Lediga

Klockan är strax 17 och vi har sovit länge och gjort ingenting fram tills nu, ja vi är nämligen lediga! Välbehövligt efter tre dagars tävling. Klev ur sängen strax innan 11 och skypade sedan 2,5timme(!) med min kära mor. När det var gjort såg jag och Evelina Känn Ingen Sorg och drack kaffe. Snart ska vi göra oss i ordningen för en trip till city, antingen ska vi möta Ahmad på vägen dit eller möta honom där. Han får vara vår underhållare och personliga guide idag så vi inte ruttnar i vår lägenhet. 

Pratade med Abdullah innan och han hade tittat till Tilli idag och gått en promenad med henne. Hon mådde bra och Abdullah hade köpt AC till henne, hennes nya leksak enligt honom. Ett par morötter hade hon fått också, världens bästa häst! 

Amuesant var inte så ful på tävlingen 😉 Korsar frambenen?! Muhannad som skickat denna till mig. Klockan är halv två på natten

Herregud var ska jag börja?! Först och främst är klockan halv två på natten och jag ger mig på att komponera ett blogginlägg. Finns risk att detta inlägg blir något flummigt pga min trötthet men jag tar ändå den risken.

Idag var det finaldag och till en början skulle bara Tilli hoppa finalen för stora rundan men Amuesant åkte med som på ett bananskal efter gårdagens fina form och hoppade en 120klass. Han vad otroligt fin och nollade grunden men med ett ner i omhopp. Abdullah var 2sekunder snabbare än ettan så han kunde gott tagit ut svängen lite till hindret han rev. Fast det är alltid lätt att säga i efterhand. Det räcke ändå till en 4.e plats eftersom det inte var fler än 3st dubbelnollor. Riktigt roligt! 

Roligare blev det till och med! Eftersom att Tilli vann första kvalet och kom trea i andra låg de i ledningen inför sista klassen med en bil i prispotten. Tvåan var Ali som också var hungrig på en ny bil. Om Ali skulle vinna bilen var han tvungen att vinna sista klassen och Abdullah fick som bäst vara 4.a. 

Abdullah red som nummer fem och satte en väldigt fin nollrunda, även den första för hela klassen. Endast tre ryttare till nollade och Abdullah gick in i omhoppningen med vetskapen om att i värsta fall skulle det bli lika mellan Ali och honom om bilen(om Abdullah blev fyra). Såklart ville vi inte att det skulle bli så. Oturligt rev de nästsista hindret och det blev ett par nervösa minuter innan vi fick reda på att alla fick fel och att Abdullahs fyrafelsrunda räckte till ännu en ny seger!!!! 

Bilen blev alltså vår!!!! Tilli och Abdullah är så otroligt bäst och ni kan ju bara ana hur stolt jag är?! En helt fantastiskt helg har det varit, 5starter har det blivit och Amuesant och Tilli har varit placerade i alla, 2segrar, en tredjeplats och två fjärdeplatser! Som grädde på moset kom Abdullah med 2200kr till mig för gott arbete. Otroligt onödigt tyckte jag först men väldigt uppskattat nu i efterhand. 

Här kommer lite bilder! 

Innan prisutdelningen, Abdullah och Ghazi(allans ryttare). Just det Allan blev 3.a idag dagens 120cm! 

Såhär ser det ut här på prisutdelning, alla vill vara med


Superstar Tilli ❤️


Bäst bäst! 

Kristian har såklart bidragit till denna framgång trots att Tilli aldrig direkt tränat för honom. Hjälpt Abdullah massor! 


Jag börjar bli brun som en arab. Hehe 

Tilli tyckte det blev lite väl roligt med strålkastare 


Också bilen då! 

Godnatt!! 


Förra inlägget sent

Det förra inlägget blev inte publicerat när jag ville att det skulle men ja, finns inte mycket att göra åt det. Här kommer i alla fall en uppdate om dagens tävling.

Dagen har varit riktigt bra, Tilli gick andra kvalet och blev trea. Hur klockren som helst! Amuesant var inte mycket sämre och blev 4.a i lagklassen ihop med Khaled och Lilli. Abdullah red fort men Khaled inte lika men kul att det räckte till en 4.e plats ändå. 

Seger!

Tilli var absolut perfekt igår och Abdullah red henne bra, vilket ledde till en seger! Otroligt roligt och välbehövligt!  Abdullah red in för en nolla fast med snäva svängar och det räckte hela vägen. Igår var det 130 och idag är det 135 och jag misstänker att det kommer vara ganska stort och tekniskt idag för att sedan göra det lite lättare till imorgon när det är finaldags. 

Bjuder på några bilder från en väldigt sen kväll, tror tilli hoppade kl 21 men det var det såklart värt i och med att det gick så bra. 


Väldigt många gånger får jag damp på min chefs lata sida men jag är väldigt stolt över både honom och Tilli, de är perfekt för varandra! Håll gärna tummarna för oss ikväll igen 😃❤️

Ingen tävling för mr Robin

Robin är inte bra alls och får tyvärr hoppa över denna tävlingen och antagligen kommande tävlingar denna säsongen. Tråkigt men tyvärr är det sånt som händer. 

Tilli är alltså den enda som tävlar denna gången men kanske Amuesant går en lagklass på fredag, enbart en 115cm. Tilli hoppar 130 imorgon, sista klassen för dagen. Det blir en lång dag imorgon även om vi tar lite sovmorgon och är i stallet först kl 09. Tävlingen startar kl 16 och jag är alldeles säker på att vi kommer att ha saker att göra innan det är dags för våra chefer att rida. 

Det har kommit en ny till vår klubb, Bandar heter han, en otroligt trevlig och duktig ryttare från Messila. På tal om Messila red jag och Evelina dit igår på Dior och Corlino. 1timme och 20min var vi ute. Stannade vid lilla shopen och köpte iste på vägen hem, hur trevligt som helst. Förutom när vi såg en död häst vid vägen, någon avlivat en och lagt den på ett "lämpligt" ställe. Vidrigt och äckligt, red snabbt därifrån. 

Några fina bilder från igår när vi hade det som trevligast. 
Lagning av hov

Khalil höll på med Robins hov imorse och nu är den så gott som lagad. Han har haft en spricka länge och igår när Abdullah red så började det blöda från kronranden. Hoven är nu ihophäftad och täckt med silikon. Ingen ridning idag och nu återstår det att se om han kan tävla eller inte i helgen. Enligt hans prognos ska det gå men man vet aldrig! 
Robin är en guldgosse, rörde inte en fena trots alla flugor. Han verkar inte störas speciellt mycket av sprickan så håller alla tummar som går att han kan delta! Vi var ute

Det blev middag ute idag för oss, tillsammans med Khalil och Kristian avnjöt vi ett härligt måltid med libanesisk mat. Gott som vanligt får jag väl ändå säga! 

Hoppningen med Robin blev aldrig av eftersom att han fick problem med sin hov efter skoningen. Khalil ska titta på det imorgon det första han gör och förhoppningsvis är inte tävlingen hotad.

Dags att försöka sova här och imorgon får jag fortsätta påminna min guldfisk-chef om allt han ska komma ihåg. Godnatt!!

Tilliiiii

Tilli var så fräsch idag, bättre än någonsin! Dags att göra henne redo för tävling på torsdag! Imorgon blir det ett markarbetespass med lite mer krav än dagens pass. Robin är i strålande form och ska hoppa ikväll inför helgens tävlingar. Amuesant var lite öm efter skoningen igår men det är normalt för att vara honom, är säkert bra imorgon igen. 

Snälla Khalil kom som vanligt med kaffe imorse men idag hade han med sig en extra grej, ett par hörlurar till evelina. Han är så otroligt snäll den mannen. Ikväll äter vi ute efter att Abdullah och jag hoppat. Om nu inte Rashed ska hoppa dior själv. 

Var i stallet kl 0600 imorse så ska ta en välbehövlig vila innan eftermiddagen. 

Denna damen älskar atmosfären på tävling. Den där karln

Herregud... Jag har kommit på vad Abdullah ska få i födelsedagspresent, en T-shirt med en guldfisk på för att hans minne är lika med det. Påmint honom tre ggr idag om att köpa en viss sorts mineraler till hästarna och tror ni det blev gjort? Nepp! Han lovade att vi ska göra det imorgon men det tror jag inte förän det är gjort. 

Blev ingen middag ute ikväll, men till min förvåning var det inte våra kära chefer som ställde till det denna gången utan en av alla Ahmedar som dök upp alldeles för sent. Ett nytt försök imorgon! 
Bytte ut Velkana

Igår kväll fick jag rida en annan häst istället för Velkana, jag fick rida Landgraf . Landgraf är också en häst till Rashed men vanligtvis rider Kristian Landgraf men av någon anledning fick jag rida honom istället. Det var kul att rida en ny häst! 

Red även Allan och Tilli på kvällen. Tilli är mycket bättre och som det ser ut nu kan hon gå tävlingen på torsdag. Håll tummarna för att hon inte blir sämre igen. Hon får i alla fall nya skor idag, precis som Robin och Amuesant. 

Robin har fått en äcklig spricka i hoven och det var lite av en utmaning för Khalil att fixa den men det såg bra ut och han sa att han skulle göra något helt annat med hoven när säsongen är över. Just nu går han med ringskor. 

Ridit Allan, Amuesant, Robin och Dior nu på morgonen och jag ska rida Tilli ikväll. Efter stallet ikväll ska vi förhoppningsvis ut och käka med Khalil. Varför jag skriver förhoppningsvis är för att man aldrig vet vad våra chefer vill att vi ska göra. Bara att Abdullah ska hoppa sent förstör kvällens planer. Återstår att se vad som händer! 

Cantana är ny i stallet ❤️Red tre

Ridit Robin, Amuesant och Dior på morgonen. Dior var äntligen fin igen och de andra pöjkarna skötte sig med. Tilli och Allan gick promenad och Velkana gick i skritten. Allan skulle gås med eftersom han tävlade igår men nu har Abdullah ändrat sig så ska rida honom, Tilli och förmodligen Velkana ikväll. Haha trodde vi skulle komma hem tidigt ikväll men så blir det nog inte. Vi ska också byta box med en annan också. Cantana, ska flytta till vårt stall och vi blir av med en tinker. Med Cantana kommer Ahmed(en av alla Ahmedar) och han är helt underbar, ett bra boxbyte med andra ord. 

Dags att få liv i Evelina och dra till stallet. 
 
Tilli utan vaselin på mule och runt ögon

Med vaselin, snyggt! Allan felfri

Allan gjorde ett bra jobb på tävlingen och hoppade felfritt i dagens 120cm. En lugn och fin runda, lite väl lugn men det gick bra. Nästa gång får Ghazi rida lite mer framåt och inte lägga till ett galoppsprång på varje linje. 

Nästa tävlingen blir tredagars på vår klubb och förstapriset i lilla touren är en jetski och i stora är det en bil. Tilli och Robin hoppar stora verkar det som och Amuesant lilla. Tilli såg bättre ut på sitt ben igår och jag ska gå med henne imorgon bitti. 

Dags att sova nu, besviken över att jag inte kunde streama världscup finalen. Dumma fei som tar betalt och SVT som inte godkänner att man ser live utomlands. 

Åker till tävling

Dags att åka till tävling nu. 

Nya skorna på, Nike AirmaxKRC

Lite bilder från Kuwait riding center aka KRC från när vi var där första gången. De tre nedersta bilderna är från KRC's hemsida. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sovmorgon deluxe

Idag var det sovmorgon som gällde, sov helt till halv tio och det behövdes! Evelina den lilla sömntutan sover än, kommer aldrig kunna sova lika länge som henne. Åkte hem från stallet med världens huvudvärk igår och jag är väldigt glad att den tog sitt pick och pack och drog. Vem vill ha huvudvärk? Ännu mindre på sin lediga dag. 

Har egentligen inga planer alls, som jag skrev igår ska Allan knoppas och det är det enda. Vill vi inte göra något annat så behöver vi inte. Hade tänkt mig att ligga på soffan och frossa med godis och chips till frukost, det är jag värd! 

Messila är den sämsta klubben här i Kuwait, underlaget är inte speciellt bra så tävlingen har inte många starter. Själva klubben är fin och hade de fixat underlaget skulle den nästan vara i klass med vår. Varken vår eller Messilas kan mäta sig med Kuwait riding center, jag ska koppla in min kamera idag så ska ni få se bilder. 

Ses senare! 

Mina pinglor! ❤️
Lediga

Imorgon är vi lediga och jag ska sova så länge jag bara kan. På eftermiddag ska Allan knoppas(ja jag tog på mig extra jobb) och sen drar vi till Messila och kollar på tävlingen där. 

På söndag ska vi arrangera äggletning för grabbarna i stallet, vi ska rita otydliga kartor och kanske skriva ett och annat kul. Förhoppningsvis blir det uppskattat. 

Dags att försöka sova! 

Allan Ballan nyklippt Sola på lunchen

Det är ganska varmt här idag och varmare ska det bli. Ska sola min vita kropp nu på lunchen hade jag tänkt. 


Red Allan kl 07 imorse sen red jag ut på Robin och till slut red jag Amuesant i ridhuset där det är AC. Dior ska jag rida ikväll och efter det ska vi longera honom lite. Ja det är ganska sjukt han har ingen aning om hur man blir longerad. Fick chock när Paolo, veterinären, var här och han förstod inte hur man sprang med en ledare eller hur man blir longerad. 

Tillis tillstånd är just nu oförändrat. Vi får se hur det blir framöver. Tråkigt att prinsessan inte mår bra. Snoopy var inte heller sig själv igår så det är väl något skit som vandrat runt i stallarna. 

Dagens smarriga lunch
Trött idag

Igår satt jag kvar i stallet och pratade en stund med Abdullah(gäller att passa på när han är normal) och kom i säng sent. Det har jag fått sota för ikväll. Muhannad och Abdullah tränade varsin häst och det gick bra för båda. Robin hoppar så bra när Abdullah inte sätter för mycket press på honom och Anuesant hoppade som han brukar. Varken spektakulärt eller dåligt men han tar sig över i alla fall. 

På fredag är det tävling i Messila men ingen av våra hästar ska starta. Jag och Evelina ska åka dit ändå och njuta av tävlingen som åskådare. Kommer kännas märkligt men också skönt. 

Imorgon ska jag rida hästarna som jag gjorde idag, Allan, Robin, Amuesant och Dior. Tilli är tyvärr skadad just nu och tävlingen den 24.e ser hotad ut. Hon är inte halt men det är något som inte är rätt med hennes högra framben, förhoppningsvis gör ett par dagar vila susen. 

Dags att sova nu! 

Allan ❤️

Ser hög ut. Fett trött. 


Muhannad samtalar med Shaker 

Smutsiga skor... Allan Ballan var en stjärna

Hela Allan är nu färdigklippt och det känns hur bra som helst. Så fort vi får nya skär till vår egen klippmaskin ska jag klippa Velkana, hon börjar bli väldigt lurvig. 

Imorgon ska jag nog hoppa, har ingen lust med gymnastikhoppning på Dior men det är såklart nödvändigt. Velkana ska också hoppa. 

Veterinären kommer och tar blodprov på Robin och Amuesant imorgon så de enda jag ska rida imorgon bitti är Dior och Allan. Sjukt slapp morgon! Satsar på att ligga och steka i solen ett par timmar på lunchen imorgon då. 

Nu ska jag återigen duscha av mig hästhår och lukt för att sedan krypa ner i sängen och sova en lång stund! Eller ja till 06.00. 

Tendermona som också är ny hos oss men hon står bara i Cordos box och Evelina tar hand om henne. En tjej på klubben som köpt tillbaka henne. "Mona" skadade hoven för två år sedan och har fortfarande inte blivit återställd. Vi får se vad som händer med henne, själv tycker jag hon är hur charmig som helst. En pärla! Måndag

Idag är det måndag men det känns som vilken dag som helst här. Vi var i stallet redan 07.00 imorse, jag började med att rida Allan och han var riktigt fin. Vilken härlig häst! Sedan gjorde jag i ordning Amuesant och även han var en stjärna idag. Robin blev promenerad av Evelina när jag klippte Allan, nästan hela hästen är klar men ska klippa med lilla maskinen i öronen och på lite andra småställen. Han är alltså inte bara fin att rida, han är trevlig att hantera också. Trots att han varit hingst ett bra tag. 

Idag red jag åter igen Dior och han var skit, stark, stel och allmänt bajs. Vet inte om det har med att han vilat två dagar eller om det är för att jag inte ridit honom själv på 5 dagar. Fick trycka till honom ordentligt idag för att han ens skulle ställa sig och göra något vettig istället för att streta emot. 

Abdullah ska träna Robin ikväll, Shaker likaså. Allan ska träna med Ghazi, lyllos honom. Annars har det inte hänt så mycket, ser ut som att det kan lösa sig med medlemsskap ändå och kanske hinner jag med en tävling innan vi far till Europa. Beror på hur snabbt Abdullahs pappa agerar. 

Dags att hoppa in i duschen och duscha av Allans hår, därefter blir det köttbullar med pasta till lunch. Idag måste jag hinna med en powernap, igår skapade jag alldeles för länge men mamma och Hans. Såklart var det värt det men är trött idag. 
Dagens chock

Dagens chock var ändå när jag googlade Allan och insåg att han varit godkänd hingst i ett antal år, något som varken jag eller min chef visste. Roligt ändå men synd att han inte är det fortfarande, han verkar ha ett trevligt huvud. 

Blir bra när han ser mer ut så här än så fet som han är nu. Linn hjärta Allan

Alltså herregud vad jag älskar den nya hästen, redan! Han är precis den typ av häst som jag gillar. Väldigt lätt i munnen, bra framåtbjudning, mjuk i sidorna och kompakt. Woho jag har en otroligt god känsla när det gäller denna hästen och jag tror att Abdullah kanske har en efterträdare till Tilli. 

Ska försöka fotta honom imorgon så ni får se honom lite mer. Måste klippa honom också så blir en total makeover. 

Annars red jag Amuesant och Robin också, de var inte så tokiga heller. Gick promenad med Tilli, Oxer och Snoopy. Ska rida Tilli ikväll och Dior om Rashed inte rider honom själv. Ingen aning om hur det blir med Dior nu om han ska rida honom helt själv eller om jag ska göra det. Jag är inte intresserad av att rida en till häst bara på marken och ska Rashed tävla måste han ju träna också. Vi får väl se hur allt utvecklas. 

Dags att äta frukost/lunch och vila innan det blir stallet igen vid 16. 

Gårdagens avenue look
Ny häst!

Abdullah har köpt oss en ny häst! En extremt fet men så länge trevlig 11åring kille e.heartbreaker. "Allan" har gårt 140 felfritt, ca 168-170cm. Nu ska jag till stallet och prova honom! Tror att denna fula ankunge kan bli en vacker herre när han gått ner massor och fått en bra kondition. Allan har ett par jobbiga månader framför sig. 


Ingen ide att ni kommenterar att Abdullah inte har någon hjälm, han är gammal nog att ta ansvar för sitt eget liv och handlingar. 

Hörs senare bloggen! 

Firat Shaker

Precis avverkat ett födelsedagsfirande för Shaker hemma hos oss. Jag och Evelina gjorde pannkakstårta och Abdullah, Ahmed och Shaker åt och dog inte. Inte den bästa tårtan men den gick att äta. 

Var på avenue tidigare idag med Kristian  och Evelina. Jag köpte lite nya kläder och känner mig snygg igen! 

Nu ska jag sova men bjuder på en bild på kvällens outfit. 

130kr gör skorna 👍Hopplös på att sova

Idag är jag ledig och såklart kan jag inte sova. Kom hem sent från stallet igår eftersom att det var tävling och vaknade nu 0645. Lite onödigt kan jag tycka nu när jag faktiskt kan sova och behöver det. 

Tävlingen gick dåligt igår, ingen placering och ingen nollrunda. Dagens stjärna var Tilli som ställde upp 110% för Abdullah men tyvärr höll han inte ihop det hela vägen och rev sista hindret, såklart med snabbaste tiden. Ett härligt formbesked för tanten i alla fall! 

Robin rev hela tre hinder och stannade på sista jokern. En väldigt dålig runda och han hoppade dåligt inne på banan, ofokuserat och spänt. Kristian ska hoppa upp och trycka till honom lite i veckan. 

Shaker glömde vägen och trillade av i en sväng på Snoopy. Alltså ingen bra tävlingsdag för varken min eller evelinas chef. Hursomhelst var det en trevlig dag, alltid fint att komma hemifrån och träffa lite annat folk.

Tvångskelar lite innan start med Tilli. Som för övrigt hellre kelar med mig än Abdullah!!! Haha! Mission accomplished ! Taggade hästar

Tilli är oerhört fräsch just nu och det ska bli skoj att se henne på tävling imorgon. Robin är väldigt fin också men Tilli kommer alltid vara Tilli. Egentligen skulle Amuesant tävla 120 men igår hade han feber så ingen start för honom denna gången. 

Shaker har sålt Cordo och han åker på lördag. Han blev såld till en tjej på grannklubben och de klickade direkt när hon provade honom. Ska bli kul att se vad de två kan göra ihop. Cordo har gått 150 så GP i Kuwait är inga problem för gammelgubben som fortfarande har ett par år kvar. 

Dags att duscha och sen sova, blir en lång dag imorgon. 

Hade det mysigt med sjuklingen Anuesant på banan ❤️Han trillade av

Idag skulle Rashed hoppade Dior innan tävlingen imorgon, sagt och gjort. Dior hoppade fantastiskt idag igen och flög över alla hinder. Jag vet inte varför men Rashed ville hoppa högt på honom, väldigt högt. Plötligt var ett räcke närmare 150cm och Dior hoppade så stort att Rashed flög av. Han slog sig inte speciellt mycket men kanske fick han sig en tankeställare. Det var i alla fall kul att se Dior hoppa så fint och lyckligtvis slog sig inte ryttaren. 

Abdullah ska tävla Tilli och Robin i 135 imorgon. Dior går 105cm och 120cm(någon form av lagklass). Shaker rider också 105cm på Snoopy. 

I eftermiddag ska jag enbart rida Tilli. Tävlingen börjar imorgon eftermiddag så hinner fixa allt då. Så gött att ha båda hästarna i samma klass också. 

Hårt arbete lönar sig inte alltid

Blir både ledsen och irriterad. Jag kommer inte kunna tävla förän nästa säsong tidigast och nu ska antagligen Diors ägare tävla honom själv resten av säsongen eftersom att jag själv inte får lov pga att jag inte är kuwaitisk medborgare ungefär. Jag vet hur idiotiskt det låter men så är det här. 

Varför jag blir ledsen är för att jag jobbat riktigt hårt med Dior och äntligen börjar han komma dit som jag vill ha honom och jag vill inte att någon annan ska komma och störa mitt arbete nu. Hans ägare är en duktig ryttare så det är inte det att han inte klarar av det men jag vill så gärna göra det själv.  Det känns som alla timmar i sadeln på denna häst varit slöseri med tiden trots att jag innerst inne vet att det inte är så. 

Jaja, kommer ingenstans med mitt gnäll. Imorgon är det en ny dag. 

Saknar min pajjas. 
Tidigt i stallet, lång lunch

Idag gick jag upp vid 06 och vi var i stallet strax efter 07. Helt perfekt, vi hade inte mycket att göra och lämnade klubben redan vid 11. Legat ute i solen nästan tre timmar på lunchen och ska strax åka tillbaka till stallet igen. 

Abdullah ska inte rida ikväll men jag ska rida både Tilli och Dior. Amuesant hoppade imorse och gjorde det relativt bra, han är väldigt oförsiktig men gjorde ett par bra språng. Han kommer aldrig bli en Robin eller en Tilli men det är bara att träna på. 

Förhoppningsvis kommer jag och Evelina hem tidigt ikväll igen så vi kan åka tidigt till stallet imorgon igen. 

Superstar-Tilli

Hoppat Dior igen

Igår var det banhoppning på schemat för Dior. Gud vad duktig han var och så mycket han har utvecklats! Hoppade en bana på 110/120cm och det kändes lätt, även om han var trött i slutet så ansträngde han sig och ville vara felfri. 

Nu har Kristian ändrat sin uppfattning om Dior och till och med Abdullah börjar gillade honom. Aja Abdullah kommer aldrig tycka om Dior som jag gör man nu tycker han inte att han är värdelös i alla fall. 

Jag försöker verkligen lösa så att jag kan tävla här i Kuwait men det är inte så lätt, allting går att lösa såklart men frågan är om det är värt det. Självklart vill jag tävla men om man löser det på ett "fult sätt" kan det straffa sig i slutändan. Detta fick jag reda på igår efter att jag pratat en lång stund med Sajjad och Aws. Vi får se hur det går. 

Stadig lunch

Idag blev det en väldigt stadig lunch, halloumi, kyckling shish kebab, pasta och sallad. Maten ligger som en sten i magen nu. 

Åkte till stallet extra tidigt idag för att hämta upp Oxers hovslagare 07.00 utan för Kuwait riding center. Såklart dök han inte upp men det var gött att komma igång med hästarna innan det blev för varmt. 0730 satt jag på Tilli och till min förvåning kommer Abdullah gåendes mot banan. Vad i?!? Har bara hänt en gång att han varit i stallet innan 08.00 och då hade han slagit vad med Evelina. 

Han hade i alla fall varit på väg till skolan men tydligen hade han ingen skola idag och åkte för att rida istället. Han stod och tittade på Tillis pass och sa att hon såg perfekt ut. Såklart, hon är ju det! Efter det red han Robin och jag red Amuesant. Amuesant är numera en dressyrhäst, han är för duktig på dressyr  haha. 

Gjorde i ordning Velkana och Kris red henne på lilla galoppbanan. Jag ska rida  dior ikväll eftersom det blev väldigt varmt. Jag älskar att rida mellan 0700-1000 på förmiddagarna och mellan 1500-1800 på eftermiddagarna. 

Nu ska jag duscha och sen sova en stund innan vi åker till stallet igen. Löpning ikväll igen efter att alla hästarna är promenerade. 

Oxer

Tilli ❤️Tiden flyger förbi

Gud vad tiden går fort här nere, jag har redan bott här i två månader. Behöver knappast skriva att jag trivs för det har ni säkert redan förstått. Jaha vad har hänt sedan den förra uppdateringen? Det var tävling i torsdags och Abdullah red både Amuesant och Robin. Tilli sparar sig till en större tävling den 24/4. Amuesant gick 120 och rev nästsista hindret med överlägset snabbaste tiden.  Abdullah red på 62 och vinnaren red på 66. Väldigt irriterande men båda skötte sig och ibland behöver man tur för att vinna också. 

Robin gick 140cm och hoppade helt fantastiskt. Tyvärr fick inte Abdullah ihop honom helt till andra kombinationen och de rev insprånget, sen tappade Robin ett framben på oxern efter och rev där med. Så ja, ett misstag var. Satsar på felfritt nästa gång! Kul i alla fall att se att Robin hoppar så väl nu, han hoppar med hela kroppen och allt är mer kontrollerat. 

Jag skulle tävlat Dior i 105cm men eftersom att Kuwait är Kuwait så ska en del saker vara väldigt komplicerat. Jag kan inte bara bli medlem i en utav de tre klubbarna som finns här utan jag måste göra tusen saker plus att det kostar 6000kr och säsongen är strax över. Diors ägare kommer hem från Holland idag så ska snacka med honom. Han har bland annat köpt en ny häst och jag hoppas den kommer till Kuwait. 

Igår hade vi en ledig dag men jag åkte och jobba ändå, det var trevligt! Dior är så otroligt fin nu och både jag och Kristian ser skillnad på honom från dag till dag. 

Just nu lutar det åt att Abdullah ska till Holland istället för Tyskland. Blir säkert bra det! Men inget är klart ännu, fast Europa blir det efter att jag varit hemma två veckor i juli. 

Till dig som undrar varför jag inte skriver om Sigge och Hans är det för att jag inte träffar dem här. Båda två har det bra i alla fall om det är det du undrar över. :)

Här är lite nya bilder 

Amuesant innan dagens pefekta pass

Shakers Snoopy och jag


Dagligen har vi Linn och Tilli mys! 

Perfekta Dior 


Gårdagens visa ord från Jens. Stämmer!
Inlägg kommer

Ska försöka uppdatera er ikväll, haft varken ork eller lust att blogga. Bjuder på några bilder så länge. 
RSS 2.0