Bilder på fellow

Här kommer några bilder på Fellow från igår.





hingstnacke?




Nu ska jag mocka innan jag börjar jobba. Börjar en timme tidigare idag men det gör inget. Lucky gick faktiskt att rida idag ÄVEN om det regnade!! Blev skitglad.

Hörs, love Linn

Klar för dagen

Nu är klockan över 10 på kvällen och jag har varit i gång hela dagen.

Vid halv nio gick jag upp och käkade frulle, kl var jag ute i stallet för att rida Lucky, Lucky var megafin. Red 20min på banan sen red vi ut en stund också. Vid 11.15 var jag klar med att ha släppt ut hästarna och mockat. Var tvungen att snabbt duscha och tvätta håret eftersom att jag skulle till Hardrock Salong för att klippa mig. Fick ta bussen redan kl 12 bara för att man bor ute i ingenstans ocg bussarna går typ var tredje timme?!?! Kvart i 2 klippte Frida mig och jag blev übernöjd. Tog bussen hem halv 4 och fem över 4 var jag hemma och vid halv 5 satt jag på Phiis.

Rundan på Phiis blev allt annat än lyckad. När jag började trava var han halt... Fuck... Palla. Ska lastträna mycket mycket nu framöver så vi kan köra till vet. Pappa och jag ska iväg till granngården imorgon för att köpa en läderrem som han kan ha runt halsen i transporten. Bara för att han inte ska kunna hoppa över. dock vet jag inte vad en sån kostar så det blir ju intressant, eller inte.

Aja i vilket fall vid halv 6 käkade jag middag och när kl var halv 7 åkte jag och mamma till klubben för att rida igenom fellow i dressyren och jag skulle också rida Telli. Fellow var gorgeous, helt underbart fin och ibland önskar jag att han vore min hihi.

Hoppade Telli lite efteråt, om man bortser från en nästan avkastning och oxer-fobi gick det ju bra. Han hoppade räckena fint, men eftersom att han  är ganska tittig får man börja bearbeta alla hinderna från marken. Alltså bärjade med att han går över en bom för att sedan bygga små pyttehinder av det. När det blev en oxer vart han livrädd, men till slut efter mycket om och med hoppade han det. Telli såg i alla fall nöjd ut. Hans teknik kan man inte klaga på i alla fall.

Imorgon ska jag rida Lucky och fixa Fellow inför tävlingen på lördag. På Lördag rider vi vår andra LC:2 på riktig tävling och jag hoppas det går bra. Första ute tävlingen för honom också. Ska också hinna med att jobba och träna på gym imorgon. På lördag blir det antagligen utgång med de norska killarna från gymmet. Har inte varit ute på evigheter så det är väl dags nu?

Förlåt för ett långt inlägg, nu ska jag hoppa ner i sängen och sova riktigt gott :)

fick bli en riktigt gammal bild på fellow, såååå tanig han ser ut :D


Love Linn

Häst

Hittade en häst på hastnet.se som jag gillade.

Står att den är rädd om sig och allt. Hade inte tackat nej till den. Så snygg, och hingst så klart. Svag för hingstar :D

Pris 900.000kr

Love Linn

Linlou Design

Loggan till företaget. Länk till Louise www.formone.blogg.se

Nacho Figueras

Kolla vilken snygging? Proffsig polospelare.

Bara jag som blev liten sugen på en Argentinsk kille? ;)




Love Linn

Louise-dag

Underbar dag med Louise idag i helsingborg. Vi käkade thai-mat, fikade och jobbade. Minglet vart ingen höjdare och jag kan garantera att jag och Louise var yngst där haha. Svettig korv och baguette bjöd dem också på, sån luffig mat passar inte oss så vi kilade vidare till HM och Louise köpte fin fina kläder. Jag provade en klänning som jag älskade, får nog ta och köpa den.

Vad tycker ni?



Love Linn

Oj vilken dag.

Shiet dagen har bara sprungit iväg, känns som jag precis gick upp?

Började med:

* käkade frukost halv 9
* red lucky kl 9
* red fellow
* red phiis
* halv 1 tog ut hästarna och gav lunch, mockade
* kl 1 lagade lunch
* halv 2 bytade vatten och strödde i stallet
* tio i 2 cyklade till jobbet
* borstade Dancy och Klappen
* red Dancy
* red Trollet, hemma kl 5
* tog in lucky, phiis och fellow
* in och duscha snabbt, klä mig, cyklade till gymmet halv 6
* snackade lite innan gymmet, började träna vid halv 7 till halv 9
* cyklade hem
* käkade gav hästarna mat och nu är kl 21.50

är faktiskt ganska trött nu, passet på gymmet blev ungefär liká jobbigt som jag trodde. Något som är positivt är att jag blivit starkare under min vila, wiie.

Imorgon blir det också en händelserik dag, jag och Louise ska nämligen på företagsträff och få lite tips och så till vårat eget företag. Linlou Design is the shiet gott folk. Snart kommer vårat första smakprov på produkt till oss och givetvis ska ni få se det då. Nyfikna ni blir nu va? Ni får inte veta mer, oooh vilken cliffhanger.

Jag och Louise ska ses vid halv två så ska hinna rida och fixa stallet innan, det blit nog ytterligare en ganska hektisk förmiddag, haha. Nu ska jag duscha sen sova.

fellow förra sommaren, ja hoppa kan han när han vill.


Love Linn, ps jag fick en ros idag. Gulligt va? ds.


Flyg

Jaaaaa, nu är flygbiljetten bokad till Norge, den 14maj åker jag och kommer hem den 19maj.

Eftersom att min kära vän Louise jobbar på SAS väljer jag självklart dem ;)



Love Linn

Klockan?

Klockan är redan 20 över 8, var tog tiden vägen egentligen? Aja, fellow blev visad, tyvärr var fellow riktigt seg. Superseg aldrig varit såååå seg innan så det var ju lite otur... Men men så kan det vara, vet ju att han är piggare i vanliga fall. Vid 4tiden åkte jag med Gunilla hem till henne och vi red ut på Emmis och Telli. Jag på Emmis och Gunilla på Telli, måste sett ganska roligt ut, Gunilla som är 175cm på en häst på 163cm och jag som är 167cm på en 172cm häst, haha. Emmis är ENORM, tyvärr var han också seg idag, varför detta? Måste vara att de inte är vana vid värmen och att de äter så mycket gräs ute att de knappt orkar något annat haha. Sen hade Telli, Fendi, Emmis och Hero sprungit mycket i hagen idag, Gunilla hade haft täcken på dem och såklart var dem såå svettiga under.

Mina hästar fick komma ut med tunna täcken och vid lunchtid plockade jag av dem på alla och dem njöt, ända fram till halv 6 när alla kom in igen. Långdag i hagen från kl 9 på morgonen, det gillas när Lucky fick vilodag. En vecka sedan han vilade sist.

Aja tillbaka till Gunillas place, när vi kom in efter en ganska krävande runda i skogen  med två väldigt tittiga hästar var det bara till att börja borsta och göra iordning Hero. Red en halvtimme på ridbanan och det var ganska mycket mer fart i honom idag än vad det varit på länge. Amerigo DJ låg riktigt bra på honom med, härligt.

Gammal goding som jag tipsar om nu. Aqualung Brighter than sunshine


Imorgon ska jag jobba kl 2, vet inte om det blir en eller två rundor. Det återstår att se. På onsdag ska jag släppa in hästarna och på fredag blir det ridning igen. Kommer nog iväg lite senare till gymmet imorgon än vad jag brukar, får bara träna lite senare ut på kvällen. Mamma kan säkert natta hästarna om jag ber henne snällt :)

Nu ska jag snart ge hästarna kvälls mat och borsta av dem allt damm från hagen, blää. Där får man för att man är snäll och släpper ut dem nakna haha.

Sköt om er, love Linn

Inspiration

Kolla hennes kropp, tror att de flesta i världen har lite att jobba med haha. Personligen tycker jag hon har liiiite för mycket, men blir fortfarande oerhört imponerad.



Go Marit go.

Love Linn

Lördagskväll

Imorgon kl 2 kommer den söta tjejen och tittar på Fellow, håller tummarna. Tycker ni kan hålla en tumme med.

Nu har jag precis skrivit klart ett brev till min 88år gamla farfar. Han är älskar att få brev och då är det ju klart att han ska få brev med. Jag sitter här och är allmänt lycklig just nu, jag har världens bästa jobb, visst jag blir inte milijonär men det är så roligt! Jag bara älskar att rida olika hästar och det är riktigt latjo att rida i galoppsadel haha. Johan och Kisse är så himla underbara människor med, så otroligt snälla och glada. Vi har samma syn på hästar och det är en stor fördel när man jobbar ihop. Hade blivit lite jobbigt om jag tyckte en sak och de en helt annan.

Det var ganska kul idag när jag och Johan var ute och red så bestämde Johan att vi skulle galoppera. Jag red hingsten CC och Johan Cirkus. Johan bara "då kan vi galoppera i en lugn galopp här". Jag slog över i galopp på CC eftersom att jag red först, jag red i en lugn kort galopp, jag vänder mig om för att kolla att Johan och Cirkus är med så frågar jag om det är lagom fart om jag inte ska sakta ner lite. Då ser jag att Johan skrattar och så säger han "haha du kan nog gasa lite mer va?" Haha deras "lugna" galopp är som en god arbetsgalopp för hopphästar och en nästan ökning inom dressyren. Sån skillnad det kan vara.

Nu ska jag alldeles snart prata lite i telefon sen hoppa in i duschen och efter det lägga mig. Vi hörs imorgon.



Love Linn

jobbet klart

väntar på maaat, har precis kommit hem från jobbet. Jag red hingsten CC idag, woooow vilken underbar häst. Habegär delux? Japp! Red Trollet också, så söt och snäll. Red mina egna imorse och nu efter maten ska jag rida häst nr 5, fellow. Ska trimma igenom honom lite lätt idag i skogen. Skönt, ska ta med mitt headset och lyssna på p3 under en lång runda i skogen. Så fantastiskt fint väder ute.

Nu svälter jag snart, hörs senare. Love Linn

Sämst

Nu har jag precis kommit in efter en lång promenad med mamma och Lucky, skönt. Övningskörde lite innan, kan ju diskutera om det gick bra eller inte, haha! Jag är sjukt dålig på att köra bil och jag tvivlar på om jag ens kommer klara att ta körkortet någon gång. Okej borde kanske inte vara pesimistisk, men ibland känns det så. Bara att träna på, man kan inte vara proffs på något direkt.

Söt min mamma är brevid va? Ser lite gravid ut, men det stämmer inte kan jag lova, bara hennes jacka som fyller ut haha.


Idag fick vi äntligen en bekräftelse på att sadeln är beställd, blev nästan lit pirrig när jag fick reda på det. Känns så underbart skönt att få rida i den när den kommer. Ska smörja den riktigt mycket så den inte är stel.

Nu ska jag bara njuta av kvällen, lägga mig tidigt och sova ut inför morgondagens äventyr. Love Linn


Skön dag

Idag har jag sagt att jag bara ska det lugnt och njuta, tänkte gå en runda med min kära Lucky senare idag så han får ta det lite lugnt efter träningen igår. Hästarna har varit ute hela dagen och jag har pysslat i stallet och haft det helt mysigt. På söndag kommer en jättetrevlig tjej och tittar på Fellow. Håller tummarna nu att det ska bli ett köp, dom passar perfekt tillsammans så det hade varit riktigt roligt om han fick komma till henne.

Imorgon ska jag jobba i galoppstallet igen, rida två hästar,  och sen på söndag blir det jobb hos Gunilla. Ikväll ska jag boka min biljett till Norge och det känns riktigt najs. Längtar så jag spricker. Ska försöka jobba riktigt mycket nu innan resan så jag har liiiiite liiiite cash med mig i alla fall. Blir väl en 2000kr bara flygbiljett och buss.

Jag ska alldeles snart gå ut och plocka in hästarna så dem får äta sin eftermiddagsmat. Wiie. Love my life right now. Övningsköra ikväll hoppas vi överlever haha, nej men det gick ju bra sist så det borde det göra idag med.

Vackra Lucky,ser ut som Horseware modell (a)


Love Linn

CC

Igår lovade jag att jag skulle berätta om hingsten i stallet på jobbet. Detta kallar jag kärlek vid första ögonkastet.

Kanske lite missvisande bild, ska försöka ta en ny en dag. Hans huvud är så OTROLIGT vackert!! Och riktigt snäll är han också. 3år, ganska fin modell va? Inte så stor 157cm, kanske växer lite till. Jag bara lääängtar tills jag får rida honom. Haha kanske går skitdåligt vad vet ja. :b


Love Linn

Jörgen träning

Klockan är halv 11 på kvällen och jag har nästan precis kommit hem från Jörgen Larsson träningen. Red kl 7 till 8 och sen red jag Telli i lilla ridhuset efter.

Träningen med Lucky gick jättebra, hoppade en liten bana och vi skulle överdriva anridningen i svängarna bara för att kunna använda galoppen helt och kunna flyta på helt på alla linjer. Lucky lyssnade bra. När alla var samlade gick vi igenom vad var och en skulle tänka på sa Jörgen att jag red bra, lucky hoppade bra och att vi var sammansvettsade, tack tack. Sen tyckte han att Lucku är en gnutta bajsnödig i vissa lägen hahah, låter helt kul. Med de menar han att Lucku ibland blir lite för oelastisk i sin galopp och att han måste bli bättre på att aggera direkt och inte springa fortare när jag vill länga galoppen. Blir han mer elastisk kan jag komma i lägen då jag inte ridit perfekt och han klarar det ändå. Riktigt nöjd med att han kommer med tips och så, jag vill mer än gärna förbättra allt som går mellan mig och lucky och tar all tips av en så kunnig människa.

Ridningen med Telli gick helt okej efter, han var riktigt tittig på bommarna men det blev bättre, han gick hyffsat snabbt in i släpet också. Nästa vecka är det hans tur att vara med på träningen. Träningsdebut för honom.

Nu är jag ganska trött, ridit alla mina hästar idag plus en häst i galoppstallet och en hos gunilla. 5hästar, känns riktigt bra. Hade gääärna ridit fler. Imorgon ska jag berätta om en häst som jag tillfälligt blev förälskad i. Mjaaauw vilken cliffhanger ;)

bild på Jörgen


Love Linn

snabbt inlägg

kl är halv 1 och jag ska cykla iväg till galoppstallet och jobba lite, strålande sol idag och lite vind. Ganska perfekt faktiskt. Har precis ätit lite lunch, tillagade pasta och korv, ät lite på korven och den smakade skit. Inte så konstigt eftersom att den gick ut på datum för 2månader sen. Blää. Dock har den varit nedfryst, men jag äter inte sånt ändå.

Red en långtur på Phiis innan, skulle rida fellow men eftersom att jag ska träna Lucky ikväll så kunde jag inte rida honom på morgonen och blir han inte riden först blir han totalt knäpp i stallet. Fick ta ut dem och mocka, får se om jag hinner rida Fellow en runda när jag kommit hem. Tror jag ska rida Telli en runda efter träningen med Lucky också, om Gunilla svarar på mitt sms.

Nu ska jag kolla så hästarna har vatten i hagarna och ge dem mat. Sköt om er allihopa.

130cm i Åsbo PK


Love Linn


Kommentarer

Ibland får jag riktigt mysa och underbara kommentarer från er läsare som tycker att jag inspirerar er och ger er motivation, tusen tack!!

Jag tömkörde fellow lite på banan men allt slutade med att jag red dressyr barbacka haha. Lucky var duktig och mjuk, fina killen. Phiis fick vila, blev ju riden igår och i förregår. När de är så små som bara 5år behöver de inyte gå varje dag. Sen att Phiis varit mycket skadad gör min lite mer försiktig.

Mitt ansikte börjar bli bättre nu, tittar man riktigt noga på bilden i inlägget i under  ser man ganska tydligt var jag har mina sår. Som sagt blir bättre hela tiden tror att jag kommer vara bra tills nästa vecka.

Just de,. var ute och övningskörde lite med mamms innan, det gick riktigt bra om jag får säga det själv. Var väl ute ungefär 45min. Känns riktigt bra att vi kommit igång nu med körningen och så. Ska försöka satsa på att ha körkortet till sommaren.

När vi kom hem gick vi en runda i skogen på timme, skönt att röra lite på fläsket igen, jag kommer ju dö på gymmet nästa vecka, riktigt tungt kommer det va efter 2veckors vila, ska ju prova på att maxa i bänkpress också en dag. Blir nog om två veckor så mina armar inte går på semester ytterligare 1vecka.

Världens finaste och bästa Lucky. Från Åsbo förra sommaren. Galet var underbar du är.


Love Linn

Phiis bebis

Ingen direkt bra frukost idag haha, godis och gröt och sen ingen träning på det. Inte allls bra, jag får överdriva rörelserna när jag mockar bara för att få en slags träning, haha.

NU har jag precis, hängt mänger av tvätt och vikt ihop den som var där innan, städat i köket, plockat ur diskmaskinen blä. Känner mig så en jävla hemmafru. Men men nu ska jag ut och ge hästarna lunch pch mocka. Tar väl in hästarna vid 2-3tiden och rider.

Min fina Phiis-bebis.


Love Linn

120cm rundan

Här kommer videon från 120cm i helgen. Blir så glad bara jag ser Lucky. Kan ju höra hur glad jag är när jag går i mål med :D



Love Linn

Full fart dagen igenom

Nu sitter jag här mätt och belåten, längtar tills jag kan träna på gymmet igen. Saknar alla underbara där nere med. Förhoppningsvis är jag frisk tills nästa vecka och jag antar att det kommer kännad riktigt tufft att komma igång igen efter två veckors vila. Aja, har annars ganska mycket att göra om dagarna. Har börjat jobba i ett galoppstall hos grannen och idag var jag där och red Klappen och Arken, två fullblod och jävlar vilken power dessa fullblod har. Helt sinnessjukt, bara man lättar lite för mycket på tygel flyger dem i väg i 200km/h. När jag lärt känna hästarna lite och så ska jag vara med till galoppbanan och hjälpa till med träningen där, skoj! Den 11maj hänger jag med dem på löp i malmö, jägersro. Årets första löp för hästarna i stallet, en eller två hästar ska med tror jag.

Torsdag blir nästa gång som jag intar stallet. Ska rida samma hästar tror jag och jag ska nog släppa in alla hästarna med. Det är en riktigt fin hingst som står där, en 2åring tror jag. Känns helt wicked att de redan börjar sadla och rida när de är 2år, men är ju lite annat inom galoppen. För dom är det helt naturligt och jag vänjer mig nog snart. Alla hästarna i stallet är väldigt lydiga och väluppfostrade och säkerheten är viktig. Tog med min säkerhetsväst och Kisse blev jätteglad när hon såg att jag skulle rida med den. Blir nog att fortsätta med det.

Red Lucky & Phiis här hemma innan jag stack iväg, båda var duktiga. Funderar på om jag ska ut och rida Fellow en runda, men just nu regnar det och är grått ute. Vi får se hur det blir. Ska snacka med en spekulant på Fellow ikväll, kanske blir hans såld nu? Inte lagt ut honom på annons så det hade ju varit det bästa att slippa det.

Arken och Kisse utanför stallet


från vänster: Klappen, Arken och Trollet


Ska väl ta lite egna bilder efter hand på alla hästar i stallet osv.

Ja just det idag red jag för första gången i galoppsadel, det var minsann annorlunda men roligt :D

Love Linn

Hästarna

Hästarna gick bra idag, Lucky var så duktig som han brukar och Fellow skötte sig trots 2dagars vila, snäll pålle. Skulle rida Phiis på ridbanan, när jag travat ett varv blev han halt, hoppade av och då satt det två småstenar i hoven, tog bort dem hoppade upp, travade och han blev halt, igen. Jag red ut i stället och då var han inte halt. Mamma trodde att Olle kanske verkat honom lite för mycket den senaste gången eller så var han bara extra känslig igen. Skönt att han inte var halt senare, blir så orolig dirr.

Har ett låttips till er som är intresserade. JJ - Let go.



Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova. 120cm videon kommer väl imorgon. Godnatt alla söta.

Love Linn

Idiot-läkare, allergichock.

SÅ ARG!!!

Har varit hos läkaren idag och fått ut medicin till mina härliga utslag i ansiktet och övriga delar av kroppen. Fick komma in till en läkare vid kvart i tolv, sena som vanligt. Bara en sån sak stör jag mig på. När jag satt och väntade stirrade de två som satt där ganska mycket, jo jag vet ser ut som fan men kan inte hjälpa det. Tanten mittemot höll på att somna hela tiden, snacka om avslappnad? När jag satt där i väntrummet kom jag fram till att man egentligen inte ska ta i hand med patienter som läkare, man har ju ingen aning vad dem kan bära på. Menmen läkaren kom och såklart tog han i hand med mig, jag fick en tanke som var ungefär såhär " HAHA där fick du, hoppas du blir lika ful som mig!"

Nu kanske ni undrar varför jag var så taskig i min tanke, jo för i samma sekund som han sträckte fram sin hand kände jag igen hans utseende och det slog mig att han är samma läkare som jag var hos för 2år sen. Jag hade tappat hörseln på vänster öra och var trött hela tiden och hade halsont, hans slutsats var att jag hade en cysta i örat?! Asså hallå? Jag trodde inte ett skit på det och gick till en annan läkare som konstaterade att jag hade körtelfeber. Detta var två år sen och inför vårat möte idag var jag väldigt tveksam om det överhuvudtaget skulle ge något.

Han skrev i alla fall ut en salva och tabletter. Han frågade om jag tålde de, jag bara "inte vet jag? Jag är i alla fall allergisk mot penicilin" jag vill bara understryka att jag verkligen sa att jag var allergisk mot penicilin. När jag hade halsfluss blev jag dålig av penicilinet och fick utslag och klåda i ansiktet, kliade i stort sätt av all hund på näsan då. Aja tillbaks till nissen på vårdcentralen, han bara okej då får du ett alternativ istället eftersom att du inte tål penicilin. Yeah fine tänkte jag och cyklade hem.

Kom hem red osv, pappa hämtade ut mina recept på apoteket hela kalaset gick på 350kr(!?), tog min första tablett och gick in i badrummet för att smörja in alla sår med salvan jag fått utskriven. Efter två min började det svida i ansiktet, pappa bara "vad du än gör, klia dig inte" lydig som man är gjorde jag inte det heller. Sakta men säkert började svedan smyga sig över till extrem klåda, jag höll på att bli GAAAALEN!!! Plötsligt kände jag mig jättestressad och började gå mellan badrummet och köket, plockade ut ur diskmaskinen i världens fart och gick in i badrummet igen. Ansiktet började bli rött och jag fick en känsla av att det inte skulle va så här. Mamma bara " äh det är nog bara så det ska va, salvan tar död på bakterierna". Jag gnällde och gnällde, till slut blev det för mycket, jag ville slita av all hud från ansiktet och gnida den mot sandpapper, jag gick in i badrummet och tvättade av salvan. Hela ansiktet var illrött och lite svullet.

Mamma ringde till läkemedelsupplysningen och det visade sig att salvan innehöll penicilin?!?!? Alltså seriöst? Vad är det för jävla läkare som skriver ett recept med ämnen som gör att patienten blir sjuk? Imorgon ska han få sig ett jävla snack.




110cm videon

Här kommer videon från 110cm i helgen, 120cm kommer senare.  NU ska jag sticka till läkaren med migg ansiktet, bläää. Palla att det blir värre hela tiden. See ya



Love Linn

Tävling i Eslöv.

Vilken fantastisk dag det har varit idag, behöver kanske inte skriva så mycket mer än att jag och Lucky var:

2.a 110cm - superfin.
1.a 120cm - bäst, ja helt enkelt bäst.

Bilder beskriver dagen, galet kul.


Det är min underbara vän Louise Elving Johansson som fottat och det må jag säga att hon gjort riktigt bra.







Nu är kl 9 och vi kom hem för en timme sedan, sen kväll. Som tur var vi inte där sen 9 imorse, utan åkte vid 12. Lucky är bäst och jag är så fruktansvärt glad att han är min.

Love Linn




En solklar favorithäst i världscupfinalen.


Quick Study e. Quickstar
En helt fantastisk häst enligt mig, spänstig, snabb, storhoppade, snygg, ja den har allt.





Ikväll kommer det hoppning igen spännande, man kan se onlineresultat nu,  men det tar ju bort lite av spänningen.

Love Linn

Hoppvideo

Här är videon från hoppningen igår. Lite dålig kvalité på de första klippen i filmen men oroa er inte det blir bättre.



Pratade precis med mammi i telefon ska ta upp och longera phiis imorgon kväll och se hur han rör sig. Jag vill inte :(

Får försöka blir glad när jag tittar på min fina Lucky. Hoppas det går bra på tävlingen imorgon, vill inte ha fler misstag av mig nu och snesteg.


Love Linn

Älskar dig mer än allt.

Titta vilken härlig och fantastiskt snygg häst jag är ägare till? Quite Lucky <3


Hoppade lite i trolleholm igår ville hoppa ute men inga hinder stod framme och när vi kom in i ridhuset var det en hel bana uppställd där, fantastiskt? Ja! Inte så många hinder men fick till en helt okej bana ändå. Byggde sedan om lite så jag fick hoppa en två- och trekombination innan helgens tävling. Lucky hoppade jättebra, jag klantade mig så in i helvete på en oxer och Lucky snäll som han är hoppade rakt igenom, blir så jävla trött på mig själv ibland? Ringrostig som fan är jag... Lärde mig i alla fall på det och gjorde inte om det, måste bara bestämma mig för vilken distans jag ska komma med och inte tveka i sista sekunden. Jag kommer ihåg att Sigge sa en gång, bara man bestämmer sig så kan man klara det, tvekar man är det kört. Fick några riktigt fina språng i alla fall, hoppade en avslutande bana på 120cm. 

Videon kommer efter hand. 

Olle har precis varit här och skott Fellow och Phiis, skönt nu har alla nya skor och fina hovar. Olle frågade om Phiis var fräsch? Jag bara jo det tror jag han känns inte halt och är jättepigg. Vadå då? Så tyckte Olle att Phiis var lite konstig i höger bakben när han haft benet uppe länge och så sa han att hans hov på det benet var mindre än på vänster bakben. Åh blir bara så ledsen när jag hör sånt, jag orkar snart inte mer. Det enda jag kräver är att han ska bli frisk. Blääää. Betyder ju inte att han är halt eller så men man gillarju inte direkt att höra sånt? Även om det var bra att han sa det. Phiis ska kollas igen till sommaren tror jag. 

Håll en extra tumme för Phiis är ni snälla.

Love Linn 

Ovanligt pigg

Jag tror att jag är ovanligt pigg idag bara för att jag inte kunde gymma igår, rastlös som fan var jag och bakade en kladdkaka istället. Inget gym idag heller men ska i stället bli snygg i fejjan och hoppa Lucky lite inför helgen. Bra kombination va?

Mamma skulle försöka få tag Elina och se om vi kunde komma och träna lite, jag håller tummarna att hon och Sigge kommit hem från alla tävlingar utomlands. Inte tränat för Elina sen i november så det var ett tag sen. Elina och Ted Nätterqvist är de bästa tränarna jag tränat för, gillar när tränarna säger rakt ut vad som ska ändras och att man inte bara säger de som är bra för det har man ingen nytta av. Visst ibland kan det vara bra att dom säger "bra ridet där på den linjen", men huvudsakligen är man på träning för att lära sig saker så då är det de negativa man ska höra, så det finns en chans att ändra det.

Igår bestämde jag mig för att söka in till unghästutbildningen i Flyinge så ska fylla i alla papper och så ikväll eller imorgonkväll. Så får man ju bara hoppas att man kommer in? Har ju tränat en någon gång för Astrid innan som håller i utbildningen så hon vet att jag kan rida någorlunda i alla fall haha. Har ju i stort sätt bara ridit och utbildat unga hästar under hela min tid på hästryggen. Unghästar är skitkul med, wiiie :D

Skänker en extra tanke till Louise som blivit opererad nu och jag hoppas att allt har gått bra <3

Louise och Ember.


Love Linn

First Fellow

Här kommer videon från dressyrtävligen i helgen. Grym bakgrundsmusik va?



Love Linn

Hovslagaren check.

Nu är kl 07.53 och Olle har redan varit här och skott Lucky. Olle kom redan fem över halv sju, jag låg och sov så det var ju bara att skutta upp. Mitt ansikte ser förjävligt ut och det gör ont. Bara att gilla läget eller vadå? Menmen när Olle åkt tog jag ut hästarna och nu sitter jag här. Ska rida senare idag istället.



Love Linn

Duktig.

Kvällen blev lite upp pch ner vänd men ganska bra ändå. Skulle åka iväg till Olle halv 7, 5min innan ringer han och säger att han kommer imorgon kl 7 på morgonen istället. Jaha, det var ju skönt att mamma slapp köra men ändå kl 7?!? Nog bra hovslagare som kommer kl 7, Olle är bäst. Hade ju inte tänkt åka till gymmet då men eftersom att det inte blev någon resa till Ekeby så cyklade jag ner till gymmet ändå. Typ en timme senare än vanligt så självklart kom jag hem lite senare än vanligt. Inte alla som förstår det tyvärr, åker ner för att träna och då gör jag det med. Försökte ändå träna på lite idag så hann med det jag skulle precis, men cyklade inte från Ljhed förän 9prick så var hemma 10 över 9. Tränade bröst och triceps idag. Gick ovanligt bra, gått upp i vikt på tricepsövningarna nu och gör hyfsat lätt 5or på 40kg i bänk. Ska prova att maxa en dag och se vad jag kan pressa mig till i bänk. Kanske kan ta 60? 50? Svårt att säga måste prova snart.

Imorgon blir det att rida alla hästarna efter att Olle varit här sen ska jag dra ner lite tidigare till gymmet och träna ben, axlar och traps ordentligt. Drar väl ner vid 3-4 tiden? Minst 2timmars träning imorgon, gilla.

Äter nästan alltid ägg efter att jag tränat, brukar koka dem för att få i mig lite salt samtidigt som jag äter dem. Men idag råkade jag slå sönder ett ägg så hade jag inte hjärta att slänga det så jag åt det rått. Första gången någonsin som jag ätit ett rått ägg. Det är det bästa med för då får man i sig så mycket protein som möjligt, när ägget blir kokat försvinner en del proteiner. Ska nog forsätta äta råa ägg, min bror käkar alltid två råa ägg efter han tränat, jag har tyckt att det sett vidrigt ut men det var inte alls så farligt som det såg ut haha.

Rygg och biceps är riktigt uppsvällda idag efter gårdagens träning, gilla. Nu ska jag läsa lite bloggar sen städa undan äggskal och massa här sen duscha och sova. Puss på er.

Min underbara älskling Lucky <3


Love Linn

Pållarna

Fellow var på G.




Laaaggy


Phiis var chill som vanligt


Lassy kom med på ett hörn med.


Love Linn

Godmorgon!

Kl är lite över 8 nu och jag ska ta ut hästarna. Luckys sko sitter lite snett så får vänta med att rida honom tills Olle fixat till det. Senast på fredag, men måste försöka få till det innan annars kommer Lucky bli lite smått gaaaaalen. Hoppas på att vi kan åka iväg till honom ikväll eller ngt. En vilodag kan han klara av men när det blir två, tre då blir han bananas. 

Har precis ätit frukost och är ganska pigg idag ändå. Somnade lite innan 11 igår och jag hade en skön dröm om att jag och Louise hade utställning i GBG. Sen hade de bröstor och martingalar av CWD för 500kr, vilket dröm va? Haha 

Ansiktet gör ont kanske ska ringa vårdcentralen? Världens sämsta ställe, men kan ju i alla fall mer än mig. Fått ny tid till käkkirurgen nu också, 5maj is the shiet.

Killen som sjunger får gärna ringa mig när jag ska sova så kommer jag somna helt underbart skönt med den rösten. Är för övrigt helt kär i denna låten. Alter Bridge - Watch over you


Ha en underbar dag, love Linn

Inge bra.

Mitt ansikte mår inte riktigt bra nu, fått utslag som bara blir större och större. Undrar lite över vad det kan va, kliar lite men låter bli. Vill inte att det ska bli större. Ser ut som fan i alla fall, huden bara trillar av hahahahaha. Sitter och tröstar mig själv lite med 30 seconds to mars, grymmmmmmmmmmt bra.

Var nere och gymmade innan idag, det gick bra, rygg och biceps idag. Ludwig var tillbaka på gymmet och det gjorde mig glad. På onsdag är antagligen lite fler där och gymmar. Stereon har gått sönder där nere så är riktigt tråkigt att träna utan musik. Var bara jag, mattias, gustav, ludwig och anders(lasar kom efter att alla var klara) där idag haha. Man är ju där huvudsakligen för att träna men rätt chill om man kan samtala med någon :D

Följde Lasar till boendet och snackade lite med killarna där. Cyklade senare hem och gav hästarna mat och borstade dem. Gjorde senare mat som jag tryckte i mig haha, chili con carne, pasta och sallad. Möööö nice :D

Nu ska jag hoppa in i duschen sen försöka smörja in mina sår/utslag lite. 

bild på mig igen...


Love Linn

Sadeln beställd

Nu är Luckys nya sadel bställd. Vi provade mängder av olika modeller av Amerigo igår, monpflap, vega, dj, osv. Hade hoppats på att VEGAn skulle passa så vi kunde spara några tusen där, men ikke. Den sadeln som låg perfekt var återigen DJ. Nu är den beställd, brun, kalvskinn, vanliga kåpor, modellen DJ plus 2,0 i bommen. Det känns riktigt bra nu och sadeln kommer om 6veckor ungefär. En ny lammullspad ska köpas också, fick låna en av Sofia igår. Den var stl L så var i största laget, men det funkade och tills vi får vår nya sadel får vi hyra den sadln vi har just nu, också en Amerigo DJ, + 2,5(men med lite tilltryckt stoppning, mer som en 2,0). Det är dyrt med sadel och speciellt för oss eftersom att bara den dyraste Amerigon passade min fina häst. Men vad gör jag inte för att allt ska bli så bra som möjligt för Lucky?

Att köpa en ordentlig sadel som passar perfekt är mycket mer ekonomiskt än att köpa en halvbra sadel som man senasre får byta och man vill ju helst slippa åka i väg till veterinären i onödan? En del pengar att spara där.

Något som var riktigt roligt igår när vi provade ut sadeln var att Sofia och Maria(sadelteknikerna från ridin.se) sa att Lucky var en otroligt fin häst med perfekta linjer för en optimal hopphäst. Sofia sa att anledningen till att Lucky hoppade 140-150cm förra helgen kan definitivt berott på sadeln att han plötsligt känt sig fri med en sadel som verkligen passar(med  tanke på att hans förra sadel låg så hemskt dåligt). Ska försöka komma iväg och få Lucky skodd i veckan så jag hinner hoppa ngt språng innan helgens tävling i Eslöv. Ska hoppa 110 och 120. Första ute så det ska bli riktigt najs.

Lucky var megabra idag när jag red, jobbade mycket med "stretchövningar". Phiis var mer galen är normal. Provade att rida på tvådelat, hmm mindre lyckat. Hade glömt padden till sadeln med så blev ingen lyckad ridtur haha.

Nu framöver blir det att spara alla pengar som går haha, ska bara till syrran i maj en sväng sen blir det att hålla i alla pengar. Sen efter det ska jag spara ännu mer så Phiis också kan få en specialanpassad sadel, en Amerigo.

Nu ska jag ut och mocka sen bege mig till gymmet bland annat, ska snacka lite med mina goa vänner där nere med. Hoppas på att norrbaggarna ska träna igen, längesen nu. Säkert 2veckor sedan jag träffade dem. Njut nu av vädret kära vänner, jag njuter som bara den. Kunde äntligen släppa ut hästarna utan täcken, 16 plusgrader här ;)

Fiiiina Fellow!


Love Linn

Snart

Snart åker vi till vollsjö och tittar/provar sadlar. Hästarna kom in precis och Lucky ska bara käka lite innan vi åker.

Så länge kan ni titta på en bild på Fellow från idag.  wiiie snygging!


Love Linn

Måste bara sätta ner foten.

Nu måste jag bara få skriva av mig lite grand. Finns en del personer som lägger oerhört onödiga kommentarer här på bloggen. Jag orkar bara inte med kommentaren som "skutta iväg till din mamma och få henne att köpa en sadel för 25.000" ngt i den stilen. Först det första, min mamma köper inte allt till mig. Jag har sedan något år tillbaka köpt det mesta själv för mina egen intjänade pengar och tycker det är riktigt bull om någon kommer och påstår annat. När vi var i GBG använde jag bara mina pengar som jag sparat sedan sommaren. Mamma köpte ngt till Phiis(som är hennes häst) men tex dyontränset som kostade en del och mina nya stövlar köpte jag själv. Allt till mig och Lucky betalde jag. Inte mamma. För det andra köpte jag till ex. Phiis Tolgasadel själv

Sen att vi ska beställa en ny sadel är enbart för att det inte finns Luckys modell begagnad på nätet. Varför i helvete skulle jag vilja lägga ut 26.000kr i stället för 15.000kr? Även om jag hade varit rik(vilket jag inte är) hade jag inte gjort de ändå. Istället för att beställa en Amerigo DJ ska vi ha en Amerigo Vega eftersom att sadeltekniker påstår att den ligger lika bra, sen att Vegan kostar några tusen mindre är bara ett stort plus.

Pengarna som går åt till den nya sadeln är från min gamla sadel som jag sålde för några veckor sedan. Den gamla sadeln (CWD) fick vi råd att köpa eftersom att vi sålt vår dponny, det handlar definitivt inte om något slöseri.

Sen att jag bryr mig om vad hästarna har på sig, och mig själv handlar om att jag prioriterar. Jag köper till exempel aldrig något dyrt som jag har till vardags. Jag köper kanske kläder 1gång var tredje månad. Jag anser också att det lönar sig att köpa kvalitétsutrustning då jag av erfarenhet tycker att det håller längre. Bättre att spara och köpa ett kvalitétsträns för lite mer än att köpa en billigtträns som håller knappt ett år.

Tack och hej.


Tävling, duktig kille!

Idag var det dressyrtävling med Fellow på schemat. Åh vilken duktig kille jag hade idag, jättelugn och superduktig. Red Lc:2 igen eftersom att jag hade ridit det innan. Kom inte helt ut i hörnor och så men överlag gjorde Fellow allt jättebra. Fick faktiskt 67,5%. Inte illa pinkat ;)







Riktigt nöjd med Fellow idag, hihi!

Love Linn

This is war

Igår fick jag höra This Is War för första gången med 30 seconds to mars. Gillade den inte alls, idag kom den på p3 och jag är helt fast. Sjukt bra låt!

Kom in för en liten stund sedan varit ut och ridit med Louise och Ember i över en timme, jättemysigt. Lite jobbsnack blev det med, snart gör vi vårat första "move" och allt känns bra.

Dressyrtävling imorgon med Fellow som ni vet, orkar inte ställa mig ute i blåsten och bada så ska bara borst honom ordentligt och knoppa.

Mamma var på Hööks idag och köpte ett nytt fleecetäcke till Phiis får hoppas att stl 155 inte är för litet.



Aaaaaaaah jävla bra låt alltså.

Ikväll blir det tacos, ska nog ha ett trevligt samtal med Nicole med.

Love Linn

Matkåt.

Ja för er som är lite pryda så ursäktar jag rubriken "matkåt", men nu är det faktiskt så att jag är det, ja matkåt. Kåt i mat. Jag är helt galen i mat nu för tiden och känner nästan ingen mättnad förän det är för sent och jag har lust att spy haha. Dock spyr jag inte så var inte oroliga. Har i alla fall precis käkat en stor lunch med pasta och kyckling. Lätt en favorit som ständigt återkommer.

Igår var jag extrem. Ja extrem.... Kl 21.40 hade jag så sjukt mycket överskottsenergi och begav mig ut på en 40min löprunda ner till byn och hem igen. Jag måste erkänna att det är något av det skönaste jag gjort på riktigt länge. Jag var så lycklig och endorfinerna flödade efter löpturen och jag flög iväg på rosa moln för en liten stund. En kvällstur ska jag lätt göra om igen, det är så stillsamt ute och jag känner mig ännu bättre när jag vet att det är fredag och alla andra är ute och får i sig flytande kalorier i form av alkohol och jag befinner mig ute i full fart på vägarna.  

Snart kommer mina kära vän Louise hit med Ember och vi ska rida ut. Jag ska rida Phiis så det blir nog livligt haha. Vi ska jobba lite också så det blir alldeles utmärkt :)



Nu måste jag skynda mig ut för att mocka och fixa allt innan.

Puss på er!

Love Linn

Sadel

ja som jag skrev lite igår ska vi till sadelteknikern på söndag och jag ska prova att rida i en sån här sadel.

Amerigo Pinerolo Monoflap. Måste erkänna att jag alltid varit lite svag för sadlar med långa stroppar och singelkåpor. Just denna sadeln på bilden är i kalvskinn men jag vet inte vad den är den jag ska prova. Blir det en sån här sadel ska vi beställa en ny och då får man ju bestämma färg och allt själv. Blev sugen på en tabaccofärgad som på bilden. Just tabacco blir så snyggt när de är använda en litet tag.


Men ska man tänka lite praktiskt blir det väl en mörkbrun sadel. Har ju allt annat i brunt. :)

Love Linn

Norsk? Javisst

Åååh lite sugen man blir på en sån här?



Men å andra sidan vem vill köpa sig en hjälm som andra ryttare haft som ridit i ladslaget? En sån hjälm ska man förtjäna att få ha och då ska man inte köpa den utan blir sponsrad för att representera sitt land. Men hade inte tackat nej att få rida i norska landslaget och få bära denna hjälmen.

Förstår mig inte på de ungar som köper sig en hjälm med svenska/norska flaggan osv på. Ni är inte världselit så det finns en anledning till att ni inte borde ha en nationshjälm på huvudet.

Love Linn

Jag lever

Heeej alla läsare, jag lever bara lite dålig uppdat. här i från min sida. Haft fullt upp de senaste dagarna med gym, ridning träffat härliga Becci, gått promenader osv.

Hade ett riktigt härligt gympass idag och fick lite nya tips på andra benövning. Övningar som jag egentligen kunde sedan innan men som behövde få lite nytt liv igen haha. PÅ något konstigt sätt hann jag inte helt med allt jag skulle. Benövningarna tog extra lång tid idag, men tränade dem ordentligt i alla fall. Körde lite axel-träning med.

Vägde mig också, alltid lika besviken haha. Men orkar seriöst inte ta tag i bantningen nu, jag mår bra och så länge jag gör det finns det ingen anledning att ändra på ngt. Mitt liv leker nu och jag älskar det mesta!

Fått  tag i sadeltekniker nu och vi ska dit på söndag, yes! Ännu en dressyrtävling på söndag haha. Hoppas på lite hägre procent denna gången, men är ett nytt ställe så man vet aldrig. Fellow är ju ändå bara 5år.

Klockan är nu 10 och jag ska snart hoppa ner i sängen och sova. Känner mig mindre pepp på att sova, Journey får mig på ett riktigt piggt och glatt humör.

Journey- wheel in the sky


sjukt bra och go gammal låt. Kan inte annat än tyckas om :D

Hästarna gick bra idag, duktiga pållar. Ska väl försöka komma iväg och hoppa Lucky ngt nästa vecka, ingen jörgenträning denna eller nästa vecka. Dessto mer gym för min del. Like it. Bra Lucky inte är tvungen att hoppa varje vecka med.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen sova.

Love Linn

Vilken dag!

Herrugud vilken aktiv dag jag har haft idag.

*ridit tre hästar - alla var fina och duktiga
*mockade
*käkade lunch(?) halv två haha
*gick en promenad med pappa på 1,5 timme
*cyklade till gymmet
*gymmade 1,5timme
*gick en promanad på en halvtimme
*cyklade hem

Riktigt nice, åt lite nu när jag kom hem. Hästarna blev precis nattade och fick pyjamasar på sig. Äntligen kan de bara sova i fleece. Nu ska jag alldeles snart duscha sen hoppa ner i sängen. Imorgon hoppas jag på en lika aktiv dag. Skulle egentligen iväg för att kolla mig käke imorgon men läkaren var sjuk. Så typiskt.


 

Love Linn

Seeeeeg

Är riktigt seg idag. Lite för lite sömn igen, menmen tar igen det när jag dör. Hästarna fick mat för en liten stund sen och allt i stallet är redan klart. Har städat lite överallt idag med, damsugit, torkat damm, vikt kläder och plockat ur diskmaskinen. Klockan är bara 1 så det känns ganska bra jobbat.

Ridningen av Phiis och Fellow gick bra igår, red barbacka på fellow och han gillade det. Sjukt roligt att flänga runt barbacka i full galopp i skogen. För er som inte vågat prova det, gör det!

Snart drar jag ner en runda till ljhed.

vill ha sooooooommmmmar!


Love Linn

Dålig dag, dåligt väder, dålig hästmamma, dååligt.

Idag har det varit en riktig skitdag.

Gick upp vid halv 7 för att göra vid Lucky och åka iväg nästan två timmar för att ställa upp i div 1 i lillhagen. På väg dit började det regna asmycket och vi funderade på att åka hem, men eftersom att det var lag kände vi oss tvungna att åka vidare.

Skulle hoppa lagklassen sen en 120cm efter.

Började med att Lucky hade en oförklarlig bula/böld på halsen när jag skulle veterinärbesikta. Den var definitivt inte där när jag gjorde vid honom på morgonen så blev lite konfunderad... Veterinären trodde att det var ngt slags allergiutslag så sa inget speciellt. När vi skulle rida gjorde vi vid honom i sista sekund för att han skulle slippa gå ute i regnet bara för att han blir helt galen av regn. Ni som läst min blogg ett tag vet att jagf nämmt det innan. När jag kom till framhopp hade de ingen koll och allt blev skitstressigt. Först sa dem att det bara var 3kvar till mig och i andra sekunden var det en paus på 6min pga höjning. Hoppade i alla fall fram och allt var kaotiskt där inne. Lucky hoppade i alla fall lika fint och duktigt som han brukar, tog räcket en sista gång innan jag skulle in på banan, där lägger lucky i med ett jävulskt hopp, på 150cm. Aja inte mer med det(ibland gör han så) gick jag in på banan. Kunde rida runt ett tag då det var en ryttare innan mig.

Innan jag började hoppa kände jag att jag själv inte var lugn, all stress på framhoppningen hade satt sig och ville inte försvinna, inte alls likt mig. Tänkte bara på att det skulle smitta av sig på Lucky och det gjorde det säkert med. När jag kom igång med hoppningen inne på banan hoppade Lucky 140 på alla hinder. 1, 2, linje till 3, 4, linje till 5 hoppade han på den höjden. Helt galet publiken ojjade och tappade andan. 6an var en trekomb och lucky hoppar lika högt in i komb som på de andra hinderna och i samma sekund han hoppar av känner jag att det aldrig kommer gå. Kommer bra in men Lucky hoppade för stort in (alltså för högt) så räcker inte fram till b.hindret. Stopp där och vi kraschar i hindret. Aaah känner mig värdelös, ville bara gå ut från banan och åka hem, men eftersom att de var lag försökte jag igen. Blev förvånad att han ens hoppade a-hindret igen, men återigen räckte vi inte fram till b.hindret.

Folk säger ibland att de har problem med sina hästar som hoppar för snålt, men det är fan inte lätt när ens häst överdriver med en marginal på 20cm. Allt kändes bara konstigt och fel, strök till sista klassen och åkte hem.

Väl hemma hade Lucky lite feber stackarn. Eller ja han hade lite högre än vanligt. Känner mig som en värdelös "hästmamma" som inte tagit tempen innan, men kan vara så att han fick lite höjd temp samtidigt som bölden på halsen.

Kan inte annat än älska min lilla pingla till häst även om det gick som det gick idag, jag anser att det inte var hans fel. Fanns säkert ngt annorlunda jag hade kunnat göra med min ridning och jag tror inte han hade överhoppat sig så fruktansvärt mycket om han var hundra procent på, som han brukar. Nya tag nu, nästa tävling blir Eslöv, första ute. 

Slutsats, man kan inte vara bäst jämt. Både Lucky och jag är levande individer så fel och misstag kan alla göra, tex som mig idag. Förlåt för ett så långt inlägg. Nu ska jag ut och rida de andra pinglorna här hemma. Knappt glada för att se mig, härligt. :D

Love Linn

 

Uppgiven.

Blir så himla uppgiven, vi var ju och provade ut en sadel till Lucky för några veckor sen och vi fick då hyra en sadel av samma modell som vi skulle köpa, med en avgift på 500kr. Helt överkomligt och allt var frid och fröjd. Vi har tittat efter en begagnad av samma modell men det tycks inte finnas några av den modellen till salu. Vi bestämde oss för att beställa en ny men precis när vi skulle göra det ringer tjejen som vi fått hjälp av och hon säger att hon har en helt ny som kommit in men en storlek mindre. Det skulle ta ca en vecka för henne att få ner den från sthlm, nu har den kommit och vi skulle ha provat den i torsdags. Sen nu har hon inte hört av sig?! Trots massa mail och telefonsamtal. Meningen att vi ska dit på måndag, men nu vet jag inte längre om det blir av. Dessutom tycker jag att sadeln släpper lite bak, men det kan bero på att vi inte har en Mattes pad med "kanal" i utan att vi har en av den gamla modellen. När jag provade den låg den PERFEKT med en annan pad. Undrar om det kan vara det? Skulle det vara sig att den inte passar ändå ger jag upp.

Och hör hon inte av sig börjar jag gråta. Då måste vi hitta en annan sadeltekniker. Något jag inte vill. Fick så bra intryck av hon som hjälpte oss. Kan vara att det hänt ngt så ska inte ta ut något i förskott.

Ni förstår säkert hur jag känner ändå, sadel är så viktigt och jag vill verkligen att allt ska bli perfekt till min underbara häst. Ingen ger mig den lycka som Lucky ger mig.

En sån sadel vi fått hyra, OBS!! Bilden är lånad, googlade fram den.


Love Linn


Yes yes yes

Har precis käkat lite mat efter att jag kom hem från Gunilla, ridningen där gick jättebra. Red Hero (e. heartbeat) och Telli. Har inte ridit Hero sedan i höstas/vintras så han var ganska sprallig. Dock är han ganska lugn i sig själv så det var inte så farligt. Lite bockningar och så är inte så farlig.

Nu kollar jag på dating in the dark och ska snart bege mig ut i stallet för att mocka.

Hoppas ni alla får en trevlig påsk, mina små hjärtan!



Love Linn

Go' dag igen

Varit en bra dag idag, sprang innan som jag sa, blev ca 7km, kanske mer? Skönt var det i alla fall. Nu ska jag mata hästarna sen lägga mig i sängen. SKa försöka sova lite inatt, på riktigt haha. Red ut på både Phiis och Lucky innan och det gick fint. Phiis gick bra på Mylerbettet igen, gilla.

Tjing tjong sov gott folket.

Här får ni en mysig låt att lyssna på så ni kan sova gott :D



Love Linn

Fellow bilder

Här får ni se lite fler bilder på dagens stiliga kille. :)









Enjoy good people. Nu ska jag ut och rida två andra hästarna i stallet. Imorgon blir det en tur till Gunilla, Emmis och Telli ska ridas.

Här har ni den blivande sommarplågan. Hey, soul sister - Train



Kommer kanske lägga upp videon från idag en annan dag.  Puss på er.

Love Linn

Hejdå

Nu ska jag ut och springa en runda, knappt gott efter allt onyttigt haha.

Btw jag behöver klippa mig och göra ngt kul med mitt tråkiga hår... Dock är jag väldigt konservativ och vågar aldrig prova ngt nytt. Klippte ju av allt hår(till axlarna) för något år sen. Det dummaste jag gjort med mitt hår haha. Passar verkligen inte i kort hår.


Får se om fötterna håller löprundan idag, ska bara byta om, lyssna klart free fallin' som för övrigt gör mig kärleksfull, sen sticker jag.

Love Linn

Dressyren avklarad

ja dressyren gick faktiskt myyyycket bättre än vad jag hade trott haha. Red en LC:2 och Fellow var livrädd(!) för dressyrstaket och blommor och allt till en början. Men när han fick gå runt lite där inne så blev han  mycket bättre och gick bra enligt mig. Lite ostadig då och då sen att jag red 10m volter iställer för 15m volter är ju inte hans fel haha. Var helt övertygad över att 15m var halva banan hahah, men tydligen inte. Nu vet jag det till nästa gång. Ska faktiskt rida LC:2 ändå på nästa tävling. Kan programmet nu så slipper plugga på Lb:1 också.

Kan ju säga att jag inte direkt var helt pepp inför denna tävlingen. Somnade halv 3 igår, efter dressyrpluggande och telefonprat, haha. Kanske inte det mest optimala att börja plugga programmet halv 12 på kvällen dagen innan? Men det funkade ju, i alla fall hyfsat ;)

Tur att jag har min fina vän Jennie som peppade mig lite igår kväll innan jag skulle sova. Skickade sms till henne och fråga vad jag i helvete hade gett mig in på haha. Gullig du är Jennie :D Hoppas det gick bra för dig idag också. 

Domaren tyckte Fellow såg lovande ut och hon tyckte han skötte sig jättebra för att bara vara 5år gammal på sin första dressyrtävling. Lastningen och så gick jättebra med och Gunilla var så nöjd. Jag med!

Träffade vår gamla hovslagare också, ska förmodligen börja träna dressyr för henne. Hon hjälpte mig mycket när jag red fälttävlan på hennes ponny.

Nybadad och sydda knoppar, inte illa pinkat.


Sammanfattning.

För att vara en hoppryttare, första tävling, 5årig häst som knappt är riden i dressyr är jag helnöjd! Snygg va han med :D

Snart åker Fellow ut på annons så håll ögonen öppna.

Love Linn

Fantastiska Lucky

Lucky var så jävla fin på träningen idag, riktigt riktigt riktigt jävla fin!! Svårt att se på videon pga vinkeln/placeringen där mamma satt, men han var riktigt fin. Jörgen tyckte jag kunde sitta lite mer "lätt" i sadeln och något mer framåtlutad. Lucky lyssnade jättebra på mig och kom till och med ner i form i galoppen ibland. Tror att han börjar känna att det är bättre att hoppa men den sadeln nu plus att min ridning var mycket bättre än förut. Jag skiter i vad alla andra säger men min häst är bäst!! Jörgen tyckte det såg jättebra ut och han sa något som egentligen stämmer(han sa det för att vara rolig) han sa, klart hästen drar om du drar. Egentligen stämmer det jättebra, för ingen häst drar väl om man har slappa tyglar? 

Jag blir bara mer och mer nöjd med Jörgens träningar, övningen idag var jättebra. Vi hoppade först fram lite på ett hinder från båda hållen. Sen skulle vi hoppa en bana på 70cm kanske, en relativt lätt bana och vi skulle hela tiden sysselsätta hästarna emellan hinderna. Med tex. halt, avsaktning, skänkelvikning, volt, ökning osv. Det är det första ni ser i filmen. Sen skulle vi hoppa samma bana på samma höjd utan volter avbrott osv. Men ändå ta ut svängarna och rida ordentligt. Till slut fick jag hoppa lite högre, kanske 110bana. Red lite dåligt i första linjen så hoppade om den. Lucky var som sagt bäst, riktigt fina språng också.



Nu är i alla fall Fellow badad och flätad inför morgondagen. Helt galet att jag ska starta honom i dressyr :O Aja skulle det inte gå bra är han i alla fall snygg. Ska försöka sy upp knopparna imorgon.

Love Linn

1 april, fattar ni inte?

Är det bara jag som är trött på alla jävla aprilskämt? Seriöst, alla vet väl att det är första april?


Seg idag

Satt uppe alldeles för länge igår och snackade på MSN, vilket resulterade till ett jobbigt uppvaknande. Tog ut hästarna sen sov jag nästan två timmar till. Behövdes, vaknade lagom till lunch och jag följde med mamma och pappa och handlade. Segt men det funkade. Träning ikväll med Lucky-luke ska försöka motionera mig själv lite innan också. Blir att mocka nu efter att jag käkat en liten matbit.

vilken bula?! haha. Skämt å sido.


Tjing tjong härligt folk.Love Linn

RSS 2.0