Galet

Ååååh vilken härlig kväll/natt det var!! Blev hämtad av Öyvind vid 7tiden och så åkte vi(jag, Öyvind, Pål, Ludwig och chafför Rolf) in till HBG vid halv 11- 11tiden. Spelade lite biljard och så på Bulls först, jag satte bollarna av ren tur och kul var det. Vi stack till en annan bar vid 1 tiden och runt 2tiden stack vi till tempel och dansade loss. Det var inte mycket folk alls så det var riktigt nice. Halv 4 började vår biltur hem och såklart ville Öyvind och Ludwig handla mat på donken haha. Vid halv 5 var jag hemma och sov gott till kvart över 7 då jag tog ut hästarna. Var ganska trött så gick in och sov till 12. Meget nice. Det var en riktigt härlig natt, har inte haft så roligt på riktigt länge.

Nu är klockan fem över halv 2 och snart kommer Becci hit, vi ska till Gunilla. Hon ska titta på Fellows mamma Hillma och jag ska rida unghästarna där. Får se om jag ska rida 1, 2 eller 3 hästar. Lutar nog åt 3.

Igår visade Öyvind bilderna som han tagit på mig och Fellow under tävligen igår. WOOOOW vilka underbara bilder!! Jag skulle få dem så snart kommer dem väl upp här på bloggen. Det vara inte bara hans bilder på mig och Fellow som var snygga, det fanns otroligt många bra bilder på hans dator. Naturtalang på att fotta? Japp.

Om jag hinner så ska jag rida mitt första pass på galoppbanan idag, men det beror på när jag kommer hem från Gunilla.



Love Linn


Kommentarer
Postat av: Ida

Snyggt täcke. ;P

2010-05-02 @ 18:35:54
Postat av: Louise - Från flygplan till hästrygg ToR

Åh vad kul ! Blev det klännings köp någon gång ?



Vi måste snart ut och röja och fira våra framsteg!!!! <3

2010-05-02 @ 23:04:04
URL: http://formone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0