På väg till Stockholm

Sitter väldigt uttråkad på tåget från Linköping till Sthlm. Om två timmar är vi framme... Ska bli trevligt med en kort Stockholmsvisit i alla fall! 

Fendi var väldigt duktig på träningen i helgen och det var kul att hoppa på riktigt igen. 

Trött innan avfärd Emmis var trött innan morgonens pass! Bilen redo

Nu är min bil fulltankad och servad inför morgondagens bilfärd med fendi till Österlen. Ska bli väldigt roligt att hoppträna igen!! Åker till stallet tidigt imorgon, allt ska packas och fendi ska badas. Kör runt lunchtid. 

Körde och köpte en sadel till Ahmed idag, en fin cwd! Sega dagar

Idag är det en seg dag, sovit till 11 och hade kunnat sova minst 2timmar till. Vet inte varför jag är så här trött av att göra ingenting? Kanske för att alla rutiner har blivit rubbade och att kroppen förgäves försöker återhämta sig efter värmen men inser att det är för kallt i Sverige. Ja vad vet jag?

Red ut på fendi igår och han var en idiot, han skulle inte hjälpa till något och stegrade, bockade och sparkade bakut konstant i tio minuter samtidigt som han hoppade upp och ner från åkern. 

Idag får han gå markarbete på banan, lägger nog ut lite bommar. På lördag ska jag åka till Österlen och träna två dagar för Kristian! Ska bli sjukt kul! 

Gunilla och Pia igår när de red på banan när jag väntade på bussen. 

Imorgon ska jag lämna in min bil på verkstaden, äntligen blir den 100% fixad och det är bara att köra på. På fredag åker jag till Halmstad och köper en sadel till Ahmed. På måndag eftermiddag tar jag tåget till Sthlm och mormor ett par dagar. Sen kickar Falsterbo igång, fullt upp med andra ord. 

Saknar min Tilli ❤️Fantastisk häst!

Fendi fick gymnastikhoppa idag och gjorde det otroligt bra! Blir så stolt! Bildbomb

Dåligt med uppdatering nu när jag är hemma, det har egentligen inte hänt något spektakulärt men lite har det såklart hänt. Varit hos underbara Camilla i Åhus, ridit Zorro och Caring, hoppat fendi och Emmis, tryckt till Telli som fick sig en Aha-upplevelse, ridit Hallisen som som vanligt är duktig, firat midsommar i Malmö med Evelina och Amanda samt bokat in en resa till Sthlm och mormor. Har hänt lite annat också, det märker ni på bilderna. 

Ekar i plånboken efter att man tankat här, vi kör 10mil om dagen i Kuwait och tankar för 400kr i månaden(!). 


Fina pappa på Agnes student 

 
Mamma och Niklas dotter Felicia 

Fendi löshoppade


Söta Zorro

Caring 


Fendi bäst


Besiktat bilen som har bränsleläckage samt lite annat skit

Mumsig ceasar sallad som jag gjorde till mamma och pappa 


Mys med Nello 

Hej från mig 


Älskar mina nya solglajjor

Hej svejs 

Kärt återseende

Det blev ett kärt återseende med min fendi, också kallas mammut för tillfället. Även börjat sätta igång Fendis bror Emmis och Hailey. Fendi bockade såklart mest av alla även om han vilat minst. Väntar bara på Emmis attack! Är just nu hos mamma och pappa i Helsingborg och imorgon ska jag träffa brorsan och hans familj. 

Fendi glad! Emmis ❤️Vilken fantastisk helg

Helgen i götet är nu över, tyvärr. Dessa dagar har varit helt fantastiska! Anlände ganska sent i fredags, åkte ut till Evelinas fina familj och sen körde vi en utgång i stan på natten. Kom hem vid fem och sov till 2 på eftermiddagen. Vid halv 6 tiden på lördag var drog vi till Håkan konserten. Vi smet förbi allihopa och stod längst fram och svettades under hela kvällen. Det var inte en bra konsert, den var amazing!!!!! Nästa år får det bli Håkan igen! 

På kvällen drog vi ut igen och kvällen blev väldigt underhållande men märklig. Umgicks med Evelinas Gais vänner och då kan det inte bli annat an konstigt haha. Dagen efter grillade vi Miras gård med ett glatt gäng och sen drog vi ut igen haha. Nu har jag lite sömn att ta igen men först ska jag komma fram till Helsingborg sen ska jag åka ut till Gunilla och Fendi!!! 

Jag och min Bruno delgrange kommer bli beresta haha

Vackert!


Tack Göteborg och Evelina!! ❤️❤️❤️

Hon åker

Jaha sitter och tittar på när Evelina packar sina saker, om mindre än en timme kör jag henne till flygplatsen. Känslan i magen är konstig, inte över att Evelina ska lämna mig, för vi ses om två dagar, men över att denna säsongen strax är över och det är dags för mig att lämna Kuwait för denna gången. Efter min tid i Göteborg kommer det dröja 3, kanske 4månader, innan jag får se eve igen. Märkligt eftersom vi setts varje dag nu de senaste månaderna. 

Imorgon och på torsdag ska jag jobba som vanligt och på fredag åker jag hem. Fortfarande oklart om jag har en biljett hem men det får min chef bara fixa, faktiskt inte mitt problem. Jag har en konsert att gå på!! Nu ska jag duscha så jag kan sova direkt när jag kommer hem, Evelina flyger 02:20. 

Seeee you Steka vid poolen

Oj vad vi har solat sista tiden men ändå känner jag mig blek. Jämfört med pepparkakan Evelina är jag definitivt blek. Får väl glädjas åt att jag är brunare än när jag anlände till Kuwait i alla fall. Imorgon natt tjussar jag Evelina till flygplatsen och sen är jag två dagar själv tills jag åker hem på fredag. Om nu Abdullah bokar min biljett imorgon. Ja varför ska man vara ute i god tid? 

Hästarna vilar idag, det var otroligt varmt imorse och hästarna var svettiga i stallet! Acn var inte på när vi kom så det var inte konstigt, men ändå sjukt för klockan var inte ens åtta. Acn har sett sina bättre dagar och behöver förnyas i nästan alla boxarna, något jag ska påpeka igen när Abdullah är hemma. Planen är att han kommer hem ikväll men det kan alltid förändras. 

Jag vill egentligen leka i poolen men min näsa hindrar mig, har drabbats av näsblod de senaste dagarna och jag vet inte riktigt varför. Kanske pga värmen eller kloret i poolen. 
Söndag känns som måndag

Söndag men det känns alltid som måndag eftersom kuwaitarna är lediga fredag och lördag istället för söndag. Evelina och jag har varit väldigt trötta senaste tiden och det har varit svårt att ta sig ur sängen på morgonen. Idag var vi i stallet alldeles för sent egentligen pga värmen men jag red ändå två hästar och gick med två. Robin blev skodd igår och var lite öm i sina hovar. Red ut på Allan, gick promenad med Tilli och Amuesant och Evelina red Velkana som hon tycker så mycket om. 

Abdullah stannar en dag längre i Tyskland och han ska prova en häst han gillade för andra gången idag, jag håller alla tummar jag kan att han hittat rätt häst för oss. 

Ikväll ska jag rida PP, Amuesant och gå med de andra. Ska också börja putsa mina saker så allt är tip top innan jag åker hem till Sverige. 

Khalil bjöd på mat igår, blev ett par doggybags med hem kan jag säga. RSS 2.0