Dåligt

Dåligt med kommentarer när jag väl uppdaterar, ni har väl inget vettigt att kommentera helt enkelt?

- Min dag har varit ganska slö, kom hem vid 12 igår kväll efter lite filmtittande, hämtade också hem mina skidor & stavar som blev glömda i fredags/lördagsnatt. Det är faktiskt inte helt lätt att cykla runt med skidor & stavar på en cykel vill jag lova, måste sett onekligen dumt ut också.


Red Lucky och han var megafin idag, härligt, han känns inte lika sne heller. Blir nog till att vi köper den sadeln om Sylvana tycker det ser bra ut.

Fendi var också fin, ganska laddad men det är bara skoj. Vid 12tiden körde vi (familjen) till Ballingslöv för att titta på pappas nydesignade kök, ett väldigt fint kök med massa coola finesser. Helt sjukt vad den gamla gubben är smart egentligen, kul att man får vara lite "delaktig" i hans projekt också. :)

Kom hem vid halv 3, tog in hästarna lite snabbt sedan bar det av till Gunillas place. Red Fellow & Telli, gick helt okej.

På vägen hem körde jag och mamma över åsen som vi brukar göra, väl där uppe hade en bil voltat så det var flera polisbilar, brandbilar och ambulanser på plats. Såg mer otäckt ut än vad det var, läste på hd.se att föraren var oskadd, så det var bra. Får alltid lite flashback när jag ser någon bilolycka. Har varit med om det en gång och hoppas på att jag slipper det nu. Vi(mamma & jag) blev visserligen påkörda, men det var ändå inget trevligt.

Nu ska jag ut och natta hästarna, är så trött idag så det blir tidigt i säng ikväll.

Fina Sara & Chappe :)


Love Linn

Herreguuud

Igår var det maskeradfest för alla tfhs:are(dvs flygelverna), många hade med sig bekanta och det blev en helt sjukt bra kväll. God mat, härlig musik, god dricka och ett perfekt sällskap. Måste nog till och med tillägga att det är den bästa festen jag någonsin varit på. Hemma runt 4-5tiden, kommer inte riktigt ihåg haha, brorsan hämtade mig i alla fall, skönt att slippa gå/cykla hem, sliten som man var.

Teamat på festen var att alla skulle klä ut sig till något på "v". Måste säga att nästan alla hade tagit detta med maskerad på väldigt stort allvar. En del kostymer var helt galet påhittiga. Det fanns bland annat de som var utklädda till vagina, vattenkran, v som i vendetta, vandringspris, vikingar, vampyrer, vetenskapsmän, vasaloppsåkare, våldtäksman och många många fler. Själv var jag en vinnare av vasaloppet, hade gjort en stor krans, tog med skidor, stavar, hade skidskor, medalj, nummerlapp, halsduk, mössa och yllestrumpor. Efter att kvällen pågått ett tag "försvann" min utrustning haha. Jag lånade ut den till de som ville ha, tomas fick låna min krans eftersom att han ville vara en vinnare, någon sprang runt med mina skidor utan anledning, stavarna såg jag inte till, jakob lånade min nummerlapp, mössan glömdes vid bordet. Men efterhand hittade den tillbaka till mig. Ska ner en sväng och se om jag hittar lite mer saker ikväll, om det går ihop med annat. :)

En fantastisk kväll som jag gärna hade upplevt flera gånger om.

Skönt för hästarna att få en vilodag idag, hade planerat in att inte rida idag eftersom att jag visste att jag skulle vara uppe sent dagen innan. Sov ca 4timmar i natt, men vilade precis 1,5timme så är ganska pepp ändå. Min ursnälla mamma nattade hästarna igår och matade imorse, supert!

Ni har väl inte missat Hurts nya album? Det är så galet bra, är helt frälst av alla låtarna!! Hittar ni här Hurts – Happiness på Spotify.

Blid från fbo, Caprifol & Sandra Carlsson


Love Linn

Tjo tjo

Egentligen har jag ingen lust att blogga eftersom att Lucky inte är sig själv. Känns som om hela den här bloggen är uppbyggd på honom. Men men, tänkte i alla fall berätta att vi lever och igår fick vi med en "ny" sadel med hem från Falkenberg till Lucky. En Equipe Linnea. Den var väldigt skön att rida i och verkade som om den låg bra på älsklingen, men vad vet jag, kommer ju inte ihåg hur han kändes innan vi fick den nya...

Sadeln(Amerigon) låg inte katastrof dåligt på Lucky som det verkade som, men den låg låååångt ifrån bra. Anna som jobbar på horsefarm sa att sadeln var för svängd för honom(som jag trodde) och för smal(som mamma trodde). Ligger inte stilla alls och vippar fram och tillbaka. Ska träffa hon som provade ut amerigon nästa vecka någon gång, vill häva köpet och få pengarna tillbaka...

Phiis är inte bättre, så ska få hit en veterinär snart.

Fendi är grym och har hoppat lite till och med. En duktig treåring.

Idag ska jag i alla fall få rida Lucky, har Equipe sadeln på prov i 1vecka - 10 dagar. Nu ska jag ta in hästarna sedan se om det går att rida i regnvädret. Äckligt väder nuförtiden.

LOVE U!!


Love Linn

06.13

Wie, ska käka frukost nu efter att ha matat hästarna ute i stallet. Var 10min senare än vanligt och det fick jag verkligen reda på av Phiis. den hästen har en väckerklocka inbyggd och är klockan 5min senare än vanligt ställer han till med en jäkla väsen ute i stallet. Är egentligen galet trött, men går jag och lägger mig en timme till blir jag bara ännu tröttare igen.

Idag bär det av till Tjörn för att hälsa på och hjälpa Josef med Tess. Sticker härifrån vid 12tiden ca, åker tåg så det är ganska smidigt. Ikväll ska jag rida Tess och det kommer nog bli roligt, undra om hon är sig lik?

Just nu tänker jag lägga det här med sadeln bakom mig, ska bli en bekymmersfri helg, och det kommer inte hända något med varken Lucky eller sadeln när jag är borta.

Nu ska jag dricka upp mitt te och göra en macka, efter det blir det tömkörning och mockning innan jag åker. Ska hinna packa också men det löser väl sig.

Fendi ute och flyger, Fendi som får en minivila nu på ca 5dagar totalt. Det blir nog bra för honom att smälta allt bra han gjort senaste tiden, så fin han blivit <3

Ingen mer bloggning på ett tag nu alltså.

Love Linn

Onsdag

HAHA skrev detta inlägget vid lunch, glömde trycka på publiucera. Typiskt mig...

Yepp sitter och dricker en kopp te, ska alldeles snart iväg och ta i hästarna på jobbet. Passar dem idag & imorgon eftersom att Klappen är i sthlm och tävlar, håller verkligen en tumme skithårt. Hade varit fruktansvärt roligt om det gick bra denna gången också.

Ang. sadeln. Svar nej, tolgan passar inte på Lucky(vad jag kan se, men ska ta med den till en sadelutprovare på onsdag), annars hade jag ju inte köpt en ny sadel. Hade blivit ganska glad om den passar. Luckys nya sadel ligger inte an bak, och däför hamnar jag i bakvikt, det måste innebära att den är alldeles för svängd(?). Hamnar snett sa sylvana & maritta att den hamnade också, därför han blivit sne.

Jusy nu är jag väldigt kluven, tänk så har maritta & sylvana fel? Säkerligen inte, men jag vet inte vem jag kan lita på nuförtiden. :( Ska i alla fall prova liet nya sadlar i veckan, dels prova min tränares sadlar, och åka till falkenberg och prova ut där med.  Hoppas att någon passar.

Änsålänge tömkör jag Lucky i skogen, blir ett väldigt springande för min del, men jag gör allt för den lilla guldgossen. Första gången någonsin som han blev tömkörd igår, det gick bra. Som jag alltid säger "finns ingen snällare häst än Lucky, den hästen har ett hjärta av guld".

När vi fått tag i en ny sadel ska vi tillbaka till sylvana. Har redan nu hittat potensiella ersättare till amerigon. Kommer ärligt talat inte sakna den sadeln alls. Men men spelar ingen roll vad jag tycker om för sadlar egentligen, det är viktigast att de passar Lucky, men å andra sidan kan jag inte ha en sadel jag vantrivs i. Skulle aldrig köpa en globus eller claridge house sadel till exempel, usch & fy....


Ny uppdatering, haha, tömkörde Lucky idag igen, herregud vad jag sprang! Lucky körde halvsken efter att en man ville klappa honom. Lucky är väldigt rädd/skeptisk till människor(speciellt män) som han inte känner. Dagens motion, check! Ska bli intressant att se hur mammsen ska klara av Lucky när jag är i götet i helgen. Lucky ska ju gå inspänd nu i så låg form som möjligt, om mamma inte vill tömköra får hon gå med honom inspänd istället.  Fick välja mellan graman, gouge eller gummisnodd. Har använt graman hittills, funkar ganska bra. Kan ju inte påstå att Lucky är speciellt nöjd med detta inspänningsbeslutet, men men blir nog bra till slut.

Lite sadelfrossa, vill ha tillbaka min gamla cwd nuuuuu nuuuu nu.


Love Linn


Sadelletande = börjat

Jaha tillbaks på ruta ett igen. En häst med ont i ryggen och ingen sadel som passar. Stackars Lucky!

Nu ska hästarna få komma ut i hagen en sväng. Efter jobb idag ska jag tömköra Lucky lite. Han ska bara tömköras och longeras ev. promenader, allt med inspänningstyglar. Stackars lite bebis.

Idag är de skitväder och hästarna ska få komma ut en sväng nu. Fendi får vila idag, bättre jag rider honom imorgon när det är bättre väder. Den lilla skrutten blir säkert bara glad av det.

Det var ju inte länge jag fick ha denna sadeln.


Och det som är lite jobbigt är att Lucky bara gått sämre med den nya sadeln, hela tiden har jag skyllt på mig själv. Stackars Lucky, inte kan han prata heller. CWD-sadeln låg säkerligen mycket bättre än denna sadeln och det stör mig något så fruktansvärt. Hela 2009 var det INTE en enda tävling som vi inte kom hem med rosett ifrån, Lucky var iprincip felfri i alla starter, var ett fåtal gånger vi hade ett ner, men aldrig två ner tror jag. Var en tävling i Åstorp då vi hade ett ner i varje, men så var det så få felfria att vi fick rosett ändå. Lucky var ju bland annat felfri i alla 130cm starter med den CWD sadeln. Jag trodde bara han var tapper, men kanske var det så att den låg bra på honom. Jag blir så frustrerad. Under 2010 gick han bra första tävlingen(med cwd) bytade sadel, gick bra två tävlingar. 1,2 & 6a. hade en sämre period så även falsterbo. hur han lyckats hoppa så bra i munka med två 2.a platser och en 1.a plats är obegripligt. De andra tävlingarna har gått bajs. & de kan jag förstå nu. Aaa vad jag känner mig dum. :(


Foderfunderingar

En del verkar tycka att det är mycket vi ger till våra hästar så tänkte svara på det nu.

Steel Joint; Vi har gett steel joint till våra hästar sedan Phiis blev opererad i 2007(?), det var för att mamma hade läst att ett par hästar med lösabenbitar hade tillfrisknat väldigt bra sedan de börjat ge det. Steel Joint är bra för skelettet, hovar, leder, osv. Sedan dess har vi inte vågat sluta med det och istället för Biotin käkar de det för hovarnas del. Lucky har ganska halvtaskiga hovar så det funkar bra.

Linfrö; Sedan Lucky fick kolik två ggr när han flyttade hit blev vi ombedda av helsingborgs djursjukhus att ge honom linfrö, och sedan dess har alla hästar fått det. Och *peppar peppar* så har vi inte haft problem med en enda mage. Linfröt smörjer magen.

Foderjäst; Foderjästen ger vi inte till våra hästar, inte ännu i alla fall. Har funderat på att ge det istället för linfrö. På jobbet ger de alla galopphästar en näve om dagen. Men är lite kluven om jag ska våga plocka bort linfröt. Antagligen inte, men vi får se.

Olja; Oljan är enbart för glasen, och det är bara vid vissa tillfällen, tex vid pälsfällning. Linfröt ger också en fin glans så behövs inte mycket.

Betfor; Betfodret ger vi också för att hålla igång magen precis som linfröt.

VSL; VSL ger vi för muselbyggnad och för att vår mark är selen-fattig.

Vitlökspulver; Har vi inte gett till våra hästar och funderar enbart på att ge det en vecka innan tävling för att förhindra eventuella förkylningar och dylikt. Så gör vi på jobbet och det kan vara värt att prova. Som en kommenterade kunde det ge sk. blodbrist. Men ger man det inte hela tiden borde det inte vara ett större problem, men ska såklart kolla upp det. Inte vill jag utsätta mina gullungar för fara. Annars tack för tipset!!

Havre; varför vi ger havre kommer vara för energins del som jag skrev innan.

Hoppas det blev lite bättre nu, jag uppskattar alla som skrev om fodret i foder-inlägget! :)Nu är klockan snart halv ett och jag kom hem från Öyving & Ludwig för ca en halv timme sedan. Vi såg en animerad film om någon kille som tränade drakar ungefär. Galet bra film och Mathias skulle se om han kunde fixa en drake till mig i julklapp haha. Vill ha en petrol-färgad såklart! Fick bilderna från Öyvind och GUUUUUD vad fina dom var. Här kommer det några smakprov sedan ska jag hoppa rätt ner i säng.Hoppade över en stock också! wwiiiiiieee


UnderbaringNu ska jag sova, imorgon ska Lucky till Sylvana och bli behandlad. Hoppas min fina prins blir bra nu. Läääängtar tills vi kan komma ut och busa i skogen och hoppa igen.

Love Linn

Söndagkväll

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Ljunghusen och titta på film med Öyvind & Ludwig. Öyvind var här i dag och fottade mig & Fendi. Ska få se bilderna när jag kommer dit så det ska bli riktigt nice :D Övertygad att bilderna är riktigt fina.

Made by Öyvind när Fellow och jag tävlade dressyr i våras.


Nu ska jag fixa till håret sedan kila iväg. Se fram emot en bildbomb så småningom. Glöm inte att tipsa om foder i inlägget innan.

Love Linn

Foderbyte

Nu är det dags för foderbyte till mina fina hästar. Kommer att börja ge hästarna Iform Komplett som Anna Nilssons man tagit fram. Lucky kommer gå på extra havre för lite mer energi. Kommer även fortsätta med Steel Joint till alla samt betfor, vitlök, linfrö, VSL, olja och eventuellt foderjäst. Har under många många år använt Salsa Hotmix, men är inte helt nöjd med det, dels att priset gått upp och säcken blivit mindre gör att vi ska byta. Vill ha lite mer GO i Lucky också.

Vad ger ni till era hästar? Vad är syftet med det ni ger?

Linfrö från Hippo
(googlade fram bilderna)

Love Linn

Träning

Precis varit ute och paniksprungit lite på gräsmattan. Inget gym idag för min del och det gjorde nästan ont i hela kroppen att sitta still efter att ha ätit massor och bara ridit två hästar idag. Körde lite uppvärmning snabbt sedan sprang jag lite snabb-intervaller. Tog i så mycket att jag höll på att spy, kändes faktiskt riktigt bra, hur konstigt det än låter haha.

Tittat runt lite grann på blocket ikväll efter ett "hemma gym" och en träningscykel. En träningscykel står allra högst upp på min köpa-lista. Hittade en fin spinningcykel för 1200kr, får hoppas den är kvar tills jag får lön. Kommer säkert träna sönder mig på den. Det låter nästan för bra för att vara sant att kunna cykla inomhus i värmen, med dator och musik. Iiiiiiiiiiiih, blir helt rysig i hela kroppen när jag tänker på det. För övrigt längtar jag tills nästa gympass, på måndag. Tränade ju alla veckodagar denna veckan, men tyvärr blir det nog bara gym månd. & onsd. denna veckan eftersom att jag ska passa galopphästarna torsd. och ska till gunilla på tisd., på fredag åker jag ju till gbg och kommer hem på sönd.  Kommer få lite lätt abstinens tror jag. Kanske ska jag vara så extrem att jag tar med mig träningstights och löparskor till gbg? Kommer framstå som en utomjording...Ska börja göra träningsschema på gymmet också. Tänk i december har jag tränat hårt i ett år. De tre åren på gym innan det räknas inte riktigt, det var först i december förra året som jag tog tag i allt ordentligt. Det kan man se på muskelmassa & viktökning. Önskar att jag hade tagit före- & efterbilder. Menmen lätt att vara efterklok. Egentligen spelar det ingen som helst roll, men hade bara varit kul att ha.

Min absoluta favoritlåt just nu, blir helt galet pepp av den.


En stor förebild; Marit Björgen


Ligger lite i lä om man jämför med henne. Hon är tjejen som tränar absolut hårdast inom eliten av skidåkare. 1000timmar per år lägger hon på träning. Dvs mer än 19timmars träning per vecka. Det är galet, tänk vad roligt att få ha det som sitt "jobb". Marit är fantastisk! Blev bara mer imponerad av henne när hon var med i Skavlan.

Nu ska jag duscha sedan sova, nya dag imorgon. Förhoppningsvis ska jag träffa Ludwig & Öyvind :)

Love Linn

Ridning hos Gunilla.

Idag hade mina egna hästar vila och då passade jag på att städa lite i stallet. Mamma rensade även ut lite täcken från sadelkammaren som vi gav bort till Gunilla. Jag hittade även lite ponnyskydd som jag gav bort till Johan & Kisse som de kan använda på åringarna när de rider in dem. Kisse såg glad ut och smilade stort!

Hästarna kom in vid halv 4 och kl 4 anlände jag och mamma till Gunilla. Jag & Gunilla red ut en tur på Fellow & Telli. Gunilla på Telli och jag på Fellow. Det gick bra, både tuffade på fint ute på grusvägarna. När vi hade varit ute i ca 40min var vi tillbaka på gården och jag gjorde vid Emmis. Emmis fick gå ett pass på banan, hoppade lite. Första gången han fick hoppa en liten bana. Hoppningen är inga problem för den lilla kraken men kan bli lite istadig i hörnorna in mot stallet. Lite bråk där men annars skötte han sig väldigt bra, han har ett stort hopp och gör allting oerhört lätt.

Mamma fottade så snällt så nu ska ni få se lite bilder.

OKEJ MOBBAS INTE, JAG ÄR 167cm & HAN ÄR 172cm haha. Mygga delux på vissa bilder, det stämmer också.

Jag gillar denna bilden på något sätt!
För er som är intresserade är han 4år e. Emmerton ue. First Trump xx uee. Be My Chief xx. (dvs hälften fullblod). Tacka gud att han är så ädel som han är, annars hade det varit omöjligt att rida honom haha. Förhoppningsvis kommer Emmis att komma ut på någon pay n' ride snart. För den som tycker han är lik Fendi så stämmer det, de är nämligen halvsyskon.

Fottade lite imorse, något fotograf blir jag i alla fall inte. Men kul är det!
 

Fina stallkatten Puh.


Nu ska hästarna få kvällsmat, uppskattar er som lämnar kommentarer. Ni är så snälla :)

Love Linn

Häst

Hade nog köpt denna hästen om jag skulle ha en häftig liten häst.

90.000kr


synd dem använder en graman på den.Sadel & förbygel

Nu har jag äntligen fått tummen ur och fottat både min sadel och nya förbygel efter önskemål.

Har inte på martingalen där eftersom att inte använder det hemma, endast vid hoppning.


Vilka dålig bilder, är i alla fall en HG - Hervé GodignonLuckys Amerigo DJ Pinerolo


Love Linn

ut

Nu ska jag ut i stallet och ta in hästarna, ska göra iordning Fendi för en ridtur tillsammans med Johan & Kisse. Hoppas att den lilla krabaten sköter sig. Har faktiskt varit nere och tränat idag redan, tränade själv så det blev effektiv träning. Fixade stallet innan och red Lucky. :)

Nu har jag inte tid för bloggning, kanske blir mer ikväll om jag inte hittar på ngt mer vettigt.Love Linn

Ta in hästarna

Som ni kanske ser har jag bytat header. Fina Fendi på bilden, fendi som skötte sig väldigt bra idag. Red samma runda som igår, inget bråk osv. :)

Nu ska jag ta in hästarna sedan kila ner till gymmet och träna lika hårt som jag gjort de andra två dagarna denna veckan. Igår blev det 2 timmar och i måndags 1,5timme. Får se om jag uppdaterar mer ikväll.

Love Linn

Veterinär

Snart kommer vet. och ska vaccinera hästar mot influensa tror jag. Samma vet. som behandlade phiis när han hade rivit sig i ögat så kan bli ganska spännande det här. När hon kom sist stod hon och slog i en uppslagsbok på olika sjukdommar, till slut kom mamma fram till vad det var. Vem är det som har veterinärutbildning egentligen?! Kan man undra.

Fendi var en riktig huligan idag och bråkade som sören när jag skulle rida förbi jobbets hästar, nej sa Fendi och ville inte lämna. Slutade med att jag fick hoppa av pch leda honom ner en bit för att sedan hoppa upp igen. På tillbakavägen vände jag och red förbi hästarna ca 20ggr bara för att han skulle sluta vara istadig. Nu ska jag rida förbi där varje gång vi ska rida tills han lägger av. Stegring + massa annat är inte trevligt.

Lucky var duktig som vanligt, pigg som en mört nuförtiden. :)

Phiis är riktigt äckligt svullen på sin has, den onda så klart. Vart ska detta sluta? Inte ens lönt att jag frågar veterinären om det, kan lika gärna fråga mamma om det.

Nästa helg åker jag till GBG och hälsar på Tess, ska hjälpa Josef med henne också!

Fina Tess & jag på träning för Elina, 2007.


Love Linn

CWD

aaaa, jag vill ha tillbaka min cwd sadel... Nästa sadelköp ska lätt vara Cwd..... undra om jag kommer i en 16,5"?!

Fendi

Idag har det varit en helt okej dag. Först imorse åkte jag och mamma upp med en väldans fart till åsbo rf. Vi hade planerat att åka vid 20 i 10 för att titta på Matilda när hon skulle tävla i dressyr. Istället ringer Matilda vid 20 ö 9 och undrar om jag kan ta med min hjälm, då de hade ändrat reglerna att man inte fick rida med hatt längre. Som tur hann vi dit och Matilda gjorde en superfin runda med sin fina hoppstammade häst. Hade jag ridit msv b dressyr på någon av mina hästar hade jag varit stolt haha.

Vågar inte mig på att skriva hästens namn.


Sen när vi kom hem gjorde jag och mamma te och gottade ner oss i soffan framför VM finalen. Visste redan resultatet eftersom att idiot-eurosport inte sände det live, men det var ändå spännande och jag gillar verkligen den tävlingsformen som det är i VM finalen. Abdullah red grymt bra, en stor skräll, och jag ääälskar när "outsiders" slår till. Som jag sagt förut är Hickstead världens bästa häst(efter mina då haha) med bara felfria rundor. Vet inte om det är så vanligt inom VM sammanhang, men helt klart en gedigen prestation. Kul att Philippe vann, måste säga att han red alla 4hästarna absolut bäst. Till och med bättre än Pessoa.

När vmhoppningen var slut mockade jag och red upp till ridbanan med Fendi, mamma knäppte ett par bilder. Efter det blev det en barbackatur på underbara Lucky-Luke. Phiis är särit svullen och lite halt. Typ lyktstolpe-ben.se

För er som undrar lyckades Phiis fastna med sitt högra bakben över mellanväggen i transporten igår. Fråga mig inte hur han lyckades med det, borde egentligen demostrera hur han stod. Men ni kan tänke er en balettdansös som står med benet rätt ut-upp med benet. Helt otroligt att han ens kunde stå så med benet, aldrig uppfattat den hästen som vig, men tydligen hade jag fel. Han borde ha sträck sig förskräckligt mycket, antagligen därför han är halt. Sår har han i massor också. Oerhört klantig häst, stod så lugnt och fint hela turen vi var ute, sen när det var 2min tills vi var hemma(efter att kört i 15min) gjorde han detta utan någon som helst förvarning. Suck.

Världens finaste treåring, Fendi, har gått över bommar två ggr nu. Hur duktig som helst :)


Love Linn

ytterligare en till skadad...

Jag blir så trött, då var en till häst skadad. Phiis, ovanligt? Nej, blir så trött, han har varit skadad hela sitt liv i princip och nu är han det igen. Kommer aldrig bli bra det här, alltid något skit.

Bara lilla fendi som är kry nuförtiden, tacka gud för det. Förhoppningsvis är Lucky back on track igen. Ser dock inte så ljust ut för Phiis sin del.


Min nya häst... host host...

Jag funderar på att köpa denna hästen.... host...Nja jag tror inte jag är den enda som fått upp ögonen för denna fantastiska häst under VM. Presley Boy, under VM riden av Khaled Al Eid. På bilden & videon riden av Jaime Azcarraga.


För några månader skrev jag om Wonderboy III, som de flesta topphästar har även han blivit såld till en miljonär -.- Tror jag hade nöjt mig mycket bra med Wonderboy III & Presley Boy + mina nuvarande hästar. haha.Trevlig fredags kväll. Love Linn 

Bilder

Längesedan jag lade upp lite mobilbilder. Blir lite bilder då och då när man är ute på äventyr.

Ute i regnet och rider på Fendi en höstdag.


Cirkus innan ett ridpass, kan inte tro att han kan vara riktigt busig haha. Stor i alla fall, 165 MINST och bara 2år.


Jag och stjärnhästen Windhover ute och rider. Gamla gubben blir bara bättre och bättre för varje dag. Vilken fantastisk häst!


Så glad blir jag av att rida Klappen :D


HAHA ingen annan häst kan stå så knasigt som Fendi. Stolt över att ha fått på sig framskor.


Finaste bebis


Så ser mitt hår ut nu.


Lucky under behandling igår.


Fendi visar stolt upp sitt nya Horseware täcke som mamma köpt till honom.


Ännu stoltare med bakskor också!


Ingen finare än mitt hjärta!


Mamma och jag har konstaterat att man aaaaldrig kan ha för många schabrak eller horsewaretäcken. Phiis ska få ett likadant täcke som Fendi fick senast. Galet bra passform och kvalité.

Nu har pappa installerat övervakningskameran i transporten och det är så skönt, blir nog en provtur med Phiis ikväll. Förhoppningsvis kommer mamma vara lite lugnare nu när hon kan se vad han håller på med. Imorgon blir det en tur till Gunilla, på kvällen filmtime med Öyvind. Söndag: dressyrtävling, Matilda ska tävla så jag och mamma ska dit och titta. Ska försöka knäppa några bilder om min kamera vill samarbeta.

Love Linn


Lucky, min Lucky.

Ååååh vad jag längtar tills jag kan komma ut och tävla Lucky. Längtar tills han är helt återställd efter diverse behandlingar. Idag fick Lucky akupunktur och Maritta knäckte till honom lite här och där, han fick nålar i nacken också men det var inte så farligt där. Stort förbättring, men skall få en spruta i korset av Silvana när hon kommit tillbaka från VM, för säkerhetsskull ska han genomgå ett böjprov också. Red ut en halvtimme med skritt och trav innan ikväll och han kändes så mycket finare. Aldrig mer ska jag tvivla på magkänslan, aldrig...
Världens finaste <3

Dåligt med updatering

Yes, varit dåligt med updatering här senaste tiden. Har varit så mycekt VM på tv, jag har ridit och tränat plus att jag träffat Becci. Ska försöka updatera lite mer nu framöver men kan inte lova något.

Nu ska jag snart ringa till Olle och fråga om han kan komma förbi och slå på Fendi ett par bakskor. Stackarn sliter ner dem sååå fort nu när han rids regelbundet.

Phiis var mer eller mindre en uppspeedad duracellkanin. Första han gjorde imorse var att bita mig i armen också. Lucky ska på sin andra behandling imorgon hos Maritta. Får se om han bara får behandling i korset/ryggen eller om han får i halsen/nacken också. Hoppas jag får börja galoppera honom nu också. I och för sig skönt att jag fått trava honom men det är galoppen som Lucky & jag gillar bäst.

Slutligen, varför kan det inte vara VM varje dag?!!? Jag ÄÄÄÄÄLSKAR det! Geri Gulliksen gjorde en så sjukt bra runda igår, Roffe likaså!

Vill bada i havet!


Love Linn

Svar

Fick en fråga om vad jag har för padd på Lucky från tävlingen senast. Tyvärr kan jag inte svara på vad det för padd eller vart den är köpt. Har haft den sedan b-ponnytiden så kan inte komma ihåg vart den kommer ifrån eller vad det är för märke. Det är en gelépadd i alla fall. Sliten och välanvänd.

Nu ska jag snart käka och efter det blir det en tur på Lucky. Red Phiis imorse och det gick bra. Igår red jag allihopa, Gunilla kom hit med Emmis och vi red ut en tur tillsammans. Jag följde med henne hem och vi red ut en tur där också. Jag hjälpte henne med lastningen av Emmis också.

Senare ikväll ska jag nog titta lite film med Öyvind om han hinner plugga klart innan och städa på sitt rum haha.

Fina duracellkaninen, gillar svansen haha. så blir det när man landat efter ett hinder ;)


Love Linn

RSS 2.0