äta måste jag ju.

Lös hund

Idag fick Nelsone vara lös ute för första gången, oj oj vad han sprang den lilla stollen. Kunde inte annat än skratta åt honom haha. Imorgon ska jag nog träna inkallningar med godis, samt försöka få honom att låta bli katterna.

Mys med Hans igår till idag, gjorde plättar till oss imorse. Helt ok faktiskt, inte jättegoda men inte äckliga heller. Han åkte iväg till skolan vid 12 så kunde ta det lugnt länge idag, hur skönt som helst. Är ganska krävande att ta hand om en liten hundvalp själv när man har hästar och hus att ta hand om also. Ska laga köttbullar, brunsås och potatis till mig och bror senare. Eventuellt kommer Hans hit en sväng igen, alltid lika uppskattat.

Hästarna har det allmänt chill nu när jag inte kan rida. Kan i alla fall motionera dem någorlunda när pappa är hemma från möte på torsdag, då får han passa Nelsone.

Stekaren Nelsone!



Nu ska jag duscha, plocka ur diskmaskinen och damsuga igen. Fattar inte att Nelson kan dra in så mycket skit på EN dag?!!????!?

Charrrrrå

Trött

Nu är jag trött, full rulle hela dagen med vaccination av jycke, mockning av stall, promenader osv. Ska vila mig en timme nu, förhoppningsvis får jag besök av min kära Hans senare.

ps. iloveyou!


hajdå

Återigen hästar

Denna hästen e. Parco - Clinto blev jag såååå sugen på.

Pris 250.000kr


Denna såg trevlig ut också, tyvärr ingen film.


Denna såg okej ut, känns lite som ett fantasipris, 250.000kr. Självklart tycker jag att min Laggy hoppar bättre och med mer scoop än denna.


Denna var ju bara för söt, pris 95.000kr


aaaaaaaaaaaaah vill ha!!! Pris över 450.000kr

Njöt

Jag och Nellis njöt i solen under vår promenix idag :)


Mommy is gone

Nu känns det att man lever igen, brukar vara så när mamma är bortrest. Bra man får uppleva det lite då och då haha.

Igår var jag hos Gunilla och red ut med henne på två pållehästar, jag red Emmis & Hero igen och Gunilla på Fellow & Telli. Det såg lika roligt ut som vanligt eftersom att Gunilla är ca en 1dm längre än mig och red Fellow på 157cm och Telli som är 164cm (cirka), Emmis och Hero är både över 170cm så det såg kul ut haha. Lite fjantiga var de allt på första turen, och kallt var det! Aaaah, vi både höll på att frysa ihjäl men vi stod ut. Nästa helg ska nog Emmis med till ridhuset, han behöver komma ut på nya ställen om han ska tävlingsdebutera i år, precis som Fendido. Tyvärr kommer inte Fendi att komma iväg till ridhuset något mer innan mamma kommer hem, pappa är inte jättehaj på att ta tag i sådana saker, hans nerver tål det inte. Bättre att vänta då, förhoppningsvis kommer jag iväg med Laggy, stabila gubben.

Förresten var hästarna helt mongo från kongo idag när jag skulle plocka ut dem. Ahh damp! Hade varit ute och gått med Nelsone i en halvtimme från kvart i åtta till kvart över och tänkte ta ut hästarna direkt efter. Sagt och gjort, de brukar inte komma ut så tidigt eftersom att jag oftast rider på morgonen men det blir lite svårt nu när mamma inte är hemma. I alla fall när jag kom ut i stallet var Laggy en riktigt sur gubbe och gjorde utfall mot alla håll och kanter, okej ungefär?! Sparkade gjorde han också när jag skulle ta på hagskydden. Phiis bits som vanligt när man knäpper täcket fram, den enda som skötte sig var Fendi, trodde jag. I samma sekund som jag berömmer honom biter han mig i armen. Yeahj, thanks! Nu står de ute och gottar sig i solen i alla fall, galet fint väder ute, men kallt. 14minusgrader imorse runt 8.

Nu är klockan halv tio och jag har druckit te och käkat två mackor, jag är seg. Men Nelson var duktig och sov helt från kl 6 till 07.40 idag när vi skulle gå ut igen. Skönt!

Hade en konstig dröm i natt om diverse konstiga saker, som vanligt när jag vaknar tänker jag "what the fuck?!".

Idag får jag se vad jag hittar på med hästarna och det blir promenix igen eller om jag bara ska gosa med dem. Fendi fick en promenad på 50min igår där han faktiskt skrittade 50procent av turen, woow. Laggy fick en promenix på 40min, han tycker det är såååå tråkigt när jag inte sitter på ryggen och bara myglar sönder som en snigel med snigelslem under fötterna. 

Fellow och Gunilla
 

Jag gör något oklart på Heros rygg. Ser kungligt ut.


Ha det trevligt i Brasilien nu Gunilla! Ses när du kommer hem igen :)

Hejdå gott folk


SVT Play

Nu har jag tittat på fyra avsnitt av "Mitt liv som Hellner." Åh vad bra det var och jag blev riktigt sugen på att träna nu. Blä för att gymmet inte är öppet imorgon.



3 avsnitt kvar. Ser fram emot nästa :)


Vill ha vår

Och nu vill jag faktiskt ha vår och lite värme. Om det ska vara snö och kallt ska jag ha möjlighet att åka skidor, det är mitt enda krav. Hur mycket begärt är det?

I vilket fall som helst var jag och mamma i Lund en tur idag, kom hem för en halvtimme sedan ca. Innan det var jag och Hans flitiga och träna vid 9tiden imorse, han hade sovit här i natt och skulle fara hem till Österlen över helgen, vilket gjorde att vi fick göra undan träningen tidigt. Det är mys att träna med Hans, han kommer med lite tips och jag vet att han kan det han gör. Till skillnad från många andra på gymmet som tror de kan haha. Om sju veckor blir det deff-period i alla fall. Vet inte helt hur det ska gå, men jag hoppas det blir bra. Förhoppningsvis kommer att kunna komma ut och cykla nu framöver. Var ju väldigt flitig att cykla förra sommaren, i snitt 2-3mil varje vardag.

Igår gjorde jag mitt första pass på gymmet efter en veckas vila, satans skönt må jag säga. Både att ha vilat och att vara tillbaka på gymmet igen. Jag hoppas att jag hinner träna på massor nästa vecka på gymmet, men mamma far till sthlm i någon vecka och jag har hand om Nelsone Calzone. Ska försöka få pappa att passa honom under diverse ridturer och gympass.

Ingen ridning idag, men imorgon blir det nog skrittur ute. Stör mig på att det ska vara så hårt ute, går ju inte att göra något.

LAV JO!


Strax blir det middag, ikväll blir det bara chillerill. Ska plocka fram chipspåsen och förhoppningsvis få ett litet samtal från min käre.


Drömmer mig bort

Inte för att jag skulle haft tid eller råd att ha en häst till men det är alltid kul att dreggla lite över fina hästar!





Bakbenen finns!


Vilken fin!!!!


Alltid drömt om en häst e. Chin Chin


Lite goa videos för den som är intresserad!

Som på begäran

Nu kommer det en till video på Fendi pendi :)



Hej hej!

Hööks, Ikea och Jysk

Idag var jag och mamma en tur i hbg. Skulle lämna tillbaka ett set skydd som hon köpt åt laggy som han skulle ha i hagen. Jag ogillade dem eftersom att de såg så obekväma ut så vi bytade dem till ett par andra som var mycket bättre. Samt 200kr billigare, gott! Gick in på Skopunkten och köpte mig två par vårskor så jag slipper svettas i mina timberland kängor mer. Nu ska det i och för sig bli kallt igen men när det blir vår någon gång så har jag två att välja mellan. För ovanlighetens skull köpte jag inte sneakers. Score!

Vidare till Ikea och Jysk för att leta en ny säng. Var helt inställd på att ha en 140cm säng på Ikea, men slutade med att jag ska köpa en 120cm på Jysk. Får antagligen komma hem hit på måndag och pappa kan köra :)

Kom nästan precis hem så har bara hunnit käka lite pannkakor och gosat med Nelson.

Förresten vilka fina kommentarer ni lämnat, gör mig happy. Kul att Fendi-videon uppskattades också. Ska försöka lägga in en video från en skutt på honom också så håll utkik.

Haha skön bild från nyår, vilken härlig hundnos mitt i vägen!


Hemresedax hos farfar


Vig som ett kylskåp ;) naaat skorna som för övrigt är asheta! Såklart syrrans!


Slutligen vill jag bara gratulera min underbara syster som fyller 29år idag!!! I love u for evvahhh!


Hejs svejs


Ni är sämst.

Rätt många läsare här på bloggen tycker jag men ack så kassa ni är på att kommentera?! Vad krävs för att få lite respons?

Finns ett par personer som alltid(inte alltid men ofta) kommentera på min blogg, ni är så fina. Kommentarer lyfter upp lite grann! Ni vet vilka ni är :)

Här kommer en video på Laggy från igår.


Nu ska jag rida ut på Laggy barbacka sen får jag se vad som händer.

Hejdå

En video

Fick in en video i alla fall så här kommer en på Fendi :)



Charrå

Video

När jag väl tänkte ladda upp ett par videor på Fendi och en på Laggy så går det inte på Youtube. Aja ni får väl suga lite längre på karamellen då, så dyker de säkert upp efter hand. Jag har väl aldrig lagt upp någon video på Fendido så det är dags. För er som är vän med mig på Facebook ligger det en liiiten liiiiten snutt uppe där(tror jag om det funkar).

Bara för att det inte skulle bli ett bildlöst inlägg. Nu ska jag fortsätta med att plugga konstiga ord till högskoleprovet. Sooooo fun! Hmm...


Hejs svejs 

Gårdagen

Gårdagen var fin, så fin. Stor kärlekspuss till Hans :)



Laggy fick gå i ridhuset idag igen, blåsväder delux ute. Är sådär lagom trött på't nu.

Väntar på att mamms ska komma hem så jag kan gå ut i stallet och göra klart där. Ska nog promenixa ner till gymmet senare idag, känns hopplöst att cykla för man komma ju ingenstans haha. Är lite bitter över att jag sprängt hörlurarna till min telefon.

Tjarå

Alla <3'ans dag!

Idag är det alla hjärtans dag! :) Hur mys är inte det på en skala egentligen? SUPERMYS!! Klockan är knappt två och jag har redan haft det supermys med kära Hans. Vi käkade frukost och fikade på konditoriet imorse, det är vardagslyx. Strax ska jag och mamma iväg med Fendi till ridhuset sen är det Laggys tur. Blåser massor ute så rider helst inte ute, ridhuskortet på åsbo rf är värt varenda liten krona. Ikväll ska jag till Hans igen, sova där till imorgon. Får nog till och med tillägga att Hans är vardagslyx! :)

Haha, tillåt mig att skratta en aning, haha. Nelsone Calzone var hos frisören idag och seriöst hade någon lämnat tillbaka honom till mig efter frisering hade jag INTE gått med på att det var vär hund. Extremt stor skillnad och han ser plötsligt vuxen ut, han är inte ful eller så men ser lite konstig ut. Blir bra sen när han får ha lejonman i nacken, en hotbabe kommer han att vara då.

Ha en fortsatt trevlig dag, för det ska jag ha :)

Den blonda tiden er så förbi just nu. Men blondheten består innanför skallbenet ;)


Hajdåe

Ponny till salu.

Nu har jag en liten ponnykille till salu. Så letar någon en fin läromästare kat B så kan de ju bara höta av sig till mig.



Hejs svejs

Ang förra inlägget

Haha vad kass jag är! Döper förra inlägget till "lördag - ang. tränsen" och inte fasen handlar det om några träns. :p

Det jag skulle skriva var att tränsen är sålda så ni vet, inget med tjafs nu ;)

Precis hemkommen från ridhuset med Laggy, han kändes fin. Lite muppig med galoppombyte till vänster galopp bara men annars mycket fin. Känner mig väldigt ringrostig, men det gör nog han också. Red med alldeles för långa tyglar insåg jag när jag tittade igenom videon. En gammal tendens som smygit sig tillbaka efter ett uppehåll. Aja är det inte värre än så så.

Video får ni ej ännu :)




Godnatt, nu ska jag prata med Hans :)

Lördag - ang. tränsen

Lördag idag i alla fall, en helt okej lördag. Inte utmärkt sig på något speciellt sätt egentligen. :)

Var väl ett par dagar sedan jag uppdaterade, det är faktiskt ganska skönt att jag inte känner att jag "måste" uppdatera varje dag. Det får mig att bli sne och trött på att blogga.

I tordags var Fendi och gjorde ridhusdebut på hemmaklubben. Måste säga att han förvånade både mig och mamma med att vara superduperduperduper duktig!! I veckan ska han åka dit igen så vi håller igång allting lite grann, vill ju komma iväg med honom till Elina snart så då får vi ligga i och träna på. Mitt mål är ju att han ska gå breeders i slutet av året, om det blir så återstår att se - ett mål får man ju ha. Senare på eftermiddagen åkte jag till Lund för att fika med bästa Malin. Det var supertrevligt och tiden gick alldeles för snabbt! Åkte buss och tåg hem, hoppade av vid stationen i ljhed, promenixade till Hans sen åkte vi hem till mig. Lika trevligt som vanligt att ses :)

Fredag: Vaknade upp med Hans, degade fram till 2tiden, gick ut och pillade i stallet. Vid 3tiden kom Olle och skodde/verkade alla hästarna. Hans åkte och tränade vid 4 sen plockade vi upp honom i Ljhed igen vid 6tiden för att åka till ridhuset. Väl i ridhuset var Laggy grymmefin och jag kunde inte annat än njuta. Försökte dock bocka så smått i början men det är ju skönt att killen har energi. När jag ridit en stund och skulle skritta av hoppade Hans upp. Det gick bra och Hans såg ut som han ridit förr. Nästa gång blir det trav, målet är att Hans och Lucky ska hoppa tillsammans :D Väl hemma igen käkade vi lite sen blev det sängdags.

Idag åkte jag och mamma till Gunilla och var där runt 10tiden. Jag och Gunilla red ut en låg tur på Emmis och Telli, sen red vi Hero och Fellow på ängen. Inga tårtor denna gången. Gunilla du är fortf. skyldig mig en tårta *blink blink*.

Snart ska jag ut och se hur det är med Laggy, han var helt ren när vi red i ridhuset igår, men kändes varm på hoven idag igen, suck. Hoppas han inte haltar så vi kommer iväg till ridhuset. Vill bara komma igång nu, var så kul att trimma honom igår!! Kommer vi iväg ska jag få mamma att filma, stor skillnad på honom sedan han fick en bekväm sadel.

Imorgon ska jag försöka få med bror till Ikea för att kolla på en säng. Det är så dags för en större säng känner jag.

På måndag är det alla <3'ans dag. Vilken tur jag har som får träffa fina Hans då :)

<3


Nelson och jag i bilen


Hans & Lucky


Hejdå


Hästarna i bilder

Idag har det varit en grym hästdag hittills. Lucky var nästan 100procent ren i sitt steg och Fendi var superfin. Sadeln var skön och kändes bra på Fendi, snyggwe. Lastade Fendi också lite, gick rätt in och stod där hur fint som helst, imorgon blir det ridhuset om vädret håller sig fint.

Laggy!!




Fendi stolt i sin nya sadel och ett gammal hopplock av träns. Satan i gatan vad stor han blivit, är 170cm nu. Fortf. bara 4år (!!)




Nu ska jag passa Nelson lite sen blir det ut och mocka, i eftermiddag ska jag såklart en sväng till gym. Söta Hans kommer inom en sväng för att säga hej.

Tjingeling


sadel hämtad!

Nu har sadeln äntligen hämtad och i min ägo. Riktigt fin sadel må jag säga, över förväntan! Svårt när man köper en sadel osedd och bara fått se den på bilder. Den kom i alla fall med bussgods till ängelholm så vi plockade upp den där. Sadeln är så nästintill i nyskick, tipp topp! Har provat den på Fendi lite snabbt och den låg i alla fall OK, han är väldigt omusklad nu men tror det kan bli riktigt bra till slut. Han får ha den nu i alla fall, jag hoppas den känns bra att rida i imorgon också, det hade ju varit even better. Återstår att se, annars får jag ju bara sälja den, blir inte värre än så.

Lite dåliga bilder kan jag tycka.






Annars så har jag varit och tränat som vanligt på gymmet. Med Olivia, Johan & Hans. Hur skönt som helst, var dock lite sliten i kroppen idag efter gårdagens bröst- och tricepspass. Imorgon blir det ben och axlar samt lite traps.

Vet inte helt vad jag ska skriva, så det blir ett hejdå!

Inga bilder ändå

Tyvärr blir det inga bilder till er haha, tränsen är sålda och det gick verkligen snabbt. Istället kan jag berätta att Lucky fortf. är halt, mega blääää. Men något bra är att Fendis sadel hämtas imorgon sen idag red jag ut en långtur på honom. Ååå my Fendiboy is back, han var bara så fin! Miljonhäst igen, inget trams alls så det var helt underbart. Kan inte komma ihåg sist han skötte sig haha, så jävlig har han varit! Imorgon hoppas jag på en ridtur i den nya sadeln, bara den passar. Två paddar under Linnean går helt okej, men det ser inte okej ut. Passar inte Parianin blir det en till Linnea fast smalare bom. Får märka den ena då så det går att skilja på eller köpa en svart :p Just idag var Fendi värd en Hermés sadel, det säger det mesta.

Numera uppgraderad från sjärtgosse till stjärngosse!




Kolla in mina nya ridbralls också, am i in love? hell yeah


Nu ska pållarna ha maaaat. cha cha

Bilder

Idag ska jag försöka få in lite bilder på tränsen. Putsade alla mina träns, martingalar och förbyglar + sadlar och stigläder i lördags. Oj oj oj, det var en projekt som kallas duga. Det var en del som skulle tas hand om haha. Ibland börjar jag undra om jag verkligen behöver allt?





Sen igår var jag och Hans i Malmö för att käka med hans förldrar, bror + familj samt några goda vänner. Mycket trevligt får jag säga! Sov där inatt och cyklade hem vid halv 9tiden i morse, hästarna skulle ut. Behöver jag säga hur mycket jag vill komma igång med Lucky nu? Mycket!!

Hans var så flitig och pluggade lite på vägen hem igår. En stilig kille det dära!


Hejdå

ridhuset

ikväll blir det ridhuset, förhoppningsvis går det att köra även om det blåser massor här. Jag hoppas att Laggy är ren i sitt steg idag, han kändes fin igår. Fendi ska göra ridhusdebut nästa vecka är det tänkt. Borde gå bra, säkert skönare att bli avkastad i ridhus också, hade varit toppen om hans sadel hade kommit imorgon också. Funderar faktiskt på om jag ska sälja alla mina Dyon-träns. Är egentligen ingen av dem som matchar mina sadlar i färg. Just de, igår fick Laggy en ny svart luva som jag tänkt att han ska ha under säsongen, våra färger är ju Petrol, men det är ganska svårt att hitta den färgen så då fick vi ta svart. Svart passar ju till allt som min syrra säger. Det blev i alla fall en La Kim luva köpt från tradera för 199kr. Toppen! Galet snygg var den med, ska prova den ikväll om vi kommer iväg.

Någon som är intresserad av Dyon-träns? Har Difference, Working collection med platt nosgrimma och ett Snakestyle. Alla i brunt, olika nyanser. Stl full på WC och Snakestyle, stl COB på Difference.



Cha chhhhaaa

vill och vill

Jag vill att mina norska friends ska komma tillbaka till ljhed så vi kan umgås.

idag fanns det faktiskt hopp för Fendi, försökte kasta av mig i början bara, efter att vi galoppat massor på grusvägen fram och tillbaka blev han snäll och som "vanligt". Alltså så han var innan han började muppa itu.

Pumpar på som vanligt annars på gymmet, proteinet börjar visa sina fördelar. Framför allt på benen, vet inte helt om jag gillar det. Men jag tränar på ändå, det är egentligen bara sixpacken som jag går och väntar på. Lagt om träningsschemat en aning så det blir nog great.

Nu ska jag ut med Nelson sen mata pållarna.

Lagom damp. Imorn ska det blåsa massor i skåneland, det suger. Hejdåå

Pudel hit, pudel dit.

Haha Nelson är ju bara helt bedårande, jag älskar honom! Igår när jag kom hem från Hans vid 1tiden på kvällen/natten så blev han så glad att han nästan kissade på sig och han skulle absolut sova på mitt rum. Idag fick han sig ett första bad och det gick super. Stod blixtstilla och gjorde inte något dumt. Efter badet fönade jag honom och jävlar vilket fluff han fick till päls. Pudlar har en underbar päls, mycket konstigt kan man göra med den kan jag lova. Titta bara på de bilderna nedan.




 har man köpt sig en hund man ångrar att man inte köpt en häst istället kan man ju fixa den så här. Kom ihåg att det säkerligen bara går om man har köpt en pudel.


Aja Lucky är i alla fall fortfarande halt och det suger ganska mycket. Fendi får en ny sadel på måndag antagligen, köpt en sadel utan att prova den men passar den inte får vi bara sälja den. En bra sadel till ett bra pris så det blir nog bra vilket som. Mest av allt vill jag ha CWD igen men just nu får det bli en Pariani, fälttävlanssadel. Passar den ska han faktiskt få ett matchande träns, även om han inte förtjänar någonting just nu. :p aja han blir nog bra när han får komma igång och röra på sig igen.

På söndag blir det middag med Hans och delar av hans släkt. Hans pappa fyller år så är delvis därför vi ska käka middag ihop. Det blir säkert hur trevligt som helst :)

Nu ska hästarna få kvällsmat sen ska jag sova.

Cha cha

RSS 2.0