Hästbajs är en trafikfara

Flera dagar har gått nu utan att jag uppdaterat. Vet inte ens vad jag skrev senast och orkar inte gå tillbaka för att läsa.

Klättrade med Fendi i tisdag, hade utsläpp av alla hästar och min kropp var i koma så egentligen orkade jag inte rida men samtidigt ville jag att Fendi skulle få jobba ordentligt. Filmade sista galoppen uppför backen på slingan och jag lägger upp den när jag har wi-fi.

Igår red jag ihop med mina kära klasskompisar Linnea och Nanna. Linnea på Roxy och Nanna på Diamanten. Perfekt att mina stallkompisar ville låna ut sina ponnysar så vi kunde rida till stranden ihop. Fendi var lika knepig som vanligt när jag rider med andra. Vägrar gå först. Han är så töntig, när vi rider själva är det aldrig några problem att ta sig fram. Vi fick skäll två gånger för att hästarna bajsar på vägen. Fick höra att i Onsala minsann där har man någon som cyklar eller kör efter folk som rider så bajsen plockas upp. Och att bajs innebär en trafikfara då folk kan väja för bajsen och köra på barn. Tycker nog att man inte ska inneha ett körkort om man inte kan köra ordentligt men det sa jag såklart inte. Blev ett bra vattenpass för Fendi ändå.

Idag joggade vi 4 varv på travbanan innan jag for hem för att packa inför min lilla resa till Finland och Malin! Det var jobbigt att säga hejdå till Fendi, som alltid. Önskar att han hade en mobil så vi kunde skypa.

Det blir nog ganska passande att Fendi får ett par lugna dagar nu. Han har gått ganska hårt senaste veckorna och återhämtning är viktigt som min kära mor brukar säga. Det gäller oss båda!

Han och jag 💙

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0