Bloppis kommer

Tänkte lägga ut en ny bloppis imorgon kväll så håll utkik. Kan ju förbereda er som sa att ni skulle ha saker men som inte betalade att ni inte får "köpa" igen. Blir så himla trött på sånt. Betalning eller avhämtning inom tre dagar. Frakt tillkommer på allt som skall skickas.

Annars då? Malin ska komma idag, så mys! Vi ska prata om livet som vanligt och roa oss. I veckan ska jag jobba två dagar och på tisdag blir det KGträning med Lisas hästar. Hans kommer hem först på fredag och ni kan tro att jag räknar dagar.

Fint väder ute idag och jag ska försöka ta vara på det på bästa sätt, men först ska jag bara sova en timme till. Hehe.

Hade en riktig putsardag i torsdag, helt förgäves för kom aldrig iväg till tävling... Aja förgäves var det väl inte men kändes så då.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Men jag som betalde o hämtade tränset får köpa igen va? :)

Svar: Självklart får du det!!
Linn Skjetne

2013-02-10 @ 16:32:27
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

är det ett brunt cwd träns vill jag köpa!! :D (första tjing ala emma :D)

Svar: hade inte tänkt sälja någon av cwd tränsen men kommer ut två andra träns ;)
Linn Skjetne

2013-02-10 @ 20:07:59
URL: http://forzi.blogg.se
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

haha attans då! Får köpa på mig ett nytt istället .. Så snuskigt dyrt bara, hur tycker du att dina har varit? :) Har känt och klämt på cwd tränsen så länge nu så känns nästan som om det är läge att köpa nu :)

Svar: Jag gjrode precis samma, väntade många år just för att de är så dyra, men det är helt kalrt värt sina pengar. Går inte att jämföra kvalitén med andra. Bara så du vet finns det ett begagnat cwd träns på hastnet, ser superfint ut. Hade det inte varit silverspännen hade jag köp det själv haha. Du kommer inte att ångra dig! Kram
Linn Skjetne

2013-02-12 @ 22:26:19
URL: http://forzi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0