VADÅ GLAD?!?!!!!!

Asså shiet, idag är det en överlycklig dag!!! Fendi var felfri i båda klasserna i Trolleholm idag, en riktig kanonhäst är han min lilla bebis. Blir så himla stolt över min älskling, brallade nästan ingenting idag heller.

Första 1m: En bra runda, han lyssnade fint förutom in till sista komb där han kör upp huvudet lite och kutar iväg(ska erkänna att jag satte lite för mycket tryck på honom i svängen också), han klarade både a- och b-hindret eftersom han är så sjukt jäkla snabb i benen haha. Var helt säker på att han skulle riva men nej. På linjerna lyssnade han perfekt och ibland orkar han till och med komma ner i form och jobba ordentligt. Bytena gick jättebra den här gången!

Andra 1m: Jag kände att Fendi var lite trött i andra klassen och det brukar han visa genom att han inte kan byta galopp helt och springer på lite mer. Han kämpade jättebra och vi höll nollan hela banan, med lite tur på nästsista. Ja, tur ska man också ha ibland.

Är så otroooooligt nöjd med dagen, fy fan vad fin min lilla bebis är!









Sjukt nöjd tjej!!


Videorna kommer så fort de är uppladdade! :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Vad roligt! Massor med gratulationer

2012-03-24 @ 17:29:12
URL: http://idaalovehed.blogg.se/
Postat av: Malin

Hurraaa, hurraaa, vad ni är braaa! :D Såg filmerna nu också, otroligt mycke finare rundor nu än för bara några månader sen! NI ÄR BÄST! Och fyfan vad snygg han är, din lille häst :D

2012-03-24 @ 17:59:34
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com
Postat av: erika

GRATTIS Linn!! Fan vad roligt, och det är så härligt att se ditt stora leende :D

2012-03-24 @ 20:03:41
URL: http://www.majimka.blogspot.com
Postat av: linnea

Grattis, ni har ju värsta flytet nu :)

2012-03-24 @ 20:54:08
URL: http://lbergh.blogg.se/
Postat av: Jennie

Nu säger jag bara rakt ut vad jag tänker, kanske kommer det ut helt fel. Men fy fan vad jag älskar ditt leende! Kan inte låta bli att le själv :) så glad för din skull!

2012-03-24 @ 22:01:02
URL: http://jennikristensson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis =) Härliga bilder! Men vadan denna kavaj? Har du haft den innan med, känner inte igen den, men rätt cool faktiskt:)

2012-03-25 @ 10:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0