Idol och ett välförtjänt slappande

Oj, oj vad trött jag är, både i kropp och knopp. Gick upp tidigt idag och åkte till stallet för att rida Fendi innan sista-minuten-tentaplugg. Kunde äntligen rida ut och Fendi uppskattade det, lite väl mycket. Stark och springig men det var ändå härligt att komma ut. Efter stallfix och ett försök till hästmys tog jag bilen hem. Har nämligen brutit av cykelnyckeln så har kört till stallet de senaste dagarna. Förhoppningvis blir låset avsågat i helgen och jag kan rasta järnhästen igen. 

Promenerade till Julia och läste två timmar med henne och Ronja innan det var dags för tenta igen. Idag kändes det inte alls bra, vi får se hur det går. Jag svarade på allt men det var två frågor som jag vet att jag hade fel på. Aja inget att göra åt nu. 

Gick inom Hemköp och köpte lite sallad och tillbehör innan jag promenerade hemåt igen. Slängde ihop en god och mäktig sallad som jag åt när jag såg familyguy. Efter maten ringde min älskade på Skype men vi hann bara prata 10min innan han skulle ut och äta med sina polers. Nu ligger jag i sängen och ser idol, ska bli skönt att sova sen. Kommer gå upp tidigt imorgon för Matilda och viggi ska debutera i hässlehåla och jag ska vara mentalt stöd så vi åker 06:30. 

Sallad 


Nöjd häst med lunchhö i hagen 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0