Hopplös på att sova

Idag är jag ledig och såklart kan jag inte sova. Kom hem sent från stallet igår eftersom att det var tävling och vaknade nu 0645. Lite onödigt kan jag tycka nu när jag faktiskt kan sova och behöver det. 

Tävlingen gick dåligt igår, ingen placering och ingen nollrunda. Dagens stjärna var Tilli som ställde upp 110% för Abdullah men tyvärr höll han inte ihop det hela vägen och rev sista hindret, såklart med snabbaste tiden. Ett härligt formbesked för tanten i alla fall! 

Robin rev hela tre hinder och stannade på sista jokern. En väldigt dålig runda och han hoppade dåligt inne på banan, ofokuserat och spänt. Kristian ska hoppa upp och trycka till honom lite i veckan. 

Shaker glömde vägen och trillade av i en sväng på Snoopy. Alltså ingen bra tävlingsdag för varken min eller evelinas chef. Hursomhelst var det en trevlig dag, alltid fint att komma hemifrån och träffa lite annat folk.

Tvångskelar lite innan start med Tilli. Som för övrigt hellre kelar med mig än Abdullah!!! Haha! Mission accomplished ! 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad menas med "trycka till honom lite"? Det låter ju ganska otrevligt.

Svar: Nejdå det är jättetrevligt
Linn Skjetne

2014-04-13 @ 21:42:28
Postat av: Tilde

Vilket arrogant svar. Har med stort intresse följt din blogg i flera år men ska nog sluta med det. Det var en enkel fråga som jag antog hade en god förklaring eftersom det lät väldigt otrevligt för hästen. Tydligen inte.

2014-04-14 @ 10:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0