Lyckad pay and jump!

Idag åkte jag till Åsbo Rf(hemmaklubben) och hoppade Fendi och Hailey. Hailey gjorde sin första start någonsin och hoppade 60cm felfritt fram tills sista hindret där vi fick ett stopp(kombinationen), hade egentligen inte tänkt hoppa kombinationen men eftersom att det gick så bra var jag tvungen att prova, inte så konstigt att hon stannade på bhindret eftersom att det var en grind där. Lite väl svårt men det såg jag inte innan. Jag ångrar inte att jag provade för hon hoppade det ju sen efter att hon tittat en gång. Helt klart bra hoppat av Halle Balle. 
 
Fendi fick två straffrundor efter helgens flopp, i 110cm var han ganska spänd(inte oriden med märkbart spänd), rev hinder nr två med bakbenen annars felfri. Sen fick vi en ryttare som paus och det var dags för 120cm. Tro fan att han är jättefin och hoppar felfritt!! Herrejävlar! Han hoppade lite till höger på hinder nr 6 och 7 annars var han perfekt, riktigt nöjd med honom. Känns bra för framtiden! 
 
Här är filmen, nu måste jag verkligen sova så jag orkar upp till jobb imorgon, börjar 07. 
 
Rekommenderar er att sänka ljudet, Melodyclub spelas för fulla muggar haha.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Wow!!!! Det såg så galet enkelt ut!! Precis som att ni gjort den höjden i flera år!! Du är så duktig Linn och Fendi har utvecklats så mycket!! :)

2013-04-26 @ 06:20:23
URL: http://camillagustavsson.com
Postat av: Joakim

Riktigt fint!Fortsätt så:)

2013-04-28 @ 22:58:49
URL: http://petersson.colin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0