Onsdag

Red Fendi på banan imorse, gick sådär haha, man ska akta sig för att ge honom för mycket kärlek. Han var nog trött idag och kände inte för att jobba på banan. Vi hoppade i alla fall en studs ett par ggr och själva hoppningen gjorde han bra, tur det. Misstänker att han och Lucky sprungit en del i de nya hagarna som de fick komma ut i igår, vilket säkert gjorde att han fått någon form av träningsvärk. Efter att jag ridit Fendi mös jag lite extra med Lucky, flätade hans man och gick en runda med honom, han fick till och med beta på gräsmattan så jag tror han blev nöjd.

Under dagen har jag umgåtts lite med Hans och städat här hemma. Sprang en runda på 70min efter att jag tagit in hästarna, kändes skönt i benen. Träningsvärken har redan lagt sig sedan måndagens benpass.

Påtal om hästen i förra inlägget tror jag inte att den är tillsalu men en del säljer sina hästar till rätt pris. Ryttaren heter Andrea Månsson om någon vill kontakta henne. Andrea är otroligt skicklig och gullig, en toppentjej! Tror att Hallabalou är en egen uppfödning, Andreas föräldrar är väldigt duktiga på det.



Hittade en annan häst på nätet som jag skulle kunna tänka mig.

Riktigt läcker! Denna är tillsalu för 105.000kr. Ett riktigt kap!


Tjing tjong

Kommentarer
Postat av: sara

sv. Hihi taaack ! :D



Jasper har verkligen extremt fina hästar till så bra priser!

2012-03-21 @ 21:46:57
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Maja

Hummm, jag tycker mig ana spatt i skritten...?

Är väl antagligen bara som det ser ut, men hade jag varit spekulant hade jag utrett det ;)

//Majasomärextremtcynisknärdetkommertillhästköp

2012-03-22 @ 09:55:39
URL: http://majagoesirish.blogg.se/
Postat av: Anonym

Maja; nej men tuppsteg har den, brukar dock förväxlas med spatt av någon anledning, det är dock helt olika saker. Tuppsteg är inget som brukar påverka mer än att den just går på detta vis, oftast bara i skritten.

2012-03-22 @ 13:12:05
Postat av: Caroline

Wow vilka långa spindel ben hingesten i videon har :). Inte riktigt min typ av häst, men sött ansikte och hoppa verkar den ju kunna :)

2012-03-24 @ 11:30:20
URL: http://littleworldof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0