Dags för en ny update

Oj herreguuud vad dålig jag varit med att uppdatera senaste tiden. Och så klart kommer jag på att jag har en blogg när jag jag egentligen borde sitta och skriva på vår poster på geovetenskapen. Mig själv i ett nötskal.

Hur står det till med mig och Fendi då? Jo vi mår ganska bra, jag är lite förkyld men har haft turen att få bli omhändertagen av Petter dessa dagar. Inte varje gång man är sjuk som man blir servad med både det ena och det andra på sängen. Fendi mår bara bra, i tisdags gjorde vi vår första träning för Ted Nätterqvist i ridhuset på gården där vi står. Fendi var en drama queen som vanligt i början och kollade mer på publiken och hinderstöden än allt annat. När vi hoppade bana blev alla läskigheter bortblåsta och han hoppade strålande. Ted gillade både mig och Fendi och berömde oss som ekipage. Väldigt roligt att höra! Ännu roligare att vara tillbaka på hans träningar efter ett uppehåll på många år.

I lördags besökte jag Gunilla när Petter var på skolan och informerade om sin utbildning. Det var ett kärt återseende att få träffa Emmis igen. Förhoppningsvis kan jag tävla och träna honom när Gunilla kommit på båda benen igen. På söndagen var det lunch/middag med brorsan och hans familj, Petter och mamma och pappa i Helsingborg. Hur trevligt som helst och jag röstade för första gången. Ganska dåligt av mig att inte ha röstat tidigare men det är det ändring på nu. Tyvärr blev det ett väldigt tråkigt resultat i valet och enligt mig fick SD alldeles för många röster och jag skäms över att i Ljunbyhed hade 26% röstat för SD. Såklart får alla rösta för de som de tycker har rätt politik men jag kan inte förstå hur någon kan hålla med om SDs politik. 
 
Aja nog om politik. På lördag ska jag tävla! Första tävlingen sedan vi flyttade till halmstad. Blir också årets första innetävling för oss, vi startar inomhussäongen med en 115cm i Halmstad. Kommer bli otroligt roligt men också lite nervöst, dags att se om Fendi blivit bättre inomhus och kan acceptera att det faktiskt får finnas banpersonal och åskadare på läktaren. 
 
Snart åker jag och Petter till stallet. Imorgon åker Petter och jobbar igen, tråkigt. 
 
Världens finaste Fendido. 
 
Från när vi var på Felicias dop för förra helgen. 
 
Stolt farmor och farfar till Felle. 
 
Stolt pappa också. 
 
Hehe, Petter älskar att vara med i ridsportbutik. 
 
Luleå Hockey har startat SHL bra med två segrar!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0