Bio och sandstorm

Igår, ja vad hände igår egentligen? Var i stallet halv 8, red Tilli och Dior. Velkana, Robin och Amuesant gick i skritten. Fixade stallet och kom hem tidigt för en gångs skull. Sov nästan tre timmar på lunchen, välbehövligt. Åkte tillbaka till stallet, fick Sarah fixad, hoppade upp i sadeln och skulle rida bort till banan. Då säger Abdullah "jag tror jag vill rida nu". Hoppade av Sarah och gjorde i ordning Robin.

Red Sarah en bra stund på banan och vilken skillnad det är på henne nu jämfört med första gången jag satt på henne. Kristian tyckte hon var mycket mer ihop och Aws(Sarahs ryttare) kommer få det bra när han kommer hem. 

Hör och häpna så red Abdullah både Robin OCH Amuesant med enbart 30min paus. Plus att han red dem båda ordentligt. Karln kan ju när han bara vill och orkar. Frågan är om han ska rida ikväll eller om han ridit för en månad framöver nu. 

Senare blev vi tillfrågade om att åka med på bio. Javisst sa vi, åkte hem och bytte kläder och åt lite mat som Muhannad hade skickat till oss. Vi såg Haunted i Kuwait city och den var urkass. Det roliga med det hela var att jag och Evelina skrattade hela tiden plus att Abdullah, Ahmed och "Erik"(ja vi kan inte hans namn) köpte snacks till bion för nästan 20KWD det är nästan 500kr. Såklart fick vi inte betala något denna gången heller... 

Idag är det sandstorm här och det gjorde ont att rida alla. Hästarna bryr sig inte så mycket men mina ögon bryr sig. Skönt att komma hem och ta en dusch i alla fall. Nu ska jag sova en stund sen far vi tillbaka till stallet igen. 

Dior inomhus

Hade ridhusunderlaget varit bättre kunde jag ridit inne varje dag i hettan. 


En mörk biosalong

På offentliga toaletter är toapappret vikt och det är en anställd som ger en en pappershandduk när man tvättat händerna. Högst onödigt kan jag tycke men desto mer ovant. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0