Dagen som gått

Nu sitter jag här efter att ha pratat en snabbis med Hans på skype, skype fungerar lika dåligt som vanligt, aja vi har i alla fall pratat igenom morgondagen lite. Hans kommer nämligen "hem" imorgon, det är inte hans hem här egentligen och han har ingen annan bostad heller så man kan säga att han praktiskt taget är hemlös haha. Livet blev plötsligt inte så glammigt för Hans! Tillbaka till mig, bloggen handlar faktiskt mest om mig även om jag tjatar en del om Hans.

Aja, är i alla fall sjukt trött efter en lagom hektisk dag. Ridit bägge i skogen, höll lektion för Wilda som var otroligt duktig och tränat. Hade lektion fram till 5tiden ungefär och jag hann knappt hem innan jag satt på cyklen och trampade febrilt mot gym, vädret var äntligen fint igen och jag hade ingen lust att köra till gymmet. Sagt och gjort. Tränade i ca 2timmar, bröst och triceps på schemat idag. Har längtat efter att få köra bänkpress hela veckan och det kändes härligt att få pressa upp stången haha, hur sjukt låter inte de? 1timme och 20min bröst- och tricepsträning blev det och resten spenderades på bandet och cykeln. När jag gjort mitt inomhus cyklade jag hem igen, nöjd.

Invigde mina nya dojjs idag, fy vad sköna dem är och vad lätt det gick att springa!! Sprang bara 20min och gick 10min på bandet. Var tvungen att ta det lite lungt eftersom att jag tror det blir en ganska stor omställning för min kropp att få ett par skor som passar mig! 20min gick hur snabbt som helst och jag ville så gärna springa mer, fick psyka mig själv och tänka att en överansträngd kropp(i mitt fall benhinneinflammation) inte gör mig glad i längden. Som plåster på såret fick jag cykla, det belastar ju inte benhinnorna alls på samma sätt. En bra dag på gymmet idag!

Imorgon blir det "allt i allo-pass", ska fortsätta med mina chins och dips sen köra igenom hela kroppen inför helgen, blir säkerligen inget gym eller löppass när Hans är här. Nu tjatar jag om Hans igen, fy mig!

Nu ska jag lägga in lite låtar i min Nu köööör vi!!-lista på Spotify sen blir det sovdags så jag inte är en tråkig tjej imorgon.

Åh vad jag inte längtar efter vintern när jag ser denna bilden på Fendido och Laggy.


Hejj hajjj

Kommentarer
Postat av: Sarah Journath

sv: jotack, hur segt som helst! Men jag hoppas det försvinner nu för nästa vecka ska jag ju springa vårruset, och måste ha bra tid inför tjejmilen. Så då kan behinnorna irritera någon annan ;)

2012-04-27 @ 09:58:21
URL: http://sarahochsnajper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0