Snabbt ifrån mig

Nu ska jag sova här, skönt! Kommer vakna riktigt utvilad imorgon tror jag.

Red ut en sväng på Lucky innan och hade fendi som släptåg(handhäst). Gick bättre än väntat och det är ju alltid trevligt.

Imorgon ska de få gå ut igen fast på varsin tur. :)


Helgen kommer bli fullspäckad med massor av roligheter! Vi hörs imorgon en sväng, ville bara skriva att jag fortfarande lever.


Bra inlägg

Haha förlåt för mina glömda ord och stavfel i föregående inlägg!


Älskade Fendi!

Åh Fendi var jätteduktig idag!! Fina lilla bevishäst :)

Har lite panik inför bästa fredag, jag akut beroende av en ny klänning men vet inte om jag ska satsa på att beställa en på nätet eller om jag ska åka iväg en dag i veckan och köpa en i affär så jag kan prova, blööäää.

Jag orkar inte bestämma mig nu men det lutar åt att åka iväg, tyvärr vet jag inte vilka dagar jag jobbar i veckan som kommer, har jag otur är jag bara ledig fredag och då hinner jag inte åka iväg eftersom att Lucky ska till Silvana då.

Bjuder på några bilder från idag


Ett till schabrak till inlägget SCHABRAKFROSSA!

Här kommer ett till schabrak och det är ifrån min gamla klasskompis Marika

Ett jättesnyggt JWset :D


Hejdå

Min lediga dag

Njuter av min härliga lediga dag, mmm! Janne har varit här och skott Lucky på morgonen och Lucky var ovanligt lugn. Han är väldigt snäll att sko men så fort hovslagaren går eller kommer tillbaka så kastar han sig åt alla möjliga håll, när man väl lyfter på benet är allt frid och fröjd igen. Han var i alla fall lugnare än vanligt idag, berodde säkert på att jag red honom innan det var dags att sko.

Ska rida Fendi på banan i eftermiddag och trimma lite dressyr. Har bestämt mig för att inte göra massor med byten idag, känns det är det enda jag tränat på sista tiden på banan och det har nästan alltid slutat med bråk... Eller ja, vi har blivit vänner och gjort fina byten men idag ska jag göra massa annat. Träna på skänkelvikningar och annat travarbete.

Ska iväg på ett ärende annars idag. Inget som ni tycker är kul :)

Längtar till Falsterbo så sjuuuuuuuuuukt mycket, vem gör inte det liksom? Årets hästfest!

I helgen skulle det varit kul att vara på Öland och tävla men eftersom lucky inte är helt kry ännu så får jag nöja mig med att leka med bästa vännen och det är banne mej inte fy skam :)


Dagens

Dagen har flutit på i ett och nu ligger jag i soffan och chillar. Älskling har åkt hem idag och det är såklart tråkigt men det har å andra sidan varit mysigt att ha honom här, världens finaste pojkvän.

Imorgon blir det jobb igen, 10-16 sen på kvällen ska jag rida ut på Fendi och Lucky. Red ut en sväng på lucky idag och han kändes fin, känns kanske som om vi är på gång nu. Hoppas att känslan är rätt!

Dåliga ni varit på att kommentera, aningen skiter ni i det eller så tyckte ni att rundorna från tävlingen var riktigt dåliga.

Svar till Ulrika och Maja som kommenterat, tack era ord värmer massor! Och Maja jag har för mig att det är två nollor i 110cm som krävs för 120cm och två felfria 120cm för 130cm. Så har det alltid varit innan, det var vad KG också svarade när jag frågade honom senast.


Tävllingen i bilder


Här kommer en bildbomb från idag!





min baby!




















Så fin!










Avslutar med den här glada bilden(jag är i alla fall glad). Fendi har plötsligt fått fobi för rosetter.

vilken trevlig tävlingsdag hörre ni

Nu har jag precis vaknat efter en liten vilostund i sängen, så himla skönt att powernappa lite.

Tävlingen idag gick strålande! Red tre rundor idag eftersom att jag kom med på Sixten i 110cm också.

Fendi 1m: 0-fel, en trevlig runda, blev lite springig och tog inte min förhållning helt till nästsista men annars bra.

Fendi 110cm: 0-fel, jag är både nöjd och inte nöjd med den här rundan för Fendi körde en icke omtyckt stil, springa med huvudet högt, inte hoppa med rygg och trava lite när jag tar förhållningar. Jag tror helt klart att detta berodde på att han var trött i andra klassen och vem skulle inte varit det i den här värmen? Det som var väldigt positivt var att han ändå kämpade väldigt bra och hoppade vattenmatta på tävling för första gången! När han blir trött är så är det så himla svårt att få honom fokuserad och lugn, det är därför han ser lite vild ut och man ser tydligt hur han letar saker utanför och inne på banan. Vi kom runt och det var en godkänd runda, det är mer rutin vi behöver :) Han är ju min bebis och jag älskar honom, tror fortfarande att han kommer blir en riktigt fin häst i framtiden.

Sixten 110cm
: 0-fel, väldigt bra, satte honom lite i skiten till sista hindret men annars bra. Trodde jag red framåt tillräckligt men tydligen inte, Sixten bjöd på en längdhopp och klarade hindret felfritt haha.

Fendi är faktiskt kvalad till 120cm nu!! Men det dröjer flera rundor till innan vi hoppar den höjden, det är ett väldigt stort steg mellan 110cm och 120cm. Fina bebisen bara fortsätter att utvecklas :)

Fendi 1m


Fendi 110cm


Sixten 110cm


Nöjd efter dagen idag! Fina hästar, nästa stopp blir björbäck den 6.e juni. 1m-110cm på gräs.

Hej svejs

Jobb igen :)

Fick hoppa in och jobba idag igen, jobbar börjar tio så det är lyx. Hunnit med massor innan och ska bara rida när jag kommer hem. Imorgon ska fendi tävla i trolleholm, 100 - 110cm. Förhoppningsvis kommer jag med på Sixten också, Lisa anmälde men står som reserv, går hoppas att någon stryker sig. Går fendi lika bra som på träning och att jag rider lika bra så kommer det gå perfekt! Hoppas på det :)

Nu ska jag köra iväg, känner mig ovanligt utvilad av att gå upp kl 7. Kommer väl ikapp mig till ikväll haha. Stackars Hans som har en så trött och tråkig tjej.

Hej då på er!


Videor från träningen

Här kommer filmer från idag, kärleken själv <3


Hoppade om kombinationen


Också den avslutande banan på Sixten, finisen!



Nu måste jag sova, upp vid 4 imorgon insåg jag, mina pållar får komma ut redan 5, tur de är bra väder i alla fall. Kram skumbanan

KG träning idag

Fy fan vad bra det gick att träna idag!! Riktigt glad tjej här!!!

Började med att rida Sixten och de gick kanon, andra gången jag red honom och det stämde bra. Känns som om vi passar bra ihop och jag gillar honom. Får erkänna att jag är lite smått förälskad. Hoppade en bana på 115cm ungefär och det gick väldigt bra. Både Fendi och Sixten skulle ridas på samma sätt idag och det var kanon, blev inte så stor omställning till andra träningen på Fendi.

Efter att ha ridit Sixten skrittade Lisa av honom(lyx eller vad haha) och jag lastade ut Fendi och sadlade honom. Fendi bjöd på rodeoshow vid uppsittning, mindre uppskattat men när han kom in på banan vart han lugn. Under själva träningen var fendi helt uuuunderbar, åååh min fina älskling! Fendi är så jäkla bäst!! Förlåt för alla utropstecken men jag är helt lyrisk. KG sa såhär om Fendi idag "det här är det bästa jag sett honom hoppa, rid såhär!".

Håller på att lägga in videorna på både Sixten och Fendi, håll utkik!

Bevis på att min lilla kanin kan använda bakbenen också!!(!!!!)


Hejdå

Schabrakfrossa

Nu har jag fottat några av mina lite finare schabrak, en del av schabraken är ganska gamla men med tanke på att jag anväder nästan alla mina schabrak till vardags och tävling håller det riktigt bra. Vissa bättre än andra dock.

Två fina läsare skickade in bilder på sina schabrak. Här är Erikas favoriter, alla är RG.


Här är Camillas favorit schabrak och luva, bägge från Paddock Sports. Jag älskar hennes luva, hittar jag en likadan i Falsterbo kommer den lätt bli min. Så snygg på Camillas häst, ännu bättre att Banditos är så lik Lucky! Haha





Här kommer ett par bilder jag tog lite hastigt idag

överst Equiline, Anna Scarpati, Cristina Sport, Equiline, Cristina Sport, RG och Cristina Sport, har även två andra schabrak som jag gillar, det är ytterligare ett Cristina Sport och det mörkgröna Equipe som jag visat innan.


CS, CS, Equiline, AS och Equiline. Det första CS är ett av mina finaste tycker jag, säkert 4år gammalt och ser fortfarande lika fint ut.


Gillar CS detaljerna


Mina två senaste inköp, helt klart mina finaste! CS och RG.


Mmmmmmmm!!


Nästa inköp blir nog ett J van D, kanske matchande kavaj? Vem vet haha.



Tisdag

Nu ska jag snart åka till stallet och rida Lucky innan jag släpper ut pållarna. Träning ikväll kommer blir jättekul, det är uteträning så det blir ännu roligare. Annars idag händer det inte så mycket och skönt är det, imorgon blir det jobb en liten stund på frukosten. Börjar halv 6 så det är bara att pallra sig upp halv 5.

Hoppas ni ser fram emot ett schabrakinlägg :) kraaaam


Schabrak

Imorgon tänker jag göra ett schabrakinlägg vare sig ni vill eller inte. Tack till Erika som är den enda som skickar bild haha. Du är så länkad och får vara med i mitt inlägg imorgon :)

Nu har jag varit ute och motionerat ihop med mamma och hund, var sjukt mycket mygg ute redan så fick joggade lite, eller ja jag joggade och mamma halvsprang haha. Ska bli andra bullar när mamma börjar träna ordentligt, blir roligare för mig också. När jag kom hem körde jag lite sprintar, ett par hantelövningar och några upphopp. Haft extremt dåligt samvete över min träning sista tiden men inte en chans att jag skulle hunnit med min egen träning, hann ju för sjutton inte ens med mina hästar vissa dagar. Ett par dagar har jag sprungit innan jobb men något gym har jag inte hunnit med. Gymsuget försvinner mer och mer ju längre tid det går. Fan.

Suttit och räknat lite på vad jag kommer tjäna nu under maj månad och det ser ut som det kommer bli fina inköp i Falsterbo i år, wiiie! 48timmars jobb förra veckan känns bra nu haha.

Dyon tränset som jag köpte in GHS för några år sedan. Fortfarande lika fint :)


Hejdå

KG träning imorgon

Imorgon är det dags för Fendi att träna för KG igen, hoppas han ser lite skillnad på honom nu efter att jag har trimmat honom ett par gånger i veckan men graman. Jag känner inte jättestort skillnad, när han inte vill/kan byta galopp springer han ändå iväg och blir skänkeldöv... Han gjorde likadant flera gånger på banan idag och då fick jag ryck på honom och sparkade till honom och sedan plockade av gramanen och då kunde han bannemej byta galopp. 6 st klockrena byten på raken, ajemen! Tror det mest berodde på att jag blev arg för han gjorde samma sak sist och då var gramanen på hela passet. Fin häst i slutet i alla fall. Tyvärr har jag insett att jag måste klippa Fendi nu i sommar, han blir helt genomsvettig av att gå på banan så fort det blir lite varmt. Förra året klippte jag inte honom eftersom att han började först tävla på hösten. Lucky ska som vanligt klippans men de blir inte förän han börjar hoppa, om det nu blir av i år. Hoppas hoppas.

Kommer ni ihåg Sixten som jag red en gång för KG? Hans ägare ringde idag och frågade om jag kunde träna honom imorgon i mittengruppen och jag tackade såklart ja. Sixten är superfin tycker jag och jag hoppas att träningen imorgon går lika bra som sist. Sixten och Sara hoppade samma 110cm som mig och fendi i Skyrup och satte en bra nolla! Hoppa kan han verkligen :)

Lägger in videon så ni blir påminnda.



Hejja mig och hopphästarna imorgon!

Nu ska jag ut och gå en runda med min kära mor och Nelson. Njutit av vädret idag, red imorse och solade under dagen. Bränt mig riktigt bra trots solkräm(?). Hej då på er

Vad sura ni är!

Ni verkar inte så schabraksugna som jag är eftersom ingen mailat bild eller ens skrivit något alls. Fan vad kasst!

Kl är strax innan åtta och jag ska åka till stallet och rida, Fendi ska gå på banan och jag ska skritta Lucky med sadel. Imorgon får Lucky börja trava och på onsdag kan vi rida som vanligt igen.

Haha kan inte komma ihåg när jag var så pigg kl 8 sist? Uppskattar all sömn jag kan få när jag gick upp 04.00 igår. Även om jag var trött igår så gick det bra att rida och jag tror att Fendi var tacksam att få bli riden efter två dagar. Fina bebis :)

Vi hörs senare idag, Tjing tjong


Skicka bild på era favoritschabrak/luvor

Heeej! Eftersom att jag är en riktigt schabraknörd skulle jag hemskt gärna vilja se era favoriter!! Kan ni inte maila er bild till mig samt bloggadress till [email protected] Skriv gärna vad det är för märke.

Finns många prylgalna läsare här som gärna vill se era läckerheter :)

Hans favoritschabrak i min samling är ett grönt equipe, stilrent som han säger. Ett annat schabrak som jag visade frågade han om jag hade sytt själv, tar inte det som något positivt haha!

Själv älskar jag mitt RG, Anna scarpati samt mina cristina sport. Mmmm! Schabrak kan man inte få för mycket av ;)


Mög

Hela mitt inlägg försvann... Blir så trött så nu får ni ingen uppdate...


Sjukt trött


Lördag

Idag är det lördag och jag ska snart åka till jobb igen. Ganska skönt att slippa gå upp 5, hade istället sovmorgon till tio i åtta. Nu har jag kört Hans till bussen och får först återse honom på onsdag.

Var med om något äckligt igår, fendi drabbades av foderstrupförstoppning när han kom in. Ringde alla veterinärer jag kunde få tag på och ingen kunde komma. Efter mer än en timme massage och promenad så släppte det. Tur det! Trodde han skulle dö, kommer så sjukt mycket slem ifrån näsan och halsen plus att han hostade och harklade sig hela tiden. Glad att vi ändå slapp ha en veterinär men det för dåligt när man ringer 10veterinärer och ingen kan hjälpa en... Aja nu är han bra igen i alla fall, min bebis!

Dags att sminka sig sen jobba till 21 ikväll. Ha en fin kväll! Är avundsjuk på alla som är lediga och ska tävla i helgen. Puss


Lever

Jag lever men är riktigt trött imorgon blir det fjärde arbetsdagen för veckan och lördag består av en heldag sen 10-15 på söndag. Hör av mig när jag piggnat till igen.


Materiell lycka

Nu har jag hämtat ut mitt nya schabrak. Cristina Sport brunt med blå, guldig och silvrig passpoal, blått kantband.

Bjuder på mobilbilder


Snabbt inlägg

Ska försöka berätta lite snabbt om hur det gick hos Silvana igår...

När vi kom dit longerade vi honom i ridhuset, Silvana tyckte han såg mycket bättre ut men att han fortfarande inte vill trycka på helt med sitt högra bakben. Samma sak på hårt underlag. Vi böjde honom bak igen och konstaterade att han fortfarande markerar lite på höger bakkota. Inte mycket men tillräckligt för att han skulle ha en liten behandling till, ingen antibiotika men något annat(kommer inte ihåg vad hon sa, spelar ingen roll). Han fick även någon mer behandling i korset samt att han fick en behandling i halsen(höger sida). Visst jag har kännt att han varit bättre, vissa dagar har han kännts bättre än andra men jag har vetat att han inte varit 100 bra. Både när man rider och longerar honom kan man se att han tar huvudet lite på sne i höger galopp. Silvana tyckte att han skulle få den extra behandlingen i höger bakkota bara för att han inte skulle bli värre om jag skulle börja hoppa honom. Så hon sa, vi väntar 3 veckor till sen kan han nog få hoppa igen. Det är väl bra men jag tror inte något för än jag varit där igen.

Han ska vila nu i 5dagar, endast skritt. Sen blir det 2 dagar med trav sen kan vi trimma som vanligt igen. Det som var positivt var att vi får rida över cavaletti, kul med lite variation.

Nu ska jag kila iväg till stallet och ta in hästarna. Ska rida Fendi på banan ikväll med graman samt gå promenader med Lucky. Förhoppningsvis hinner jag till Perstorp för att hämta ut mitt schabrak, lite plåster på såret.

Imorgon ska jag jobba frukost på jobbet och ska gå upp kl 5! Wiiieho, vem vill inte stiga upp då? Haha cash is king i alla fall. Jobba i ett fram till och med måndag nu, ni lär inte höra så mycket kul ifrån mig framöver.



Hejdå

Uppdatering

Nu ska få uppdatering men jag ska bara njuta av min lugna förmiddag först. Sen ska jag skriva allt om gårdagens veterinärbesök. Vi hörs senare


Inte bra

Orkar inte blogga, ville bara berätta att Lucky inte är bra... Sucks!

Bjuder på en fin bild på prinsen i alla fall.


Helgen som gått

En ny vecka igen och det är en fullspäckad vecka som står framför mig. Haft en väldigt mysig helg tillsammans med Hans i Mellbystrand, kom upp i fredags och grillade och såg film på kvällen efter att vi tagit en promenad och handlat. På lördagen körde vi till Halmstad och fikade ihop med en kompis till Hans och hans tjej, vi var inom Naturkompaniet och spanade på allt de hade i sin butik innan vi for hemmåt. På väg hem till Mellby igen stannade vi till på Eurostop och jag bytte till mig ett par nya träningsskor, jag älskade mina gamla skor utseendemässigt men de var inte bra i längden. Så istället för ett par Addidas skor har jag nu ett par härliga Asics skor. Jag passade på att inviga skorna redan på söndagmorgonen i form av en löptur på stranden, asså guuuud så härligt! Hade jag kunnat så hade jag sprungit på stranden varje dag. Vid två tiden körde jag och Hans hem till mig och jag red båda pållarna på kvällen. Höll bara på att flyga av Fendi en gång så det var inte så farligt. Båda fick gå på banan med graman och det gick bra. Måste ju göra min läxa som jag fick av KG... Fendi brydde sig inte så mycket om gramanen men vi fokuserade mycket på galoppombytena.

Idag är det måndagen den 14maj och det är dags för Luckys andra återbesök. Behöver inte säga hur mycket jag vill att han ska vara frisk. Låt Luckyluke komma igång med hoppningen nu!!

Annars har inte mycket mer hänt, jag ska jobba fem dagar denna veckan så cashen rullar in som de ska. Vem sparar inte inför Falsterbo liksom? Jag vet i alla fall att jag ska köpa ett CWD träns i Falsterbo i år, mmm! I veckan ska jag även hämta ut mitt nya schabrak som jag beställde från tophorse.se



 Hejdå


Hopp hopp



Videorna kommer inte i ordning, slänger bara in dem här.

















Håller på att lägga in filmerna

Jag sitter och lägger in filmerna från KG träningen nu, hej och hå vad det inte går. Går sjukt segt som vanligt!

Blev ingen ridning idag, regnet vann över mig och det är inte första gången, heller inte den sista. Jag avskyr att rida i regn och jag kommer aldrig bli bra på det heller. Det är inte ridandet i regnet som får mig att rysa utan det är att min utrustning tar skada av det och att jag tvingas putsa den. Det är DET som får mig att avstå. Usch och fy för torrt läder.

Men jag tillbringade massor med kvalitetstid med pållarna ändå, masserade båda hästarna över hela kroppen. Så skönt tyckte Fendi, Lucky visade inte så mycket men han stod stilla så äckligt tyckte han nog inte att det var.

Imorgon blir det jobb igen, börjar 10 igen. Längtar tills imorgonkväll för då kommer Hans och på fredag åker vi till MELLBY!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiie, gläder mig såååå mycket. Alltid supermysigt när vi är där och det ska bli så skönt att bara vara vi två.



Hej så länge

Dagen har gått i ett

Nästan precis kommit hem från jobb, blev nästan 8 timmars jobb idag så det var ju kanon. Jobbet gick snabbt idag och det är ju alltid bra. Var flitig och mockade samt sprang innan jobb och på vägen hem tog jag in hästarna. Nu regnar det ute och jag ska ta mig till stallet och utföra någon form av ridning :p blir alltid så opepp när det regnar... Funderar på att rida barbacka på båda idag.

Ska lägga in videor från träningen också, de kommer ikväll om jag inte stupar efter stallet. Fendi hoppade kanon igår efter att han varit ett riktigt mongo under framridningen. Kg har gett mig läxa att rida honom med graman två gånger i veckan tills nästa träning, bara för att Fendi inte ska kunna bråka så mycket som han gjorde igår. Så jäkla svårt att komma åt honom när han bara kör upp huvudet och springer iväg, blir helt galen.

Aja nu får jag pallra mig iväg till älsklingarna i stallet <3


Underbar video

Vet att jag lagt upp den här videon förut men jag får alltid gåshud av den här videon!



När vi ändå är igång. Denna har jag också lagt upp innan.


Det är inte mitt år i år, så är det bara.

Tänker inte gå in på rubriken mer men det är bara ett konstaterande, låt mig få lite tur nu, lite flyt. Bara liiiite. Försöker peppa till med lite glad musik, gör alltid något i alla fall.

Tänker bjuda på lite bilder som gör mig glad, vill ju inte göra er ledsna.




















hiih Hans som liten




















Förlåt för denna bildbomb, men ibland behövs det. Ps, verkar ha mest bilder på när jag blivit 4.a. Ds.

Hejdå!

När man längtar efter sin kärlek

När man längtar efter sin kärlek så får man nöja sig med att pussa på de fyrbenta älsklingarna, inte så illa det. Hans åkte hem till päronen i torsdag(tror jag, känns som jag varit utan honom i över en vecka nu) och kommer första tillbaka på torsdag kväll efter att jag jobbat klart och ridit. Ska jobba både onsdag och torsdag ca 10-16, bra tider. Jag hinner mocka innan jobb och ska rida efter, tyvärr hinner jag omöjligt gymma de dagar jag jobbar. Imorgon blir det hoppträning för KG med Fendido, alltid lika kul att träna även om jag gärna hade hoppat över det denna gången.

Red ut på Lucky idag och han kändes riktigt fin, inte alls så sne som han känts ibland! Jag hoppas hoppas hoppas att vi är tillbaka snart, längtar riktigt mycket efter att få tävla honom, bästa hästen!

Sitter och väntar på mamma nu, hon ska agera fotograf på ridbanan när jag rider Fendi så förbered er på en ny bildbomb. Vi får väl se om lillprinsen är duktig idag haha, han har varit lite väl hyperaktiv sista tiden.



Nu ska jag cykla till stallet sen blir det en löptur :)


Lucky Luke herrevadskloster

Bildbommmmb





















































Helmatchad mamma och pålle




Hej hej



Fotografering

Idag ska gamla räven Lucky få åka till Herrevads och gå på deras stora utebana, mest så att Lucky får komma iväg och göra något annat. Det som är bra med klubbens utebana är att den är så stor så vi slippen rida skarpa svängar. Lite osäker på om han får gå på volt ännu för Silvana sa bara att han inte skulle longeras. Kanske kan rida lite större volter på honom. Börjar närma sig ett nytt återbesök nu, en vecka och en dag kvar närmare bestämt.

Mamma ska få fotta idag när jag rider på Lucky, kan inte komma ihåg när det var ridbilder på honom senast. Ska åka till stallet vid 6tiden  så förhoppningsvis blir det ett härligt kvällsljus på bilderna.

Idag har jag haft ett otroligt sug efter ett nytt schabrak och svarar Caroline på mitt mail i från Tophorse kommer det dimpa ner ett nytt till mig snart, till Lucky. Ett sjukt snyggt schabrak! (om det inte är sålt redan då)

Senare ikväll ska jag äta massor med frukt och bara gotta mig, härligt att vara ledig både måndag och tisdag. Tror annars att veckan kommer ganska snabbt, träning på tisdag för KG om jag inte får sålt min plats innan dess.

Sista chansen på mina fyra schabrak på tradera nu!

http://www.tradera.com/vitt-equiline-hoppschabrak-storlek-full-auktion_302358_155154090


Lite tyst av mig

Förlåt för att jag inte bloggat någonting men både igår och idag jobbade jag och efter att jag varit i stallet på kvällen orkade jag helt enkelt inte blogga. Orkar inte blogga så mycket ny heller men jag vill bara skriva något så ni vet att jag lever!

Jag lever sjukt mycket faktiskt, precis varit ute och sprungit 7km, kändes lätt som en plätt trots att jag inte tränat på hela veckan. Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet en sväng! Har saknat att lyfta skrot.

Imorgon är jag ledig från jobb och ska leva en helt vanlig dag i mitt liv, chilla med hästarna sen svettas ordentligt, det är då jag mår som bäst! Nästa helg ska jag och Hans åka till mellbystrand och bo där i ett par dagar, alltid så mysigt att vara där, speciellt med Hans. Lite romantik tackar man inte nej till, blir väl lite restaurangätande och strandmys.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon vid åtta.


Skyrup

här kommer videon från igår, syns så tydligt att han blir trött efter kombinationen och hoppar bara med fram haha. Mamma slutade filma efter stopp nr två men jaja, rev ändå sista så var inget att se :) Kaninhäst nr 1!


Videon kommer

Jag ska lägga in videon så ni kan få se men det har en sån jäkla tid här ute på landet... Plus att min bror får ryck när jag belastar internetet så mycket som jag gör just nu. Har kollat på videon på datorn nu och jag blev helt snurrig av att se den haha, mamma hade zoomat in lite för mycket så hela bilden är ryckig. Inte lätt haha.

Jag har i alla fall haft fullt upp hela dagen. Jag gick upp vid åtta och cykla till stallet för att släppa ut pållarna. Var hemma vid halv 9 och sminkade mig, åt frukost med Hans och sedan cyklade jag till mitt nya extrajobb(!!). Jobbade från 10 till 17 och på vägen hem stannade jag till i stallet för att ta in hästarna. Cyklade hem och åt spaghetti och köttfärssås sen åkte jag till stallet för att mocka och rida. Fendi fick bara skritta en tur men han kändes väldigt pigg och fräsch! Han brukar alltid vila dagen efter tävling men jag bestämde mig för att låta honom skritta en halvtimme i form i skogen. Lucky har varit svullen i sina framben de två senaste dagarna men idag har det börjat försvinna. Tror att han varit svullen av allt gräs i hagen, gubben går ju med näsan i marken konstant också, inte så att han tar lite vila i allt betande haha.

Imorgon ska jag jobba igen och det blir väl bra. Lite orolig över mitt ena knä bara, i vissa vridningsmoment gör det ganska ont. Men men lite sömn gör nog gott! Trevliga människor på nya jobbet i alla fall, alla vet ju att kollegorna gör jobbet värt att gå till.

I helgen blir det lite mer jobb och jag hoppas på att åka till Gunilla och rida pållarna där på söndag en stund. Kanske hoppa lite igen :)



hejj hejj

tävling Skyrup

Snabbt om tävlingen idag, red en regional 110cm i Skyrup med Fendi. Redan när vi kom dit var Fendi som en fiolsträng och skulle inte gå förbi en säck morötter på väg ner till framridningen, han stog på bakbenen, snurrade runt och runt plus att han hoppade 120cm ouppvärmd över en planka som låg på marken. suck. Ville inte gå i närheten av en hingst som stog vid framridningen och var allmänt mongo inne på banan haha. Inte den bästa dagen idag alltså. Men han var otrolig fin på framhopp och hoppade som bara den(med hela kroppen, inte bara fram), när jag red in på banan skulle han inte gå fram till tälten som var vid ena långsidan, vilket resulterade till nya snurrningar och stegringar. De hade utsmyckat banan med diverse gräsmattor och dammar som Fendi var totalt livrädd för. När jag red mot första hindret hade jag inga förväntningar alls eftersom att han var så spänd och gick runt som en struts. Men Fendi hoppade otroligt luftigt och någorlunda avspänt fram till näst sista där han stannade två gånger sen rev vi sista hindret också som grädde på moset fick vi 4tidsfel men kollar man inte på resultatet är jag faktiskt nöjd med min lilla pålle. Det är rutinen som saknas och han är inte van att gå på så stora banor.

Det bästa med allt var att Hans fick en KANONbild på första hindret och Fendi hoppade den något korta kombinationen klockrent(som stod intill tälten!!). Man får fokusera på det som är bra och man kan inte förvänta sig att en så pass speciellt häst som Fendi kan vara lika klockren som sist alltid. Ingen häst kan vara felfri jämt.

Fina bebisen min! Man kan se att det inte är höjden som är problemet :)














detta var hindret som Fendi stannade på, inte konstigt om han var trött efter sina MEGAhopp.



Ska se om jag lägger in videon imorgon. Ska börja jobba kl 10 och vet inte helt när jag kommer hem, ska hinna med hästar och mockning efter jobb så får se vad jag hinner med. :)

Kommentera gärna, gör mig glad!

Bra väder

Ett kanonväder idag, ska till stallet och rida Lucky nu sen i eftermiddag blir det tävling i Skyrup med Fendi, en 110cm. Hoppas det går lika bra som sist, han har känts riktigt fin senaste dagarna så hoppas. Håll gärna en tumme för oss idag! Njut av det fina vädret och bli riktigt solbrända ;)


RSS 2.0