Fotografering

Idag ska gamla räven Lucky få åka till Herrevads och gå på deras stora utebana, mest så att Lucky får komma iväg och göra något annat. Det som är bra med klubbens utebana är att den är så stor så vi slippen rida skarpa svängar. Lite osäker på om han får gå på volt ännu för Silvana sa bara att han inte skulle longeras. Kanske kan rida lite större volter på honom. Börjar närma sig ett nytt återbesök nu, en vecka och en dag kvar närmare bestämt.

Mamma ska få fotta idag när jag rider på Lucky, kan inte komma ihåg när det var ridbilder på honom senast. Ska åka till stallet vid 6tiden  så förhoppningsvis blir det ett härligt kvällsljus på bilderna.

Idag har jag haft ett otroligt sug efter ett nytt schabrak och svarar Caroline på mitt mail i från Tophorse kommer det dimpa ner ett nytt till mig snart, till Lucky. Ett sjukt snyggt schabrak! (om det inte är sålt redan då)

Senare ikväll ska jag äta massor med frukt och bara gotta mig, härligt att vara ledig både måndag och tisdag. Tror annars att veckan kommer ganska snabbt, träning på tisdag för KG om jag inte får sålt min plats innan dess.

Sista chansen på mina fyra schabrak på tradera nu!

http://www.tradera.com/vitt-equiline-hoppschabrak-storlek-full-auktion_302358_155154090


Kommentarer
Postat av: Malin

Ooooh, spännande! Vad är det för schabrak? Nåt som du kan matcha snyggt på sommarens ridtillfällen och tävlingar då jag är där med kameran? :D



Ser fram emot lite bilder på Lucky <3

2012-05-06 @ 20:59:33
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0