Videon kommer

Jag ska lägga in videon så ni kan få se men det har en sån jäkla tid här ute på landet... Plus att min bror får ryck när jag belastar internetet så mycket som jag gör just nu. Har kollat på videon på datorn nu och jag blev helt snurrig av att se den haha, mamma hade zoomat in lite för mycket så hela bilden är ryckig. Inte lätt haha.

Jag har i alla fall haft fullt upp hela dagen. Jag gick upp vid åtta och cykla till stallet för att släppa ut pållarna. Var hemma vid halv 9 och sminkade mig, åt frukost med Hans och sedan cyklade jag till mitt nya extrajobb(!!). Jobbade från 10 till 17 och på vägen hem stannade jag till i stallet för att ta in hästarna. Cyklade hem och åt spaghetti och köttfärssås sen åkte jag till stallet för att mocka och rida. Fendi fick bara skritta en tur men han kändes väldigt pigg och fräsch! Han brukar alltid vila dagen efter tävling men jag bestämde mig för att låta honom skritta en halvtimme i form i skogen. Lucky har varit svullen i sina framben de två senaste dagarna men idag har det börjat försvinna. Tror att han varit svullen av allt gräs i hagen, gubben går ju med näsan i marken konstant också, inte så att han tar lite vila i allt betande haha.

Imorgon ska jag jobba igen och det blir väl bra. Lite orolig över mitt ena knä bara, i vissa vridningsmoment gör det ganska ont. Men men lite sömn gör nog gott! Trevliga människor på nya jobbet i alla fall, alla vet ju att kollegorna gör jobbet värt att gå till.

I helgen blir det lite mer jobb och jag hoppas på att åka till Gunilla och rida pållarna där på söndag en stund. Kanske hoppa lite igen :)



hejj hejj

Kommentarer
Postat av: Caroline

SV det finns i webshoppen, kolla igen;) sitter inte vid datorn så kan inte länka just nu tyvärr.

2012-05-06 @ 16:24:30
URL: http://Internationalshowjumping.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0