Åh fina dag

Redan hemma från götet och vilken härlig dag det varit! Jag & Becci steg upp vid 6 och runt 7- kvart över 7 så åkte körde vi upp till göteborg. Fin musik och gott snack gjorde att bilturen gick otroligt fort och på ett nafs var vi framme och inne på mässan. Vi hade inte fått tag i några showbiljetter så mässan fick räcka. Efter att ha varit i globen i november och sett den fattiga mässan där blev jag överlycklig över göteborgs utbud, woohoo! Synd bara att jag inte hade  så mycket pengar. Tråkigt att mamma inte var med men vi samtalade flera gånger under dagen och gick igenom vad jag skulle köpa haha. Kom hem med ett OTROLIGT FINT RG-schabrak till pojkarna samt Magic Brush och två nya Eskadronluvor(2st för 180kr!!). Ser så fram emot att inviga det nya schabraket nästa helg i HBG. Blir så fnittrig och glad av lyckad shopping, man kan nu säga att min RG-oskuld är tagen och härmed har jag lagt ett till schabrak till samlingen. Man kan inte ha för många schabrak :)

Hade man haft en rejäl slant pengar med sig till mässan fanns det många fina klipp, om jag hade kunnat hade jag kommit hem med både animokavaj, senskydd och ett nytt träns.

Hade slagit till på den nya dyonnosgrimman med dubbel nosgrimma om spännena hade varit i mässing. Sååååå störigt att det inte ens kommer tillverkas med mässingsspännen, blir nästan förbannad över att jag måste köpa ett helt nytt dyonträns för 2500kr enbart för spännena. Speciellt när jag redan har ett väldigt fint ett.

Shoppingen var klar redan vid 14 och vi körde hemmåt till skåne igen, väl hemma åt vi icke LCHF i form av kinamat och sedan somnade vi en stund på soffan innan jag for hem till mig.

Nu känner jag mig äckligt förkyld och ska burra ner mig i soffan och se melodifestivalen med mamma och pappa.

Dålig bild med gud så fint Laggys och Fendis schabrak är i verkligheten.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Super fint schabrak! Det kommer bli helt perfekt på Laggy!

Läser jag två luvor (escadron??!!) för 180:-? Det låter ju helt sjukt. Typiskt mig att missa en sån grej.

Men grattis ;-)

2012-02-26 @ 07:39:31
URL: http://Johannalassnack.com
Postat av: Johanna

Super fint schabrak! Det kommer bli helt perfekt på Laggy!

Läser jag två luvor (escadron??!!) för 180:-? Det låter ju helt sjukt. Typiskt mig att missa en sån grej.

Men grattis ;-)

2012-02-26 @ 07:44:25
URL: http://Johannalassnack.com
Postat av: Camilla Gustavsson

Oj oj oj! Så galet snyggt Linn! RG är lätt de bästa schabraken! Snyggaste med. Lycka till i HBG.

2012-02-29 @ 20:48:23
URL: http://camillagustavsson.com/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0