Köpt en grej

Råkade klicka hem en ny grej igår, jag hoppas innerligt att den passar...
 
Annars har jag bara jobbat sista tiden och umgåtts så mycket jag kunnat med min härliga Hans. Idag fyller han år och vi har slappat hela dagen och myst, ända tills att han skulle åka och jobba igen. Så ja, nu befinner han sig i Helsinki igen. Vi firade hans födelsedag i Lund igår, gick en sväng på Nova och käkade fondue på kvällen. Under vår lilla visit på Nova hann jag bli förälskad i en jacka, fika på espressohouse, köpa lite julklappar och inse att jag vill jobba i affär. En trevlig dag med Hans!
 
Imorgon är det onsdag men för mig är det som att det är måndag eftersom att jag jobbar onsdag-söndag nu för tiden. Ska träna Bliss för Helena Feuk imorgon kväll, blir till att mocka innan jobb och rida mina egan hästar det första jag gör efter jobb.
 
Fendi var så otroligt sjukt fin idag, red utan nosgrimma på ett sweet-ironbett och han har nog aldrig varit så fin. Shit vilken bra häst han är! Ser fram emot vår sista start för detta året den 9.e. Lucky tuffar på i vanlig takt, förhoppningsvis blir min sadel såld snart, så fort den är såld köper jag en ny...
 
Stjärn-Lucky!

Kommentarer
Postat av: Anna

Kan du inte ha Fendis sadel till honom, du hade väl det innan och det gick väl bra då?

Svar: Nej den ligger bättre än hans gamla men ligger inte hundra procent bra.
Linn Skjetne

2012-11-27 @ 23:13:33
Postat av: Titti

Vad innebär ett sweet-ironbett? Och vad är det för bett du hoppar Fendi på? Jag behöver nog byta bett på Garcia, rider på vanligt två delat med D-ring men hon blir ganska tung o stark i markarbetet! Men jag är så kass på bett så det är inte så lätt o veta vad man ska prova:/ vilka fina bilder på dig o Fendi! Aviis:D Han ser verkligen ut att trivas nu, fina pojken!
Kramar Titti

2012-11-28 @ 19:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0