Helgen har varit bra

Min helg har varit bra, hur har er varit?

Hoppningen med unghästarna idag gick bra och jag kommer nog lägga upp lite bilder och videor i veckan. Red Hailey(Jaguar mail - hills double) och Hero(heartbeat - hills double), måste utnämna Hailey till dagens stjärna, det var bara andra gången hon hoppade och idag hoppade hon en oxer utan att blinka, fina tjejen! Hero fick öva på vattenmatta och det gick också bra.

Nu ska ni få höra, idag ramlade jag av Lucky för första gången på 5år. Helt sjukt att jag inte trillat av honom innan, fast å andra sidan är han världens snällaste häst, nästan alltid. Lucky fick damp när jag skulle hoppa upp så set slutade med att jag landade i grusen och Lucky drog med mig ett par metrar. Höll på att åka på en tårta till ute i skogen, han är helt sjövild nu för tiden!! Haha aja nu är avramlingen gjord i alla fall.

Imorgon är det en ny vecka och det ser jag fram emot, ska träna massor i veckan och på onsdag är det tävling igen. Är en eftermiddagstävling så kommer gymma tidigt då antar jag, eventuellt väldigt sent. När jag tänker efter blir det nog kvällsträning eftersom att jag inte gillar morgonträningar. Är lite omedvetet morgontrött.

Ser en film med mamma men jag ska nog duscha nu sen sova för jag är så trött. Blev riktigt svettig av att rida Hero så det kommer bli skönt att lägga sig fräsch.

Vi hörs imorgon bloggen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0