Mycket har hänt sedan sist

Det ahr hänt en del sedan jag uppdaterade här senast. 
 
Fendi fick ta det lugnt efter hoppningen i torsdag och igår red jag en liten stund på banan, han var ganska sprallig och glad. Blev lite bocksprång och små stegringar så det gick fint. 
 
Hailey har jag ridit ut på själv nu två dagar på raken, hoppade ett litet språng på banan efter gårdagens tur, gick bra. Idag ska vi lastträna lite tror jag. Hon har lugnat sig massor sedan hon kom förra helgen och nu i veckan ska vi hoppa lite och fortsätta med att få upp flåset, hon orkar i princip lika mycket som en 3åring. 
 
Lucky har gått ut ett par turer och igår fick han hoppa, det gick bra. Skulle egentligen ha tävlat i Laholm denna helgen men vi åkte till Bollerup i veckan och besiktade och röntgade inför försäljning och såklart fick han några droppar lugnande =96 timmars karens. Vi var där i onsdags halv 10 och hade kunnat tävla efter halv 10(enligt veterinären) på söndag men vi vågade inte chansa. Bättre att vara på den säkra sidan.
 
Igår fick jag oväntat besök av en gammal kompis som jag inte sett på över 10år!! Så himla kul att ses igen Sofia. Hon och hennes kille stannade här över natten och vi åt mat på kvällen och snackade skit innan de for vidare i skåne. 
 
I dag får Lucky ta det lite lugnare och jag tar med honom ut på en tur i skogen. Fendi får ett jobbigt pass på banan har jag tänkt, svetten ska rinna! 
 
Ikväll kommer mina kära älskling hem igen, inte en dag för tidigt! Saknat honom massor. 
 
Hallisen och Fendi(Lucky också) var helt tokigt när jag släppte ut dem idag haha. Knäppgökar. Kolla på Fendis busiga blick. 
 
Jag innan jobb i fredags.
 
Trevlig söndag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0