Stolpe ut

Åhh, jag och Fendi har ingen tur just nu. Två snöpliga nedslag i dagens två klasser. Han hoppade bra idag också men bommarna vill liksom inte ligga kvar för oss. Jag kunde kanske försökt ta tillbaka Fendi till båda de hindren som han rev men det blev inte tokigt på något vis. Aja, bara att sikta vidare och försöka igen. Nästa helg blir det Trolleholm och 120/130, känns som vi är redo för 130cm nu igen efter att ha gjort många fina rundor i 120cm. Veckan efter kommer Stefan igen och kollar igenom Fendido, man får passa på när han ändå ska kolla alla andra hästar på anläggningen. Kände att fendi var lite spänd idag, kan vara hans dagsform, han gjorde ett bra jobb på banan men så fort han inte byter galopp är han lite spänd. 
 
Imorgon blir det som vanligt massage och vila. Får köra till verkstaden och försöka ragga sommardäck till bilen också. Inte roligt och inte passade. 
 
Igår tävlade Mathilda och Viggi 90/100. 90 kollade de mest in banan för att göra sig redo för 100. 1m gick hur bra som helst och trots att det var en debut skötte de sig utmärkt och nollade. Lyckan var stor hos oss alla! vi firade med varmkorv på vägen hem, eller ja Mathilda glömde bort sig och beställde korv med mos. Ett tips till alla, 10kr för en varmkorv på Staoil. Trött på Donken så detta var som en uppenbarelse för mig! 
 
Här har ni rundorna från idag. Hade vunnit första rundan och kommit 4.a i andra om vi inte hade rivit. Men ja, det är ju noll fel som räknas så det är bara att bita i det sura äpplet och jobba vidare. Blir bättre och starkare! 
 
 
 
 
See ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0