Videorna är här nu!

Här kommer filmerna från träningen idag.

Började med att hoppa en liten serie(red lite över bommar innan plus att vi hoppade två sockerbitar, men de kom inte med på film). Det var kort på fyra sen ca 18-19m efter oxer där vi skulle variera mellan 4-5galoppsprång. Hade såklart lättare att få in 4 efter haha.

Enda gången jag satte honom "i skiten", hade inte bestämt mig för att rida på 4, eller 5, så blev 4,5. Men se så fint han väntar på min innan oxern, framsteg!


Här var det egentligen lite för tajt mellan sockerbit1 och oxer så KG längde efter att jag hoppat, men glad vi fick in 4galoppsprång ändå.


4-4


Sen hoppade vi lite andra hinder.


liten bana


Här kan man se att han älgar iväg lite till kombinationen och att jag får ta tag i honom lite mer, han har ändå blivit bättre där. Svårt när jag får sätta tryck på honom på hindret innan och samtidigt behöver få tillbaka honom på fem galoppsprång. Men vi jobbar på, som KG säger, tålamod.


Den avslutande banan här, mycket bättre till kombinationen(!!). Man ser att han suger lite på hindret brevid muren en gång haha. Fendi bara letar hinder och vill hoppa alla på samma gång. Bra egenskap det!


Sådärja, nu ska jag duscha sen hoppa ner i sängen och drömma min fina häst(hästar)!

Kommentarer
Postat av: erika

Så fin och duktig han är! 110 på lördag blir ju plättlätt för er. Kul med den där känslan när man är helnöjd med en träning, det kan man leva på i en hel vecka :D

2012-04-25 @ 08:30:38
URL: http://www.majimka.blogspot.com
Postat av: Lotta

Vad ni utvecklas hela tiden! Himla skoj att se. Ser väldigt lätt ut för er.

2012-04-25 @ 08:36:36
URL: http://hastfotografen.webblogg.se/
Postat av: sara

Såååååååå FEIJNA!

2012-04-25 @ 18:04:08
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Kanon hoppning! :) Fina Fendi!

2012-04-26 @ 18:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0