Lunch

Håller på att laga mig lite lunch just nu, ska sedan ut och mocka efter det blir det lite jobb. Ska rida två rundor idag så det tar väl 2,5timme kanske. Ska ner och gymma ikväll också och det ska bli najs. På Onsdag blir det ridning hos Gunilla, skulle eventuellt ut och galoppa på åkern, skoj.

Red Lucky och Fellow innan, Lucky tyckte nog att det var skönt att ha kortare päls. Fellow var pigg också och han ska nog få komma iväg och hoppa en dag de närmsta veckorna.

Sigge och Skippyavkomman, Elina studerar.


Vi hörs, love Linn

Go' helg.

Tävlade i Trolleholm igår med min lilla skrutt.

120cm: Ett ner, Lucky var mer eller mindre galen och spänd(red nog fram lite för lite haha).

125cm: Ett ner i omhopp, red tillräckligt fort så det räckte till en 6.e plats!!

Lite störigt för Lucky hoppade så grymt bra i 125cm och han hoppade med riktigt god marginal på alla hinder. På första hindret i omhopp red jag lite snett och Lucky slog till hinderstödet med bakbenet så det revs. Aja, var så jäkla nöjd ändå, Lucky var grymmebäst!

Sen idag var vi (jag och mamma) bara på klubben och hjälpte till lite. Skulle åka hem vid två men så kom Elina och Sigge så vi var ju tvungna att stanna och se när Sigge skulle hoppa haha. Är skittrött nu men ska passa på att klippa Lucky nu när han är ren. Han blev jättesvettig igår på tävlingen så det är inte mer än rätt att klippa honom.

Lucky på väg in på prisutdelning. Snygging? Jaaa! :D


Love Linn

Fredag

Idag är det fredag och jag mår riktigt bra. Tittade på biggest looser precis och jag blir så motiverad till och träna. Men tyvärr kommer jag nog inte ha tid att gymma idag, men ska försöka få med min kära mor på en promenad.

Ska skritta en runda på Lucky senasre och rida ut på de andra pållarna. Ska fixa allt mysigt med Lucky ikväll också. Min lilla plutt.

Var nere hos Öyvind och Ludwig igår och de bjöd på riktigt god mat. Vi var fem st som käkade sen kollade vi på Sherlock Holmes, som för övrigt var riktigt bra. Jag trodde verkligen inte att den skulle vara bra men det var den banne mej. :D

Var och jobbade igår också inann jag var nere på boendet, vi red allihopa så det blev bara två turer. Jag fick rida lilla Dancy(som för övrigt är till salu) och CC. Fantastiska CC, Dancy är en riktigt cool brud. Jag tror hon kommer äga på galoppbanorna i framtiden för hon har en jävulsk vinnarinstinkt. Riktigt tuff att rida, haha skrattar när hon gör sina bocksprång och skuttar iväg.

En annan liten film från Elina-träningen.


Nu har det börjat regna och jag ska mocka och sedan ta in hästarna.

Love Linn

Snabbt

Nu har jag precis stressat i mig lite lunch, ska cykla iväg och ta in galopphästarna sen komma tillbaka dit och rida tre hästar vid 2.

Har rätt ont i mina benhinnor nu efter för mycket asfaltslöpning och jag kladdade på några rejäla klickar Zon.

Vi hörs senare, love Linn

Utmattad.

Jag är så sjukt jävla trött just nu, har nog aldrig varit såhär trött. Red Phiis och Fellow, gick in bytade om till träningskläder sen sprang jag till gymmet(ca 5km?) gymmade i lite mer än en timme, mest ryggövningar, sen sprang jag hem. Aaah jag vill bara sova nu. Hann knappt äta något innan jag sprang iväg till gymmet så hade inget att ta energi ifrån...

Imorgon blir det jobb och senare på kvällen ska jag en tur till killarna från gymmet. Bjuds på lite mat, alltid trevligt!! :)

Jag orkar seriöst inte sitta här och knappa nu så ska duscha sen hoppa i säng.



Sköt om er alla, love Linn

Liten hoppfilm

Här kommer det sista hoppet från träningen, tyvärr fick mamma bara med halv hästen, men det var ett rejält hopp i alla fall.









Love Linn

Elina träning

Klockan är snart tolv och jag och mamma(och Lucky såklart) har nästan precis kommit hem från träning. Alltså det är helt jävla sjukt, Lucky hoppade så otroligt bra och han visar hela tiden hur grym han är!! Det sista hoppet så lade Lucky in ett mega hoppa, mamma fick tyvärr bara med halva hästen men grymt bra hoppade han i alla fall. Kommer väl film om någon dag. Inte nu i alla fall, sjukt trött.

Elina tyckte att Lucky hade blivit jättefin, maffat till sig lite och såklart lade hon märke till hans nya ormskinns-träns. *blink blink*

Det var helt underbart att träna för Elina igen och både jag och Lucky trivs oerhört bra hos henne. Min ridning var helt klart mycket bättre och annorlunda mot vad den har varit på ett halvår. Elina ser saker som ingen annan ser och hon känner mig och Lucky så bra och det är toppen. Guldstjärna till Elina!

Det har varit en toppen dag idag, allt har varit perfekt! Imorgon ska jag äntligen till gymmet och jag ska springa dit och hem hade jag tänkt. Phiis ska också få bli riden imorgon han börjar bli galen igen.

Fellow kändes grymmefin idag så jag beslutade mig faktiskt för att prova hoppa och det gick väldigt bra, han hoppade allt och höjde räcket till 110-120 bara för att testa och han flög över hur lätt som helst. Nu har han alltid hoppat bra hemma men ska ta med honom och Telli till Elina för att se vad hon kan ge för tips och se om Fellow har mognat.

Nu är jag supertrött och ska sova, imorgon får hästarna komma ut vid 7 sen ska jag sova läääänge och rida på eftermiddagen, eller ja vid lunch.

Älskar Lucky så sjukt mycket, jag är så lyckligt lottad som får ha denna fina hästen, att vara ägare är bara för bra för att vara sant. Världens bästa häst. <3


Love Linn

Stallet

Ska ut och mysa lite i stallet och så nu, hästar får ha lite tjockare täcken idag, det är riktigt blåsigt ute. Drömde om CC inatt, riktigt mysigt.

Jag längtar till träningen för Elina ikväll med världens finaste Lucky. Ska ladda kameran så mamma kan filma lite. Hade varit kul om Elina sett någon förädring på Lucky på ett halv år.

Jennie som fottat, tusen tack. http://jenniekriistensson.blogg.se/


See ya later, love Linn

Carnwood Cadet

Jag är knäsvag, olycklig och galet förälskad... i CC, Carnwood Cadet e. Cajun Cadet.

Turen på Jägersro var underbar, det var första gången som CC skulle gå fort och det gjorde han jävligt bra. Han hängde med Klapp mycket bra till sista kurvan och det är riktigt bra för att vara första gången. Klapp är nio år och är i topptrimm. Jag tror på CC och det gör mig galen att han inte är min. Den hästen är så fruktansvärt fin, underbar, härlig, ja han har allt.

Lucky mini, kan det bli bättre?


Galoppsport är riktigt roligt och jag känner att jag blir lite mer intresserad för varje gång. Banorna på Jägersro är galet bra och allt där nere är så stort. Det är lätt en känsla som måste upplevas och jag måste medge att det känns lite proffsigt att rida runt med skitkorta stigläder på en 3årig hingst och rida superfort. Jag trivs.

Nu ska jag duscha, imorgon blir det en enormt efterlängtad träning för Elina Svensson, såååå längesen jag tränade för henne. Har inte tid för gym imorgon heller så imorgon på dagen ska jag springa mig en mil och slappa på eftermiddagen.

Sköt om er. Love Linn



Snabbt inlägg!

Här kommer det ett blixtsnabbt inlägg,har precis käkat lite lunch och ska rusa ut i stallet och mocka innan jag sticker. Ska iväg och jobba kvart över 2, ska rida ut en runda först sen blir det en tur ner till Jägersro och jag ska rida CC där och Kisse ska rida Klapp.

Red Lucky en timme och en kvart idag, han var bråkig först men i slutet gick det mycket bättre. Han har blivit lite olydig på gamla dagar.

Är ganska mör i kroppen idag, sprang riktigt långt igår kväll. Var ute 75min och det gick riktigt bra. Mitt nya liv börjar.... Nu!! Ska nog springa ikväll igen när jag kommit hem, kommer inte ha tid att sticka till gymmet idag så då får jag sysselsätta mig på andra sätt. En lite runda här hemma hinner jag med i alla fall.

Nu måste jag gå ut i stallet så jag hinner med allt innan 2.

Full fart idag igen, fast ännu snabbare!! :D


Love Linn

Bild

En liten bild på Fellow från framridningen idag. 
 
Alldeles snart ska jag gå ut och göra iordning Lucky och rida en lång mysig runda. Det är p3 dokumentär på p3 och det är riktigt nice. Dokumentärerna där är sååå bra och intressanta.

Vill också gratulera Jennie till sin 3.e plats i LB:1 idag med Calle!!



Love Linn

Haha jag skrattar!

Ja, det var en blandat resultat idag på tävlingen.

I LC:2: var jag inte alls nöjd, Fellow var jättespänd och gick inte alls fram för skänkeln. Fick 58% och jag tycker verkligen inte att jag skulle fått mer, det var ingen bra runda. (säger man runda i dressyr? Aja what ever)

I LB:1: Stoooor skillnad på Fellow, han gick jättebra enligt mig, gick fram för skänkeln och lyssnade bra. Lite tittig på staketet uppe vid domaren men annars fin. Eller ja, fick ett smakprov på att fellow är en cirkushäst. I den ökade galoppen precis i slutet tog det tvärstopp och fellow ställde sig lite lätt på bakbenen, haha. Jag tror jag tryckte på honom lite för hårt med sporren, sorry. När jag kom ut skrattade jag bara, så det kan gå. Fick en 3.a på den ökningen, visserligen ganska generöst. Menmen trots att jag tyckte LB var mycket mycket bättre så fick vi bara 58% där med. Det tyckte jag var snålt, menmen så är det.  

Kommer bilder senare, nu ska jag mocka och rida Lucky. Mamma kommer hem ikväll, ska bli skönt att sova ut imorgon haha.

Baaabyyy!


Love Linn

06:25

Jag är trött. Aja hästarna blev matade kvart i 6 så nu ska jag bara käka och packa ut i släpet. Fellow är skitsnygg och det ska bli kul att tävla. Lucky såg lite avis ut med han får vänta till nästa helg.

Den halsen leker man inte med ;) Från förra tävligen då vi blev 4.a i LC:2.


Love Linn

Olagligt

CC är faktiskt olagligt fin. :)



CC spanade in några heta ston och blev lite hingstig efter det.


Galopp


Jag på CC och Kisse på Klapp


Lite trav


Kisse och Klapp


Kisse och Klapp, i bakgrunden Johan och CC


Avslutar med denna härliga bilden från en härlig tur på galoppbanan.


Nästa gång blir det en tur på galoppbanan på Jägersro, det ska bli riktigt tufft att få rida på den banan och det kommer gå riktigt fort.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova, upp tidigt imorgon och mata hästarna sen kommer Gunilla och hämtar mig kl 8 så kör vi till Ödåkra och rider LC:2 och LB:1 på Fellow. Jag hoppas på fint väder och ett glatt humör. Ha det fint allesammans och ta hand om er. Godnatt, love Linn

CC

Turen på galoppbanan gick bra och såhär snygg var CC. :)



Love Linn

Galoppbanan

Nu ska jag alldeles snart cykla iväg till stallet och börja göra iordning CC och Klapp för en sväng på galoppbanan.

Underbara CC och jag till vänster, Johan och Klapp till höger. :)


CC!! Och Klapp :)


Sköt om er och ta hand om varandra, love Linn

Stallet

Sitter i stallet har precis mockat, har datorn här ute så jag kan lyssna på Spotify. Har en ny favoritlåt med Oskar Linnros. Han är grym, hans nya låt är till och med bättre än "Ack sundbyberg", hans nya heter "från och med du".

Snart ska jag börja putsa inför morgondagen sen ska jag iväg och rida CC på galoppbanan. Aah jag är förälskad i CC.

CC är som en miniLucky fast galopphäst. Vem vet han kanske också kan hoppa?


Love Linn



Fellow

Var iväg med fellow innan och trimmade igenom honom i båda programmen, Lc:2 och Lb:1. Red lite fel i LB:1 men det ska nog gå bra i helgen. Det blir första gången Fellow går två klasser så han kommer säkert vara lite trött i sista. Det har inte kommit upp någon startlista ännu men får väl se vad jag har för starttider ikväll.

Fellow var i alla fall fin idag, jobbade bra och det var en nice väder att rida i.

Nu är det fredags-flirten på P3 och jag ska ut och ta in hästarna sen rida en sväng på Lucky. Lite gym ikväll blir det allt om killarna fixat nyckel. :)



Love Linn

Lucky

Klockan är alldeles för mycket och jag måste verkligen duscha, skulle gjort det för längesen men fastnade i köket. Imorgon blir det upp tidigt tidigt, kl 6 närmare. Mamma ger i vanliga fall hästarna frukost men nu när hon är bortrest får jag fixa det. Morgonfodring är egentligen ganska mysigt. Ska nog iväg till ridhuset med Fellow imorn så jag kan rida igenom dressyrprogrammen inför helgen. Måste lära mig LB:2...

Fina Lucky!


Godnatt, love Linn

Cool

Snygg bild va?



Love Linn


Soligt värre ute

Iiih vilket härligt väder det är ute, hela 22 grader!! Jag har ridit Lucky idag efter att hovslagaren varit här och lite senare ska jag byta och cykla ner till gymmet. Ska rida Fellow när jag kommer hem det är lite för varmt ute just nu tycker jag. Var uppe vid galoppstallet och gav hästarna där mat och vatten eftersom att Trollet var iväg och tävlade på Jägersro. Det gick för övrigt jättebra och hon blev 3.a. :)

Den nya träningsadeln som jag ska rida i hos Johan och Kisse var så snygg verkligen, såg jätteskön ut så jag längtar tills jag får galoppa i den.

Maria och Fargo på en liten promenad till butiken i Sjetnemarka. (Jepp nästan samma namn som mig, Skjetne, hihi)


Love Linn

Yeah i'm back good people!!!!

wiie nu är jag hemma igen, det känns både roligt och tråkigt. såklart kommer jag sakna min syster men det var så underbart att komma hem till mina gulliga hästar och andra djur. Ja såklart min familj också, har bara träffat pappa, men mamma och bror kommer hem vilken minut som helst.

Flygningen till Norge gick bra, lite molnigt så man kunde inte se så mycket men idag när jag flög hem var det strålande sol och molnfritt så kunde se allt under resan. Sååå fint. Har världens lock för vänster örat nu efter hemresan. klarade mig utan det på vägen dit, men precis som flygresan till Lanza -08 fick jag lock när man cirkulerar runt flygplatsen i väntan på landning. Mitt ena öra måste få en landning direkt. Haha

Lucky var så jävla gullig när jag kom hem, kelade hur länge som helst sen skulle jag springa upp till Phiis för att kela med honom(hade kelat med Fellow innan) och då blev Lucky helt galen och sprang efter mig som en tok haha. Riktigt leksugen och glad!

Ska rida allihopa nu efter att jag käkat, sen blir det att packa upp allting. :)

Bild från igår. :) Nu ska jag käka love u all.


Love Linn

Klockan är 21.40

Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig och sova. Ska packa det allra sista imorgon innan jag åker kl 6 imorgon bitti. Flyget går kl 9 från Köpenhamn så det blir nog bra, framme i Trondheim 11. Ni kommer inte höra av mig förän jag kommer hem den 19maj. Ha det bra så länge alla läsare, ni är guld värda allihopa.

Kommer sakna dig sunshine. Du är bäst.


Hejdå, love Linn

Jepp

Skrev ett inlägg imorse men det kom tydligen inte med haha. Inte direkt varit något fint väder idag så det har inte blivit någon ridning. Hästarna var ute mellan 11 och 1 sen fick dem komma ut en sväng från kl 6 till 9. Blev i alla fall några timmar ute ändå. Ska rida ala hästarna imorgon. Phiis ska ju egentligen vila pga hans ben men måste rida honom eftersom att jag ska bort så han håller sig lite mer på mattan. Just nu är Phiis i en helvetesperiod. När han inte blir riden blir han helt odräglig att ha och göra med och skulle det komma någon och lägga bud på honom när jag ska ta in honom hade jag nästan gått med på vilket pris som helst.

Var nere och tränade innan och det blev ett pass med lite allt möjligt nu innan resan till Norge. Åker på fredag och det ska bli såååå underbart att träffa min syster igen, och farfar såklart. Ska försöka springa lite när jag är hos Maria så jag inte låter bli att träna helt.

Luuuuucky! När jag kommer hem från Norge ska jag och Maud rida våra hästar tillsammans på galoppbanan hemma hos dem. Det kommer bli riktigt nyttigt för både honom och mig.


Kommer såklart sakna mina älsklingar när jag är borta. Men ändå vet jag att mamma och pappa tar hand om dem väl, det är ju ändå bara 5dagar som jag är borta. :)

Love Linn

Jägersro, Malmö

Klockan är nu snart 00.00 och jag har precis kommit hem från Jägersro med Johan och Kisse.

Första gången jag är och tittar på galopp "på riktigt" och det var så skoj. Vilka fina hästar det fanns. Jag insåg att Lucky behöver slimmas liiiite mer i sin form och han ska få gå på galoppbanan inom kort för att både förbättra sin kondition och kroppsform.

Tog lite bilder som jag faktiskt blev väldigt nöjd med. Kameran gjorde ett bra jobb ikväll.



En vacker häst från ledvolten. Johan och Kisses jockey som rider Klappen under löp i vanliga fall. (han vann också)


Nu är jag trött efter att ha ridit 5hästar idag och varit på Jägersro hela kvällen. Nu blir det sängen, natti natti.

Love Linn

Hoppbild

Fick bilderna från tävlingen av Öyvind innan. Jag blir lika glad varje gång som jag ser resultatet, Öyvind är grym på att fotta.

Lucky är otroligt snygg och man ser så bra han hoppade igår på bilden. Han hoppade super, synd bara att jag inte kunde använda mig av honom helt pga min ridning. Aja, blir i alla fall otroligt glad och tacksam att jag får rida på denna superfina häst. Lucky är bäst helt enkelt.

Ahhhhh underbara Lucky!


Love Linn

Tävling Perstorp

Jaha då åkte man iväg till Perstorp för att tävla idag kl 10.30, 18.05 var man hemma. Guuud så segt alltig har gått idag. Perstorp ska jag försöka undvika att åka ill fler gånger om jag ska hoppa två klasser. Man börjar nästan tro att alla som jobbar där har snigelslem under fötterna...

Aja, till resultatet. Med själva resultatet är jag nöjd. Jag förväntar mig inte att hoppa felfritt jämt så kan inte annat än vara nöjd. Hade ett ner i 120cm, mitt fel skulle tagit tillbaka honom lite grann, visste att det var nårgorlunda kort på 5steg men endå blir jag passiv och rider kasst och låter bli.

130cm hade vi också ett ner, mitt fel igen, Lucky gled ut lite grand och jag skulle ridit framåt istället för att backa tillbaka honom, kom lite kort in över oxern i komb så rev den.

Lucky skötte sig bra som vanligt och jag blir bara så jäkla trött och besviken mig själv att jag inte kan hålla mig till min plan och rida ordentligt... Här sitter jag på en skitbra häst och bara sumpar allting. Blä.

Något som gjorde mig glad idag var att Lucky trots att det regnade hoppade fint i 130cm, en annan sak som också gjorde mig glad var att mina söta vänner Ludwig och Öyvind kom dit för att titta. Tror att Öyvind tog någon bild med så en dag får ni kanske se dem.



Jag älskar dig Lucky och förlåt för att jag inte alltid kan göra det bästa för dig. Ingen Linn utan Lucky.

Love Linn

Hallå?

Seriöst hur kan man skriva det? :O



Love Linn

Födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Phiis födelsedag, hurra hurra hurra!!

5år blir den lilla skrutten.




Den 8maj är fredsdagen efter andra världskriget i Europa därav fick Phiis namnet Phiis. Uttalas som Peace. Sen hans riktiga namn är Carlito, men det är inget namn som vi använder.

Phiis låt, Carlito!


Tyvärr är det inte så bra väder idag på Phiis födelsedag men tror inte han bryr sig så jättemycket. Jag hoppas på stålande sol imorgon när det är tävling, wiie.

Love Linn


Galoppdebut

Idag gjorde jag min debut på galoppbanan med en galoppör. Kisse tog lite bilder eftersom att hon inte kunde vara med och rida själv. Det var ruskigt roligt att rida på galoppbanan, blåste gjorde det med och allting kändes mycket fortare än vad det var.

Red min favorit i stallet CC, hingsten. Älska mer.
 



Nu blir ni sugna på att flänga runt lite i full galopp va?

Love Linn

jörgen träning

Varit iväg och tränat för Jörgen nu på kvällen, det var uteträning så Lucky blev glad.Var tydligen fler hästar som blev det haha. Hästarna kickade hej vilt åt alla möjliga håll. Började dock mörkna när vi var klara så jag kn ju undra hur de i sista gruppen klarade sig haha. Aja inte mitt problem. Jörgen stod och frös hela tiden i den extrema blåsten, han sa "jag behöver rida för att bli varm" jag och matilda utbriser direkt du kan låna min häst!  Vadå desperata? Vem hade inte tackat nej till att  få sin häst genomriden av honom? Yeah yeah nog snackat om det.

Lucky hoppade bra idag även om jag red som en kratta, bara satt och meckade alldeles för mycket och skit. Hoppade ngt hinder på 125cm bara för att få känna på höjden lite inför helgen. Kan ju hoppas på att jag skärper till mig i min ridning på söndag.

Mamma fick i uppdrag att fotta, blev mindre lyckat eftersom att hon frös om händerna(?). Bra försök i alla fall. Mamma specialitet är att kapa mitt huvud på alla kort nästan, exempel nedan.



Nu ska jag duscha sen sova, imorn blir det jobb och gym :)

Love Linn


Sotare kl 8?

Vaknar av att Lassy skäller två ggr ute i köket, något han aldrig gör om det inte är ngt och då visade det sig att det stod en sotare utanför köksdörren. Jag bara what? Aja nu är sotandet fixat i alla fall. Hästarna är ute och jag har käkat frulle. Ska ta i galoppisarna vid halv 1 och sen ska jag mocka och rida Fellow innan träningen med  Lucky ikväll. Hoppas på att vi  får hoppa ute idag, det hade varit riktigt nice och Lucky hade blivit såå glad.



Gymträningen gick bra igår och det var skönt att träna. Imorgon ska jag gymma igen sen blir det nog att umgås med lite vänner på kvällen.

Love Linn


Fellow

Öyvind som fottat igen, han tar bäst bilder.

Fellow är olagligt vacker.


Natti love Linn

Lund nästa

Åker till Lund nu.

see ya
(snelugg har jag nu)


Love Linn


äntligen!

Imorgon ska jag äntligen komma iväg och kolla min käke hos käkspecialisten på Lunds lasarett. Jag har verkligen längtat efter att få kolla upp den och det gör bara ondare och ondare hela tiden så jag hoppas innerligt att den kan bli fixad på något sätt. Ska vara nere i Lund efter lunch någon gång så hinner rida innan, mocka gör jag nog när jag kommer hem.

Jag är nog inte helt frisk ännu, men jag kunde inte hålla mig innan jag vara bara TVUNGEN att gå ut och rida Lucky en runda. Lucky blev sur först sen när vi kom ut i skogen blev han mycket gladare. Han kändes riktigt fin idag, alert och roligt!

Just de, Phiis åkte sin första runda i släpet igår på typ 2år? Kan det stämma? Omg helt sjukt om det stämmer. Det gick i alla fall bra och pappas nya uppfinning för att hindra att han hoppar över bommen funkade nog bra.

löööök bild på mig. Ska försöka ta en bild på min nya frissa snart. Ska bara komma ihåg det md (a)


Sov gott nu, love Linn

Svar

"Hej! ska du köpa ny häst? vad letar du i så fall efter? kan du skriva hemsidans namn tack?
kram, bra blogg"

Svar: Nej jag ska inte köpa en ny häst, jag tittade bara runt för att se vad marknaden har att bjuda på. Skulle jag köpa en häst skulle jag isf titta efter en häst som är 8-10år som kanske gått 140cm, gärna hingst.

Tips på hemsidor
http://www.sporthorses.be/
http://www.breemeersen.be/
http://www.hastnet.se/
http://www.everhorse.se/
http://hest.rubrikk.no/torget-brukt-til-salgs/hester-ponnier
http://www.bukefalos.com/cmps_index.php
http://www.blocket.se/
http://www.nydalaequestrian.se/
http://sportpaardentekoop.nl/koop.asp
http://www.johanlaseur.nl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=30&Itemid=82

Här är några sidor som jag kom på nu.

Bra köp

Eftersom att jag är sjuk gör jag nästan ingenting vettigt så googlade på Dyon Snake Style, alltså det tränset jag köpte till Lucky i GBG. Det är nog det coolaste och snyggaste tränset jag har köpt och är lika bra kvalité som Dyon Difference. I USA kostar tränset 599 dollar($) så jag gjorde ett riktigt bra köp.



Samma träns ovan som på Lucky nedan.



Only the best for my prince, Lucky!

Hästletande

Har kollat runt lite efter hästar idag bara för att se vad det finns för några. Kollade först på Hästnet.se sen insåg jag att det finns riktigt mycket halvbra hästar till riktigt höga priser. Fastnade på denna belgiska sidan och där fanns det riktigt fina hästar!

(hittade denna på en annan belgisk sida, de videorna efter denna är från samma.)


Favoriten, denna fastnade jag speciellt mycket för. Ser välriden ut och är riktigt snygg också!








Love Linn

Snart så

Wiie jag känner mig redan bättre och jag räknar med att rida Lucky ikväll även om jag egentligen inte borde. Imorgon räknar jag med att träna igen. Huvudvärken och febern är så gott som borta och jag har bara lite ont i magen. Misstänker att jag stressat för mycket i det sista.

Somnade till slut igår kväll i alla fall, och tur är väl det? Tog ut hästarna vid halv 10(alldeles för sent egentligen, men hade ingen ork). Skulle ju jobbat idag men var tvungen att ta det lugnt i alla fall den här dagen också.

Love Linn

kl är 1 på natten

Jag orka verkligen inte att jag gått och blivit sjuk, igen. Jag bara lääängtar tills jag ska få träna på gym igen. Kl ärett nu och jag kan inte sova, är fruktansvärt rastlös och timmarna går bara för sakta... Hoppas jag kan rida Lucky imorn ändå, ska ju tävla i helgen så han måste få motion. 120cm och 130cm, får hoppas att det går bra.

Jag önskar jag kunde sova, men svårt är det. Kollade på Kenny Starfighter innan, Kenny Begins, så bra! Men tröt blev jag inte tyvärr.

Förhoppningsvis är febern borta helt imorn och huvudvärken släppt.

Love Linn


Seeeeg

Varit ute och ridit på Lucky, han var snigelseg i början men efter halva rundan blev han fin som han brukar.

Tror jag sovit för länge inatt? Gick och la mig kl 8 och gick upp kl 9 i morse. Konstigt att man blir trött av för mycket sömn. Aja får väl som kompensation sova en halvtimme till haha. Ska rida Fellow senare och lastträna Phiis.

Gym ikväll och imorgon jobbar jag igen :)

Orkar inte skriva mer nu, love Linn

Galet

Ååååh vilken härlig kväll/natt det var!! Blev hämtad av Öyvind vid 7tiden och så åkte vi(jag, Öyvind, Pål, Ludwig och chafför Rolf) in till HBG vid halv 11- 11tiden. Spelade lite biljard och så på Bulls först, jag satte bollarna av ren tur och kul var det. Vi stack till en annan bar vid 1 tiden och runt 2tiden stack vi till tempel och dansade loss. Det var inte mycket folk alls så det var riktigt nice. Halv 4 började vår biltur hem och såklart ville Öyvind och Ludwig handla mat på donken haha. Vid halv 5 var jag hemma och sov gott till kvart över 7 då jag tog ut hästarna. Var ganska trött så gick in och sov till 12. Meget nice. Det var en riktigt härlig natt, har inte haft så roligt på riktigt länge.

Nu är klockan fem över halv 2 och snart kommer Becci hit, vi ska till Gunilla. Hon ska titta på Fellows mamma Hillma och jag ska rida unghästarna där. Får se om jag ska rida 1, 2 eller 3 hästar. Lutar nog åt 3.

Igår visade Öyvind bilderna som han tagit på mig och Fellow under tävligen igår. WOOOOW vilka underbara bilder!! Jag skulle få dem så snart kommer dem väl upp här på bloggen. Det vara inte bara hans bilder på mig och Fellow som var snygga, det fanns otroligt många bra bilder på hans dator. Naturtalang på att fotta? Japp.

Om jag hinner så ska jag rida mitt första pass på galoppbanan idag, men det beror på när jag kommer hem från Gunilla.



Love Linn


Nej men?

Det blev minsann en fjärde plats för mig och Fellow i dagens dressyrtävling. Inte illa va? Jag var egentligen inte helt nöjd eftersom att han gick bättre sist, men tydligen var det ganska låga poäng överlag så mina 64,5% räckte till en 4.a plats.

Det var ju som sagt första tävlingen ute med fellow och han var lite extra tittig då, men han lugnade sig väldigt fort och var ganska samlad inne på banan. Missade en fattning och fick ett avbrott i traven men annars gick det bra. Fick mest 7or så är riktigt nöjd med de momenten.

Blev skitglad när jag såg att Öyvind och Ludwig kom gåendes mot framridningen. Riktigt kul att dem hade orkat sig dit för att kolla på mig och Fellow. Mamma fottade väldigt lite och det blev inte många bilder som blev bra men ska lägga upp ngn av dem i alla fall.Öyvind fottade också så får väl hoppas att han fick någon bättre bild ;)









Love Linn


RSS 2.0