Inlägg ändå

Vet inte riktigt var jag ska börja men jag kan börja med att skriva att min sadel har äntligen kommit tillbaka från Italien där den fick nya paneler och förstärkningar på kåporna(var ju den gamla modellen utan det). Anna på Horsefarm sa ju att sadeln skulle vara för smal för Lucky så jag var helt inställd på att sälja den och börja leta ny fast bredare. Så tänkte jag såhär, jag ringer till Susanne på Equipe och hör om hon kan ta den i inbyte mot en likadan fast vidare. vi sågs på herrevads i tisdags hon lade på Lucky sadel och sa att den inte alls var för smal för honom. Ord mot ord alltså. Hmm, har visserligen haft en pad på Lucky sedan vi var hos Anna senast och Susanne tyckte inte jag behövde den. Sagt och gjort plockade vi bort den och ja det kändes bra, sadeln låg helt still(tyckte fendis sadel släppte lite bak utan pad) och lucky jobbade på som vanligt. Så ja, jag behövde inte byta sadel och bra är ju det. Jag får ju bara lita på Susanne för jag är ju ingen sadelutprovare själv. Gött att slippa betala x-antal tusen till i alla fall!
 
Sen igår fick jag ett sms om att mina freejump hade kommit på posten. Skickade ju mina gamla till toprider för lääänge sen och det har väl tagit ca 5månader innan de kom tillbaka. Fick i alla fall ett par helt nya och det var ju bra. I mailet stog det "free jump vill ge dig ett par nya, black/black, är det ok?". Ja visst svarade jag och tackade för hjälpen. Sen när jag hämtade ut dem igår var de inte alls helsvarta haha. De var i stället black/brown. Aja det gör inte så mycket för eftersom min sadel blivit renoverad har den ljusare läder på panelerna och delar av kåporna, dvs ljusare brun och på så sätt matchar dem sadel kanon! Ibland kan fel vara rätt.
 
Nu är det bara 6dagar kvar på Fendis vila och nästa vecka på torsdag kör vi till Ljungby med Lucky!! Kommer bli så kul, jag Camilla och Lina. På våra fina hästar, jag hoppas vi får en framgångsrik helg tjejer.
 
Nu ska jag köra iväg till Ljungbyhed och hämta upp Hans och käka frukost på konditoriet innan vi intar mysställning haha. Nä har faktiskt en del att göra idag, måste flytta upp dubbelsängen till huset, fixa i stallet, rida hos Lisa och handla.
 
Vi hörs folkens!
 
Någon bild orkar inte mitt internet med så får bli en gammal.

Kommentarer
Postat av: Maja (tidigare majagoesirish.blogg.se)

Jag HATAR att prova ut sadlar..!
ALLA SÄGER OLIKA, och ALLA är övertygade om att OM det blir fel så kommer hästen DÖ!

Just nu kör jag på: Så länge Nelly är nöjd så är jag nöjd. Hennes sadel ligger inte perfekt, men hon har haft den i över ett år nu och har aldrig haft ont i ryggen eller nått. Den erbjuder ju typ inget stöd så hon skjuter mig ju ur sadeln titt som sätt, men jag vägrar byta, haha!
Är lite nervös inför att prova ut en dressyrsadel nu i höst... Jag kan inte dressyrsadlar och den kommer man ju sitta ner i för det mesta så den måste ju verkligen passa bra. Bajs, jag tänker börja rida barbacka full-time!

2012-09-06 @ 10:43:16
URL: http://confessionsofanequestrienne.blogg.se
Postat av: Camilla Gustavsson

Fantastiskt fin bild på dig och Lucky!
Matchningen blev fantastisk på din sadel och de nya stigbyglarna!

2012-09-06 @ 17:05:26
URL: http://camillagustavsson.com/blogg/
Postat av: Sara -föredetta beridare hos Jessica Kürten

Lycka till i Ljungby! Önskat att jag och Chappis också kunde varit där!!

2012-09-11 @ 11:11:09
URL: http://stallgrasma.blogg.se
Postat av: Camilla

BLOGGA BLOGGA BLOGGA!

2012-09-13 @ 10:26:09
URL: http://camillagustavsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0