Snö?!

Jaha, då ahar skåne blivit täckt med snö igen... Vaknade imorse och tänkte att jag bara ville gå och hänga mig(ungefär), hade inte lust att göra någonting alls och så är det fortfarande. Har i alla fall varit i stallet två gånger och klappat på världens finaste älsklingat, kände mig som värsta "mamman" som släppte ut Lucky i snön när jag vet att han hatar det. I alla fall slutat snöa nu och då lider han inte längre! Vet inte vad det är för så fort det snöar blir Lucky irriterad i ögonen och går med huvudet i marken. Sitter och försöker tagga till inför kvällens gympass, jag vill göra något extremt idag, får se vad det blir. Igår körde jag en timme på mage, traps och underarmar, avslutade det hela med att cykla 40min och efter det sprang jag 20min på löpbandet. Ett riktigt konditionspass blir det på fredag. Vet inte om jag skrev om förra fredagens pass, blev i alla fall 20min på bandet, 20min på rodd, 20min på crosstarinern och sist 30min på cykeln. Ett otroligt roligt pass även om jag var själv på gymmet! Tänkte köra något liknande imorgon.

På lördag ska jag nog följa med mamma till badhuset i klippan och simma ett par längder, innan frukost om jag får med mamms tidigt.

Idag får nog hästarna vila eftersom att snön fortfarande ligger på marken, förhoppningsvis är snön borta imorgon eftermiddag.

Håller på att leta lite nya låtar till min senaste Spotifylista. Är ni intresserade finns den här -> Ny lista

Slänger in bildbomb med lite bilder :)

Efter att älskling hade bjudit med mig på en flygtur. Hoppas att Lucky slipper bjuda Hans på en flygtur i framtiden!


Jocke i Österlen, vinst!




Ida och Magiano, trolleholm 130cm


Rebecca och Hubbe aka rääääserponnyn! Trolleholm 130cm.




Emelie och Amber, 120cm Halmstad








<3












Lucky när han skulle lära sig hoppa vattengrav, otroligt klok häst som inte hoppar en enda cm för långt haha.


Tja tja

Kommentarer
Postat av: Malin

Fick ett sms vid 8 om att det snöat... ville radera hela dagen innan den ens börjat... :| som tur har det smält bort i solen nu, phew!! För övrigt, jättefina bilder på jättefina pållar! :)

2012-03-08 @ 16:02:50
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Ida Lövehed

Underbara!!! Älskar den bilden! <3

2012-03-09 @ 19:29:42
URL: http://idaalovehed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0