jörgen träning

Varit iväg och tränat för Jörgen nu på kvällen, det var uteträning så Lucky blev glad.Var tydligen fler hästar som blev det haha. Hästarna kickade hej vilt åt alla möjliga håll. Började dock mörkna när vi var klara så jag kn ju undra hur de i sista gruppen klarade sig haha. Aja inte mitt problem. Jörgen stod och frös hela tiden i den extrema blåsten, han sa "jag behöver rida för att bli varm" jag och matilda utbriser direkt du kan låna min häst!  Vadå desperata? Vem hade inte tackat nej till att  få sin häst genomriden av honom? Yeah yeah nog snackat om det.

Lucky hoppade bra idag även om jag red som en kratta, bara satt och meckade alldeles för mycket och skit. Hoppade ngt hinder på 125cm bara för att få känna på höjden lite inför helgen. Kan ju hoppas på att jag skärper till mig i min ridning på söndag.

Mamma fick i uppdrag att fotta, blev mindre lyckat eftersom att hon frös om händerna(?). Bra försök i alla fall. Mamma specialitet är att kapa mitt huvud på alla kort nästan, exempel nedan.



Nu ska jag duscha sen sova, imorn blir det jobb och gym :)

Love Linn


Kommentarer
Postat av: Sofia

synd med skallen där annars var det ett bra kort!!

2010-05-07 @ 00:01:02
URL: http://kumpumaki.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha min mamma är likadan, inte sådär himla duktig på att fota om man säger så ;)

2010-05-07 @ 15:52:34
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0