Mätt, klar med hästar

Nu är allt med hästar i stort sett klart för dagen, ska bara natta hästarna vid 9tiden. Ridningen på Phiis var mindre lyckad idag haha, kängru delux... Red Arken och det gick jättebra.'

Har precis tryckt i mig massor av färsk pasta, supernice. Kläckte ett rått ägg över som extra protein. Jag har inga problem med råa ägg längre, innan tyckte jag det var räligt, men smakar faktiskt ganska gott. Är väl en vanesak. Ska snart duscha av mitt svettiga, hästluktande hår. Sen blir det en sväng ner till gymmet. Hoppas det inte börjar regna, är ganska drygt att cykla då.

Har en konstig känsla, för även om  pappa är hemma så känns det som om man vore helt ensam. Inte direkt som när mamma är hemma, märker verkligen hur mycket jag och mamma pratar med varandra nu när hon är inte är hemma. Pappa sitter jämt på kontoret eller vid tv.n. Inte mycket till kommunikation där inte. Aja, inte länge tills mamma kommer hem nu, like it!!! Saknar min mamma fett mycket!!

Nästa helg blir det antagligen en härlig utgång med Louise raring, bowling först sen ska vi dansa loss! Kommer bli en grymt lyckad kväll, vi skall även jobba lite med företaget också. Känns som om vi är på rätt spår där!!

Lucky, mammi och moi!


Love Linn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0