Libanesiskt

Igår blev jag äntligen klar i stallet snabbt efter en del hjälp av Shaker. Han var riktigt duktig och hjälpte till på många vis så jag både kunde ha sällskap på mina promenader och bli klar tidigt. Abdullah bara skrattade och skyllde på att Shaker hade en bra dag, vilket han har en gång om året. Aja om det nu är så kom dagen väldigt lägligt. 

Vid 8 åkte jag och Kristian i bilen efter Khalil och hans chaufför till Kuwait city. Jag och Kristian kollade något värdelöst program på tv medans Khalil gjorde sig i  ordning. Vi gick sedan till en libanesisk resturang och herreguuuuud vad gott det var, magiskt!!! Efter det körde jag och Kristian tillbaka till stallet men han släppte av mig i Sahara och jag tog en kaffe tillsammans med Shaker och Abdullah. Så jäkla dumt att dricka kaffe kl 22 på kvällen haha. Somnade halv 3 och nu är jag såklart hur trött som helst. 

Om Abdullah är vaken när jag kör till stallet ska jag hämta upp honom på vägen dit eftersom hans bil står kvar på klubben sedan i förregår. Dags att försöka med det omöjliga och väcka honom. Behöver verkligen ett lycka till... 

Utsikten just nu



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0