Modell och pyssel

Imorse hade jag utsläpp av alla hästar. Det är inte jobbigt, nära till alla hagar och hästarna är så snälla. Mockade och fixade allt åt Fendi. Tog med mig kameran till stallet och knäppte ett par bilder på Fendi när han stod och mumsade hö. Det är kul att fotografera, jag borde göra det oftare. Och Fendi är såklart en perfekt modell! 
 
 
Var i skolan från 10-12 idag, Djurskyddskontroll. Vi ska skriva en kontrollrapport, ett förläggande och ett beslut från vårt tidigare studiebesök. Väldigt nyttigt kommer det bli men svårt. Vi har gått igenom hur det ska skrivas men det är en annan sak att få ner det på pappret. Imorgon ska vi fortsätta med vårt projekt i Hållbar Landsbygd, det går sådär. Men förhoppningsvis tar vi oss igenom det. 
 
Red ut en lång tur idag, Fendi var fullproppad med energi och han har varit pratig hela eftermiddagen. Idag passade jag även på att städa ur släpet, skrubbade ordentligt med tvål och släpet är riktigt fint igen. Perfekt eftersom vi ska flytta möbler till nya lägenheten i helgen, samt åka till Ikea. En ny säng och matta ska köpas. Blääää vad tråkiga pengar. På måndag hämtar jag nycklarna till ett förråd där vi kan magasinera vår stora soffa och gamla säng så länge det behövs innan de åker med till Uppsala. 
 
Nu ska jag fortsätta mitt soffhäng. Lite sovmorgon imorgon då vi ska mötas med gruppen först kl 10. Funderade på att åka till stallet innan men jag behöver nog en lugn morgon. Helgen kommer innebära tidiga mornar och hektiska dagar. Undra hur mycket vi hinner flytta i helgen? Time will tell. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0